Onskan har ett ansikte !!

Hon är en farlig människa. Det bor ONSKA i henne.... En krypande obehglig känsla ilar genom kroppen när man fått grepp om vad hon håller på med !!!!
Trode hennes man var på någon nivå högre, att han bara var förblindad. Inte ville se... Att han snart skulle vakna upp och ruska om henne och begära ett slut på hennes galenheter !!
Men nä !!! Han har tydligen gått å blivit galen han oxå. Kan inte mer än hysa agg mot sådana som går och svartmålar folk för sin egen vinnings skull. Vidriga vidriga människor !! Inte nog med att jag blivit baktalad, mina BARN har fått sig en bit av kakan oxå !!
Jajaja.... men som jag alltid sagt. Synden straffar sig själv. Eller som Sara en gång sa till mig. "folk som är medvetet elaka mot andra kommer med tiden att få allt vänt mot sig". Hon är en klok kvinna, min Sara :)

Att dom skulle göra Jennys liv surt på detta sätt enbart för att hon och jag är vänner !! Terroriseras med sms konstant, telefonsamtal. Värst av allt är att hennes kille nu får sms och samtal av dom oxå. Vad har HAN med detta att göra ??
Å sen är ju frågan..... VAD är det JAG gjort dessa två ?? Ingen aning...... Jo, just det !! "Hon" gav sig på Helena och jag ställde mig inte på "hennes" sida. Jag var tyst och fortsatte vara vän med Helena. DET hemska har jag gjort !!!
För jag är vuxen. Jag är vän med vem jag vill, så som vuxna FÅR LOV ATT VARA. Jag håller inte på med "brud bråk". Jag låter mig inte sänkas till "hennes" nivå.
Har ju fått höra en hel del som hon går och säger. Snackar skit, ljuger och skapar osämja bland människor. Så fult. Men jag håller käften om kräket..... dom som lyssnar på henne, tror på henne, dom vaknar om ett tag och inser hur grund lurade dom blivit. En vacker dag, när hon utnyttjat klart så sticker hon "kniven" i deras rygg och sen är det deras tur att målas ut !!!!

Onskan har ett ansikte.....



 


Kommentarer
Postat av: Helena

Och intrigerna fortsätter...förstår inte hur många år detta ska ta innan det tar slut?



E lite sugen på att starta upp en blogg igen, ni har ju alltid en massa att skriva om...men näää..blir väl bara som förra gången igen..=)



Puss o kram =)

2008-08-06 @ 09:22:09
Postat av: Anonym

låt mig gissa vem detta är???? humm:-)

2008-08-06 @ 11:44:01
Postat av: Pernill@

Hmmm jag antar att jag vet hur detta ansikte ser ut............

2008-08-06 @ 18:34:16
URL: http://www.minimi05.blogspot.com
Postat av: Susanne

Förvånar mig själv över att jag ger mig in i detta trams men jag måste.. Det är inget jag VILL GE dig att gotta dig över men den person som du fabulerar över måste tas i försvar för hon är en underbar människa som är starkare, vackrare, mer medkännande, gennerösare, visare än vad ni kan uppbåda. Jag ser upp till och är väldigt stolt över henne. Mitt råd till er som sitter och skrattar åt dessa intriger, LEV ERT LIV, ÄGNA ALL DENNA TID SOM NI LÄGGER PÅ DETTA TRAMS BLOGGANDE PÅ ERA BARN ISTÄLLET SÅ SKA NI FÅ SE ATT NI ALLA KOMMER ATT MÅ BÄTTRE.

Jag har ett fint citat till dig Mia att fundera över SOM MAN KÄNNER SIG SJÄLV, KÄNNER MAN ANDRA !!!!

GÅ NU VIDARE OCH GÖR NÅGOT MED DIN FAMILJ ISTÄLLET.



Susanne

2008-08-08 @ 10:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0