Snopp ???

Idag har vi fått många sjuka skratt !!! Men ett av dom större var när Micka skulle gissa vem som var Mogge på ett familje foto..... Han kan nog va typ 15 år där........
Mickan frågar om det är han som ser ut som en SNOPP !??? HAHAHAHAHA !!!! Hon visade mig hur hon tänkte med den liknelsen........ Hon pekade på håret *hahaha* Jo, det är sant !! Afropuff på huvudet och ganska blek brevid Micke (etiopien) och Magda (Indien), klart att han ser ut som en snopp där !!!!

Igår var vi på Äventyrs badet i Mönsterås.... Så mysigt, varm och roliga saker !!! Fattar inte att Kristianstad som är så stort kan fixa ett liiiite roligare badhus !?
Vi åt pizza på favvo pizzerian i Mönsterås... ett årligt måste !!
Halva ligan åkte ut med båten och fiskade framåt kvällen, resten stannade med mig och bakade kanelbullar. Mumma bidde det med bullar... fisk blev det inte :(
När vi slängt ungar i säng så gav jag och Mogge oss på vårt spel som vi MÅSTE knäcka *haha* Meeen, vi la oss i rimlig tid, 01.30.
Annat var det i måndags kväll *host* 04.00 *host* men vi kom LÅNGT !!
Prova själv här !!

Idag har det varit sååå fint väder !! Frukost på verandan, packade fika och badsaker, flytvästar och rallade ner till Danska varvet........... Åkte "puff" som vi kallar det. Stor rund svart kudde, bak i en lina efter båten. ALLA åkte, utom jag *s* Isacc blev helt såld !! Mickanoxå... men hon ville ha Flisan som stöd i början. Imorgon fixar hon nog det utan henne ;)
Stack till godisfabriken och storhandlade. Massa massa godis på lager här nu ;) JÄTTE BRA för vikten !!
Grillade spett á la Mia.......GOTT !! Klyftpotatis och tatziki och mango/chili sås.
Andra halvan av ligan var ute på fiske tur idag..... vi kommer få ta oss ner till rökeriet imorgon och köpa en fisk om vi ska få tag på nån !!
Vi andra bakade negerbollar och "svenska kakor" som Cornelia säger..... Vaniljhorn, men oxå detta á la Mia. Mixade å trixade lite... Chokladsmak istället. Uppskattat !!!!

Nu, ska jag in i duschen och sen krypa ner i sängen. Kommer drömma om Nickelbacks "Photograph" och "Rockstar", för Isacc spelar dom KONSTANT !! "jag vill höra på dom som mamma gillar, killarnalåten"

Min barnlediga vecka närmar sig och jag lääängtar så !! Frågan är bara hur det ska gå med Mickan. Hon saknar sitt rum massor :( Hon vill hem till det redan nu !!

Aja, natti å sussa gott !!

Kommentarer
Postat av: Pernill@

Tjohej...

Skönt att höra att ni har det bra !!!!!

Puss och Kram

2008-07-03 @ 08:28:03
URL: http://minimi05.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0