Avslutning och äntligen LOV !!!!

Gaahhhhhhhhh !!! NU tänker jag bli FRISK, jag tänker orka storstäda inför julafton och jag tänker göra mängder med julgodis !!!
Får börja med att bli frisk.... Jag har varit kass på riktigt nu i över en vecka. Hostar sönder mig, täppt i näsan och orkeslös. Men idag känns de ändå lite bättre *peppar, peppar*
Den jätteroliga läkaren tittar en djupt i ögonen och säger - Mia, du måse vila, du måste förstå att din kropp säger ifrån på flera sätt nu. Du måste ta det på allvar....
Ja, om jag nu hade haft chansen och möjligeheten till att låta kroppen vila så hade jag såklart gjort det. Men allt  skit som hänt och följderna som utlösts likt en lavin pga av det, har ju inte direkt gett en utrymme. Jag misshandlar inte mig själv för att jag tycker det är kul ;)
Men NU varvar vi ner här hemma !!!

Kollade ni Anna Anka igår ???
Jag visste inte vad jag skulle tycka... men efter att ha lyssnat på Rix i morse så får jag nog lägga mer tynder i den negativa vågskålen.
Hon har så mycket uttalanden som gör att jag får för mig att det är enbart för att provosera. Hon vill att folk ska bli förbannade och har nog snöat in sig lite för mycket på den imagen. Ordet avsugning måste vara ett ord hon får betalt för att säga *S* Förstår inte hur hon lyckas få in det i så många meningar !!
Ja, jag vet ju inte. Min analys behöver ju inte vara rätt.... känner ju inte människan, men som det framställs på tv så är jag ganska glad för att jag slipper ;)

Jag har satt Flisan på att göra lunch till oss. Hon började för 30 minuter sedan..... hon ska få till en ungspannkaka. Tror hon har varit här (hos mig i sängen) och frågat ca 6 gånger. Å det moment hon är på än sålänge är att plocka fram saker till att göra smeten !!!
Får nog gå ut till henne och hjälpa *s*

Efter maten så bär det av till Övarp. När vi sammanstrålar så blir det ju en nätt liten mängd på 13 barn... Fast idag hänger nog bara med 3 av 6 barn härifrån med :)
Ska bli skönt att få lapa kaffe och bubbla med en annan vuxen människa lite :) Har kännt mig isolerad ett bra tag nu ska jag säga !!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0