Hur tyar dom ??

Igår var det dax för min lillasysters möhippa. Hon gifter sig om 2 veckor :)
Det var en välplanerad och rolig möhippa, men min arma kropp pallade inte trycket !
Först samlades vi upp på Tempo torget och körde i samlad trupp till Degerum. Där inväntade vi Anja, som hade blivit kidnappad av en kille när hon i godan ro jobbade.
Hon fick åka motorcykel ut till oss, utan en aning om vart hon skulle.
Väl samlade så åkte vi ut med en stor flotte, badade, åt, snackade och lekte lekar... inte minst, drack vi. Det var hitt så de luade, gassande solsken, tryckande värme !!

När flott turen var färdig så körde vi in till Friskis och Svettis för att pass med Afrikansk dans. Något missförstånd hade uppstått och det blev ett ganska kämpigt dans pass med lite olika dans stilar.
Meeeeen, det var lika kul för det. Enda nackdelen var att DÄR började min huvudvärk ta form......

Efter passet så tog vi oss till Thess för party.... Jag hade nu svidat om och dragit på mig jeans och topp. Jeans var äckligt varmt och huvudvärken växte.....

En, inte allt för snygg, strippa dök upp. Stackars Anja tog det med ro.... till å med när han var helt näck och styckte snorren mellan tuttarna på henne....  Jag beundrar hennes lugn !!!
Om jag får in en strippa på min möhippa så rymmer jag fältet !

När det är färdig festat och strippat hos Thess så knatar hela ligan upp mot staden. Käkade grillbuffe på Taste. Kanske inte den bästa sevice eller trevligaste personalen, men god mat.
Här var huvudvärken och ett migränanfall ett faktum !

Jag hängde troget med tjejerna bort till Fenix, där de starke unga tjejerna hällde i sig mer dricka. Jag själv, gamling som jag är, masserade hårbotten och hoppades på ett under....

Jag lämnade tejerna där. Jag hade huvudvärk så ögonen höll på att poppa ur huvudet på mig !! De andra drog vidare till T baren och festade natten lång antar jag.
De unga pigga ;)

Om jag hade hittat sladden att överföra bilderna med så hade jag lagt in. Men i vanlig ordning så är den inte någonstans, inte där jag letar iaf !!

Idag väntar kalas. Flisan fyller 12 år imorgon och det måste ju firas !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0