Svar på tal...

Av dom 3000 som Jackie påstår att hon gett mig så var det pengar som hon lånat av mina barns julklappspengar. Pengar hon hade lånat av min man........ osv.

Nog fasen ska hon väl betala tillbaka, eller det ska jag räkna som allmosor ??

Jag har bett Jackie om pengar för mitt löshår och de pengar hon har lånat av mig. Hon har fått mitt konto nr, redan i fredags... inte ett spår av de pengarna.






Kommentarer
Postat av: sara

Det här borde du egentligen ta med henne istället för att smutskasta henne genom din blogg. Det är lågt att ta sådana här personliga saker över bloggen. Det finns alltid två versioner av en historia. Istället för att ta det så här så ring henne. Om hon inte brukar svara så kan du prova med att ringa från privat nummer så vet hon inte att det är du som ringer. För att göra det så skriver du #31# innan du slår in numret. Tex: #31#0732819342.. Utnyttja inte hennes "kändisskap" så att säga så att du skriver sådana här saker hit och dit. Och du, VÄLDIGT idiotiskt av dig att låna ut dina barns julklappspengar. Vem gör sådant? Och om du gett henne pengar och aldrig sagt att "Här får du låna pengar, men du måste betala tillbaka" och om hon aldrig sagt att hon ska betala tillbaka så kan man ju tolka det som om man får pengarna. Men har det klargjorts att hon ska låna dem så är det jävligt lågt av henne helt klart. Tips: istället för att bara skriva på bloggen. Ta kontakt med henne. För om du fortsätter såhär så är det klart att hon aldrig kommer föra över pengar. Jag skulle nog bli sur över ditt beteende om du gjorde så mot mig och skitit i att betala. I sådana fall, va lite sjyst och vänta tills hon betalat. Sen kan du vara dryg. Så har du chansen att få pengarna iaf. Bye.

2010-02-28 @ 20:25:30
URL: http://har ingen blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0