Idioten har gjort sitt

Såhär skrev hon om sin SANNING om mig !!!

Kommentarer
Postat av: Thessan

Ligger det inte ngn sanning i det hon säger då? Eller allt är bull och du har rätt i allting?

2010-03-05 @ 07:13:47
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Thessan

Japp det skall jag ta och göra :) Synd att inte jackie sagt ngt mer om det från sin synvinkel, fast iofs så är det ju en ganska privat sak.

2010-03-05 @ 07:24:42
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Anonym

Eftersom hon är en impulsiv människa så gör hon ju det som är enklast för stunden.



När hon bodde med er så var det enklast för stunden att lova dig saker, för hon mådde bra av att få hjälp av dig. Hon mådde bra av att få hjälp med smink och mat. Och hon mådde bra av att säga saker som du blev glad för.



Hon har ju ingen insikt i vad pengar har för värde. Att det kostar att leva. Mat, hygienartiklar osv. Det är ju som när man flyttar hemifrån. Då fick man ju en chock när man insåg att det kostar tusenlappar att äta, och att sminka sig. Eftersom hon fick din hjälp så blev hon ju inte medveten om det då heller. Hon tyckte bara att hon tog litegrann av ert "överflöd". Hon förstod inte vilken uppoffring du gjorde.



Nu däremot så är hennes enklaste utväg att kämpa för de pengar som hon har i sin ägo. För antagligen har hon upptäckt att det kostar att leva. Särskilt med tanke på att hon trodde hon skulle bli svinrik på sin vinst. Att hon tror att man både kan leva vardagsliv och resa och leva lyxigt krogliv visar ju att hon inte har en aning om att pengar går åt.



Enklaste utvägen hela tiden.



Hoppas att du får hjälp den lagliga vägen. Du kommer nog aldrig att få henne att förstå på djupet vad hon har gjort mot dig. Hon förnekar nog det för sig själv.



Har aldrig kommenterat i någon av dessa bloggar innan. Kände för att prova på en amatörpsykologisk syn på det hela :)

2010-03-05 @ 10:31:28
Postat av: Gbg

Blir mörkrädd...man är ju inte dummare än att man kan plusa ihop lite av varje och förstå ett och annat.

Samtidigt som jag börjar förstå att det är ett sjukt beteende som jackie håller på med. Så behöver hon hjälp...Detta beteende är ju sjukt. Men om man har koll på lite av varje i bloggvärlden så kan man ju på några daar bara räkna ut att jackie i praktiken redan har gjort slut på sina vinstpengar innan hon fått dom.

Ska du ha och patrik och franscesca osv....blir inte mkt kvar...Kanske hon skulle ha tänk på innan hon började strö ut dom.

Antagligen vet hon inte bättre...men det är ett sjukt beteende och först höja alla människor man träffar till skyarna för att sedan slå ner dom igen med ett basebollträ.Och har man haft koll på jackies blogg ett tag så inser man att precis varenda kotte hon umgåtts med...är så bra i början och sedan helt psykiskt störda.

Någonstanns inser man ju att det kan ju inte alltid vara alla andra utan hallå....sjukt sjukt sjukt...

Jag kommer sluta läsa hennes blogg..Jag tillhör inte den skaran som tänker stå och titta när en människa går under...

Måtte någon kunna hjälpa henne!

2010-03-05 @ 10:58:27
Postat av: Sahara

SKIT i pissepottan... Hon förpestar ju bara ert liv trots att du sluppit ifrån henne nu. Om du kan släppa allt NU så har ju inte HON vunnit iallafall. Folk i hennes omgivning kommer snart att tröttna på henne när de ser vad hon går för.

Ta de pengar din mor erbjöd, res iväg och ha det underbart!

Lär dig tolka (läsa!) människor så du inte går på samma nit igen. Man lär sig snart att vissa kategorier av människor inte är värda att visa omtanke för. Kolla social status, uppfostran mm.



Hoppas ni får en skön fredag tillsammans nu!

2010-03-05 @ 11:04:02
Postat av: Carl

Hej.

Om man inte har någon form av kontrakt eller annat bindande dokument står man sig rätt chanslös att få tillbaka något. Lånar man ut pengar till en person utan att låntagaren skriver på en skuldförbindelse är det kört. Visst du kan ha ett vittne men samtidigt utan en skuldförbindelse så kan " låntagaren " lika gärna hävda att den uppfattade det hela som en gåva.

Upplåter man sitt hem till en person utan ett kontrakt är det i princip samma sak där.

Hoppas för eran skull att ni har ett avbeställningsskydd på resan.



Kanske lite lång utläggning, hoppas att ni kommer till någon form av lösning.

2010-03-05 @ 11:39:20
Postat av: Carina

Fy f*n säger jag bara...

Hon skrev ju själv i sin blogg att det var pga henne som du fick gå från företaget.

Hoppas du skärmdumpat det inlägget Mia.

Å att kalla dig psykiskt sjuk, det är ju hon som är det...

Synd att du råkat ut för denna människan, hoppas att du får tillbaka dina grejor och pengar.



Kram

2010-03-05 @ 12:05:11
Postat av: Marie

Var gärna med i tävlingen på min blogg, du tävlar om en röd "hopp" ren för barn :) Kram!

2010-03-05 @ 12:48:26
URL: http://lillmian.se
Postat av: sara

det var jag som skrev dem där frågorna. ville att hon skulle ta och berätta sin historia nu. tydligen inte hela sanningen.....

2010-03-05 @ 13:38:41
Postat av: Josse

Jättetråkigt det som hänt dig Mia. I början bloggade ju Jackie om hur hon älskade dig, att du var det bästa som fanns i hennes liv. Hon skrev också om att du var den enda som ställde upp för henne eftersom hon inte har några föräldrar. Och det hon skriver nu att du fick sparken från ert familjeföretag berättde hon också i det innlägget. Men hon berättade då också varför.... du tog hennes parti när din lillebror misshandlade henne.Att hon nu använder att du fick sparken för att visa på att du är knäpp???? När det i själva verket var för att du ställde upp för henne. ????????? Ja, vad ska man säga. Jag vet att det inte hjälper din ekonomiska situation men flickan är inte frisk, som du vet är det ju fler o fler som får samma behandling som du fick nu. Det som är så jävla tragiskt är att de personer hon sviker nu är de som faktiskt ärligt bryr/brytt sig om henne. Nu är det Dalin som öppnat sitt hem och hjärta för henne när Jackie inte behöver henne längre kommer hon också få samma behandling. Tror att hon har Borderline, mycket tyder på det när man läser allt hon skriver och hur hon agerar. Det är så tragiskt att se hur hon gräver sin egen grav och tillslut kommer stå ensam kvar. Hon behöver hjälp, proffesionell hjälp!! Och Mia du har inte gjort något fel. Du har bara agerat som de flesta människor gör när någon man bryr sig om behöver ens hjälp. Tack och lov så så brukar det ju oftast sluta med tacksamhet. Det handlar om att ge och ta, kärlek och respekt för dem vi bryr oss om. Lycka till med din familj, släpp det här och gå vidare. Du mår mycket bättre av att ha goda människor i ditt liv. Kram!

2010-03-05 @ 13:48:07
Postat av: Anna

Ett tips: Blanda ALDRIG i hop pengar & vänskap!

Glöm detta nu och gå vidare. Det är lätt att bli bitter. Hoppas ni kommer iväg på er efterlängtade resa och att allt löser sig på något sätt!

2010-03-05 @ 14:55:00
Postat av: Roja

Från Luizas blogg



Patrik



Patrik Bergholm åkte till Thailand imorse. Han skulle ha åkt med Jackie. Han hade betalat hennes biljett och allt. Tror ni att hon följde med? Not! Dom som va så bra vänner och allt...



Aja gubben! Jag kommer snart och då ska vi festa!



http://www.finest.se/userBlog/?uid=36480&beid=1314279

Franscesca

Jackie Ferm blåste Franscesca!

Har fått en del frågor ang dessa på min mail. Hade egentligen inte tänkt att säga något men jag älskar Francho och tycker det Jackie Ferm gjorde va riktigt fult.



Jackie och Franscesca gjorde en deal i huset (innan finalen) att den som vann skulle ge den andra 10 tusen.



Jackie lovade och svor på sin döda bror Jack att hon skulle ge Franscesca pengarna. Hon sa det senast till Franchos familj på våran finalfest. Hon bad om kontonummer och allt.



Francho och våran deltagaransvarige från Ph bokade och köpte biljetter till Domenikanska i väntan på Jackies pengar.



För några dagar sedan var jag och Francho hemma och så får hon ett sms från jackie som lyder:



Hej, Du kommer inte att få några pengar. Jag har blåst dig, jag har spelat ett spel och lurat dig. Hoppas du förstår / Jackie



(ungefär)



Jag har absolut ingenting emot dig Jackie, Jag tycker bara att det va fult och man förlorar "riktiga" vänner på det sättet. Thats it!



http://www.finest.se/userBlog/?uid=36480&beid=1314279

2010-03-05 @ 17:02:15
Postat av: Pernilla

Mia !!!

Du vet vad som är rätt..

Vi vet vad som är rätt....

Och sanningen kommer fram DU behöver inte rättfärdiga dig ett endaste dugg för andra..

Hänga ut Jackie ???

Men käre tid...

Man kan inte hänga ut nån som redan hänger med allt ute....

15 minuter i strålkastaren ???

Men då VISSTE du alltså att Jackie skulle vinna PH För flera år sen ???

VARFÖR sa du inget ???

Vi kunde ju satsat pengar och blivit rika !!!

Näää trams är det bara.

Du ska ha det hon är skyldig dig punky slut.

Och hon behöver pengarna... Jo givetvis till att pumpa diverse saker.... Att göra rätt för sig står tydligen långt ner på listan..

2010-03-05 @ 19:11:31
URL: http://www.livetenlminimi.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men nu får Jackie ge sig!!! Fy fanken vilka lögner hon sprider runt....suckar djupt. Du är en av de bästa och mest kärleksfulla mammor jag känner Mia!

2010-03-05 @ 19:45:00
Postat av: Räka

Hmm...brukar inte "frossa" i sådant här, har själv haft min beskärda del av drama..

Men när det går ut över barn, då reagerar jag.

Det är ingen tröst Mia, men människor som beter sig så, krashar förr eller senare och allt kommer att komma ifatt henne... Hon är 19 år, jösses vilken realitycheck hon kommer att få en dag, hoppas att hon har några vänner kvar då som kan stötta henne..



Jag tycker också att du ska ta emot pengarna från din mamma, för dina barns skull. De förtjänar den upplevelsen och hon hade ju sparat dem till barnen.



Hoppas att allt löser sig med resan!

Kram

2010-03-05 @ 20:28:33
Postat av: Anonym

Sluta vara snäll så du är dum! Gör ALLT du kan för att miss J (o vilken jävla miss sen) ska trilla av stilettklackarna... Hon är ju i o f sig på god väg redan, för snart finns INGEN som VILL stötta henen så hon kommer i dom igen!

2010-03-05 @ 20:58:17
Postat av: Emsan

Jag säger som Räkan-detta går inte bara ut över en sviken vän som (för mig verkar) varit mer som en mamma,utan över barnen också.



Och att hon inte skäms att försöka ställa dig i dålig dager ang varför du fick gå från ett jobb efter att hon själv skrivit:

"Mia, däremot, jobbade ju på mammans familje företag. Där också Kim jobbat i hela sitt liv. Hon blev plötsligt sparkad, där hon jobbat i flera år. p.g.a mig. Säkert!

Hon förlorade bilen och allt som företaget ägde, hon har dessutom sex barn!"



Länk:http://www.tv6.se/blog/jackie/2010/01/08/inlaegg-dedikerat-till-mia-lorentzon



Jag blir ledsen över att det ska betala sig så här för dig att försöka hjälpa det du känt var ett barn på glid.



Polisanmäl henne,annars kommer hon ALDRIG lära sig ta ansvar.

2010-03-06 @ 06:20:01
Postat av: din Ida

Söta du... Fan, fan, fan! Jag kan också se en Borderlinestörning i Jackies agerande. Jag tror tyvärr att det är så att hon verkligen har velat dela med sig av pengarna om hon mot all förmodan skulle vinna (det är ju ett förnekande försvar utifrån vår jantelag; inte kommer jag att kamma hem vinsten...och då är det också lätt att lova), när hon stod inför det faktum att hon faktiskt vann kom saken i ett annat läge. Det är ju mycket pengar även för henne och denna summa vill hon själv härska över, dra fördel av. Jag försvarar inte hennes beteende, tvärtom -men jag kan sätta mig in i hur hon resonerar i dagsläget.

2010-03-06 @ 13:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0