Vill ha, vill ha, vill ha !!

Jag vill ha ALLT nu när vi ska spara !!
Jag vill måla om hela lägenheten, jag vill köpa nya möbler, jag vill göra vid balkongen, jag vill ja vill ja vill !!

Framför allt vill jag ha mer av Familjen annorlunda !! Det är sista programmet nästa måndag !? Hoppas hoppas att det blir en ny säsong !!
Jag känner mig så "normal" när jag tittar på det ! Det känns som att allt blir så mycket lättare i en hel vecka, tills nästa program påminner mig om att jag inte är ensam om en sådan vardag.
Näää, jag gnäller inte på min vardag ! Jag gnäller inte på att jag har 6 barn..... Jag säger att jag har svårt att känna igen mig i andra familjer med 2-3 barn !! Det är skönt att få känna igen sig !!

Men som den stalker jag är så har jag blivit vän med Tina (Älvdalen) på facebook ju, så jag får väl kolla in dom där och  försöka  mätta mitt  begär :)
Har ju bloggarna oxå.... Mirka, mamman i Märsta. Hon uppdaterar ofta och man får hänga med i livet där hemma :)

Idag har vi påbörjar omflyttning av rum. Alex ska ha Isaccs  rum, Isacc ska ha syrummet och Cornelia tar Alex rum. Cornelia och Flisan delade rum innan, men nu är dom färdiga med det känner dom. Så mammlans syrum får stryka på foten där. Men det kvittar, jag har inte sytt mer än några mössor sedan jag blev uppsagd. Jag nöjer mig med en hörna nere i korridoren utanför Cornelia och Mickans rum !!
Men dessa omflyttningar tar tid och som vanligt så påbörjar vi sådant dagen innan vi ska ha folk här ;) Kommer vara smått kaos, men det är sådant man får leva med :)

Nähä... slut på min paus. Mogge kommer snart hem från träningen och är förmodligen vrålhungrig. Vad ska man göra för att mätta älsklingens mage då ??
Scones och havregrynsgröt ?? Vi har ju käkat middag...... Hmm.... Jo, det får nog bli det !!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ge honom en torr ostskiva..

Han har ju fått kaffe idag :-)

2010-03-09 @ 19:52:28
URL: http://www.livetenlminimi.blogspot.com
Postat av: Yvonne

E han inte karl nog att ta sig en macka själv???!!:))

2010-03-10 @ 12:36:06
URL: http://boopzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0