Åååå nu ska jag kräka av mig mitt gnäll !!!

AAaahhhhhh vilken dag !!!!!!!

Ingen sömn inatt, ångest över min lilla Knodda :( Kollade friskolor, ska ringa runt imorgon,
Upp efter 2 timmars sömn, vid 6. Väcka barn..... klä mig, väcka barn, sminka mig.... väcka barn, skrika på barn som fortfarande inte gått upp (läs Oliver och Micka) Klä barn.....
7.10 körde jag till dagis i Färlöv. 7.35 slirade jag tillbaka till Fjälkinge och bort till skolan.
En hel dag i denna outhädligt stökiga klass...... HUVUDVÄRK !!!
Hem och lämna av barnen vid 13.15... in till jobbet. Iväg på möte, tillbaka till kontoret. In med tvätt, en flabb kaffe och sen till Färlöv och hämta små barn vid 16.
In i affären i Fjälkinge vid 16.40 och shopa hamburgare (snabbt och enkelt). Hem och steka, äta ståendes medans barnen åt..... På med kläder på alla igen och iväg till Olivers träning som börjar 18.15 inne i stan. Glo på fotboll med en skrikande Micka som ville hem och sooooova !!! In i bilen med skrikande unge och iväg till affären på söder... muta med god dricka och choklad ;)
Tillbaka och hämta Oliver direkt efter.....då va klockan 20.00....... Hem, bära upp allt mög ur bilen. Ge ungar mat och börja stimma med tvätt, disk och allt annat som ingen annan gör åt mig *s* Ungar i säng vid 21 och jag stimmar runt med mina dags sysslor en timme till.........
NU är klockan 22.22 PIIIIP och jag ska upp om..hmm......cirkus 7,5 timmar... och då börjar det roliga igen :)

Sara min Sara kommer imorgon :) Lite tjej mys och så får vi ju hit storstads gästerna oxå :)  Blir en underbar valborg, det känner jag på mig !!!!!

Sovedax, natt :)

Älskar er, mina knoddar och så såklar min egen Mogge :)

Snart Valborg :)

Det är väl kanske inget man jublar så himla högt över annars men denna valborg så kommer min söta Magda och hennes Matte :) Kommer bli så mysigt :)

Annars ser min dag ut som alla andra...... köra hit, köra dit. Fuskade dock med att köpa kebeb rullar med mig hem.  Ja, jag kom väl hem vid 18 tiden så det är väl befogat att fuska då ?? ;)

Såg på tvn precis och det handlade om den 42 åriga kvinnan som varit inlåst i en källare sedan hon var 18 år.... förr 7 barn åt sin egen far....... Inser att jag börjar bli avtrubbad !!!!!!! Tänker "usch så hemskt" och sen fortsätter jag med mitt.... För ett tag sedan hade jag mått dåligt och inte klarat sova. Vad händer med mig ??? Händer det så mycket hemska saker nu att man inte fixar ta in allt ???  

Tänkte slänga in en liten önskan... om tomten kanske skulle få för sig att läsa här :P JAG VILL HA MER PENGAR ATT SHOPA FÖÖÖÖR !!!!
Jag har ett helt jätte hem att fylla med saker....... å det finns såååå mycket fina saker jag vill ha !! Mixhuset i Hässleholm är ju ett underbart ställe !!! Sjukt fina och billiga saker :) Me like ;)
Men å andra sidan så pratade jag med min älskling nu och han va lite på lyset... lovade mig att åka till Ullared nästa månad !!! Hahaha...... jag vet när jag ska ta mina chanser ;)

Lilla Cornelia vill verkligen inte gå i Fjäkinge skola.... hon grät sig till sömns ikväll :( Å ändå ska jag vara med henne hela dagen imorgon :( Jag vill bara låta henne få byta tillbaka till Färlöv.... Hennes högsta önskan just nu !! Lilla söta ungen... vad ska jag göra ????????

Nähä, nu blir det lite tv tittande och sen sooova sött och dröma söta drömmar om Mogge ( han själv som bad om just det innan vi sa gonatt ;)

Älskar er mina barn och dig Mowgli :)

Bring it on !!!!

Ja, tack Teres för dom tre små men såååååå stora orden !!! Ger riktig kämpar vilja och en ordentlig glöd :) Prova själv att tänka/säga dom ;)

Mmm... första inlägget. Tänker inte dra hela mitt liv i ett drag här å nu..... kommer säkert små inslag av mina misstag, tabbar och missöden från mitt "tidigare liv"
So, here we go ;)

Nuuuuuuuuuuuuuu ä jag lack !! Skrev så fingrarna glödde !! NÄSTAN ALLT FÖRSVANN !!!!!!!

Berättade om helgen och allt vi hittat på *suck* Men skit i det ;) Bring it on !!! Hahaha....

Lite ledsen är jag för att min Mogge inte kommer hem på några dagar nu... tråkiga lastbil !!!! Har haft en så himla mysig helg tycker jag :) Utan att gjort något sådär precis... bara känslan :) Min, bara min..... min för alltid :)
Nähä, jag får försöka sova nu !!! Ska skaka liv i skolan ordentligt imorgon !!! Skitskola rent ut sagt !!!!

Natti och sov så gott ;)

Älskar er, mina barn och dig Mogge !!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0