Nabben :)

                                                                                     
                                                                                    

Framme, här, äntligen...........
Väntar bara på att alla andra ska stressa ner nu.... bara jag som fattat att vi kommer hinna göra ALLT !! Klockan existerar inte, Man vaknar när man vaknar, lägger sig när man lägger sig och gör det man orkar och vill när man vill..... INGET STRESS !!

Meeeen.......... än sålänge så är det tjat tjat tjat, dom vill hinna ALLT på en å samma dag ;)

Nu ska jag klippa ut lite goda recept som vi ska prova här i veckan. Börja så smått på middagen och ta barnen ner till Karamellan (en godis fabrik, marknadsgodis)
Mogge är nere vid båten och sätter på motor och fixar iordning... får se om dom ger sig ut på en fisketur senare :)

Väntar på mess från Lina !!! Hon ligger på förlossningen och klämmer ut bebisen !!!!




Köp ALDRIG singel fransar !!

Varning !!! Mia är på lyset, stavnig och ordföljd är förmodligen inte intakt och sammanhang säljer dom på blocket billigt !! Köp ett där !! Här lär du inte få tar på ett ;)



Ååååhhhhhhh jag har vatt på PARTY ikväll och SKIT va kuuuligt jag haft !! ALLA åkte in till stan (som nu för 2 sek stavades satan, samma bokstäver ju... shit B sitter brevid V och bokstäver blir bokstäber om man knappar fel... vilket jag gör heeela tidden nu) Satte ) där... annars hade det blivit en hel jävla uppsats inom min ( och ) Så skit i dom å så kör jag bara rakt av *haha* Tacka fan för "sudda knappen" !!!! Att blogga på lyset är lite som att gå rakt fram närman är full.... 2 steg fram å 1 bak !!

Skiiiit i d !! Mogge åkte på svensexa vid 10. Antar att dom hanft svin kul !! Mogge ligger deckad så igentligen ha rjag ingen aning !! Får väl fråga honom imorgon *s*
Eftersom JAG har varit med och planerat allt så är det ju precis exakt allt som JAG ville göra......... AAggghhh, jag villr ju va MEEEEEEED !! Frågade Mogge å Andreas i morse om jag kunde slänga ner risgrynsgröts korven i brallan och snurra upp huetoet (håret) i en keba (keps) å hänga på.... Nä, ingen som gillade den ideen *s*

Å nu hoppar  vi o herregud..... jag har ingen koll på knapperiet !! Vem FAN har flyttat runt på tangenterna ??
Skulle säga att vi hoppar tillbaka till min kväll...... Stack, lite mot villigt på smyckes party till Cilla. Nära och bra ;) Åhh... vilka grejer !! Köpte smyckern, halsband, armband, örhängen, fotlälnk. En jätte snygg kedja åt det svarta hållet...... sen var det berlocker (heter det så??) som man tog av med "lås" Halsbands knäppen, du vet. Örhängena hade inte knpp funktionen från början... Men fyndiga MIa kom med ideen, eftersom jag ville köpa andra hängen att sätra på... vid annat tillfälle lixom. Helt sjukt bra !! Meeega snygg kedja (ska fota och lägga ut) som jag bara byter hängen på !!
Jag visade alla på festen hur det såg ut som jag köpte till bröllopet nu. Sen bytte jag bara hängen på allt och dom trode att jag köpt dubbel uppsättning i alla smycken........ Säger bara det !! Århundradets kap !!!

Svirade å festade och drack, dansade å sjöng som om detta vore vår sista fest i livet, gjorde vi. Alla var as kalas och go å glaá !!! Alla åkte in till stan nu vid 24 slaget.. jag fick gå hem.
Mogge låg och sov här, helt utslagen när jag stack hem för status check. Mickan, Knodd och Flis var vakna så jag fick snällt vinka av dom andra vid taxin !!! Men inte dör jag för det....... jag har v 28 att ta igen allt på ;)

Hehe ja och konstigt nog så åkte Mogge hem hit... utan att ringa mig !! Pia satt med barnen och Mogge skulle komma bort till vår fest.... för som han sa "Sitter du och är full ?? Utan mig ???? " Jag svarade att "Ja, det är väl du utan mig där ??" Var på Mogge mongo säger... "Ja, men jag kan bete mig, det kan inte du, jag åker dit NU"
*hahhaahhhaha* Mupp Mogge...... han åkte iof NU, men hem.. till sängen.. å däckade !!!!! BETÈ SIG ????

Just det........ rubriken ja......... Fasen så snyggt när dom väl sitter på. Men INNAN man fått på dom så hinner man slå sönder både spegel och väggen runt om !!!! JÄKLA MECK !!!!!
Men dom är bekväma som tusan... imorgon lov ordar jag säker singel fransar.... Men min mor, som var i luren när jag limmade dit fransarna, kan intyga mitt psyk bryt !!! Ja, Linda fick sig oxå en känga...... hotade henne med att slå ner henne om hon kom nära.... TUR hon va i Lund !!!! ;)

Nått läbbigt hårt *hahaha* LÄBBIGT HÅRT ???  Iaf, sitter fast på mitt täcke som jag norpade åt mig.... Undra vad det är ?? Bäst att vänta med den frågan till imorgon, när jag inte behöver täcket mer !!
Mitt täcka ligger i tvätten.... I natt när jag precis kände dimmans närvaro så SKREK Mogge rakt ut !! - MICKA !!!! Då låg hon och kissade honom i armhålan !!!! *hahaha*
Mini och Mega tvålade in som i Palmolive kl 04.15 !!! En syn för ögat ;)

Nu ska jag snarka lite......... Mogge är inte mottaglig för "trevligheter", jag har provat *s* Så lika bra att snusa kunnden istället ;)
Natti !!!!

Nä, vet du vad.........Glömde ju förklara min kärlek till MIN Sara ju !!! Sara du är BÄST och UNDERBARAST  om man kan böja det ordet så) Kan man inte så ä du det ändå !!!
ÄLSKAR DIG PINGLAN !!!!!

Nu kom Mickan...... sova hos mammlan å papplan.............

Natti


Byggt bakgrundsbild till Mogges dator !!



Jag tycker att jag är såååååååååååå duktig !!!!


För många i sängen

så jag kan inte sova !!! Liggsår har jag snart på min svidda rövaballe........

Fredag kväll...

och vi är lika sociala so  vanlligt..... Mogge spelar xbox, jag luskar i HTML och stylar foto, Oliver, Isacc och Flisan glor på Crazy Frog på Mogges dator. Cornelia ligger brevid mig och gnäller o ett sår på hälen hon fick för säkert en vecka sedan... Familjemys på hög nivå !!!

Haft en lagom kul dag på jobbet. Min bror måste vara ett undantag bland män här på jorden.... han har PMS !!!! Satiken så sur på krängd..... Han kommer bli en sån där sur gubbe som går och gnäller på alla och allt hela dagarna !! Ja, som min morfar var !!! Han gnällde verkligen på ALLT man kunde gnälla på !!! Precis som Kim !!
Antar att männen i vår släkt har mens genen... eller iaf PMS genen !! För Oliver är på god väg mot samma roliga inställning till livet......
"gnäll för fan innan någon annan hinner före" Kim, det är ditt motto från nu å för alltid !!
SNORVALP !!!


Imorgon händer det saker..... hemliga saker..... Men tyvärr innebär det att jag inte har någon bil. Jag kommer va såååå sugen på att åka iväg HELA dagen BARA för att jag inte kan köra någonstans !!

Men jag har sagt åt Emma att hon ska komma upp en sväng.... för Sara dumpade vår frullemorgon !!! SVIKARE !!!

värsta frullenobbaren !!

Nädå älskling.... tycker du 318 kr i timmen går att jämnföra  med priset att gå miste om några timmar med mig så.... *snyfft*

Nä, ja har minsann MASSOR att göra !!! Städa GRUNDLIGT, packa MÄNGDER och hålla styr på MONSTER UNGAR !!!
För Mogge han ska på kuligheter och jag får inte följa med !!!

Har köpt lösfransar idag... singel fransar... Vilket är bäst ? Singel eller hel rad ?? Köpte ett till paket med tippar.... så jag slipper springa runt med långa naglar på 3 av 10 fingarar !! Sen kommer jag få köpa ett paket till om 2 veckor... jag är GRYMT ekomomisk !!! *haha* Men äh !! Det kostar att ligga på topp !!!!
En underlagskräm blev det oxå....... används sällan men av någon konstig anledning tar den slut ändå !!??? *host*Flisan*host* SVINDYR !!!
Köpte jag mer då ?? Hmm.... skulle köpa hårfärg, men kom på att om 2 v så är färgen ur mitt muppiga hår igen. Får köpa och färga när vi kommer hem från Nabben.
Ska jag köpa svart/brun eller mörkbrun/röd ???? Säg nu inte "ta en ljusare brun" jag VILL INTE. Trivs inte. Å sen är det bättre med en svart eller vädligt mörk. Min utväxt blir ju svart så.... ser inte så dumt ut då.

Ringde "min" nätbutik och bad dom skicka klänningen till Nabben istället. Annars kan det ju bli lite panik... om jag får vänta med att prova tills jag kommer hem. Skiter det sig så åker jag in till Kalmar och köper karta som leder mig raka vägen till VILA butiken där !!

Skorna har jag schemalagd övningstid på... Nu klarar jag trappor !!! På sne dock.... men jag har en hel städa och pack dag framför mig som ska kombineras med "megaklackaskoövning".
Mogge spärrade upp ögonen och fick fram ett " åh jävlar", när han såg dom....... Men helt ärligt, så illa är det inte. Men har man gått i skor med klack på 0,5 cm i hela sitt liv så är det mycket !!!
Micka var åskådare när jag "hög knäade" mig fram och tillbaka genom lägenheten igår. Var nog lagom garsiös och smidig.... hon fick tokstirr och la till med fågelholk minen.... Frågade henne om mamma var fin i sina nya skor, men hon var förmodligen mållös, satt där och gapade bara......

Nä, har nog svamlat massa denna gången oxå. Ska skriva i vettig tid imorgon, Eller slänga in lite meningslösa inlägg under hela dagen kasnke....... har inte bestämt mig än.......

Mys med Mogge hägrar och nu ska jag in på toa och gör mig fiiin :P (usch vad jag ljög.... jag sitter på toa !! Haha... sen jag fick bärbar dator så är det en dröm att skita !!)


UTMANAD




Fem saker som finns på din att göra lista idag? (som jag gjort lär det ju få bli)



1) Vaxat/noppat ögonbryn (tror jag är nöjd nu)

2) Övat på att gå i mina nya skyhöga skor med stilett klack !!!

3) Satt naglar :) sååå fint !! (dom 3 jag fick på)

4) Ätit lunch med min älskling :)

5) städat

Vad gjorde du för 10 år sedan?

För tio år sedan...hmmmm 1998.
Åhhh !!! Jag var en barnsmamma !! ETT BARN !!! Tok kär i min dåvarande och hade det bra :) Bodde i Tollarp *s*

Ställen du bott på?
Näsby, Önnestad, Hammar, Österäng, Tollarp, Färlöv, stan och Fjälkinge

Fem saker du skulle göra om du var biljonär.
1. Bli skuldfri

2. Bygga ett hus i Sthlm (för alla i familjen utom jag vill flytta dit) som jag och Mogge själva designat, stort, snyggt och en lekplats i storlek av en fotbollsplan i trägården !!

3. GIFTA MIG MED MOGGE !! Ett så himla fläskigt bröllop och ALLA våra vänner och heeeela våra stora familjer skulle bli bjudna på ett 3 dagar bröllop som dom sent skulle glömma !!

4. Se till att mina vänner (Sara, Sabbe, Linda som är närmst) och mina barn, Kim, Jennie, min mamma och Kims barn skulle fått en rejäl summa. Min mormor skulle fått dom finaste och lyxigaste sista åren här i livet. Alla andra jag känner skulle klart fått sig en del av kakan.. på ett eller annat sätt

5. Tagit med mig Mogge och barnen på en resa jorden runt. Där vi hade hjälp till ekonomiskt och fysiskkt om det gått, på barnhem och i fattiga byar. Min stora dröm, att få ta barnen med mig runt i världen... å se hur den IGENTLIGEN ser ut. Inga glamorösa hotel vart man än kommer........ Tror det gör en människa mer ödmjuk och tacksam. Framförallt hjälper man dom som har det sämre.....

JAG UTMANAR Sara, Lina, Teres, Sabbe, Helena


Sleden på ett skööönt sätt :D

Sovmorgon, lungt å städat iväg med små barnen. Varsen "smält macka" på Donken och glada barn stannade snällt kvar på dagis utan tårar *skönt*
Bara 2 dagar kvar nu... sen 2 veckor ledigt !!! 2 veckor utan ångest :)

En mamma från dagis åkte in med mig till stan... Tänkte slänga mig i solariet. Parkerade och när jag köpt biljett så insåg jag att jag ställt mig på en parkering... som var lastzon fram till 16...... inte ens lönt att chansa. Orkade inte köra stan runt igen för att hitta ny P plats. För eftersom hela stan är enkelriktad så blir det ju lite halvt omöjligt å mecka sig tillbaka utan att köra hela vägen runt igen *suck*
Körde till ett annat solarie... å insåg att jag inte hade pengar ute, så jag kunde ändå inte betala ( har kort på d andra stället)
Gav upp. Körde till jobbet......
 Hade lite avskeds fest för Jocke på jobbet idag. Synd att han inte ska va kvar. Å grattis till hans tjej som gjort ett riktigt kap med honom !!! Har länge försökt hitta NÅGOT med honom... men det finns helt ärligt INGET !!!! Han är nog så perfekt en kille kan bli..... till sättet. Utseendet (vit och smal) är ju inte det jag föredrar och ålderna är lite väl låg... men annars så ;)

Vid 14 tiden förstod jag att sitta och sälja eller få kontakt med företag där jag lämnat offertrar till i v 26, mitt under semester veckor inte va någon bra ideé
Körde och handlade mat till Nabben. Går inte handla där, hemskt dyrt !!! Men nu är det mesta fixat iaf ;)
Linda kom och joynade mig *S* Skopunkten inspekterades... inga intressanta objekt.
Barnen hämtades i Färlöv och sen var det Barnvagnshuset. Linda inhandlade en ny snygg vagn till Nike. Sen rallade vi hem. Lavade in all mat och Mickan tog en snabb dusch.... börjar oroa mig lite för d där nu ska jag säga. Hon duschar maniskt.... minst en gång om dagen... ofta upp mot 3-4 gånger.

Sen körde vi in till Lindas lägenhet. Hämtade upp Nike fisen :) och så skulle Linda ha visning på sin lgh..... Jag väntade ute med barnen och råkade springa på en "gamal bekant" på gården. Lite kul ;)

Körde sen till Maxi och snor fyndade........ Till Max och åt, till Hammar och lät Oliver prova sina skor, hem och fick hjälp av tjejligan som stod och väntade på mig !!

Avbrott i matchen nu.... vilket liv det kommer bli över det !! Inga länder kan se .... kul ju *haha*

Nähä, nu ska jag ligga här och sakna min älskling...... läääängtar till vår vecka :) Önskar han va ledig när jag är barnledig oxå.... Vilken UNDERBAR vecka vi fått ihop då, han å jag :)

Ska på en liten semester tripp i höst, med mina syskon. Jennie och Kim ( om han nu vill, men det antar jag). Kan bli riktigt kul !!!!!

nähä.... nu ä det dax för min dusch :)

FYNDAT !!!!

BÖRJES BANNANLÅDA VA JAG FYNDAT !!! 7 par skor för 348 kr !!!!!!! SNYGGA !!!! 2 par till mig, ett par till vardags och ett par till bröllopet. 2 till Oliver, 2 till Flisan, 2 till Mickan och 1 par till Isacc...... Å nu när jag räknar igen så blir det ju *haha* 9 par skor !!!!
Men herregud !!! Jag är mäkta stolt !!!!

Tackar !!

För den fina headern, Pernilla !!!

Nått vettigt ??? Nää......

Åhh, äntligen tog jag mig tid att pyssla om MIG lite ;)
Behövdes, lätt att säcka ihop och inte orka bry sig, när man jobbar häcken av sig. Men nu ä man ny vaxad på ögonbrynen (lördags) Plockas dock vaje kväll för att formas ;) Ajaj ont, så lite i taget får det bli *haha*
Solariet ska få en stammis, solade idag och fler dagar denna veckan ska det bli. Som typ... imorgon ?? ;)
Eller... varför har jag inte tänkt på det ??? Jag HAR ju ett EGET solarie här hemma !!!! Kanske inte så turbo som den på Open Sun, men när man inte kan ta sig in dit eller känner för att spara en krona eller två så......
Mogge, du får nog bära ner det i helgen igen ;)
Har filat på luggen ikväll, rakat ben, under armar och ja... på sånna ställen man behöver raka sig på.
Ansiktsmask...gav ju effekt sist !!  Smörjt in heeela mig i dunder smöjan, som är Mickans men mammlan behöver oxå mjukas upp ibland ;)
Impregnerat fötterna med salva och dragit på mig strumpor så det får det får gona in sig under natten.....

Så har Oliver en kompis sovandes här...å DÅ får man sova med kläder på.... Så Mogges urtvättade röda T shirt och svarta håsor gör kanske inte en till den sexigaste pinglan i byn ;)

Ska inhandla Tania imorgon, en nagelsax och möjligen nått snyggt att ha på mig på lördag. Får se.....

Blir en lugn dag på kontoret imorgon, tar lite sovmorgon och lämnar barnen vid 9 tänkte jag. Får se om man sover så länge eller om man lika gärna kan köra å jobba tidigt. Ska iaf bli skönt med en dag utan stress !! *peppar peppar*

Ska packa barnens kläder inför veckan med mormor. Vi åker på söndag, kommer hem söndagen därpå. Vilket är Flisans födelsedag. Ska hinna fira henne lite hade jag tänk, hon jag och syskonen. En stund iaf... för sen bli det ju till att köra ut bil och barn till Vinslöv och byta rakt av mot Ingrids nya fina barntoma bil.
Så en packning ska fixas för veckan i Nabben å en för veckan med mormor. Lär ju inte hinna packa på söndagen oxå ju..

Ska jag ta å norpa åt mig en stunds sämn oxå kanske ?? Mmmm.... bara svamlar ändå ju !!


NU !!! NU HÖRDE JAG DET !!!

Mickan går runt å säger "shut the fuck up, bitch"
Snyggt, 3 år gammal....... Har anklagat Oliver för att ha lärt ungen det.... Men han ser helt ärligt frågande ut när jah säger dom orden. Inte ens HAN vet vad det betyder........

Så kommer lillräkan och kvittrar "Shut the fuck up, bitch", ler och glittrar med ögonen......... HUR säger man just då till ett barn att hon är ful i mun ??
Söta lilla räkan !!!!!

Så NU, på TV, på en REKLAM så hör jag det !!!!!! Det är DÄR hon har hört det !!!!

Jaha.......vem ska jag då skälla ut för hennes fula ord ??

Hon är VÄLDIGT nog med att påpeka: - jag får BARA säga pucko... INTE pucko jävel !!!!

Nä, natti  

Å lite till....

För nu har jag inte bloggat på så många dagar att jag får ta igen allt på en å samma kväll ;)
Nädå.... ska bara babbla på lite till ;)

Sabina kommer imorgon. Mitt hem är kanske mer en kaos zon just nu än vad som räknas till ok *s* Men med Mickan flygandes in i element och en dag på akuten... Följande dagar med febriga ungar och en liten oväntad vändning på midsommar firandet, vilket innebar att istället för att vika och lägga in tvätten så rotade jag fram allt istället...... Idag har jag, trög som jag är, torkat ur kylen !? Varför, när hela lägenheten behöver grävas fram ??? Jaja..... Iaf så är det mest golven kvar nu..... damsuga och torka. Damsuger iof varje dag, för kaninen har hittat sin favvo plats och det är öppna spisen ??!!!! Vinterns mys eldande lämnade en hög av aska... å högen försvann INTE med snön ;) Vilken snö täker ni då... jajaja jag vet.. med det funkade bra å skriva !!!! :p
Men kaninen drar iaf runt på askan och jag får kuta efter med snabeldraken........ Eftersom mr Kanin har flyttat ut ur sin bur och in i vår lägehtet så får jag skyllamig själv, Men det är HEMSKT att se honom sitta där... i en liiiten bur !!!! Eller liten ??? Den är gigantisk...... men i en bur då !!!! Jag är sååå blödig !!!! Så ialla att jag har fixat kanin vakt över Nabben veckan, så jag slipper lämna tillbaka honom än *suck*
Misstänker att han bor här för alltid nu.... för INGEN kan ta hand om honom så bra som jag nu  !!!! Herregud, jag blir så trött på mig själv !!

Snyggt, jag ska skriva om Sabinas besök som mväntas imorgon och kaninen får all uppmärksamhet *haha*
Längtar iaf till imorgon !! Lite girl talk, det behövs !!! Så måste vi ju hitta någon åt henne....... tips på snygga singel killar som är tatuerade och rakade (på huvudet) mottages och vidare befodras till toppen pingla ;)

Lördag kommer min Sara å pyttma pinglan Ahmed hit på frulle....... 10.00...... BOKAT !!!!!!

Sängen för mig...... för sent som vanligt.........

ÄLSKAR DAJ SARA !!! Min klänning är beställd.....

Igår ringde jag heeeeela sverige runt efter min klänning från VILA.  Ringde ALLA VILA butiker i heeela sverige. Magda var i Kista idag och letade efter den.... inget napp....
Nu för 10 min så skrev Sara på MSN att klänningen är inne på "min" nät butik !!!!

BESTÄLLD !!!!!


Tänk om jag inte gillar den när jag väl får den....... eller om den sitter helt fel !? Skulle ju inte förvåna *haha*

Har ett gott öga för en grön klänning oxå....... men den gillar inte Mogge :( Fast skulle jag mot förmodan inte bli nöjd så köper jag den gröna...... Jag ä SNYGG i grönt *s* ;)


Midsommar :)

Som sagt så fick vi ett ryck och åkte till Sthlm i torsdags. Kunde inte valt ett bättre sätt att fira midsommar på ! Så kul, så fint väder och så mysigt !!!
Kom upp i torsdags natt, kl 1 tror jag det var ;) Vi hade en kulig resa upp :) Massa mysprat och utbyte av tankar mellan mig och Mogge :) Inte ofta man får chansen att snacka på det viset i flera timmar !! Jag VET att det låter löjligt och jag VET att folk kan störa sig på det....... men det verkligen bubblar i mig när vi får en minut över för varandra...
En av dom första saker som Magda kom att tänka på när hon såg mig var... ja just det *haha* att jag inte har så mycket tuttar kvar.......
Iaf så la vi oss ganska direkt. På midsommarafton käkade vi frulle och sen åkte Maggan å jag till Coop å köpte sill å jordgubbar och allt annat gött som gör midsommarafton till just midsommarafton ;)
Köpte present till min darling oxå..... rutig kortärmad skjorta och svarta high water (eller nått). 

Körde hem (ja, till Magda å Matte) och packade in det inhandlade. Slängde oss i bilarna och körde till ett RIKTIGT firande !!! Stång, sång, lotteri, mängder med barn, orkester, you name it !!! Allt som en midsommar ska innehålla !!
Några danser och ett gäng lotter ( några med VINST) och massor av tryckande hetta senare så åkte vi hem igen.

Mogge och Matte tog barnen ner till parken där vi skulle käka vår mat. Där finns en bassäng, stor som bara den med vatten upp till navlen på Mickan...... på ett ca *s* MÄNGDER med saker att leka med !! Linbanor, sandlådor, gungor, gungbrädor, lek ställningar, små hus att leka i osv osv osv..... Basket plan, fotbolls plan..... I mitten av allt detta så var där stora grillar och bänkar med bord. Sååååå fint och mysigt !!!! Heeelt underbart !!
Magda och jag kokte potatisen, fixade gubbarna och allt annat gott vi skulle käka där nere mitt på dagen.  Packade cykelvagnen full, slängde oss på cyllarna å cyllade ner till grabbsen å kidzen.
Ingen hade direkt saknat oss misstänker jag..... Killarna låg med öl i händerna och snackade skit. Kenta hade oxå anlänt när vi kom. Ungarna badade och åkte linbana...... Solen gassade......
Borden dukades med sill å potatis,korv och köttbullar grillades. Alla njöt :) Å vi var bara ett av många sällskap som letat sig ner dit för att fira. Mängder med ungar som sprang runt och familjer som grillade !!

När gubbarna var uppätna och alla var mätta så började himlen visa oroande tecken...... grå himel och det började droppa.....
Vi packade ihop och tog oss hem till lägenheten igen. Några barn vilade en skvätt, andra satt vid datorerna. En timme senare så lyste solen igen och värmen var tillbaka :)
Packade ihop kvällen grillkalas, slängde ihop sallad och ner med en ny omgång i cykelvagnen *s*
Tillbaka till parken och lek lek lek lek, grilla kött, äta mumma mat med allt gott man kan tänka sig som tillbehör. Prata, mysa, leka, mysa, prata...... ja.... fram till 22.45....... då packade vi ihop och knatade "hem" igen.
Trött Matte, Emilia och Ida somnade framför tvn i stora puffen....... Trött Mogge somnade i soffan framför tvn. Trött Magda å Mia väkte mänen och sen var det en välbehövlig natts sömn !!

Eller ja....... jag hade svårt att sova, oroade mig för att jag skulle vakna efter Mogge.... (skulle ju sjunga med frulle på sängen) Som om jag NÅGON GÅNG i världs historien vaknat EFTER Mogge !???? Gav upp mina försök till sömn vit 6.45.....gjorde frulle åt honom och insåg att klockan kanske var liiiite lite.... Så jag åt upp det själv *hahaha*
Vid 8 gjorde jag en hälften så fin frulle som jag gjort första gången... kom till insikt med att Mogge förmodligen inte skulle ha en aning om att han åt en macka, eller om han ens skulle fatta att han skulle äta mackan, att det kvittade.
Väckte Maggan å Mattan å några av flocken... dom som jag fick liv i. Vi sjöng så fiiiint, å som jag redan innan gissat så vaknade han inte av sången........ Men vi gjorde det iaf *s*
Han fick i sig macka å chokladmjölk. Öppnade sin present som inte var inpackad *haha* Mmm.... han va nöjd. Lite liten skjorta men den bytte vi senare.

Jag å Magda skulle shopa hade vi tänkt..........men det hade INTE Kista gallerian tänkt........ Så det sket sig !!! Mötte upp killarna å barnen istället. Åkte till Wasa parken och SHIT vilken lekplats !!! Undrar om jag kan sluta imponeras av hur mycket det finns att göra för ALLA där uppe !!?? Å att sådana lekplatser existerade !? Önskar jag haft kamera med så jag kunde tagit bilder........ Men jag googlade och hittade en ganska tråkig bild. Men allt som sticker upp ur marken (kullar) är av mjuk gummi..... i dessa kullar så finns trampoliner i alla dess storlekar och kanor att åka ner för... nät att klättra i osv osv.......

Allt det röda, blå å gröna är av gummi.....

När barnen lekt av sig så blev det Burger King. Inte så gott men mätta å glada iaf !! Tänkte köra till Skansen efter maten..... men när vi kom till parkeringen och skulle gå ur bilarna så öppnade den blå himlen sig och ett monsun regn föll !!!!!
Vi planerade om rutten *s* och visade ungarna lite av sevärdigheter i storstaden...... EM-studion, Rix fm, Slottet, Globen var lite som önskades och sågs.
Heron city låg på nästa punkt och barnens planet besöktes. Inte vad vi föräldrar hade tänkt oss kanske, men ungarna hade sketa kul ;)

Hem igen efter en låååång dag ute på äventyr. Mogge och jag åkte till Coop och handlade och sen blev det kvälls mat.
Fläskfile (som blev torrare än vi önskat *s*) och potatisgratäng. Mys vid tvn och prat med godis och vilda barn.

Söndags (igår) käkade vi frukost och sen gav vi oss iväg.
Körde till Jönköping och badade på Roenlunds badet. Så himla roligt, finns grottor som man simmar in i... å sen ser INGEN vad man gör  ;)
Till och med JAG tycker det är kul att bada där...... Hade iof gärna spenderat timmarna på A6 och shopat... men man kan inte få allt här i världen ;)


Tog nog MAX 10 minuter efter det att barnen fått fika så sov dom såååå skönt i bilen !! Å jag vi fick tid åt varandra igen :) Ska jag se till att vi får VARJE helg......

Hemma blev det pizza och fotboll.......
Sägen......

Darlingen åkte till jobbet vid 5 tiden och jag vid 7.......

Jobbat, jobbat, jobbat.
Utsatt Helena för obehagligheter *hahahaha* (satikens gubbe !!)
Kört halva stan runt och hämtat å lämnat folk......

Hämtade upp Anna å Alex, körde Anna till jobbet och Alex följde med hit...... å nu ska jag köra dom till tåget. Dom ska till Malmö i några dagar.

Skriver senare igen........

Älsklings födelsedag !!

Å nu ska han få frukost på sängen :)  Undra hur glad han blir ?? Nån som tror han skulle uppskatta att få sova länge istället  ?? *hahaha*
Man SKA få frukost på sängen när man fyller år !! Så är det !!

I bilen på väg till Sthlm......

Fick mongo rycket arne i morse...... Snackade med Magda och kände RIKTIGT mycket för att åka upp och träffas lite....... Så, jag packade väskorna och ringde Mogge. Jodå, han va på :)
Så nu sitter vi här, på väg till stora staden Sthlm......
 
Mogge visar mig alla JÄTTE ROLIGA ställen på vägen nu...... tex vart han oftast stannar och tar "pisse paus". 
HERRE GUD !!!! Shit majgadd, nu tittade jag inte på SKYLTEN där det står Kolmårdens djurpark på..... tydligen döds straff på sådant !!! Galer som en galt på kastreringsbädden !!
Har oxå fått veta vart Pääälan (Pärlan), ett matställe som tydligen är mecka för chaffisar, ligger..... Missade just då att det var Pärlan han snackade om... såg bara precis en stor PREEM mack där..... Jaja, efter 1,5 års tjatande om Pääälans underbara mat så ska vi äta där på hemvägen, på söndag ;)
Fick en uppmaning om att titta på den vita stora skylten som stod på vänster sida om vägen, en bit utanför Jönköping.............
- Ja, jag ser.... vad är det med den ?? frågar jag ..... tror klart att det ska komma en lång historia om en svettig chaffiskompis eller hur någon dog när den monterades upp... ja, nått iaf !! Men....
- Nä, jag ville bara du skulle se den !!!
- ????!!!! *fågelholk*

Ja.... nöjer mig med att nicka och se glad ut när han förklarar sen.......

Bara 20 mil kvar nu......

Så alla glada, skriv lite i era bloggar nu, så jag kan få lite lektyr på vägen !!

Å så, om jag mot förmodan inte skriver innan så.......GLAD MIDSOMMAR !!!!!!


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! YES YES !!

69.8
ÄNTLIGEN !!


Insomnia.....

Så heter det tydligen..... Jobbigt !!! Har grus i ögonen heela dagarna och huvudvärk jämt jämt !! Äh, det vänder väl snart !?

Igår vär jag gick å la mig så vägde jag mig (gör jag alltid). Vikten var då på 70.4..... Tänkte att då MÅSTE jag ju spräckt 70 gränsen nu ju, när jag vaknade på morgonen......... Nu snackar jag skit. Detta va ju inte igår....... tydligen väger jag mig inte alltid på kvällen *haha* Missade det igår !?
Jaja, jag vill komma till att min kvälls vikt nu är 70.0.
Åååhhhhhh vad min dag skulle va gjord om jag fick komma ner på iaf 69.9, om det bara så var i en timme på morgonen, nykissad och osvullen av vatten ;)  Bara få känna känslan !!!

Läste Pernillas blogg om Milos längtan om att bli storasyster.......... Janni hade komenterat om att Celina oxå har lagt fram sin önskan om det...... DET MÅSTE VARA EN SMITTA SOM GÅR !!!!!

Isacc:
-Pappa, har du många bebisar kvar i din pung ?? (vi har haft "en bebis blir till" period nu, allt från spermie till bebis)
Mogge: - fniss, ja.....
Isacc: - När ska det komma ut någon då ??
Mogge: - Det kommer inte ut fler, mamma och jag vill inte ha fler bebisar att ta hand om. Vi vill bara ha er.
Isacc: - Men jag vill bli storebror och få ha en EGEN Minna och Nike
Mogge: - Men du ÄR redan storebror ju !!!! Mickan är ju din lillasyster.....
Isacc: - Äh,hon är så stor nu, jag behöver en ny !!

Han är så kär i alla bebisar.........
Micka tror att alla bebisar som är genomskinligt vita och blonda heter Nike. Hon kan namnen på sina kusiner. My, Maya och Minna....... Men Minna får ALLTID heta Nike när vi träffar henne. Inte så lätt ju ;)

Mmmmm..... nu får jag släcka ner datorn. Mogge stryper mig snart, jag stör hans natt sömn.... ops

Shitski va jag trixar !!!

Å herregud va det tar tid !! Hinner ju inte skriva om dagen ju !!

Stora drag....... Micka hoppade från fönsterkarm till säng, halkade eller missade (?) Trillade i elementet, slog jack i huvudet.....
Akuten..... limma, hem.
Fikat på Mc Donalds med Linda, solat.
Småsneglat på fotboll, stylat bloggen ;)

Snabbt å lätt !!

Jag ÄLSKAR html !!

Rooooooooligt !!!

Okej, sålänge jag testar så kan det så rörigt ut *s*

Konstigt att folk inte får jobb på rätt ställe ???

Har varit på arbetsförmedlingens sida och kollat runt bland olika CV.
Men herregud !! Det är ju en hel vetenskap att ens bara hitta någon som söker jobben !!! Den finns 1000 tals står det... men jag måste få ner antalet pers som söker just det arbete jag har vill erbjuda till under 200 st. Annars får jag inte se listan på dom som passar in !?
När jag väl fått ner antalet till under 200...... så är det 4 sidor på varje pers jag får gå igenom för att få info om det jag har krysat i SKA vara ett krav. Tex körkort och bil. Men inte fasen var det många som hade det på listan......... dom flesta sökte inte ens jobbet jag knappade in !!!!

SKÄRPNING ARBETSFÖRMEDLINGEN !!! Det är inte bara att slänga ut en tjänst och sen skita i om den funkar eller inte.... Å dess utom skryta med att tjänsten finns !!
Tycker synd om arbets sökande idag !! Slussas hit och dit hela tiden !! Stoppas in på olika ställen och får göra jobb där arbetskamraten brevid får full lön och den arbets sökande enbart sin A-kassa !! Varför ??? Sådana idiotiska lösningar gör ju bara att arbetsgivare utnyttjar och Arbetsförmedlingen får ner siffror....... Skit samma om folk mår bra och får arbeta med ordentlig lön...... bara Arbetsförmedligen håller siffran nere......
SJUKT !!!

Vill att min Mogge ska komma hem nu....... han har varit bort i .... 3 timmar nu :( Det är TUR att vi ska till Nabben snart och få spendera en HEL vecka ihop.... utan alla måsten och borden :)
Sen att vi kommer strypa varandra efter 4 dagar glömmer vi bort ;)

Eller.... vi har en kul "måste lista" med oss dit såklart :

* Ölands djurpark
* Vattenpalatset i Mönsterås + pizza i Mönsterås.
* "Killar fiskar gädda, tjejer bakar kanelbullar kvällen" en tradition som aldrig ska få brytas !!
* Åka runda stora kudden efter motorbåten
* Äta på fiske restauranten i Nabben.
* Besöka Gabriels keramik, köpa namn muggarna.

Men i år har vi sagt att vi MÅSTE försöka hålla oss i Nabben lite mer....... vi är på Öland och i Kalmar och över allt alltid när vi är där. Varför ??? Vi är på semester i Nabben... då SKA vi va i NABBEN :)

Får resa på fläsket och röja i hallen nu. Eon kommer och byter elmätare....... kuligt värre... jag har MÄNGDER med saker framför JUST PRECIS det skåpet som dom ska in i !!!! 



Nattsudd.......

Myser miss i nassen med musik och nattamad :)  Mogge är hemma och då får man ju passa på att njuta ;)

Meeeeeen när han skvätt natta stänket så är det soovedax ;)  Får äl försöka få in kaninen först... han ä ju överlycklig nu när klorna är 0.5 cm istället för 5 cm !!! Stackars lilla kaninen !! Men mamma Mia räddade ;)

Nä.... kissen ä lagd och jag kommer efter honom som en avlöning på posten *L*

Meen åhhhhhhhhh !! MÄN !!! *suck* Han tror man tar in en kanin i buren genom att klampa efter den som en elefant.....
Får gå och lära den stackarn.........

Natti natti

Tävling om en rosa cykel.....

Min motivering va denna:

Rosa "cyllen" från cronan
skulle kunna forma denna honan !!
Från slapp och orkeslös
till en brud med riktigt klös !!!!!
Med en skara på sex som egna cyklar vill ha
skulle en i vinst till mig sitta bra !!
Skulle säkert vara ensam i denna stad
om att cykla runt på "ankerad"....
Med sex små på släptåg
Då skulle ni önska att ni oss såg !!
Så låt mig mig vinna ska ni få se
att vi drar ut, hela familjen, på cykel turne !!


Å en husvagn...... fick bara använda 20 ord.......

En skara på sex gör möjligheten liten
att boka  lyx sviten.
Ge oss ett eget lyxåk
det slår vaje Hiltonkåk !!

Å så tusen tusen till....... för min kväll har gått åt att tävla och vinna allt möjligt *haha*

Söööte......

Jag va helt kallt fullkomligt ärlig och sa hur jag kännde till Mogge. Han ringde när jag skrivit klart mitt andra inlägg... Fick precis världens gulligaste mess av honom !!!
Hör och häpna...... men det är nog så att han ÄR en annan människa ;) Att vårt uppehåll på ett år faktiskt gjorde nytta !!
Helt enkelt så ÄR han BÄST !!!

Menar, i lördags var han ju sötast och goast i världen trots drickandet. Han är sällan otrevlig som onykter. Men det är ju inte det jag är rädd för heller.......
Om ordet LAGOM hade infunnit sig under drickandet så hade det varit heelt ok. Eller kanska tom. att man tar bara EN öl när man sagt att man ska ta bara EN.

Nu ska jag sluta ha ont i magen om detta, nu vet jag att han förstår vad ajg menar :)

Älskar dig Mogge !!!!

Ska väl förtydliga min relation till sprit med att min barndom är ganska genom syrad av det...... Jag är inte rädd för folk som druckit, utan jag är blir rädd när det inte finns en spärr. När en blir två och två blir mängder..... När en kväll blir två och två blir flera helger i rad och sen då ???
Vad finns kvar av den man älskade då ?? En skev bild i mitt huvud och en bild av en gnäll kärring i hans huvud..... SÅ vill jag INTE ha det igen........

Men som sagt så fick jag ju oväntad respons :) Överlycklig för det !!!


Fotbolls fylld dag !!

En seg och skönt avslappnad morgon :) Mys i sängen till 11.30 !!!!!
Frulle käkades och sen var det raka vägen till Vilan för samling, Oliver hade match. Han sov ju hos mormor så vi mötte upp henne på parkeringen.
Morfar (min pappa) och Catta stod i korvgrillen och kiosken på IP. Lite fördel har vi ;) Små fisarna käkade glass med hela fejset !! Sen en korv på det.......
Matchen slutade 5 - 5. Bromölla var 13 spelare...... KFF var 7 st.... å då fick en spelares lillasyster hoppa in så vi blev fullt lag !! Ungarna var heeelt slut !! Ingen avbytare och tempot va på max, hela tiden !!
Någon som har barn födda -99 som är sugna på att träna i kff, skrik till !!! Vi behöver mer folk i laget !!

När killarna skulle byta om efter matchen så frågade tränaren om det fanns några som ville va boll kallar på KFFs A lags match...... Oliver nappade på det....... Så eftersom Olivers match slutade 15, och vi skulle va på KFFs IP kl 16 så blev det pizza på hemvägen........ slägde i barnen maten och sen iväg igen *hihi* Ibland vet jag inte vad jag tänker med när jag går med på allt !?
Iaf så var vi där 16.00, matchen började 17........ slutade 19... ja, precis så kul var det att sitta å glo på den !! Små killarna har lite mer glöd i sitt spel ;)

Körde till Mogges lgh efter matchen och hämtade kläder inför hans arbetsvecka. Sen ÄNTLIGEN hem !!!
Inte för att hemma stunden varade så länge........ Oliver duschade och klädde sig...ca 10 min *s* Sen var det dax att köra honom till Albin.
Flisan sover hos Sarah, Oliver hos Albin och så sover Alex å Knodd här..... å så kommer Anna och hämtar dom imorgonbitti.
Inga barn på fritids = glada barn !!
Mickan å Isacc får va på dagis, men det är inte så farligt tycker jag. Dom har ju varit hemma en vecka i månaden sedan februari....... ja och hela mars månad *haha* pga sjukdom !!

Efter jobbet imorgon så hämtar jag dom små grynen på dagis, Oliver hos Albin och så kommer Anna med Alex och Knodd igen. Hon ska jobba kväll...... Flisan kommer hem själv antar jag..... Annars ringer du va, gumman ??

Mmm... sen till lite gnäll.....
Varför kan ALDRIG killar hitta på saker ihop UTAN ATT SUPA ??? Fattar det INTE !!!
I går när vi kollade fotboll på Banken skulle Mogge dricka en öl...... jo, eller hur....... 2 öl, 1 drink och så delade 4 pers på 4 kannor öl, det vill säga 1 kanna var. Jo, piss full..... Gör inget, har inga problem med det. Men jag VET ju att det ALDRIG stannar vid 1 öl *suck*
Nästa helg kommer det bli mer än 1 öl, garanterat........ helgen efter det vill jag inte ens tänka på !! Helgen därpå kommer vi va i Nabben, INGEN alkohol med dit. Då får jag frispel !!!
Sen är det bröllop... nån som tror att 1 öl kommer räcka...... nä, för det GÅR INTE !! Det SKA ösas i !! Å sen när han ska på Iron Maden konserten........ jo, tro fasen att dom ska SUPA DÅ OXÅ !!!! " EN ÖL gumman, EN ÖL !!"
Jag blir knäpp !!! Jag är 32 år gammal...... känns som om man sjunker ner på 15 års stadiet när det ska va såhär med supandet. För jag VET VET VET vad som än sägs, så blir det VARJE GÅNG mer än en öl.
Blir helt ärligt så förbannat ledsen........Vad gör man ?? Ska man va en jävla gnäll kärring och förbjuda hela förbannade tiden ??? Eller ska man helt krasst göra så att man göra samma sak själv ?? Super skallen i bitar så fort man ska hitta på något med sina vänner !? JAAAAAAAAAAAA, för jag är ju inte över 30 år och lämnat det livet bakom mig.
Piss, piss, piss......... hatar denna jävla alkohol !!!! Än en gång in i samma karusell..........

Haft en underbart mysig helg. En så mysig helg att jag skulle kunna gort allt för att få behålla honom här hela veckan. Mysa gosa krama.......... så slutar den med informationen att det åter igen ska supas :(  Allt mysiga bara rinner ut då :(

VET att det blir liv för att jag skriver här om detta. Men vart ska jag ventilera då ?? Han lyssnar inte å fortsätter "EN öl vill man ju ta"  Andras reaktioner på detta vet jag redan svaret på......... FAN FAN FAN ........ ARRRG !!!!
Allt mys i världen ersätter inte den kännsla jag får i kroppen när alkoholen gör entre i vårt liv, igen..... Ska det aldrig få va bra med det ??
Eller....... Ni som läser...... dricker era män/sambos/respektive sig fulla så fort det kommer fram öl/wiskwy/grogg/jäger/bla bla.. ?? Är det bara jag som över reagerar ?? Ska det inte gå att dricka EN öl ???

Om någon viste hur många FULA ord jag vill skrika ut nu ... iiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!

Kommer väl ångra mitt inlägg, för SNOK FIA är ju här jämt å ständigt. Hon berättar vidare och det hela slutar i att jag är förtryckt och lever med en alkoholist, barnen låser vi förmodligen in i en källare när hon är i sitt esse !!...... Som vanligt när hon är i farten *haha* Ljuger och hittar på som en häst travar !!

Någon som tycker jag låter glad ikväll *haha* ?????


Seg seg seg......

När ska jag börja vakna till liv igen ??? Ska jag behöva sova i dygn för att komma ifatt ??? *pust*

Vaknade i morse i armarna på en kramig Mogge. Har fått lerka mig ur hans grepp flera gånger inatt *s* Jätte gosig !! Men jag klagar inte.... kramas gärna med min egen nallebjörn ;) Kan jag nog inte bli mätt på !!
Duschade ihop och kramades vidare *hehe* Sen fixade vi frullen.......

Körde till Nilla och Martin direkt där efter. Kaffe, skitsnack och asgarvande !!! Alltid lika roligt !!

Fick mess av Sabina att vi skulle flytta bad dagen till en dag med bättre väder. Tog en vild chansning och ringde Pia, barnens farmor. Kollade om hon kunde sitta barnvakt när Sverige matchen va.
HON KUNDE !!
Så vi körde hem vid 15.30 och fixade tacos, eller Mogge fixade och jag panik sminkade mig, fixade håret och försökte hitta kläder som inte sitter som hö säckar på mig.........
Stack till Banken där bord var bokat till 17. Benny, Jenny, Mogge, jag, Kim, Jackie, en vän till Jenny, Milena, Jimmy, Totte, vän till dom, vän till Jackie.......... Ja, många var vi !! Å kul hade vi, även om jag var ganska sleden.
Mogge fick ett fint sugmärke på halsen av Jimmy........ å Jimmy å Benny........ja....... herregud !!! *haha*

Hemma vid 21 tiden. Mogge kramigare än kramigast.........

Nu är det dax för att ge min darling lite uppmärksamhet :P


KÖTT !!!!

Huvudvärken över :) Sköönt !!

ja.. dagen då..

Upp vid 7.... hade ju bara 3 barn hemma !!!! Kändes konstigt !!! Iaf så duschade jag å fixade till mig, väckte Knodd och Flis. Knodd studsade upp å Flis vände sig om och sa att hon inte ville följa med ;)
Mickan kläddes sovande som vanligt...... hade behövt slänga henne i duschen varje morgon så on vaknade......
Körde 7.40, skulle hämta Oliver inne vid soc...... Linda skulle på familjerätten och tog honom med sig. Eftersom hon va sen så körde jag till Färlöv och lämnade Mickan på dagis.
Insåg att jag inte skulle hinna lämna Oliver på fritan...... dom åker ju 8.30  till kollo.
Träffade Patritcia på parkeringen när jag väntade... snackade lite :) Inte så lätt att förså varandra hela tiden, men det fixar sig med lite polsk/engelsk/svensk gojja.

Läkaren vid 9. Jag som oroat mig för att jag inte skulle få mer tabletter!!!! Jag kom in, hon sa - Ja, vi fortsätter på 15 mg. Ses igen i oktober.
JAHA !? Gött !!! Så jag har 6 månaders tabletter kvar att ta nu !!! Nog fasen för att jag ska fixa 15 kg då !!!!! Götteligött gött  !!
I panik stress efter läkaren så var det bort till Volvo...... Gluttade in den nya bilen jag ska få i oktober....

Nöjd ;) Sköönt !! Ungarna kan glo på film i bilen !!

 7 platser

Nu kan vi se himlen ;)

Ja, jag är ganska nöjd med att blivit övertalad till denna ;) Ska glida runt som en stjärna på turne *haha*

Sen va det kontoret som gällde. Kaffe och flabb med Linda och Nike fisen !!
Jobba, jobba jobba......... Fick in 2 nya kunder idag iaf :D Gött !! Gav mig ny energi att sätta mig och sälja. Men en fredags eftermiddag är inte rätt dag att göra det *s*

Slutade vid 16 och hämtade Mickan på dagis. Åkte till apoteket och hämtade mina tabletter. Vidare till kontoret igen för att plocka upp Isacc. Kim hade åkt dit.......
Gasade hemåt, in i affären och köpte kvällsmaten. Bort till parkeringen och där stor Alex och Anna å väntade. Alex hade 2 kassar med sig, paketer till Micka å Isacc som hon gjort hemma. GULLIGT !!!! Isacc var salig !!! Han berättade otaliga gånger för Alex hur snäll han tycker att hon är !!

Lagade mat... Skruvmackisar med stekt bacon och riven ost. Allt i en enda blandning. Jätte gott !! Men jag, snurret själv, glömde bort att jag skulle steka bacon... slängde på margarin och slängde mig sen på snabeldraken........ När det var rök så man fick slå sig fram här så kopplade jag !!! SPISEEEEEN !!!! Vädra vädra vädra, hosta hosta, vädra vädra........
Diska å börja om igen *s* När mackisar å bacon va klara å i grytan så skulle osten i........ en påse gick bra. När andra påsen skulle tömms så kom det ut gröna klumpar !!!!!! ÄCKLIGT !!!!
JOBBIGA AFFÄR !!!! 4 gånger nu på 4 månader som jag fått gå tillbaka med mat som är möglig eller som gått ut i datum !!! SVINERI !!

Hade huvudvärk som inte går att beskriva........men med tanke på mitt sätt att sköta ätandet så får jag ju skylla mig själv.
När barnen ätit så kom Mogge... han åt oxå......... Idiot jag har inte ätit än, sitter här å bannar mig själv men gör inget åt det !!! Ska gå och steka 2 STORA kött bitar nu !!

Eller...... va ju på EKO och shopade lite vid 19 oxå ju... njutning !!!

Resten av kvällen har varit mys pys i soffan och allsång med barnen....... nya favvon "jag vill ha röv" med svamp bob har klingat mellan väggarna i kväll ;)

Ska hem till Sabina och fira henne imorgon. Med bad i poolen och latjo lajban med kidzen !!!!

Känner för å FESTA !!! Så himla sugen på det !! Mot slutet av sommaren ska jag minsann dra ihop en riktig grillfest. Massa härligt folk, härliga människor som festar med måtta och beter sig ordentligt....... Grillat, öl, vin, cider och musik !! Framåt natten när det är för kallt på min altan så går vi in och tänder en brasa i min öppna spis.........njuter och har det kuligt !!!

Så, slut drömt.........NU SKA jag göra mitt kött.........

Aj aj aj i huvudet !!!

Skallebank !!!! Har i vanlig ordning glömt äta.... trög som man är !!!
Stimmig dag !! Ingen mat !! Kom på nu att jag enbart hällt i mig kaffe, ingen annan vätska....... typiskt mig !! MÅSTE skärpa mig !!!!
Fick iaf 4 månader med 15 mg utskrivet idag............. GÖTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska till EKO nu och köpa godis och läsk nu.

Haj på stunden.........


Skulle sova, just det :P

Men aahhhhh, jag är så hungrig !!!!!!!!! Orkar inte gå ut i köket och äta....... mår illa så hungrig jag är :( STACKARS MIG !!!!

Fullt ös !!!

Ooooo jag ä helt slut *s*
Gick upp vi 7, tog sovmorgon ;) Duchade och sen väckte jag Alex och lurade in henne oxå i duschen ;)
Alex: - jag KAN inte vakna, mina ögon KAN inte öppna sig !!
Jag: - ser du hur PIGG jag är ?? Det är för att jag har duschat !! Ögonen gillar när man luktar gott.. då är dom jätte öppna  !!
Alex: *hoppar upp ur sängen å kutar in i duschen, spänner upp ögonen och konstaterar att jag har rätt" *s* - JA; JAG SER MYCKET MER NU !!!
Söta unge !!!
Vi åkte till Alex frita och lämnade av henne. Inget kul mottagande :( Ingen som reste sig, dom sa bara - jasså, kom du precis ??
Hmm.... å Alex kände ingen av personalen :( Gör ont i hjärtat när man lämnar över sitt barn (för så känns hon för mig) och hon ser helt vilsen ut......... Ville bara ta med henne där ifrån !!!!!
Vidare till dagis i Färlöv och lämnade Isacc och Mickan. Å sen bort till BILTEMA för att möta upp en kund.
När mötet vad över så blev det kontoret......jobba jobba jobba.
Vid 14 tiden så körde jag å Ingrid runt och kollade bilar. Men jag har nog hittat den jag ska ha... En Vito, 9 sits. Då får heeeela stora familjen plats + en kompis !!!!! YES !!

Samlade ihop flocken vid 16 och lånade med mig Minna hem.... Vi käkade lite sen gick jag å Minna in å myste i min säng framför tvn..... Min tanke va ju att hon skulle sova, men det var inte hennes *s*
Kim och Jackie kom vid 18, då blev det korvgrillning på gräsmattan medans barnen studsade :) Mashmellows (hur stavas det ??) grillades som efterrätt ;)
Lek, hopp, bus, tävlingar till 21 tiden..... ja en stund på lekplatsen oxå såklart :) När Kim, Jackie och kusinerna skulle hem så fick Isacc följa med !!!!! ÅÅhhh överlycklig Isacc med leende från öra till öra plaserade sig i baksätet på nya bilen !!!!!!! Dom kommer ha stört kul å Kim kommer få psykiska men *haha*

Janice- Mina bristningar tar jag nog sist, dom är helt hudfärgade och stör mig inte nått vidare. När jag gått ner å fått normal mage *s* så får jag se hur det ser ut ;)

Jenny- Hade gärna hängt med till banken !! Men vi har alla 6 barnen i helgen, så jag får snällt ta hand om dom här hemma....

Sove dax för mammlan......... trötter........

Samma sak varje kväll......

Jag lägger mig sååååå himla jätte försent !!

Jobbat hemma idag... inte det lättaste ska jag säga !! Föredrar lugnet på kontoret......
Mysmorgon :) Glass paus på EKO vid 12 tiden, Linda och kidz på besök vid 13.30. Drack kaffe, käkade mat, dracka kaffe, jobbade, drack kaffe, hämtade Lindas kanin som ska bo hos oss tills Linda fått ordning hos sig.
Sa hejdå till Oliver :(  Han åkte med ner till Lund, kommer hem på fredag.....tomt utan honom hemma :(
Åkte hem, städade å fixade åt kaninen. Kvällsmat, så kom Tummen å Lotta. Kaffe igen *s*
Jobbade massa till......... och NU är det dax för slafen !!!!

Tuttarna jag vill ha ska absolut inte va några badbollar !! Men i strl C är min önskan..... Har alltid haft det, ja ett tag var det D men då va jag tjockare än nu....... tacka gudarna för att tuttarna växte med resten av kroppen !! Å jäkla mög att dom krymper med den oxå :( 
Men jag ska iaf inte se onaturlig ut, inte fint. 
Min plan såhär långt är att lägga undan pengarna jag får för bilen när jag säljer den.... sen är det hysteriskt mycket kvar att spara ihop till :D 
Men som sagt...... ner till 55 kg först och sen tuttar.......ok, lyckas jag inte så får jag ta plan B....... 60 kg *hihi*

Nähä, får väl lägga mig då...... Alex ville INTE med Anna hem ikväll så jag får köra henne till fritan imorgon oxå. Blir ju till att masa sig upp tidigare, för både hon å jag måste duscha innan vi ska iväg !! 

Natti alla !!!!! 

  

Skön morgon :)

Barnen sover än, jag har fått i mig kaffe och ska börja ta tag i offertrar :) Ganska skönt ändå, jag som gnällde över att behöva va hemma idag *s*
Inget ont som inte har något gott med sig ;)

Ska skriva ett mess till Cilla att hon får koma upp på lite kaffe sen, seeeen när jag orkat fixa i köket och röja undan barnens koja från igår OCH kladdet i mitt sovrum........ haha, lät något va ???? Nä, inte så illa som det ser ut *s* Tvn i tv rummet muppade sig till sverige matchen igår så vi fick snällt bänka oss i min säng, med ostbricka å hela köret.... glodde på en 14 tums tv *haha*

Nähä, dax att gräva ner sig i jobb ;)

DRAMA DRAMA DRAMA !!!!!!!

Ja.... mer dramatiskt än så blir det inte *s* Men erkänn att du blev NYFIKEN !!?? *haha* På mupp humör idag ;)

Sommarlov och halv kasst väder..... men VAD GÖR DET ??? Har man medlemskort på torsebro badet så har man !! Då skiter man i vad det är för väder, man skiter i om det är heeeelt folktomt på badet... man tvingar sig själv ner i det is kalla vattnet och plaskar på som om det var tropisk  hetta ;) Man stannar kvar i vattnet tills läpparna är blå/lila och tänderna hackas ner till pulver.............. För det är SOMMARLOV och VI accepterar INTE pisseväder :P
Snacka skit....... vi ?? Nä, dom... JAG ville BARA hem till värmen och det varma kaffet !!!  Men men, är man mamma så är man ;)  Sysselsatte mig med att ta foto *s*
kallt..... såååå kallt !!  Gillar djupa sidan !!!      

Glor på fotboll *HEJA SVERIGE* och bloggar nu...... började skriva vid 18.30 idag !!! Klockan är 22.01 nu...... tagit en stund *s*

Försöker få Mogge att förstå att jag behöver att nytt par tuttar när jag gått ner i vikt !!! 10 kg ner nu och dom börjar försvinna........ 10 - 15 kg till och dom kommer bukta inåt !!!!
Kollat upp priser och hur det kommer göras osv....... Vilka garantier jag har och material i inlägget...... Mer säker nu på att jag vill än jag va innan ;) Me like !!! Bubban å Bettan behöver fyllas ut *haha*
Bara att börja spara, tänker ha mitt mål satt på 55 kg i vikt och 2 pigga utfyllda tuttar till........mars/april -09 *hoppas hoppas*

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !!!! Yes !! :) Zlatan, vi säger Zlatan !! I love you Isc libe dish, Zlatan Ibrahimowich !!! (jaja, stavningen får bli som den vill )

Herregud....... ställde in ostbrickan och skulle förtsätta skriva......... MÅL IGEN !!!! Tjohoooo !!!!

Mmm... så min vikt *suck* Ja, 1 kg per 2 veckor är en BRA viktnedgång när jag ska klara behålla vikten..... men FÖR FASEN !!! Jag vill UNDER 70 kg NUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!! pendlar mellan 70 och 71....... å efter kvällens ostbricka ligger jag väl närmre 72 :( *drygt*
Ska till läkaren på fredag och ska be henne öka dosen.....

Nä, tyvärr Evelina och Micke..... mer drama än såhär kan jag inte bjuda på *s* Glöm inte att vi ska kolla upp d där om mängd rabatt på tuttarna nu Evelina !! Micke får hänga med å lägga in lite han oxå... blir ju ännu billigare ;)

Tyvärr så fick jag inte in alla foto som jag hade tänkt......... mycket mycket fnurr och kaos med bloggen nu !!! Skrev ett argt mail till kund kontakt igår, gormade på som bara den !!! Fick bara som svar att dom har drift problem nu när alla bloggar flyttas över............ MEN HALLÅ......... Alla funktioner som dom glömt flytta med då ???? NÖTTER........ Nu får det snart bli ok här igen...... å mer finesser så man kan snittsa till lite mer ;)

Planer inför imorgon är väl ganska få.... Mm..... Jo, Kim ska hit och putsa fönster har jag bestämt åt honom. Han ska ju klart få piroger som betalning... får se om han nappade på det ;) Så kommer Alex från 16 till 22... hoppas hon orkar va vaken :S Anna ska jobba...... Jag får ju köra henne hem på morgonen annars.......
Ååhhh ja just det..... dom ska komma och byta min elmätare oxå. Ska helst va hemma efter 13 stod det. Enkelt ju *not* Men jag får väl ta hem och jobba halva kvällen istället.........

Så, nu är matchen över :) Sverige vann !!! Gött...... kommer bli en underbar fotbolls sommar tror jag !!

Jaha, over and out säger jag nu ;)

Meeen va detta bättre ??

Var det meningen att bloggen skulle bli bättre ??? Jag kan inte läsa mina vänners bloggar, dom hängde ju inte med ;(

Har ju mängder med foto att slänga in och miljoner av saker att berätta *s* Har inte bloggat på lääääänge !!
Kan ju börja med att SKIKA UT !!! MOGGE JAG ÄÄLLSKARRRRRR DIIIIIG !!!! 

Mmm.... vi var ju på Tosselilla med barnen :) Mogge som överaskade !!! Jag ska som hade planerat in det senare i sommar.... men men, ved är det som säger att man inte kan åka dit 2 gånger samma sommar ?? (ekonomin kasnke ;)
Flocken laddade för en heeeldag :)  Flisan kelsjuk  Knodd rättar till Alex bikini :)  Isacc njuuuter av badet *s*  Var fisk i förra livet !!!!

En heeeelt underbar dag hade vi :)

Kusinerna kom såklart hem några dagar i rad :)
Söta ungar !!!!!


Sen kom ju den dagen som barnen längtat såååååååå efter !!!! SKOLAVSLUTNINGEN!!!! Shit pomfritt va det pulades, målades, lockades, plattades och provsminkades kvällen innan !!!
Spolar i håret, såklart !!! Snyggt ska det bli :)

Sen kom ju själva dagen......
Utanför kyrkan  Alba och Corre  Thelma och Mickan, polare for ever ;)  Såhär ser dom oftast ut....  Hjälpade moster på skolavslutning !!!!

Givetvis så käkade vi traditionellt jordgubbs tårta när vi kom hem :)
mmmm.... GOTT !!! Alex och Isacc Mammlan å Knoddsi på väg till tårtan ;) 

Efter vårt eget firade på ballen hemma så drog vi på student ;) Min stora lilla lillebror som skulle firas :)
nykter ? njaä..... 

Varmt var det och det tog en stund på skolgården.... Men problem är till för att lösas... letade upp ett träd ;)
Mina darlings ;) Pinglor !!!

På student fest med UNDERBAR mat !!!!! Å massa släkt.... men jag glömde lixom bort att fota !!! 2 av mina systrar kom med iaf ;)
Anja och Johanna, små systrarna :)

Ja, sen har det vart massa Yngsjö och ännu mer Torsebro badet !!! Massa mys och lek... grillat hos Ingrid och Micke, mummmmmaaaaa !!!! Haft en så myyysig helg !!
I morse åkte min darlig :( En vecka *suck*
Uppe med tuppen vid 7 i dag... Pernilla å kidz kom vid 9..... vid 11 åkte jag å små fisarna till EKO :- och shopade :) KUL !!! Kom hem vid 12.30, å då kom Tummen... vi käkade basketti å söttfäsås. Drack kaffe och rökade lite..... kollade lite från Swerock och hade det trevligt :)
Han stack vid 16 och då kom Sabbe :) Lite girl talk och sen åkte vi till Tosbebro (torsebro) 1 timmes bad för barnen och sen hem igen.
Jenny kom vid 18 och massa girl talk :) Massa kaffe och endel cigg *s* Hon åkte hem vid 22 tiden... å sen var det sängen å datorn för mig :)
Imorgon är det jobb....... önskar att jag kunde ge barnen mer sommarlov än vad jag kan detta året :(

Natti natti å sussa gott :D

Vad händer ??

Hur hittar jag ut till bloggarna jag läser ??? Miian, Sara, Helena, Emma, Sabina och alla andra ?????

Letat överallt......

Jag har varit på Sandelins, ringt till Aima och kollat på Vero Moda. Ingen av dom har den kvar..... Min internet butik får in den i Juli.. men jag ska ju ha den lite innan jag ska använda den helst... man vill ju hitta skor och så oxå !!
Å det där med att dom får in i Juli.. kan ju bli i slutet, och då är det ju försent :(

Ska kolla med Jansens.. risken är väl inte så stor att dom har den. Sabina ska till Danmark över midsommar, så hon ska väl kunna hitta den där ( VILA är danskt )
Ska ringa till butiker i Lund som har VILA oxå..... Linda bor ju där och kan kanske hålla utkik........ ja, vi får väl se...... :(

HJÄÄÄLLLLLPPPP !!!

Jag SKA ha min klänning !!! HJÄLP MIG ATT HITTA DEN !!!!!!!!!
Carlina Dress- VILA Clothes ( INTE flower )

RSS 2.0