Grisaparty !!!

En lugn och skööön morgon :) Gick ur sängen vi 11.... Gjorde vid oss och körde till EKO:- Köpte present till Cornelias kompisar som hon skulle till på kalas.
Men innan kalaset så blev det en tur ner till farmor i Åhus. Fikade lite och sen körde jag Cornelia till kalaset. Mogge körde hem till Öllsjö en sväng.
När jag lämnat Corre (som hennes kompisar säger) så åkte jag å Micka hem hit och jag slängde i färg i håret. Skulle sparat den till veckan innan bröllopet, men va fasen....... DET är ju det billigaste jag ska lägga ut inför den dagen så *s* Kan nog kosta på mig som hundringarna ;) 
Kim och ungarna kom och Mogge dök oxå upp. Dom städade och fixade med min bil :) Eller.... Mogge fixade och Kim satt å spännde sig och solade :P
I vilket fall som helst så fick jag ju då ta Mogges flak bil när jag skulle lämna Albin, hämta Flisan och Corre. 
SNYGGT att giiiida fram i en flakbil med en växelspak som om det vore värsta lastbilen !!!!
Undra hur många som fått sig ett gott skratt pga mig och min "flakis" idag !?? 
Jaja.... tänkte berätta om killarna som stor och glänste, när jag flippade fullkomligt och glömde ALLT om hur en växlad bil funkar.... 
Man kan väl för F*N inte ställa sig vid en korsning med BAR ÖVERKROPP i bara jeans och snacka med varandra som om det var vilken lördag som helst och tro att jag kommer fokusera på VÄXLANDET DÅ ??? 
Som jag sa till Pernilla i luren..... va ska man med en växelspak till i en bil... dra å slita i tid och otid !? Har en spak hemma.... duger å dra i den :p
TACKA VET JAG MIN AUTOMATARE !!!!

När jag hämtat ungar och hackat/hoppat tillbaka hem och lämnat av dom så plockade jag fram pary Mia och poppade upp sterion på max....... UNDERBART !!!!! Blev festsugen som SÖREN !!! Men det är bara att bita i det sura äpplet ;) Vill man va fin får man lida pin :p
Ja, just det... har inte sagt vad jag skulle ju !! 
Sabina ringde i veckan å ville ha med mig ikväll i några timmar :) Vi stack på fest till hennes bröder som fyllde...... *haha* ja, va fyllde dom ?? 25 kanske ?? nä..... eller ?? 20 ?? Sabbe, va fyllde dom ?? 
Helgrillad gris...... åååhhhhhh så GOTT !!!! Mumma, och jätte mysigt !! Jag och Sabina var ganska halvantika och kände oss lite överflödiga där.... Så för oss blev det en tidig kväll !! 
Vi gav oss hem till henne vid 20.30. Där anlände "poolrensaren" samtidigt så vi skilldes åt ;) Jag satte mig i "flakis" och startade..... glömde koplingen och hoppade en bit... startade och i paniken att rulla bakåt ner på Nickes bil så VRÅL gasade jag i ettan...... hoppade igen. Men men, jag kom iväg och körde in tillSara !!
Vi satt och diskuterade lite allt möjligt, lite små snack sådär.....Mysigt !!

Körde hem vid 22.30, vrålade med i låtarna på radion, och nu sitter jag här...... Mogge social som han är, gick in till xboxet när jag kom hem..... Han måste ha saknat mig fruktansvärt nu när jag varit iväg ;)

Måste lägga in lite bilder från Immeln.......

               


Skulle.....

berättat om hela vår MYSIGA dag idag... lagt in skulle jag gjort........ Men nu blev jag lite lack......... Folk snackar så jäkla mycket och jag blir så trött !! Folk snackar skit om någon till mig.... man lyssnar och tycker att hon har ett konstigt sätt att bete sig på. Men som sagt så snackar folk till mig... folk som träffar/känner henne. Sen får man veta att det är JAG som inte klarar av henne...........
NÖTTER !!! Jag blir trött........

BLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Nu ska jag TVINGA Mogge att mysa lite ;)

Jenny !!

Asså Jenny..... som sagt så har vi träffats för lite för att jag ska kunna avgöra om jag kan med dig eller inte...... Å dom gånger vi har träffats har det varit i onyktert tillstånd.....
Mitt starkaste intryck av dig är från då vi var i Falköping... då ajg träffat dig som längst..... Kanske inte det bästa avslutet på den vistelsen ?? Men att jag inte skulle klara av dig... ?

Usch, jag är trött på folk...... Nä, jag LOVAR dig att skulle det vara så att jag inte klarar av dig så kommer jag säga det. Fram tills dess så skit i vad andra säger.
I denna staden snackas det så otroligt mycket och oftast är det ju inget trevligt som sägs...

Nä fy va jag känner mig dum !!! Herregud...... jag ska på ditt bröllop..... kan inte kännas bra att ha dit någon som man tror tycker illa om en !?
Nä, att man hört saker och sagt "Nä, men gjorde hon/han så??" "Hon/han är ju riktigt störd" baserat på vad andra berättar......
I princip så vet jag inget om dig mer än vad folk säger/berättar.

Nä, du är lika välkommen att komentera här som alla andra !!!!! Halva min blogg kommer handla om ditt bröllop ändå *hihi* Största händelsen för mig på flera år !!!
Har ju börjat banta inför det.... kan inte dricka en droppe sprit och har varit festlös i 2 månader nu.... Har laddat mitt solarie kort för säkerhets skull, ifall det blir kasst väder. Naglar ska byggas och frissan ska få sätta saxen i mitt hår ;)
Nä, jag är tacksam att du finns och gifter dig med min kusin !! Lite glamour i min vardag ;)

Känn INTE så mer !!!!

Läggdax !!

27 som läst.... men 73 sidvisningar *haha* Fler än jag som är nyfiken på vilka som läser min blogg ??? Och av dom 27 har 6 st "hejat" :) 21 pers kvar att undra över *hehe*
Nädå, jag överlever och håller inbjudan öppen..... bara säg hej om du känner för det.

Ja, lägdax och en snabbis till då... om dagen denna gången.

Upp vid 5 och sen till dagis, skola och mormor för att lämna ungar.  In till kontoret och iväg till Malmö, kurs i INSTA 800. Intressant....
Resan dit gick trögt.. körde fel och fick guidad transport till rätt ställe *haha* Var 30 min sena men det spelade ingen roll. Dom hade bara fikat ändå ;)
2 söta killar i min ålder, mörka med MALMÖ DIALEKT !!! Å den ena var tatuerad........ GIVETVIS var ju INGEN på något sätt bättre eller snyggare än Mogge..... ja.... förutom den UNDERBART SEXIGA DIALEKTEN !!!!!! Min barnlediga vecka så ska jag åka ner till Malmö, sitta på ett fik, nära en hop killar med Linda och bara NJUTA av att höra dom prata !!!!!! Eller....... det är kanske inte så snällt..... ä man en dålig flickvän om man lyssnar på någon som pratar ?? *haha*

Kim och Jackie hämtade mina barn idag. Lycka för ungarna !!!!! Pratade en stund vid studsmattan med Jackie... Och jag fick bara mer känsla för vad jag redan försökt få andra att förstå....... Att det kommer va dom 2 för resten av livet !!!!

Oliver åkte med dom in till träningen och jag körde in vid 19.45 och hämtade honom. Vi tog en sväng på MAXI och shopade skor till Micka å Isacc. Ja, så grillmat och fika till imorgon.... Immeln ju.
Var hemma lite över 21 och stoppade barn i säng direkt.

Nu ska jag stoppa mig själv i säng !!!!

Natti !!

Hmm.... (uppdaterar allt efter komentarer kommer in ;)

Så Pernilla !!
Nu har jag 24 unika besökare på,  vad är det ?? 2 timmar... 3 kanske......?? Men jag har 47 sidvisningar.... Betyder det att jag har en bunke senila människor som läser  2 gånger var på 2 timmar ?? *hahaha*

Evelina :) Du får så gärna läsa utan att komentera :) Gör inget alls, även om det är kul med komentarer !! Tänkte bara få en hum om vilka alla människor är ;)
Tänk att 80 - 100 pers läser min blogg varje dag !?!? Shit..... Men kul !!! Hade varit roligt att veta vilka alla va :)  Men såklart är det inget krav med komentarer !!!

Sara, du har så rätt så...... Det händer saker HELA TIDEN och jag ÄLSKAR DET ;) Bra med en blogg så man kan gå igenom sin dag och skriva ner.... man får ju så mycket bättre perspektiv på saker å ting !! Uppskattar alla "jobbiga" saker mycket mer....... Märker ju att det inte är så jobbigt som man kanske tycker så länge man har det i tanken .....
Å du, jag är i Immeln imorgon så du ska få sova :P

Micke picke päron pung !! Ska leta upp mobilen, såg ditt mess....... Man ska göra det man tycker känns bäst ;)

Lisa !! Hej !! Kul att du hittat hit ju :)

Janni !! Hihi, internet är verkligen vårt ställe !! Stöter på dig överallt här *hihi* Kul att du är skylldig !!

En liten snabbis ;)

Jag har mellan 80 och 148 visningar av mina inlägg i min blogg varje dag.... Hur kan det vara att det "bara" är mina trogna komenterare som slänger in ett livs tecken ??
Det är ABSOLUT inte på ett otrevligt sätt jag menar, utan mer en "inbjudan" till alla kända och okända läsare att slänga in ett "hej" eller något ;)
Jag är en glader människa och tycker bara det är kul att se era komentarer :)

Ja, mitt lilla "fan" som så smidigt la in en komentar anonymt men lämnade efter sig ett ip nummer som enkelt spårades kan ju slippa *s* Jag vet ju ändå att hon är här och läser varje dag :p

Det är ju inte utan att man blir lite nyfiken när det är så många visningar !!!! Vilka är det som följer mitt liv ??

Ja just det, innebär  antalet "unika besökare"  det antalet människor som varit inne och läst ?? 
100 "unika besökare" har läst ett inlägg men det är 148 visningar..... Ja, det är väldigt många mer sidvisningar varje dag mot vad det är "unika besökare"......
Någon vänlig som vill förklara ??

Puss å kram ;)


Nystartat företag !!!

Oliver har varit med mig på jobbet några gånger nu... å han har verkligen blivit inspererad !! Idag plockade han med sig en del kontors material och kläckte den smarta ideén att starta Little C4 städkonsult !!!!
Japp, så nu har dom en prislista på vad olika saker kostar och så ringer jag och beställer.

Kök 10:-
Kök + disk 15 :-
Sovrum 5 :-
Toalett 5 :-
Korridor 7 :-
Tv rum 5 :-
Finrum 5:-

osv osv osv......

Ikväll har jag beställt Kök + disk, ett sovrum och 2 toaletter...... blir... 30 kr !!! Jag kommer bli ruinerad !! Jag har beställt Korridor, 2 sovrum, Tv rum och kök + disk imorgon *pust* Jaja, jag får det rent sålänge dom tycker det är kul ;)

Ska till Malmö på kurs imorgon.... ska lämna barnen kl 7 på dagis och skola.  Betyder att jag ska upp kl 5.00 !!! Åhh fyyy !! Jaja, smällar man får ta ;)
Kim hämtar dom på dagis och skolan åt mig och kör hem hit. Får nog möta upp honom i stan vid 18 tiden eftersom Oliver ska träna då.... Hinner nog inte hem och hämta honom.
Tur att han kunde hjälpa, annars had det varit dagis å fritids till 18 för barnen imorgon !! Inte bra :(

Idag har jag jobbat som vanligt..... jobbade över till 16.30. Hämtade barnen och mötte upp Linda på BILTEMA. Oliver glömde sin keps för 400:- hos Alexander i helgen..... Inte så bra !! Så den hämtade vi upp där. Åkte hemoch var hemma vid 18.40. Jag satt mig i soffan med datorn å jobbade lite till..... Gjorde middag vid 19.30, slängde i ungarna mat och sen jobbade jag lite till... Måste ju bli klar !!! Halv färdig med ett ställe och helt klar med resten....skönt !! Ska ha datorn med mig imorgon, så hinner jag jobba lite i bilen på vägen dit å hem.
Så kan jag vara ledig på fredag med gott samvete !!!
Då ska vi på utflykt med Cornelias klass, till Immeln !!! Mysigt !! När vi slutar där vid 13 tiden så ska vi hem och ta det lungt !!!! Små städa lite och bara njuta.
Dax för att varva ner på allvar..... fick 3 attacker av panikångest idag (känns som luftrören täpper ihop och det gör så grymt ont i bröstet, som om någon lägger 100 kgs vikter på dig).. sista gången så var jag säker på att jag skulle svimma..... Fattar inte riktigt varför jag får det.. jag har inte ångest över något !! Eller det kanske är ett missledande namn på det ?? Att man kan få det av stress oxå ?? 

Aja, jag måste nog fatta nu... Även om jag verkligen ÄLSKAR att jobba !! Blir som en drog för mig..... Kommer va jobbigt på fredag och veta att alla andra är där inne på jobbet och gör saker, ordnar och fixar... JAG DÅ ??? Jag vill ju inte  att DOM ska få va där å inte JAG !! Stört sätt att tänka på va ?? Mmm... inser det jag oxå. Men jag SKA jobba på att få bort det. Jag får ju en hel dag med barnen på en mysig utflykt istället :)  Å världen går INTE under för att jag inte har koll på alt ;)

Ge mig förslag på saker att hitta på i helgen !!??

Nä, om jag ska skrapa ihop 6 timmar inatt, ja det hinner jag inte men nästan, så får jag nog lägga mig nu !!

Natti !!


Fin fint besök !!

Såhär på en sleten måndag så tittade Sabina förbi med Oliver och Maya :) Micka blev såklart över lycklig !!! Maya är ju hennes bästaste kompis, som hon säger :) Ja, förutom Telma på dagis då.....

Det blev Snabbskus mackaronus och fiskus pinnus till varmrätt och till efterrätt serverades det Glass ur äkta plast burk med kanel gifel direkt ur påsen !! Som extra smakförhöjare så hade vi även Ballerinakex.....
Försök slå den måltiden om ni kan !?
Allt avnjöts i full kaos och på mindre än en timme........
*haha* Ja, men vi träffades iaf ;)

image81

Den 28/6 är det PARTY !!!!!!!! Ska på riktigt kuligt poolparty hos Sabbe då :) Givetvis kommer tomten va belamrad av massor av roligt folk !! Både nya, gamla och okända vänner :) Underbart !! Känner redan hur hur lyckat det kommer bli.... och kan det bli annat när jag, Sabbe och Åsa (även kallade spice girls) röjer skiten ur folket där ??
Nä, Vinslövs gator gungar av glädje när vi förgyller med vår närvaro ;)
Jossy och Sara ska jag inviga som nya medlemar i vår lilla trio..... Vi döper in dom i Sabbes pool :D

Åhhh va tiden går saktaaaaaaaaaa !!! Mogge mupp är på väg hem å jag längtar ihjäl mig !!! Min lilla prins *gulligull* *haha*
Nä, men kan någon se till att få klockan å snurra på lite fortare ?? Ska gömma honom när han kommer hem och smuggla in honom i sängen utan att någon ser........ sen ska vi mysa hela natten :)

Ops.... skulle lämnat en film nu kl 18.... *suck* Jaja, bara att ge sig ut i det VACKRA vädret !!

Helgen.....

Ja, fredagen blev ju sen fast jag lovat mig själv att lägga mig och vara helt utvilad och pigg som en lärka på Ullared... Blev 3 timmars sömn på sin höjd *gäsp*
Men som vanligt aå kvittar det hur pigg/trött/arg/glad/sur/bakis bla bla bla man är när man går ur bilen på den gigantiska parkeringen. Den där känslan väcks i kroppen...benen lixom springer före en bort till kundvagnarna och armarna börjar, som med en reflex, göra rörelser ut åt både väster och höger. En förberedande övning på vägen in... då man förövrigt små springer och sätter ögonen i folk, för att sätta skräck i dom innan man ens nått hyllorna inne på GeKås !!
Ja.. å dagen löpte på..... Mogge och Tummen var knäckta efter 4 timmar och letade sig till en oas.... där bälade dom öl i solskenet och mådde som prinsar.....
Jag och tjejerna shopade på i 3 timmar till... sen gav vi oxå upp. Körde hem vid 15 tiden men inte så extremt mycket i lasten... köpte för 5000 kr. Inte så faligt tyckter jag.....

image61
Tjejerna INNAN dom insåg att man skulle gå i SAMMA affär i 7 timmar !! Hahaha.......

Lördags kvällen blev väl mer kaotisk än den behövt.... Inte en av dom trevligare kvällarna jag upplevt på ett tag, men efter storm kommer solsken, eller var det inte så ;) Det som inte dödar, härdar.....

Söndagen var såååå mysig !!! Vaknade vid 7 tiden... tvingademig själv att ligga kvar och försöka sova ändå... Nilla messade vid 9 att vi skulle få häcken ur sängen å komma dit. Sagt å gjort... å min häck är än ganska stor.. så den tar tid å få ur sängen ;) 
Vi var hos henne vid 11 :) Men jag var tvungen att packa inför fotbollen oxå ju !!!
Där hemma så glittrade ögonen på tjejerna som fick gå igenom 2 stora kartonger med kläder från min kusin. Hon är något år äldre än Flisan och lika tunn..... Så nu har tjejerna dom massa nya snygga kläder :) 4 par Lee jeans och något par Disel...... tack säger jag !! Har INTE råd att köpa det själv !!!
Martin fyllde på växel låds olja och spolarvätska i min bil, gulle han !!!! Så hade ena hunden fått 11 valpar !!!! 4 dagar gammla...... sååå söta !! Å katten hade 3 kattungar...... å räknar jag nu efter så var vi..... 5 ungar, 3 vuxna, 15 hundar och 4 katter........ å då hade en hund rymt kvällen innan oxå..... *pust* Tur jag har ungar å inga djur *haha*

13.00 samlades vi på Vilans IP och körde i samlad trupp till Vinslöv. Match kl 14. Jag tvingade ner Ingrid, Kim och Jackie, Jennie och Flonta, BJ och vad nu alla hennes kompisar heter....... Men vi hade en bra klack iaf ;) Å så vann dom med 7-4 :) Duktiga pojkar !!

Efter matchen var det morsdags middag hos Ingrid och Micke !!!!! Grillat !! Mumma !!! Vi hade tävlingar av alla d slag *haha* Upptäckte att det finns INGET man inte kan tävla i !!
Hade en riktigt mysig dag !!
image62
Hoppas säck.. Cornelia sprang dock ur sin i rena kämpar viljan !!!

image63
Mickan kunde ocå hoppa ;)

image64
Ett av mina mongo barn.... Isacc mongo bongo från kongo !!!

image65
Kanske var något i maten... för hur Cornelia lyckas se ut såhär... ja.. det va nog maten ;)

      

       

       

Fartfylld helg i vanlig ordning :)

Idag är jag hemma med Micka. Ont i magen hela kvällen och natten...... Tror det var rosmarinen som va i maten ??? Kan d va så ??

Sitter med Mogge i camen. Kul, har koll på honom nu ;) Inte en sekund utan den camen igång nu :P

Nu ska jag duscha och sen ska jag å ungarna till Helsingborg.......

Party, fest, sommar, roligt, lycka, underbart !!!

Mmmm...... nu vet jag vad det var som behövdes för att hitta tillbaka till mitt gammla vanliga jag ;) EN STREIO I BILEN !!!!! Jag har ju inte poppat fram sen dom tog min.... SNABLANS BILTJUVAR....... nä, ok då, men sterio tjuvar..... Den va ju värd mer än bilen *haha* Min sketna volvo som snart ligger i en skrothög på vägen mellan Fjälkinge och Färlöv *s*
Isacc uppskattar den iof...... Körde honom å Micka till mormor vid 21.. dom ska sova där inatt. Micka började hoppa upp å ner i sätet där bak när hon såg en cabbe (bil utan tak) Skrek helt lyriskt COOOOLT !!!!! Isacc tittade på henne och suackade........ - Men Micka.... du kan ju inte ens... vi är MYCKET coolare än dom... vi har EN VOLVO !!!!!!
Han ä STEN TUFF för vår volvo !! Å nu när den vrålar pga av nått hål på nått ställe det inte ska va det på... ( nä, jag ä inte bra på detta med bilar) och bromsarna skriiiiiker när man nuddar bromspedalen så tycker han att vi har det häftigaste "RÄSOR" bilen i stan !! ;)

Han å sååå kul nu !! Kan inte låta bli att berätta om honom !!!
Idag när vi va hos tandläkaren men Cornelia så sjöng (vrålade) han sin nuvarande favvo:

-We ar e träääämpons, we ar e träämpons, we ar e träämpons ma fräään. Loosan fo looosans kas we ar a trääämpons ma fräään !!!
(We are the champions, we are the champions, we are the champions my friend. No time for losers, cause we are the champions my friend )
Han kollar på "ding ding"s video med den låten, på youtube och as garvar åt att han (ding ding) visar snoppen.

Ja, så till verkligheten igen då...... Jo, min spiral, 1000 kr, ligger nu mer i soperna på mvc :( Den hade vandrat runt i livmodern och nu var den på väg ut..... Min vanliga tur.... Men det förklarar ju en månads störtblödningar och kramper i livmodern !!! Nån som har ett bra förslag på vad jag ska göra nu då ??

Jobbat idag.... tiden susar iväg närman sitter på kontoret !! Borde införa 120 minuters timmar så man hinner med vad man ska !!!!
Hämtade barn på dagis och skolan... Oliver hängde med Alexander hem så honom behövde jag inte hämta. Hemma så rensade vi ut massor av kläder som ska skänkas...... Det är ju Ulla red imorgon... eller om...usch då !! Om 5 timmar ska vi köra *gäsp*

Tydligen dax å sova :S

Natti !!!


Ny dag, nytt tempo, ny ork :)

Har bestämt mig för att bromsa in lite (eller hur Micke, bromsa in och växla ner är bra ;)  !!!
Körde kl 7.20.... japp, vi kom i tid även om vi var inne och köpte frukt :) Så jag MÅSTE inte köra kl 7 !!
Åkte till jobbet och där bara flög tiden iväg... Var i ett sååånt hiiimla underbart hus !! Stora salar och 4 meter i tak !!  3 våningar .......Hela meeega salar helt klädda i ek.... En öppen spis sov var 3 meter lång och 2 meter hög, gjord i marmor !! Tak kronor man bara kan drömma om att få se.... Ett ekbord som var så stort att dom måste ha byggt det i huset.... SHIT säger jag bara ....... som ett slott !!! Å det ligger mitt inne i stan !!! Trode det var lägenheter där..... Huset heter något med "slotts salar" om jag inte minns helt fel.....

Ja, så var det slut på jobb kl 14.30, bestämde jag. Så jag knatade bort till solariet och grillade mig lite... eller ja.... när jag ställde mig upp å tittade mig i speglen så tyckte jag inte att jag fått färg alls :( Drog ner kanten på trosan för å kolla...... jo, där va en nyans skillnad... Får grilla vidare så man ser ut som något annat än ett vandrande lik ;)

Gick upp till mormor och drack kaffe och åt INTE en weinerkam som var nybakad och smakade underbart i munnen..... åt jag inte.... nä.... inte......... gjorde jag inte.......alls...... näääähhäää.......  ok, jo...

får lämna er med en liten "clifhanger" (är det så man säger?)
Hade sälle med Magda i en timme i luren nu... å Mogge kom hem å överaskade så jag får va social i sänghalmen :P
Hehe... önske tänkande ;)


Lilla anonyma komenterare......

IP adress....... den säger mycket....... Jag vet vem du är ;)  Lagrad IP adress och spårad användare,  kommer användas vid senare tillfälle..... var så säker ;)
När man minst anar det så......

Kuliga funderingar och tankar !!

Jo, Isacc har nog dom roligaste funderingar som finns.........

Idag när vi var i Mogges lägenhet och städade lite så behövde han bajsa.... när han satt där på toan så frågade han:
- Mamma, har man en bajs soffa i rumpan ??
- Ehh... nää......??
- NÄHÄ ??? Vad gör då dom KULIGA bajskorvarna när dom är i rumpan ??
- Ehh... ja... dom bara är där och kommer ut när man är bajsnödig.....
- Men va ???? Har dom INGET kul alls att gör ????
*suck*

Igår:
- Mamma, dör man om man äter punka ??
- va ?? Vadå för punka ??
- Jaaa....... sånt som ä i däcken !!!
- Nja, asså.... punka är luft som INTE finns i däcken... och det går inte att äta något som inte finns.... ( hur lätt är det att förklara det då ??? )
Isacc såg ut som ett frågetecken och frågade inte mer på hela vägen till dagis *haha*

Nya kuliga ordet då:
- Sluta glytta dig !!!!!

Ja, tänk om jag kom ihåg allt han säger !! Då hade jag skrivit en hel bok !!

Miian !!!! Jag vill ju ha ditt lösen till din blogg !!!! Har försökt komma in i din blogg hur länge som helst !!  Jo, vi har flyttat och livet leker :) Jag har hållt lite koll på dig och lillan på familjeliv, men det är en ganska tråkig sida så jag är inte där så ofta :S

Lina, ser du att jag fick till dig som kontakt ??? Ska in hos dig och läsa din underbara blogg så fort jag är klar med min ;)

Misslyckades med min länk igår, gör ett nytt försök här........
http://www.eugeniashop.com/

Dagen har varit som dom flesta på senaste tiden......... en dimma......... Fattar inte varför jag är såhär .... har inte ens ord för det !! Trött om dagarna men kraft i kroppen.... Känns som jag ska falla ihop men jag har ändå kraften att jobba ute på ställen med tung städning. Känns nästan bättre när man fått slita lite.
På kvällen är ja såååå trött... tills barnen somnat.... då går det inte somna !!! På nätterna så ligger jag vaken gång på gång... klar vaken och skulle kunna ut och springa maraton känns det som..... Kl 6 när klockan ringer så har jag inga problem med att komma upp....... men sen är dagen som en låååång dimmig seeeg väntan på att få sova.
Kan ju sluta kl 14.30 om jag vill...... men jag hinner inte så mycket som jag vill om jag slutar redan då !!! Så då jobbar jag till 15.50 istället......
Ska man prova hålla tiden 14.30 i en vecka och se om man mår bättre ??? Eller bättre.... jag mår inte dåligt alls.. skulle bara vilja vara lite piggare och mer skärpt på dagarna !!!!
Kan ju ha med mina tabletter att göra iof ??

Aja, vi tog, eller dom 2 små fick sovmorgon idag :) Dom va såååå trötta igår kväll !! Dom vaknade vid 7.50 och så fick dom frukost framför tvn och lite godis som efterrätt :)
Lämnade dom vid 9 och var på jobbet vid 9.30.
Vi hade SRY prov idag så jag städade upp kontoret, åkte och köpte baguetter och lite olika fyllingar och grönsaker så man fick "bygga" sin egen :)
Fixade lite med papper och så var klockan 16.00 ...... Åkte å hämtade barnen och körde in till Mogges lägenhet. Hämtade post och städade av lite......
Var hemma vid 18.30 och fick ta tag i mitt eget kök...... borde vika tvätt nu, men jag orkar inte *pust* Ska ta en halvtimme sen.

Hmmm... ETT telefonsamtal och jag är ganska säker på att det nog duger bra som det är. Mitt är mitt och inte ditt ;) Mitt är mitt och blir aldrig ditt :p

Sommarens semester är inbokad...... v 27 är det Nabben som gäller och sen kommer vi hem på Flisans fördelsedag den 6/7. Då tar vi en heldag på stan, C4 dagarna :) Å så åker barnen till mormor på kvällen för att släng sig i bilen igen :) Då åker dom iväg med husvagnen upp till segelbåten i en heel vecka !! Vilket betyder att jag är barnledig hela C4 dagarna !!!!!!
Ok, jag jobbar. Men mysig kvällar på stan kommer det ju bli vaaaaaarje kväll :) Festa kan väl hända att jag gör på fredagen.... men inte något hysteriskt eftersom jag ska på bröllop på lördagen ju......
Sen å andra sidan är det  inte festandet som är det roliga under C4 dagarna, det är gemenskapen och maten och stämningen !!!

Nä, får väl ta min timmes tvätt vikning... hade jag haft batteri på min lur nu så hade jag fotat berget och lagt in... så ni fick se vad jag har att kämpa mig igenom !!

Sussa gott !!

Billderna som inte kom in igår......

Här har vi kuliga bilderna från studsnattan.......

       

Någon som vill skänka lite ork och energi ??

Ååhhh, om jag bara kunde köpa ork på burk hade jag gjort det !!! Jag är HELT slut nu !!! Jag ORKAR INTE det tempot mitt liv rasar fram i *pust*
Som en kille sa till mig idag..... du MÅSTE börja se till dig själv snart, annars har barnen snart en mamma som inte orkar något alls !!!!
Men hur gör man då ?? Skolan måste dom gå i, jobba måste man göra och jag älskar det, träna SKA barn göra, storhandla måste man, grillkvällarna måste man gå på för barnens skull, dom vill ju visa upp sina vänner...... och går man på en unges grillkväll så måste man gå på allas. Vägrar vara orättvis !! ALLA barnen är lika viktiga, Discon och klasskvällar är ju oxå viktiga i barnens värld..... Deras lilla "mini värld" växer ju för varje sådan sak.... en social träning....
Ja just det... social träninga ja !! Innan tog ut dom stora barnen på restaurant en gång i månaden för att dom ska lära sig hur man uppför sig på sådana ställen..... Har inte blivit av på 3 månader :(
Ähh.... ingen är perfekt och jag ska va glad för att jag har allla mina barn här och att dom är friska :) Får väl lära mig att planera min tid bättre ??

Måndagar efter jobb och insamling flocken så blir det ........ 1 timme, ihop med barnen, tvättvikning/städning.
Tisdagar efter jobb, insamling av flock, träning....... 20 min i köket  (disk, torka luckor/bord/stolar/bänkar)
Onsdagar efter jobb och flock insamling..... 1 timme städa, 1 timme vika tvätt.
Torsdagar efter jobb, flock insamlig och träning....... 20 min på toaletterna (avtorka/damma allt)
Fredagar efter jobb och flock insamling........ 1 timme undanplockning och kök
Lördagar 1 timme tvättvikning/dammning för mig. 1 timme dammsugning/golvtorkning för Mogge
Söndagar alla barnen städar sina rum med hjälp av oss......Ska inte ta mer än 30 min, max.

Kan det låta som lagom ?? Får göra upp en städbeskrivning på jobbet *haha*

Idag har vi varit på fotbolls träning, tisdag ju ;) Isacc har invigt sina nya fotbolls skor !!! Hur söta kan ett par skor va ??? Ååhhhh !!! Gulliga pyttesmåiga !!!Vi hade en underbart mysig helg och den susade förbi så  himla fort :(  Men men, det är snart helg igen och då ska vi till ULLAREEEEEEEEEED !!!!!!! Å NEJ, jag tar INGA beställingar !!!! Jag ska handla till 6 barn och 2 vuxna..... räcker bra ;)
Sara och mormor ska jag offra mig för..... men det är allt !!!
Lite synd om småfisarna bara som går miste om en hel dag med pappa...... Men dom kommer ju få så fina nya saker och kläder... väger nog upp lite skulle jag tro ;)
Ska bli kul att shopa lite till Alex !! Köpa sådant man VET att hon tycker om och sådant som passar hennes kropp. Hon kommer trippa fram som en liten donna :)

Hämtade hem studsmattan i helgen :) Barnen har längtat sååå efter den !! Hihi, fick lite bilder när dom hoppade :)


Var på vårdcentralen igår....... blodtrycket fortfarande väldigt lågt...... MUPP VIKTEN SEEEGAR !!! 73.9 kg är jag på nu *suck*

Var inom Sara å drack lite kaffe idag :) Åhhhh, vilken fin klänning hon köpt nu :) Jag MÅSTE bara tipsa alla om sidan !! Ja, det är den min klänning finns på... å den skulle komma in igen. Så LÅT BLI DEN om nu hinner se att den är inne för mig ;)
http://www.eugeniashop.com/

Nähä, mina foto vill tydligen inte komma in i mailen :( Lägger till dom imorgon istället ;)

Natti !!

Fredag och hockey...tjohoo !!

Nu ä det iof miss i nassen men ändå... Aja, jag ligger heldre häääär och plonkar på datorn ;)

Dagens första timme innehöll dusch, dusch och så var det dusch..... (jag, Knodd och Micka) Lugn färd till Färlöv och ungarna lämnades.
Körde in till jobbet och höll på att köra en traktor i häcken..... bromsade så däcken skrek *ops, I did it again*

Drog gårdagens kuligheter från grillkvällen för morgongänget på jobbet :) Drack kaffe och småsnackade...... Fortsatte min storstäning/rensning och mitt lyckorus är tillfredställt för dagen *S*
Slutade vid 14.30 och körde å hämtade kidzen i Färlöv. Stannade till vid Willys och handlade å hämtade upp Alex på samma gång. Anna skulle oxå handla....
Tog oss hem och Cornelia och Alex började vända upp å ner på gardroben. Det var ju discodax kl 18.00 i Färlöv !!! STORT !!! Hihi, gulligt !!
Dom hade haft kul, ätit godis och bälat läsk :) Käkat blå klubbor hade dom oxå gjort :S

image51


Fick inte riktigt klarhet i vem som hade dansat och med vem och om det var coolt att man dansade eller om det var pinsamt......... Men iaf så slängde Cornelia till med några moves ;)


image52

Ja... när vi kom hem så.... hände det inte så mycket mer.....

Kanske åker till IKEA imogon med mor min...... kanske inte... får se hur pigg jag är.

Natti natti


Korv å korv å korv......

En lugn morgon och en skön och kul dag på jobbet :) Några timmars småsnack med Maria och Jocke, några samtal till företag för att pracka på dom städning *s* En sväng med Cristina till Chepy och köpte lager bokhyller.... Sen en runda inom Lidl och shopa micro mat *urk* (nöden har ingen lag). Körde till Kristianstad Textil och bestälde jobbe kläder.
Tebax till jobbet där Jocke och Ingrid rensade ogräs mellan plattorna, där JAG krävt en uteplats ;) Nån måste ju sätta lite sprätt på segrövarna !! Lastade av lager hyllorna och körde in till Komvux.... visade Jennie hur man städar en bod, fixade hon lätt som en plätt !!
Sen bort till jobbet igen och satte eld i häcken på Kim. Han fick skruva ihop hyllor.... tröttnade efter några skruvar och gick ut och bytte av Jocke, som tvättade plattorna med högtrycks tvätten. Jocke, gentlemannen, fixade dom utan ett pip....
Sen var det bara att röja upp bland alla medel som stod i karonger i en salig blandning....
Blev sååååå fint !!! Jag ÄLSKAR att rensa och organisera !!!

Efter jobbet hämtade jag barn som vanligt och sen hem. Köpte korv och dricka och rallade tillbaka till Färlöv för att ha grillkväll med Isaccs avdelning.
Mogge kom dit som överaskning åt barnen. Han ville inte gå ner i skogen bland föräldrarna innan jag kom. Pinsamt tyckte han.... Så jag släppte av Micka å Isacc vid honom och sen körde jag in till skogen å parkerade. Mogge hade ju lastbilen och fick gå en bit innan dom kom fram......
När dom kom ut ur skogen och in i gläntan där jag och ALLA föräldra befinner oss med korvarna i högsta hugg så vrålar Isacc:
- MIN PAPPA FEEEEEES I SKOGEN !!!!!!!!!!!!!
Snacka om pinsamt *hahaha* ALLA föräldrar garvade gott och Mogge var röd som en pion i huvudet !!! Just då tror jag att han önskade att han gått ner å väntat på oss bland föräldrarna istället *s*

image47
Skallepärorna  !!!image48
Myggabett tillhör korvgrillning i skogen !!!!!


Mogge skulle vidare på jobb efteråt och ungarna passade på att busa i lastbilen :)

image49

image50Vi vinkade av Mogge och sen körde vi hem... hemma så var det slappa och duscha ungar som gällde :)

Nu är det min lilla snackestund med Magda på MSN och sen sängen :)

Natti natti ..........


Letar klänning !!

Har fått nippran på att leta klänning till bröllopet vi ska på !!! Har hittat några och ska ta mig in till Aima för att prova.... Dom har några av modellerna, men i andra färger som dom jag sett. Vi får se.......
image46Denna är min favvo, men slut på lager :(     Denna     eller denna    men i någon av dessa färger....   

Gissa vad som infinner sig lagom till ångesten över hur man ska lyckas se ut som något annat än en elefant på rymmen ?? CHIPS OCH CHOKLAD SUGET !!!! Klämt i mig lite...... 4 rutor choklad och några chips....... kommer ånga mig sen på måndag.... då det är dax för att ställa sig på vågen igen *iihhh*

Så nu slängde jag bort det....

Magda darlingen ska kolla i sthlm om den kan finnas kvar där :) Favvon menar jag..... Då är det nästa problem... vad har jag över axlarna i kyrkan ?????
Får jag försöka hitta nått bra ;)  Ja just det..... skor oxå ja......... Åååhhhhhhhhh...... *leta leta*

Min dag idag har varit lika stökig och kaosig som alla andra dagar....... Började fint med att vakna upp i ett hav av Mickas kiss.....
In i duschen... in med micka i duschen.. ut med madrass och täcke på "ballen" och ner med sängkläder i en säck med till jobbet.....
Knöla ner med säcken med sängkläder och säcken med annan skit tvätt. Ställde dom bak bilen, säckarna menar jag... medans jag spände barnen i baksätet.... Slängde mig i bilen och BACKADE ÖVER säckarna....... Nån som tror jag märkte att det var säckar ivägen ??? Nä...... Cornelia fick skrika åt mig ... KLÄDERNA MAMMA !!!!!!!!!!
Bara att lägga i backen, ut, slänga in möget och sen gasa iväg..........

HAHAHAHAHAHAHA !!!!!! Isacc fes sin FÖRSTA fis nu !!!!!!! Han har gråtit, undrat och plågats över att han är den enda som inte kunde fisa här hemma........
Hahahahaha !! DETTA blir en STOR sak att skryta om för pappa när han kommer hem !!! En fis !! Å den luktade !! Ett leende i Isaccs ansikte från öra till öra !!!! Hihi, äkta lycka !!!

Donat på kontoret med diverse sysslor........ Körde Jennie å "Flonta" hem till Vinslöv vid 14 och sen hämtade jag barnen..... åkte till Härlövskolan och hämtade material som lämnats kvar och sen till kontoret och lastade av. SEN fick jag köra heeeeeeeeeeeeeem !!!! Så himlal himla skönt !!!

Här hemma har det inte hänt mycket..... njuter av att gör inget alls !! SKA lägga mig tidigt ikväll...... trött !!!!

Natti eller nått *s*

Energin är tillbaka !!

Skööönt !!!
Har haft en riktig panikstress dag men hade ändå ork när jag kom hem vid 20.15 till en välbehövlig rensning och organisering i "linne gardroberna" i hallen.
Kasta, skänka, rensa är mitt moto nu mer känns det som *s* Men man är ju så underbart nöjd när man inte har allt skit som man inte använder skräpandes där :)

Gick upp 6, duschade och smorde min flammiga kropp med NYTT After Sun....... Inte lika markanta linjer mer... men illa nog för att man ska höja på ögonbrynen och undra om jag är riktigt frisk.
Klädde mig och kollade Aftonbladet...... var tvungen att se hur det gått i Kina.... Hemska hemska katastrofer :(  Fasnade såklart, MÅSTE ju läsa ALLT !!! Hmm.... så vi bidde lite sena. Eller det blev vi inte men det kändes så... 5 minuter efter min "dax att köra tid". Alla kom i tid.

På jobbet så hade vi våra kuliga morgon samtal och Christina hade utlägg om män *haha* Hon ska in på mamografi och tycker synd om sina tutar som ska citat "manglas" i den jäkla maskinen. Hon tycker att hennes karl kan slänga upp sin aparat och mangla den... för att ha en uppfattning om allt skit vi måste göra.... Cellprover där man får ligga å streta, mens, pressa ut ungar, klimakteriet...ja och just mamografi.
Å hon har rätt !!!  Dom vet inte hur bra dom har det !!!!

Var i H-holm och räknade på städningar. Lunchade hos Betina på Nagelakuten. Jag ska boka tid om en månad ca... sätta naglar :) Ska göra det mest för bröllopet men vill vänja mig vid dom lite innan :) Ska bli kul !!!!!
Ska köpa ögonfransar och lära mig sätta sådana innan oxå.... öva öva öva *s*
Kul med bröllop ju ;) Detta är väl det sista på länge så man får ju passa på !!!!

Slutade lite sent, 16 kom jag ifrån kontoret. Tog in en ny tjej idag som kommer passa helt perfekt in i skaran :) Kul med avslappnade men ändå skärpta människor !!! Hon kommer funka super bra tror jag !! Ja, konstigt att lägga in det där kasnke *haha* Jag bara skriver som tankarna poppar upp *s* Blev sent eftersom vi hade anställnings intervju med henne....... *förklaring*

Hämta barn i Färlöv och sen hem och slänga igång maten..... snabb mackisar och burkfärs *urk* Men det är snabbt. Slängde igång grytan med vatten för att inse 10 min efter att barnspärren var tillslagen på spisen och att det nu var försent att laga mat. Klockan var 17.30.........
In till maxi och köpte krov/hamburgare till kidzen...... Kasst, jag vet... men tisdagar och torsdagar är hysteriskt tids pressade !!! Aja, dom fick något i sig iaf .......

Isacc tränade för första gången idag :) Han var helt lyrisk !!! Jag är SÅ ARG på mig själv som glömde kameran hemma :( Han var så underbart söt och glad och kämpade som en gnu !!! Lillplutten !!
Oliver slöade och var nonchalant på sin träning.... tränaren var på honom hela tiden. Bra tycker jag. Han ska få veta när han ska skärpa sig och att allt inte går att noncha bort !!! Men min Oliver är en fighter och han kommer fåtillbaka gnistan........ Måste vända det negativa och få honom att se det poitivt !!!! Mina ständiga ord till honom just nu...... "Se varje motgång som en utmaning, en utmaning som gör dig bättre. Ju fler motgångar, ju bättre blir du." Han lyssnar och börjar vända på sättet han tänker..... Det blir nog bra detta :)

Har lyckats med konststycket åter igen...... att få träsmak i häcken av att sitta i en mjuk säng !!! Bara jag som lyckas med det !!!

Ja just det !!! GLÖMDE JU !!!!!!! I lördags på stranden så satt jag, Mogge och ungarna en bit bort från min väska och våra badlakan....... Då kommer en HUND och KISSAR PÅ MIN VÄSKA !!!!!?????? Jag blev TOSIG och skulle springa bort och rädda vad som räddas kunde ur väskan !!! Å framför allt schasa iväg jycken !!! Mmm.... har ni någon gång försökt springa JÄTTE SNABBT på stranden ??? JÄKLA SAND !!! Hunden stod stilla... la huvudet på sne och lunkade sen bort...... medans jag fortfarande börnade loss för att komma iväg !!!
Han lyckades inte pricka i väskan... kom bara utanpå *nananannana* *lång näsa*, skit hund !!

nä, nu ä klockan så mycket igen !! Hur lyckas jag ???
Måste sova nu......ZzzZzzZZzzz


Natti å sussa gott !!

Porr sidor !!!???!!!

Underbart charmiga kusin... hur kan du utsätta mig för denna chock !? Hahahaha !!!! Tror du inte jag slängde mig på googles sök list och skrev in mitt namn ????  Tänkte, shit... har porrisen jag spelade in kommit ut på nätet ?? *asg*
Nä, men va fasen.... Jag har googlat på mitt namn 1000 ggr (ja, fråga mig INTE varför !!) och DÅ kom det INTE upp några porr sidor.......
Borde ju klarat räkna ut med lilltån att det INTE var så när det var DU som skrev det *haha*

Ja.. så vänta lite ska jag bara försöka få ner hjärtat ur halsgropen och gå vidare med dagen blogg ;)

Missade gårdagens bloggande..... medvetet. Hade en så otroligt mysig och skön dag, men den slutade lite trist... kände inte alls för att skriva. Så kan det bli ibland ;)

Vi var på stranden igår iaf.... Hade super mysigt igen :) Slänger in lite bilder på det !!


Cornelia och Alex :) Bästa polarna !!!!
image37Yoga är bra för själen ;) Nädå, han sparkade iväg en boll sekunden innan jag tog bilden
image39

Dom får räcka eftersom denna MONGO SIDA inte klarar trycket..... Trött man blir !! Skriver å skriver och sen så är man utloggad !? Tjohooooo...........

Aja... berättade om min fagra solbränna...... hade halv långa byxor och ett linne på mig på stranden. Ja, det var varmt men 10 kilo till så kan jag börja förhandla om byxorna på sin höjd...... Skit i det nu och åter till brännan. HEMSK !!! Det ser lixom ut som om jag har mina byxor och mitt linne på mig konstant nu !!! På fullaste allvar så har jag aldrig sett någon så röd som jag är nu............
Så när vi kom hem från stranden och jag fick se vad jag gjort motmig själv, så rotade jag fram min "After sun" från förra året (som aldrig användes då eftersom det inte var sol). Jag dränkte den delen av ryggen som var bränd, axlar, armar, smalbenen och en rak "rand" lixom på fötterna....... Mofflade på kräm.. i lager !! Fullkomligt impregnerade mig med den !!! Tänkte att "detta fixar vi" !!
JAAAAAAAAA !!! Jag vaknade imorse.... gick in på toa för att släppa morgon drillen..... förbi speglen.....backade.... undrade va fasen det var för vita fläckar jag hade på överarmen !? Tänkte att nu kommer dom tradia exemen igen......
Pinkande och gick bort till handfatet för att tvätta händerna........ DOM VA MOROTS ORANGE/BRUNA !!!! PANIK !!!! Slängde mig ut i hallen för att granska min stackars kropp närmre....... Det var after sun med brun-utan-sol effekt !!! Vem fasen behöver brun utan sol om man smörjer in sig med after sun ??? Det betyder ju att man precis solat !!  Idiotiskt !!!
ÅÅåååhhhhh hur illa får det bli ??? HAHAHA !!!???  Jag har kamoflage mönster över mina brända delar.... illrött, grisrosa och morots orange !!!
För att inte snacka om fötterna !! Där hade jag ju tagit på det brända sträcket....... Med andra ord så hade jag kritvita sidor av fötterna, med en VÄLDIGT synlig, skarp linje av oranget mitten parti sådär !!!!
SUPER SNYGGT !!!!!!!!

Har varit i luven på skolan igen... ang Oliver denna gången. Han kännde sig osäker och ville inte gå till skolan. Livrädd för att blki retad. Jag ringde jag sa detta till lärarinnan.......... hon gav mig till svar att "han måste hitta på"
*suck*
Men ett snabbt möte med rektor och lärarinna så löste vi det........
Mina tankar om denna skolan blir bara sämre och sämre....... Men Oliver vill gå kvar och då ska han göra det !!

Några mer "stora" händelser har det väl inte skett idag ?? *tänker*

Ska ta mig ut till Sabina en dag i veckan tänkte jag !! Upp med hakan gumman :) Du VET att det finns igen som du !! Jag är så himla lycklig att du är MIN vän :) Du tillhör eliten av vänner *s* Inget känns jobbigt att prata med dig om och så ska en vän vara. Du är underbar !!!

Imorgon är det träning och jag har bokat in kaffe på idrottsplatsen med Linda *haha* Konstigt nog så spenderar vi mycket tid ihop där...... *s* Man får förena nytta med nöje !! Ungen tränar och jag umgås och svallrar ;) Hinner ju inte med annars !!!

Nu ska jag slänga igång tvn en stund och sutta på ett glas rött..... blev så sugen på det :)  Tackar Magda för vinet :) Tänker på dig här när jag dricker det ;) Love U darling !!!

Puss å kram cykelram ;)


Mysdag !!

Åååhhhh så undebart mysigt !!

Herregud !!! Mogge kollar hockeyn, liten aning överförfriskad och skriker i högan sky !!!!!! As förbannad och inte koll på ljudvolym och röstresurser ........ Oooohhhhh undra om vi väcker grannen !??? Hoppas han oxå kollar *haha*

Nu när jag ändå gick ifrån ämnet så slänger jag in en såååå rolig liten kortis *mohahahaha*

Om man skulle spinna ull av en mans hjärna, så hade det blivit precis lagom till ett par stringtrosor åt en underlat !!

Garvade så jag grät !!

Åter till dagen då !!!
Jo, fotboll i Önneköp imorse. Samlades 8.30 på Vilan och sen körde vi i samlad trupp. En match spelades och den van KFF med 0-13 *s* Körde hem med glada killar med nytt självförtoende som lyste i ögonen på dom... Söta små Zlatan hela bunken !! ( är han inte cool längre så läs istället den coolaste just nu då, jag är gammal och inte så hipp *s*)
Isacc var första bollkalle och lika stolt han :)
           


Åkte hem och en flock skitnödiga pasagerare sprang upp och köade för toa ;)
Packade ihop spannar, spada, formar och silar för en eftermiddag i Yngsjö. Sååååå mysigt, lugnt och roligt vi hade !!! Lycka :)

                                   

Vid 15 tiden började vi bli hungriga och körde in till Åhus. Käkade pizza på Robins och sen åkte vi hem till Liz och Håkan :) Drack kaffe, rökte lite och snackade massa dynga *s*
Jag längtar såååå efter en riktig ryarkväll med henne !!! Vänta bara tills jag käkat klart mina piller och tappat alla kilon !!! Då kommer det bli en sååååån fest och vi kommer ha såååå kul !!! INGEN Mogge, INGEN Håkan..... En tjejfest och en utgång för oss tjejer. DET längtar jag efter nu :)
Kunde ju gått lite fortare för mig att tappa kilon så hade det inte kännts så långt borta !!!

På hemvägen så undrade Cornelia om vi inte kunde hämta Alex. Flisan och Oliver är hos kopisar inatt...... Så det gjorde vi :)
Har busat, ätit och myst ikväll :) Underbart !!!!

Hoppas på en lika mysig dag imorgon med :) 


 

C4 städkonsult AB

Ja, passande namn på min blogg idag eftersom jag har ett gäng foto på mina kära medarbeter......  vi är BÄST och rolls the städ market ;) *hahahaha* Herregud... kan det va dax för semester snart ??
Men iaf så har jag fina bilder på mina palls ;)

Här har vi Kim (bror) och Christina på ett hörn ;)     
   

Ingrid (Mor och boss) och Jennie (syster)
               


Jocke, gillar inte kameran direkt ;)
   


LIgger i min säng nu. Ska ju up kl 7 imorgon eftersom det är fotbolls match *pust*. På SÖNDAG så tänker jag KRÄVA sov morgon !!! Jag MÅSTE få sova !! Slappa, bara sega och inte ha någonting planerat !!!! Fyyy va skönt !!

Den 20de verkar va ett magiskt datum !!! Jo, för oss med barnbidrag är det ett magiskt datum varje månad men DENNA månaden så ligger Olivers grillkväll, Cornelias konsert i konserthuset, Oliver utv samtal, ett viktigt möte ang ekomomi och Oliver träning på just denna dag. Grillkväll, konsert och träning krockar. Hur gör man då ???
För att inte snacka om skolavslutningen nu när jag har barn i 2 skolor *suck* Hoppas det är på olika tider så man kan va med på båda.....

Jaha.. så vad har hänt idag ??? Inte mycket... Jobbat mest. Kom hem och lagade mat, duschade och sen åkte vi till Mogges lägenhet och städade, klippte gräset osv. Fikade en sväng hos Mogges granne Elsa. Underbar tant det :)  Jätte go !!
Videomix, eller Hemmakväll som det nu mer heter, var ett av stoppen på vägen hem. GODIS !!! Jag va såååå sugen !! Inte längre :( Det var inte så gott som jag mindes det *haha* Vad man glömmer på en vecka !!!
Stannade på macken och räddade min bil i sista sekund. Mogge fyllde på 4 liter olja *s* Mm... den höll tydligen på att skära !!!!! Hade kanske inte varit jätte kuligt !!?

Nä, nu tänker jag slockna !!!  Natti !!

Älskar er barnen ;)


 


Barn till salu !!!

Just nu så är mina 3 stora barn till salu för en BILLIG penning !!! Skulle nog kunna tänka mig att betala om någon tar dom *suck* Nån frivillig ??
Gap, skrik och bråk heeeela tiden !!! Fula ord ?? Jo... dom kan fler än mig ( och jag kan många )

Ett exempel på skit unge är Flisan. Hon bad Mogge köpa en röd paprika i affären åt henne. Hon ska ha den till skolan imorgon. Han bad henne att då passa Isacc å Micka medans han stack ner snabbt. Nån som tror att hon kunde ställa upp på det ??? Neeeej då !! Han fick knöla med sig barnen ner...
Ikväll kom hon och frågade om han köpt någon åt henne. När han sa att han inte gjorde det, eftersom hon inte kunde ställa upp på honom så fick hon ett meeega utbrott !!!
Slängde sig på luren och skulle ringa mormor. Ja men så GÖR DET DÅ tänkte jag....... Hon kommer ju bara skratta åt henne !! Mm..... eller hur !! Nä, mormor smälter som smör i solsken..... Sätter sig i bilen och kör 3 mil hit, med en sketen röd paprika !!!!!! SANSLÖST !!!!!
Jaja, då slapp ju jag åka in en sväng till idag.... bor i min bil nu för tiden känns det som !

Dagen i ca tider och små "gobitar" ;) :

6.00 stegade jag ur min SKÖÖÖNA säng i vanlig ordning.  In på toa och måla på fejset. Kläder på och sen var det väckning av barn. Micka och Isacc skulle till dagis idag.
Isacc vaknade och grät... "hämta en handuk eller papper jag har äckligt i munnen" pep han lite halv hysteriskt. Det gjorde han på kvällen innan när han skulle sova oxå. Men innan jag var inne med en handuk så sov han.
Tog upp honom och in på toa... där gurglade och spottade han i minst 5 minuter. När han va klar så frågade jag honom vad det var som va så äckligt... Å så svara min söta lilla prins " igår när jag kissade tror jag att jag fick kiss på mitt finger och igår hade jag fingret i munnen" Jag frågade "smakade det kiss i munnen då ??"
Min lilla prins svarade " nej men mamma, du sa ju att man dör om man äter kiss, och jag vill inte dööööö" (stor ylandes)
Åååhhhh !!! Han är heeelt besatt av detta med döden !! Jag har säkert bara svarat ja utan att veta va ungen frågade mig...
Förklarade för honom att man absolut inte dör av det utan kan bli sjuk på sin höjd. Då tittade han förvånat på mig och frågade "kan man inte dö om man äter fisar heller ??"
*hahahahahahaha* DÄR  har vi förklaringen till varför han grät när Mogge "släpte väder" igår !!!!!

Usch stackars unge !! Han är livrädd för att dö. Han pratar om det dagarna i ända !! Hans farfar och morbror Manne som dog i en bil olycka pratar han mycket om. Många frågor om varför han inte kommer ihåg farfar och om farfar vet vem Isacc är osv. Jag har lovat honom att visa bilder på farfar och morbror Manne någon gång när vi är hos farmor.
Han är såååå lycklig över Melker, "Min Melker" säger han, som klarade sig i olyckan. Lilla killen... han har i princip bara sett Melker på foto :) Så söööt min lilla tänkare ;)

Nähä, var va jag ?? Har inte ens kommit iväg till jobbet *haha* Undra hur många som pallar läsa allt detta *haha*
Aja, lämnade barnen på dagis å skola i Färlöv och sen in till jobbet. Städade vidare och organiserade vidare bland rummen där. Körde halva stan runt efter lagerbolhyllor.... ååhhh !! SLUT överallt !!! Tar upp jakten nästa vecka ;)
Varit och räknat på ett ställe och sen åkte vi (Christina, jag och syster Jennie) till Broby och städade. Fick nys om rånet när vi lyssnade på radion....
Hämtade barnen på vägen hem och körde in till stan för att släppa Jennie vid tågstationen. Herregud va det va poliser ÖVERALLT !!!
Släpte av henne och körde till sommarlust för att köpa cigg åt Ingrid. I kiosken, och LÄS DETTA NOOOGA, så stod en mamma till en kille som spelar i Olivers lag. Jag frågade henne om det verkligen var match i helgen igen. Joo... det var det ju. Så frågade hon lite försiktigt "ehh..är du hans mamma ??" Jo, det är jag ju så jag svarade lite förvånat "Ja" *haha* då säger hon, NU KOMMER DET !! "jahaaa.. jag trode att du var hans syster" !!!!!!!!!!
Som sagt !!! Jag gjode ansiktsmask igår med tejerna, och var tydligen effektiv ;) *hahaha*

Mmm... efter det underbara mäniskans fina ord så körde jag till Katrins för att hämta pizzorna som jag beställde på väg in till stan. Sen ut till kontoret och lämna ciggen och hämta datorn..... Tog en rökpaus i 5 min och sen kördejag hem.
Malde pizza (bra karaktär Miiiiia) och sen ner till bilen igen. Fotbollsträning !!! Körde ut till Vinnö och hämtade Knodd först som var och lekte med Ellen och sen in till stan och lämnade av Oliver på IP.

Och NU kommer vi till den bästa biten av dagen :)
Jag körde ÄNTLIGEN hem till min Sara !!! Go fika och massa kaffe och ännu mer asgarv !!!! Kan vi ha tråkigt ihop ??? Nää.....  se själv !!
image5
*hahaha* BÄSTA BILDEN !!!!!!!!!!!!!!

Här kommer en flock till av kvällens myspys :)

       

Fler finns men dom sparar vi för oss själva ;)

Avslutade kvällen med att hämta Oliver och köra hem..... här hemma flippade alla 3 stora ur och bråkade å bråkade och bråkade...... å sen kom Flisans utbrott och så kom mormor osv..... *hihi*

Nu är det snart dax för sängen !!

Natti natti alla :)

Röja, städa, puttsa, fejja, flytta, slänga.......

IDAG har jag varit NYTTIG !!!! Jag har RÖJT på kontoret !! Å SHIT va skit där fanns ! Jag slängde så HIMLA mycket !! SKÖÖÖÖÖNT !!!
Imorgon hinner jag inte förtsätta men på fredag ska jag härja vidare !! Nu jäkla ska vi få ett fint och frächt kontor med FIN inredning och inte halva Kims bohag överallt *haha*
Försökte få honom att ta hem sina golf klubbor från "18 frös ihjäl".... - neeeej, har inte plats i bilen !! Pep han, jätte bebisen..... Så jag bar ut möget och pregade in dom i bagget på hans bil ;) Då kom det igen - neeej, jag har inte plats i garaget !!
SO ?????  Me not care, me want najs najs hallonbajs !!
Nu ska det bli sååååå fint och snyggt. Nästa vecka tänker jag köra till eko och köpa färg och måla en fond vägg. Behöver hjälp med tips......
Detta tyget är köpt till gardiner...

image4
Golvet är ljusblått...... Kanske inte syns så bra men gardinen är blå och grå......
Men, för att inte få rummet för kallt. Vad ska jag då måla i för färg ?? Väggarna är vita nu. Vill inte måla mer än en vägg eftersom det är elramper osv på en lååång vägg. Ser så dumt ut med färg på väggen och en vit elramp som delar av väggen på tvären lixom... :p
Så, se till att slänga in lite förslag !!!!! Har sååå svårt för kalla färger... det vill inte "klicka" riktigt.  Mor min som köpt tyget, inte min stil riktigt kanske..... Men det kommer bli fint :)

Jag passade på att möblera om oxå när jag fick några timmar själv på kontoret ;)

Slutade jobba vid 15.45, och rallade till Färlöv för att hämta Knoddi.... Hem och vända en runda... märkte att jag glömt min dator på jobbet *suck* Ner till bilen igen och så skulle ju Mogge träna... så först till kontoret sen till Öllsjö, efter det till Åsum affären och så till bandyn.
När jag körde hemåt så rindgde jag Flisan, som var å shopade i stan med sina kompisar, och frågade om dom skulle åka med hem.
Näää, dom skulle åka bussen !!! Jo, eller hur !! När jag rullade in på parkeringen 10 min senare så ringde hon...... - Kan du hämta oss om 30 min ??? Åååhhhhh UNGAR !!!
Då gav jag upp på min tro på att hinna laga mat !!!! Upp i lägenheten och tvätta av mig lite snabbt, byta kläder och in mot stan igen *suuuuck*
Hämtade upp tjejerna och sen körde jag å köpte kebabrullar med mig hem !!!
Slängde i ungarna maten, klippte dom två minsta och sen in i duschen med dom. Åååå i säng !!
Hade lovat dom stora tjejerna att vi skulle göra ansikts mask. Mmm.... dom fick vars en rengörande kladdig och jag gjorde en peel off :) Det var skönt !!!!
I säng med dom stora och in i duschen själv. Det var över en timme sen... man fasnar ju här så lätt !!!!

Dagens roligaste:
Mogge skulle hjälpa Isacc att sätta igång datorn i morse. Han gick upp och drog av morgon vädret när han hjälpte honom. Så gick han in å la sig igen... så hörde han hur Isacc snyfftade :(
Han frågade vad det var ?? Då sa Isacc snyfftandes: - Du fes vid mig och då kan jag få det i munnen !!!
*hahahaha*

Nä, nog dax för att sluta locken nu ;)

Trött och sleden !!

Uppe tidigt.... kl 6 ringde klockan. 7.10 körde vi hemifrån. 7.50 började Cornelia sin gamla skola i sin gamla klass :) Om jag bara haft en kamera och fått visa er hennes min, hennes leende och hennes sätt att nästan flyga in på skolgården !!!! Klasskompisarna kom springandes och skrikandes mot henne...... lyckan var total bland dom små tjejerna !!!
Givetvis är ju inte lycka livslång som vi alla vet *s* När jag hämtade henne så hade hon fått nys om utflykerna som dom ska ha denna veckan. En i morgon och en på torsdag.... Ååååhhhh!!! Jag vet ingen unge som hatar utflykter mer än hon !!!! Yl å pyl om detta HEMSKA hon ska behöva genomlida imorgon !!!!! UNGE !!!!!!!!!

Men iaf så lämnade jag henne 7.50 sen körde jag till kontoret. Drack kaffe och snackade skit med Jocke och Christina, kollade igenom mina uppringda kunder och försökte hitta ett bra system för att hålla bra koll på det... Mmm.... inte så lätt :s
10.00 stack jag och Christina till en nattkludd/bar/restaurant som vi har som kund. Städade upp efter helgens "möghunnar"...
Kontoret vid 12.30 och mer kaffe *s* Sen blev det jobba med kundpärmarna, Tiden går fort när man har kul, och vid 15 tiden drack vi (jag och Ingrid) lite kaffe till och diskuterade om hur vi ska få vårt kontor lite mysigare och mer inbjudande :) Kul !!! Så sista halvtimmen blev det IKEA studier ;) Och mycket drömmande om hur det ska va :)
I sommar får jag ett eget kontor :) Tänker måla en mörkbrun fondvägg och inreda i brunt och mörkrött !!!! Myspys ska jag få i mitt lilla rum :)

Ja, just det !!!! Hmm.... är det jag som inte är van vid min nya dator eller är det något virus som går här på min blogg ???? Alla dessa ord som får fel bokstäver !! alla ä som ska va å, många t som är f osv *haha* Någon som fattade vad jag försökte ha sagt med det ?? 

Hu kan man få träsmak i häcken om man sitter i en mjuk säng ?  Jajajajaja.... jag vet... om man suttit där för länge *suck* Varför ens ställa frågan när jag svarar på den själv ?????

Var på träningen med Oliver ikväll. Riktigt bra tränare har han !!! Han ryter till när ungarna lallar omkring och dom TRÄNAR, dom springer inte runt och apar sig. BRA !!! En tränare är en tränare..... en lekfarbror är en lekfarbror ;)
Inne på MAXI en runda innan vi körde hem. Köpte fika till Cornelia och hennes utflykt  ;)

Nu är det dax för mig att soooova....... så himla sleden !!!!

Natti natti

Pernilla !!!

Älskar att öppna upp min blogg och se dina komentarer :) Du är för söt :)

Strålande sol :)

Heelt underbart väder !!! Skööönt :) En solbränna hade inte suttit fel nu *s* Så man vågade visa benen bland folk menar jag :S

Gårdagens drömmade om giftemål har svalnat och alla arga känslor ang 2 fd "vänner" har oxå lagt sig. Känslosam dag på alla sätt och vis igår kanske ??? *s* Nä, gifta mig kommer jag göra, när allt är helt rätt och allt känns perfekt :)
Och att ödlsa tid på att ens tänka arga tankar om människor som beter sig så illa är ju inte så smart kanske ?? Ingen mer energi på idioter.......
BRING IT ON ;)

Idag tog vi belutet... Jag och Jimmi diskuterade och bestämde att Cornelia ska börja på Färlöv igen !!!! Känns skönt, lungt och bra !!! Äntligen ska hon få må bra igen !!! Äntligen ska jag få sova om nätterna utan att ha ångest över detta !!! Lite tidigare mornar blir det ju, men soo ?? Hon trivs där och det är hon värd :)
Hade ett bra möte med rektorn och hon var väldigt bra och förstående :) Känns skönt att lämna Cornelias klass med en bra kontakt med henne !!! Aldrig mer den enkel spåriga lärarinnan igen till NÅGON av mina barn !!! Bara henns ord och tycke som är rätt !! Fy för sådana människor !!!!

Fick in 3 företag idag som vi ska ut och räkna på :) Känns bra !!! Lite nytta är jag till dom få gånger jag hinner jobba ;) Fick in 3 andra företag för 2 veckorsedan...... :)
Imorgon ska vi och räkna på en skola och på torsdag på ett annat företag. Nästa tisdag ska vi till 2 andra företag i H-holm... Kuliga 2 veckor blir detta :)

Har lämnat in deklarationen idag... hmm... inte lätt det där med K5 och skit som ska fyllas i när man sålt hus !!! Dom LÄR ju höra av sig och undra hur jag tänkte när jag lämnade in ett kopierat papper istället för att fylla i rätt blankett *haha* För att inte snacka om saken att jag förmodligen glömde skriva under !! Jag är sanslöst förvirrad och snurrig !!

Spenderade 2 timmar hos Zandra och passade hennes barn när hos var iväg. Söööta lilla Ludde :) Min lilla bebis det !!!!! *gullgull* Konstigt vad man uppskattar andras små ungar sålänge man själv inte har någon ;)

Hittade en bild på K-bladet från EMD konserten som vi var på :) Slänger in den här, nu när jag lärt mig hur man gör !!!
image3

Ner ni dom ??? Där i hörnan *s* Söta ungar !!!! Ååhhhh va dom var glada och så skulle dom ALDRIG tvätta sina händer ............ killarna ( Erik, Mattias; Danny) RÖRDE DOM !!!!!!!!!! IIIihhhhhhhh !!!!!
Kan väl ärligt erkänna att jag nog inte heller tvättat mig om Erik rört min hand ;) *s*

Ska lägg mig och slumra en stund...... jätte trött !!!
Usch !!!

Nu kommer det lite arga känslor i kroppen. Å vad är då bättre än att skriva av sig här ???

Det handlar om 2 människor som jag ställt upp för i vått och tort. Den ena av dom är och har alltid varit falsk och väldigt oberäknerlig, förlusten hennes "vänskap" är en befrielse. Den andra trode jag mer om än så om........ Men tydligen var det av samma skrot och korn.....
Efter många års skitsnack om varandra, så fann dom varandra. Å hjälp vad jag fått veta av människor hur dom snackar !!!
Anser mig lycklig som inte längre går och tror att dessa falska personer än vänner åt mig !!

Men SHIT va det gnager mig att jag la ner sååå många år och engagemang i den ena..... Kommer aldrig aldrig någonsin förstå hur man kan va så beräknat falsk under så lång tid  och dölja det så bra !? Handlade det om att utnyttja kanske ?? Ja då lyckades hon.... det vill jag lova !!
Mogge sa alltid till mig att - Hon sitter här alltid, jag vill inte ha henne här jämt. Ditt och mitt förhållande körs i botten pga detta.
Dum som jag var så tyckte jag att hon var värd så mycket att det han sa inte spelade någon roll !!!! Henne framför alla andra....
Det är såååå förbannat irriterande att jag sumpade så mycket för att jag trode att hon var min vän !!!!

Jaha... känns det bättre nu ?? Haha, neeeeeeeeeeeeej !!!! Ännu mer förbannad !!! Men vet ni vad ?? Det man gör mot andra får man oftast i ryggen själv en dag !! Å gissa om det kommer svida på ett riktigt vidrigt sätt då ;)  *mohahaha*

Aja, nu får det räcka för idag..... ska ju upp till skolan med Knoddi imorgon. Känns som det aldrig löser sig det där :(

Natti natti och sussa gott ;)

Älskar mina små änglar/troll/monster och  Mongo Mogge ;)

Nä, inget kul....

Grillat lite... eller lite. Kyckling klubbor, grillspett, tjock och smal korv, machmellows (stavas det så ?) Käkade kall bea sås och potatis gratäng till det.... Gott som tusan !!!!!

Kollar på sanningens ögonblick på tv just nu..... inget jag ska kolla på med Mogge märker jag !!! När Pontus säger att han tycker att skånska är sexigt så lägger Mogge upp ett as garv !!??? Jaha, där fick man en släng av "verklihetsuppfattning" igen ;)

Va inne på bröllopstorget och kollade lite... det är ju på tapeten nu när Bennys bröllop stundar. Åhhhh va man glider in och börjar planera sitt eget bröllop, som då inte ens finns i begynelsen av tanke, när man är där och kollar !!!! FARLIG SIDA !!!!!!
Lovar att nästa gång jag ät på IKEA så kommer jag gå och kolla på alla "budget tips" saker som finns där !!! Tänka ihop ett bra färgtema ( ok, det har jag redan gjort *haha*) och se ut en brudklänning........ jaja, jag har gjort det oxå *suck*
 Men det är väl bra ??? När han friar ( för det kommer jag tvinga honom att göra) så är allt fix färdigt !! Jag har koll på läget och har gooood framförhållning.... kan vi inte säga att det är så det är ??? Det ÄR en bra sak att planera sitt eget bröllop innan man ens är förlovad !!! *hahaha*
Har tänk ut vilka som ska hjälpa till med vad (guuud vad jag blev frispråkig nu då !!) och känner någon sig manad att ställa upp med något är det bara att säga till.... Kan dock dröja 10 år till men god framförhållning är bra !!!! ;)

Ska försöka lägga in en bild på Micka och Isacc som Mogge tog på lekplatsen idag.... jätte kulig !!! Försöker, men klarade inte det sist.......
image2

Jaaaaaaaaaaaaa, det gick !!!


Mmm..... tackar för nu ;)


Är lite wild and crazy...

och slänger in ett inlägg redan nu mitt på dagen ;)

Sommaren ä på väg och jag har börjat med mina planer... Mina planer har ofta en tendens till att flyta ut och bli lite föööör stora :S
Sommarens planer, eller förslag på planer då.... är :

Nabben i en vecka, såklart.
Tosselilla... skulle va döds straff på att bryta mot den traditionen !!!
Skånesdjurpark, men det blir nog nu på våren kanske ??
Skara sommarland !!!
Kolmården var ett önskemål..... men det blir nog liiite för dyrt :(
Lisseberg..... hmm... kanske, vet inte än.
Astrid Lindgrens värld eller Ölands djurpark blir det i vanlig ordning.

Ja vi får väl se vad regeringen säger om mina förslag......

Regeringen som förövrigt gick till Conny för.... 1 timme sedan och skulle "bara" hämta sina nycklar *host* Tipar på en kanna kaffe, några bullar och en jäkla massa skit snack :P MÄN !! Å det är VI som dricker kaffe å snackar skit ?? DOM, dom bara utbyter fakta *mohahaha* Vi låter dom tro det, lugnare så ;)

Dagens roligaste meningen:
- You kan fix to pick frame de frakust and I will go to the affären and köp milks and äggs !! citat "Mogge"

NU ska jag pallta på snorvalparna kläder och pallra mig ner till lekplatsen...... på order av Mogge :s

Haj på en stund


Lördag och hockey VM !!????

Borde det inte finnas lagar mot sådant ??? Hur i hela fridens kan man förstöra en lördag med hockey VM !? Majoritet av män i riksdagen.... annars hade det varit förbjudet för lääänge sedan !!

Dagen har varit något av det segaste jag upplevt !!!! Suttit inne när det varit finfint väder :( Gjort absolut inget alls !!!!! Mammlan var på besök... Maggan å Mattan åkte vid 10 tiden :( Synd !! Hade varit kul med en dag till !!!!
Ungarna har bråkat precis heeeela dagen....
Mogge suttat på sina öl sen i eftermiddags.... ville inte hitta på något och sen kom han å pep om att han va uttråkad !? MÄN !!!!!!
Undrade om vi skulle hyra film till ikväll..... hans svar:  - Vet inte. Tjohoooo !!! Händer massor här :s Fattde ju varför jag fick det svaret när hockeyn började... Förbenade hockey !!!!!!!!!!!!!!

Körde in till MAXI..... hade inte så mycket å välja på *s* Yrade omkring där i en timme.... Skit tråkigt !!!

Sitter i soffan och slöar nu..... äter godis *fy mig*

Tankar under dagen ??? Mmmm.... många !!! Men dom flesta behåller jag för mig själv.... Men som sagt, BRING IT ON !!!!! Jag fixar allt !!! 

Ska på bröllop i sommar. Min kusin Benny och hans Jenny gifter sig. Hoppas att man fått ner vikten till under 70 då iaf !!! Får börja ta tag i det där på riktigt nu !! Varma koppen, knäckisar till lunch...middag, kvällsmat och frukost :(  Nä, upp med humöret nu !! Jag SKA fixa det !!!! 12 juli ska jag va under 70 kg !!
Får ut och gå en timme om dagen !! Det ska jag göra. Ska tvinga med Mogge på det oxå, får ta  med mig piskan och locka med kladdkaka när han kommer hem *s*
Nä, han ä söt å fin som han är ;)

Usch då va stökigt det blev här idag !! Hoppas någon får ihop det iaf *s* Är så seg att jag inte ens får ur det ur kroppen och in det i bloggen *s* Kan ju oxå vara så att det inte händer så mycket :(

Skriver igen om det händer nått kuligt !! 

Neeeeeej !! Missade ju en dag !!!

Men det var mest fotboll till 13 tiden... jag har det bästa fotbolls spelaren i världen till son ;) Han ÄGER !!!!

Andys vid 15 och hemma vid 18..... åt, tittade tv, sov :S

Idag skulle jag jobba. Tog sovmorgon. Var på kontoret vid 10 tiden. Fikade till 10.45.......... Åkte till vårdcentralen på kontroll, blodtryck och vikt. Blodtrycket var 100 genom 60.... lite väl lågt fick jag veta. Men va gör det om 100 år ?? Gått ner 2 kg... inte jätte nöjd med det kanske men va gör man  :( Så ligger jag på 75,1 kg nu....... bläääää :(

Träffade Sara en sväng, kuligt :) Mor min ringde och ville att jag skulle komma till kontoret. Hon hade varit på IKEA och shopat saker åt mig :) Drack lite kaffe till och tjabbade.
Hämtade barnen på dagis och åkte till idrottsplatsen.... träffade "morfar" Stefan och Catta. 

Hemma vid 17 tiden och seeeegade. Gick ner på Pizzan och käkade. Black and white. GOTT !!!!

Sitter i soffan nu och planerar en såååååån pungspark på Matte......... åååå va han kommer å kviiiiiiiiiiiiidaaaaaaa !!! HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIIHIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!
Sladder, daller häng och släng....... KLATCH !!!!!


Lööööööööööv kiddosarna

  

Valborg är slut :)

Å jag borde sova.... men VAD skulle Pernilla då säga ??? *s* Tack söta du för att du är så flitig med komentarer ;)

Drar en snabbis om dagen.... morgonens kaos är numer ett faktum. Upp, väcka barn gång på gång på gång.... Köra till färlöv, lämna barn. Idag var det in i affären och köpa fika till mig, Oliver och Cornelïa. Vi va på utflykt  med skolan, jätte fint !! Möte med kurator... kom väl en liten bit till.. men vad hjälper det när lärarinnan jobbar mot mig istället för med mig ?!
Efter skolan så var det mat shoping... roligare kan man ju ha :S Glömde hälften och fick köra till EKO, det dog jag inte av *fniss* Tyvärr glömde jag det jag skulle ha där oxå ( lätt gjort när man kommer in där) A-livs blev sista anhalten och jag var fullfjädrad för maten vi skulle käka ikväll :)
Mogge svängde runt lite med snabeldraken (dammsugaren) och jag torkade golv.... Sen kom Sara och Emilia !! Vi fixade maten... ät väl vid 20 tiden.... eller nästan slängde i oss maten för elden var ju 20.45.
Maggan å Mattan kom när vi satt vid bordet och hann inte klä av sig förens det var dax att klä på sig igen och åka.

Elden var gigantisk..... en pytte liten unken gammal husvagn som dom sålde korv/lotter. Arangemanget sven göran :S
Isacc skrek mest hela tiden och ville hem.
Hemma blev det mys å snack och umgänge med varandra (hahaha...lät illa !!!) Vi har det väldigt mysigt och avslappnat vi 4, Magda, Matte,jag och Mogge. Skönt !!!

Aaa,,,, en jätte snabbis om idag men jag ä dööö trött å ska sova.... Fotbolls cup imorgon, samling 7.45 JIPPIIEEEEE !!!!!! PRECIS vad ajg längtat efter på min lediga dag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natti alla och sov så gott :)

Älskar kiddosarna och min egen Pumba (gasmoln)

RSS 2.0