Oki... bilder ;)

Miss i nassen och vi befinner oss i Nabben :) ALLA bråkar om datorn, för ALLA måste skörda och så på Farme Ville. Jäkla skit att man delade med sig av det där..... Å Mogge då !? Han har lagt till MINA vänner, som han inte ens känner... allt för att få fler grannar på Farm Ville *haha*.

Känns det annorlunda att vara gift ???
Helt ärligt... JA !
Kanske bara är för "nu", men det känns mer på riktigt. De som står oss nära vet om att jag inte alls var sugen på detta från början. Jag ville ut och resa, lära känna varandra på ett annat plan... som två vuxna utan barn lixom. Hela vårt liv handlar ju om barn .....
Mogge ville att vi skulle gifta oss.
Det brukar bli som Mogge vill.... HELA bröllopet blev efter Mogges "så ska det vara" och "så ska det inte vara". Min vilja gick igenom på ETT ställe.... Balyis till kaffet !! Eller nästan... för Baylisen glömdes bort *haha* Kom fram till godiset istället ;)
Men DÄR fick jag igenom mitt.
Men jag vill inte ha något annorlunda. Allt var så himla bra :)
Jag är glad att vi gifte oss istället för att ut och resa :)
Allt känns bara så himla rätt !!!

Massor missades ställas fram på buffe bordet, skumpan som det fanns 2 lådor till utav hälldes aldrig upp. Personalen hade missat lådorna.... Skylltar till maten kom inte fram, vin och öl tog slut på borden.......
Men det var INTE tjejerna som jobbade som skapade det problemet. Det var den trevliga donnan som inte dök upp som sabbade det.
Tjejerna som skulle börja jobba 12 kom en timme sent efter att ha väntat och letat efter donnan som inte behagade komma.
Så en man kort och en timme för lite........ dom fixade det så himla bra :) Underbara dom som fick ta skiten för att en brud spelar diva. Tack söta ni :)

Åhh ja, anledningen till att hon inte dök upp: Hon hade inte fått en exakt tid när hon skulle stå på Preem Näsby. Nä, hon hade fått en tid då hon skulle börja jobba, 12.00. JAG hade fixat så hon kunde åka med tjejerna dit. Jag hade dock missat att RINGA HENNE för att informera om hur dax hon skulle stå på den exakta macken så hon kunde åka för att börja exakt 12.00.
Nä... då jag inte hade hört av mig med tiden hon skulle plockas upp där så antog hon att hennes tjänster inte behövdes (som hon skrev i sms till mig då jag förklarat vilket as hon är som sumpar en sådan dag för någon annan)
Att vi var MÅNGA som ringde och sökte henne när hon skulle hämtas med inte infann sig.. å påpassligt nog så svarade hon inte i telefon heller... Det har hon inte yppat ett ord om.

Med facit i hand, jag skulle lyssnat på mina vänner som skrek när jag nämnde namnet i listan på folk som skulle jobba i köket den kvällen.
Jag är FÖR godtrogen, jag litar FÖR mycket på folk.....

Skit i det nu då ;) Här är lite bilder som svärmor tog på bröllopet. Jag själv spyr av att se mig själv på bild. Dagen till ära så hade jag stress utslag i hela fejset och svärmors kamera tar mycket detaljerade bilder *haha*

Omöjligt att få en bra bild på ALLA 6 samtidigt ;)
Kramas med finaste mormor :)


Mogges bror Melker och Mogges syster Magda

Alex med den underbara tärnbuketten som min syster Anja gjort :)

Bex. Mogges kusin som sjöng i kyrkan. Inte ett öga va torrt !!

Mogges bror Micke med sonen Philip

Mogges mamma och hennes mans son Christian

Mogges mammas man, Roffe och en liten bit av Mogges bror Martin

 

Mer kommer på min släkt :) Det var Mogges mamma som tog dessa och helt naturligt så blir det ju hans släkt som fastnar då ;)
Ska försöka lägga in länkarna när Mogges bröder och kusin sjunger i kyrkan oxå.....


Nu är jag fru :)

Tänkte bara in och visa lite bilder.... ska berätta om allt sen ;)
Fler kommer inom kort !!

Ego

Finns det något värre än ego som är så stora att dom inte ens ser när dom blir pinsamma !?

Just nu finns det MÅNGA ego runt mig, det ena större än det andra.

Men ibland vill nog ödet styra upp det lite för en. Öppna ögonen på en och ruska om en "VAKNA, SER DU INTE !?"

Idag rann bägaren över. Idag öppnade jag mina ögon. Idag är början av resten på mitt liv, utan ego som slukar mig och min energi.
Jag är värd bättre än så....

Capricciosa

Mogge sa i förra veckan, på vår semester i Nabben, att (citat) "Du ser ju fan ut som en capricciosa i ansiktet".
Mmm... Han fick ju mitt prickiga ansikte till att vara belamrat av finnar.... Givetvis ;) Men det är något värre än så ! Det är stress-utslag. Jag får, helst på högra sidan, små röda utslag i MÄNGDER.
Är det panik och stress nu så vill jag inte veta hur jag ser ut på själva dagen !!
                                       


Jag hade glömt bort Andrea, Mogges brors fru !! Där, i förra inlägget. Hon ska göra tårtan åt oss, eller hon har gjort grunden redan ;) 

Pernilla ringde idag. Tärnornas halsband är klara :) Jag ska dit imorgon efter mitt besök hos frissan. Ska upp och visa löshåret som jag beställde igår. Å gissa om jag var förvånad när jag öppnade brevlådan idag och det låg en avi, som sa att mitt löshår låg på affären och väntade !! Snacka om service :) Hair4less  heter sidan.
Hoppas nu bara att det är av kvallitet oxå.... Men jag betalade 1400 ink frakt för detta. Jämfört med 4000 kr hos frisör.
Ja, så först... eller nä, här är upplägget för dagen imorgon:
* Byta bil på Volvo, den är på service (har lånebil nu).
* Kuta in på H&M i hopp om att hitta en hemlis
* Upp till frissan och visa håret
* Ner till min mamma och lämna Oliver (som ska iväg på jakt med Micke och mormor hela helgen). Så hämtar jag Mickan och Isacc istället, som har sovit hos mormor, efter många "snäääälla mormor, när får jag sova hos dig"-samtal.
* Köra till Pernilla och hämta halsbanden och utföra besvärliga, påfestande, plågsamma upplevelser. Ja.. å dricka kaffe :)
* Handla skor till Flisan, Micka, Isacc och Oliver.

Efter det så blir det förmodligen bakande till bröllopet, men det är inte 100 bokat än.

Nähä... nu ska jag laga mat åt min älskade ;) Ska försöka blogga om svensexa nr 2 och min möhippa sen ikväll... eller senare ikväll ska jag väl säga.


Jag lever... men det är på håret !

Bröllopet tar upp ALL min vakna tid. Planera, fixa, köpa, beställa, prova, lämna tillbaka, kolla priser....... BAHHHHHH !!

Om 5 min ska jag köra in de 3 stora barnen på bio, det förtjänar dom :) Sen hem å röja lite i kaoset här.....

Bloggar mer om jag hinner ikväll !

RSS 2.0