Halloween !!

Hur firar ni ?? Vilka pyssel gör ni ??? Hur får ni till det för en billig penning !?

På fredag ska det firas här hemma, med utklädningstvång för ALLA. Vuxen som barn... alla ska vara utklädda. Men ekonomin vill ju inte riktigt lika mycket som jag vill..... Så hjälp mig med alla tips ni har ??!
Vart kan man köpa BILLIG pumpa ??? I Broby fanns det för 5 kr/kg. På EKO kostade samma pumpa 19 kr/kg. Men köra till Broby för att köpa pumpa billigt känns lite döfött.....

Mat ja...... Plockemat. Avhuggna fingrar i blod är ju ett måste... men sen då ?? Hmm... Köra på lila mos i år igen ?? (mos på blå kongo- potatis) Någon som har bra tips på mat då ??


Fy vilken seeeeeg helg !!

Vi har verkligen segat och slöat hela långa helgen ! Inte blir det bättre av att det är lov i en vecka nu heller :S

Imorgon är det knytkalas/maskerad på öppnaförskolan. Vi ska ju givetvis dit och jag är ju givetvis tidsoptimist som vanligt... Har försökt få vettiga svar från mina barn om vad dom vill vara utklädda till.... IKVÄLL börjar dom kläcka ena ideén efter den andra.. Mmm... och vi ska till tandläkaren innan öppna med. Grattis och lycka till !!

Sen är det ju det med knytis. De flesta kommer bjussa på gottigott gott. Mängder av onyttigt och vi kommer inte hinna käka lunch innan vi kommer dit. Å ja.. vad ska jag ha med mig ?? 
Ska nog se om jag får kontakt med några öppna-mammor och kolla vad dom ska ta med sig. Om 3 mammor hade gjort några pajer var, så hade det ju varit ,iiiite käk oxå...
Får väl se vad dom säger ???

Förövrigt i livet så känns det som jag går från klarhet till klarhet. "Vänner" som endast sett till sig själva har jag lagt bakom mig. Släktingar som visat sin rätta sida för sista gången har jag sagt upp kontakten med. Finns INGEN anledning att ha energisugande parasiter i sitt umgänge !!
Det börjar kännas riktigt bra. Det börjar lätta i kroppen. Inget mer tungt moln som blit tyngre och tyngre för varje söndag. Ingen mer måndag morgon som ger som ger smärtor i magen av ångest !!!

Nä, en sväng in på Farmville och skörda sen en kopp te med mina söta små kidz innan läggdax :)

Livs tecken !!

För er som inte har lösen så ;)

Ligger i sängen och myser med Mickan och Mogge. Har ...

Men ! Nu ringde Janice och vill ha kaffe. Uppdatering senare :)

Ifrån sjuksängen

kommer det nu ett nytt inlägg i den skyddade bloggen. HÄR klickar du för att hitta dit :)

Så va det bloggat

Å det läses HÄR

Ikväll haglar det inlägg ;)

Och för att läsa nästa, ganska meningslösa inlägg, så klicka HÄR

Nu ska vi se...

Har alla som bett om lösen fått det nu ??? Jag vet inte hur jag organiserade upp det när jag mailade ut det. Typ varannan har fått det *s*
Det är jag i ett nötskal det. Oorganiserad kaos :p

Skrik till om jag missat någon !!


Lösenordsskyddat

Klicka HÄR så kommer du till mitt inlägg


Om detta med lösen...

Ska förklara för de som inte redan vet. Om man skriver sin mailadress i mailfältet så ser BARA jag den, så ingen annan får tag på din adress.

Jag kommer länka till min låsta blogg i denna, varje gång jag skriver. Som det ser ut nu så kan jag inte skriva om allt jag vill längre. Varför kan jag ta i den låsta bloggen.
I denna kommer jag kanske/kanske inte skriva i det närmsta. Har ju gått in i en gråzon och vill bespara er från mina deppiga gnäll attacker ;)

Så, nu ska jag maila runt lösen och användarnamn till alla som lämnat adress :) Ska bara komma på vad jag har satt för något *haha* Var ett tag sedan jag gjorde den ju........


Lösen ???

Ni som vill ha lösen till min blogg, lämna kommentar och mail/bloggadress !

Dramatiskt...

Läser jag mitt förra inlägg så ser jag ju själv hur dramatiskt det ser ut........ Tack, ni som har komenterat och hört av på annat sätt :)

Det som gör att jag känner mig så vilsen är nog det att jag inte vill vara bland folk. Jag MÅSTE åka och handla nu, inför kvällen tex. För och främst har jag ångest över att jag struntade i det vid 8 i morse, för då är det minimalt med folk. Det har varit då jag inhandlat mat den senaste tiden.
Nu kommer jag att behöva gå in bland alla människor på Willys, en fredag eftermiddag. Jag VILL INTE !! Jag får panik av bara tanken.
Det andra som förmodligen oxå påverkar är att jag är så grymt trött hela tiden !! Jag lägger mig vid 21, direkt efter Idol men är ändå helt sjukt trött dagrna igenom.
Jag brukar klara mig på 4 - 5 timmars sömn vanligtvis.

Ikväll känns det ändå bättre... dagarna är så fulla av tankar. Är väl för att jag bara har ett eller två barn då. Herregud säger jag bara, tur att jag har 6 st att fylla kvällar och helger med :)

Nu är det dax att hämta tonårs monstret i staden.......

Hur gör man ??

Om det händer mängder, bara trista jobbiga saker, som inte går att blogga om ?? Jag vill ha skiten ur mig, jag vill ha era åsikter, men jag kan inte skriva det här..........

Just nu är allt botten. Allt suger..... I dessa lägen så är jag så sjukt tacksam för att jag har mina barn. Vilken enorm styrka och kraft dom strålar över till en utan att ens veta om det :)

Jag har varit hemma i en vecka nu. Jag mår piss pga av arbetsförhållanden, jag mår piss över privata saker, jag mår piss över att aldrig få stöd ifrån personer som borde vara själklara till att stötta, jag mår piss av att få skit för saker jag gör som borde hyllas av tacksamhet, jag mår piss av att ses som den självklara att ha 100% av marktjänsten hemma. Kort sagt, jag mår piss just nu och det går inte åt rätt håll......

Men som vanligt så kommer jag svälja skiten.... ställa mig upp igen och fortsätta. Har jag gjort hela mitt liv.

RSS 2.0