Min fina Sara :)

Min finaste Sara fyller 35 år idag :) Vi vänner firade henne igår, med en helkväll. Allt enligt Saras eget önskemål :) Å vilka bra önskemål sen ;)

Vi börjde kvällen på RosegardenFortsatte sen hemma hos Sara med ett dildoparty ;)


Mycket skratt blev det :)

Vi avslutade kvällen med mängder av singstar !!! Tur att Saras grannar är halvdöva :)
Vilken toppenkväll det blev :)

MASSA AV GRATTIS TILL DIG SARA !!!

Vilka bra lösningar folk har !!

Givetvis så var det inte JAG som lånade ut barnens pengar. Så dum är jag inte !! Mina barn är stora, hon frågade givetvis dom själv.

Givetvis har jag klargjort för Jackie att det handlar om lån. Det har hon varit fullt medveten om. Inte fasen kan du, Sara, tro att vi har pengar att strö omkring oss.
Sen är det så att jag har kommit med något erbjudande om att låna ut pengar till Jackie. Hon har bett om att få låna... Som sagt. Vi har inte pengar att strö....
Jag lånade bara ut pengar då jag "viste" att det var pengar "på väg in" för Jackie. Jag lärde mig ganska snart att alla de där pengarna som var påväg in var påhittade och dök sällan upp.
När hon åkte upp till Sthlm för att hämta vinsten lånade jag ut pengar för jag visste med säkerhet att hon skulle få pengar att betala tillbaka med..........

Men hon kanske kan roffa åt sig och sno för att hon är Jackie Ferm ??

Jag har GIVETVIS försökt på ALLA SÄTT OCH VIS försökt nå Jackie !!! Jag är inte så dum att jag kläcker allt här om jag hade fått tag på henne.
Jag har ringt från skyddat, mitt nummer, mina barns nummer. Min man har ringt, min syster har ringt. Hon svarar inte. Jag har skickat sms, försökt få kontakt med henne på facebook... alla tänkbara sätt. Men hon har varit helt okontaktbar.
Jag har sagt att jag vill ha mina pengar, att jag behöver mina pengar och hon har åter igen lovat att ge mig mina pengar, men inte en krona än sålänge.....
Jag är inte dum, några 20 000 har hon aldrig tänkt betala, det fattar jag ju NU. Hon var väl avundsjuk på våra resechekar och kom på det perfekta sättet att sumpa dom för oss ?? För det var hon fullt medveten om. Hon viste att det skulle gå åt skogen med dom om hon inte höll det hon lovat.

Men det hon har lånat och tagit och sagt att hon ska betala för. DET ska jag ha !! Så är det bara !!
Jag skickar sms till henne varje dag........ varje dag !!! Ber om det som är mitt, kräver det som är mitt !!

Mitt agg mot Jackie grundar sig i så förbannat mycket mer än dessa pengarna. Vi har verkligen gjort allt, allt för henne under flera månader. Det minsta hon kan göra då är att ge det som är vårt tillbaka ???

Jag har sagt åt Jackie att ge mig mina pengar via sms, att svara mig och inte nonchalera mig. Hon har VÄLDIGT mycket som är mitt med sig OCH magasinerat.
Till slut sa jag åt henne att kan hon svina, så kan jag ;)

Jag förstår att ni som har henne som idol vill få MIG att framstå som idioten här. Men tyvärr, jag har rent mjöl i påsen.
Hur ni än vänder och vrider på det så är det åt helvete fel att bete sig som hon gör !!

Jag må va patetisk som skriver om er lilla "kändis" här, men så läs inte då ?? Behåll er bild av henne med en gloria över huvudet.
Hon var en del i mitt liv, hon ville såååå gärna att jag skulle skriva om henne innan. Det ville ni oxå, annars hade ni inte strömmat in så fort hon länkade hit.
Nu får hon som hon vill, jag skriver om henne. Men så som Jackie resonerar så är all uppmärksamhet bra uppmärksamhet. Så hon är nog fasen nöjd ;)


Svar på tal...

Av dom 3000 som Jackie påstår att hon gett mig så var det pengar som hon lånat av mina barns julklappspengar. Pengar hon hade lånat av min man........ osv.

Nog fasen ska hon väl betala tillbaka, eller det ska jag räkna som allmosor ??

Jag har bett Jackie om pengar för mitt löshår och de pengar hon har lånat av mig. Hon har fått mitt konto nr, redan i fredags... inte ett spår av de pengarna.


Bevis :)

Ja, bevis finns på att hon plockade bort min kommentar. Tack Sara för att du påminnde mig !! Här är det:
Jag rätar ut lite frågetecken ang Jackie Ferm

Jag förstår att folk tror att jag har "tagit hand" om Jackie sedan hon blev "känd". Men saken är den att hon har funnits i mitt liv i flera år. Hon var tillsammans med min bror i år.
När min bror behandlade henne riktigt illa så satte jag ner foten. Detta var innan PH.
Jag har kännt Jackie längre som okänd än känd.......

Jag har ALDRIG köpt ut alkohol åt Jackie. Men jag har haft vin hemma. Jag brukar ha en bag in box hemma som räcker 1 - 2 månader. Jackie tömde allt vi hade.... Så fort vi hade något hemma. Hon gick till och med på souvenir flaskorna vi hade här.
Jag har inte en enda gång gått till systemet och köpt något åt henne. Men som vuxen människa i mitt eget hus, så tycker jag att jag ska kunna ha eget vin hemma. Eller att min man ska kunna ha öl hemma...

Så som jag tycker att mina döttrar ska kunna ha sitt smink framme...... Det dom fick i julklapp av mig, det tog Jackie. Snyggt.....
Men GIVETVIS så skulle hon ju köpa nytt...... Samma gällde mitt löshår som jag använt en enda gång, på mitt bröllop. Å ja.. pengarna hon lånade av mig innan hon åkte upp till frinalen..... Å mitt smik ....
Listan kan göras lång.

Hon fick låna alla mina klänningar med sig till Mexico, så hon skulle ha något ordentligt att ha på sig. Jag körde henne 3 mil för att komma till tåget när hon skulle dit.....
JAG var det som stod på flygplatsen när hon kom hem. Inte någon annan, JAG.
JAG har kört och hämtat och lämnat vid tåg varje gång hon skulle upp eller hem.

Hon har haft en lägenhet i stan hela tiden. En lägehet som JAG och min FASTER städade blänkande ren åt henne tills att hon skulle komma hem.
Ja, där såg ut som kom å hjälp mig eftersom hon och min bror gått bärsärkagång i ett vilt slagsmål..

Jag framstår säkerligen som en idiot som har hjälpt henne på detta viset. Jag förstår att folk tycker det......
Hon är så otroligt ensam här i världen. Hon har INGEN !! Jag gick på den niten.
Borde jag sett och förstått att hon var den hon visade sig vara nu ?? Kanske det..... Jag har ju stött på några sådana på senare år. Jag borde lärt mig alla dessa tecken !

Jupp, jag ÄR blåst. En idiot...... I know....

Inga pengar på mitt konto från henne än........ ;)

Ja, just det. Glömde säga....... Hon har blockerat mig från sin blogg, så jag kan inte kommentera ;)

Nästa löfte.....

Vi får väl se.......... Detta fick Jackie till att höra av sig. ÄNTLIGEN !!

Nu säger hon att hon ska sätta över 15 till mig........ Frågan är nu. 15 vad ???

Jaja...... den som lever får se. Förhoppningsvis så gör hon rätt för sig och slipper mig. Finns inga pengar på kontot från henne än......

Å det ska ni veta. Detta handlar inte bara om pengar. Att vi öppnade vårt hem, att vi behandlade henne som en av oss och ställde upp för henne till tusen betyder inte längre ett skit för henne. Så fort hon hade fått sin vinst så slutade hon ringa/svara eller smsa.

En smart liten donna vid namn Sanna frågade hur korkad man fick vara som sexbarns mamma, att man lät sina pengar gå till Jackies cigg å alkohol.
Hon har rätt......... hur jävla korkad får man va ???

Med facit i hand så vet man bättre. Men när man bryr sig om någon och vill denna personens bästa, då ser man inte allt i svart å vitt.
Men jag erkänner........ Jag blev grundlurad !!

Min kommentar plockade Jackie bort från sin blogg.......... Vaför Jackie ?? Du som snacka så mycket skit om Catja Divjak som tog bort negativa komentarer !!!


Jackie Ferm, hur lågt kan man sjunka ??

Någon som tror att Jackie blåst oss RIKTIGT ?????? Jodå.........

Jäkla skata !!

Jag ska berätta varje liten jäkla detalj... var så säkra.

Äpplet faller inte så långt från trädet säger dom....... Hur FAN kan man blåsa en familj med 6 barn, som redan har det kasst ekonomiskt ??
En familj som tagit hand om henne sedan ett halvår tillbaka...... Sedan INNAN hon hade pengar. Gav henne husrum och mat. Pysslade om henne och ställde upp i vått och tort. Körde henne till flyg och tåg om vart annat...... Sämst av allt är att jag lånade ut pengar till henne dagen innan finalen... För oss är det en STOR summa.... Pengar vi aldrig lär se röken av igen.
Behandlade henne som vår egen dotter/syster !!!

Nä, så nu blir det ingen resa till Turkiet. Hon skulle ge oss 20 000 kr när hon fick vinsten, som vi skulle betala resan med. En resa som hon TJATADE på oss att beställa.....
Jag gjorde det tillslut, när hon till 100% lovat mig flera gånger att hon skulle betala de där 20 000 kr. Jag frågade två gånger till, efter jag beställt resan. Hon sa att jag skulle sluta oroa mig, att hon givetvis skulle betala dom efter allt vi gjort för henne.
Jag betalde handpeningen med våra resechekar som vi fick i bröllopspresent..... Nu har vi sumpat dom...... För vi kommer ALDRIG få ihop 20 000 kr till den 12 juli......... ALDRIG !!

Tack så jävla mycket JACKIE..........

Nu får ni komma hem till mig !!

För jag ska ha homepartyn på löpande band !!

Det börjar på tisdag 2/3 klockan 18.00 då kommer Emma Öster hem till mig och visar upp ljus och heminredning :) www.partylite.se

Nästa blir onsdagen den 10/3 klockan 18.00 då Pernilla Lagerquist kommer hem till mig och visar sina personliga smycken !! http://minimidesign.blogspot.com/

Så det sista som jag har inbokat blir onsdagen den 17/3 klockan 18.00 då Jeanette Hansson kommer hem till mig och har leksaks/barninredning och barnklädes pary ! http://www.barnkallarn.se/

Se så.... låt det HAGLA IN komentarer av alla kända och okända som vill komma nu :)

Nu får ni hjälpa mig :)

För som det verkar nu så ligger vår utlandresa risigt till :(

Gå in å rösta på min tuggumi mix, så jag kan kamma hem lite pengar och resa :)

KLICKA HÄR för att komma till tävlingen !!

Funderingar....

Ibland undrar jag hur saker och ting blev som dom blev...... Inte bara dom dåliga, utan dom bra oxå....
Fast just idag är det kanske inget av det....
För det jag funderar över är... Vad blir det av en mamma och en pappa när barnen är stora nog att dom inte vill sitta hemma å hänga ??
Menar... jag å Mogge gör ingenting ihop... nada !! Har han frivecka så sitter han å spelar tv-spel, tränar innebandy och kollar sport på tv. Inget av det där tilltalar mig....
Inget av det jag tycker om att göra tilltalar honom.... Vi har ändå 5 timmar om dagen i 3 dagar i streck att göra något, bara vi. Kommer inte ens på tal att göra något tillsammans !
När vi pratar så är det om väldigt alldagliga saker. Precis bara det vi behöver säga varandra, inget djupare prat..

Jag tror inte vi är ensamma över att ha det såhär. Det är nog så de flesta har det ?? Eller ?? Men frågan är OM det ska vara så ?? Tappar man inte bort varandra ganska lätt på vägen ??
Man kanske borde vårda sin relation lite bättre... man har ju enbart ALLT att vinna !?

Ok, det var dagens fundering !!Ibland har man så TUR !

Mogge fick igår berättat för sig, av en kusin, PRECIS hur lätt det är för mig att få ett jobb ! Han förklarade oxå hur det var i min familj och hur min familjebild har sett ut sedan många år tillbaka *haha*
UNDERBART !!
Jag som upplevt mitt liv helt annerlunda. Mina vänner har tydligen haft fel ang min såkallade mammas särbehandling av mig och min bror...... Dom anställda på företaget har oxå haft fel, likväl mina ex......... Min pappa måste varit hög i hela mitt liv för att ha upplevt det som han har gjort......
Eller vänta !? Hmmm......... ÄR det kanske så att KUSINEN i fråga är konstant hög och har varit sålänge jag kännt honom ?? *funderar*
Näää ?? Det MÅSTE ju vara så att han vet hur det ligger till... han som bor och lever 60 mil ifrån oss !? Som vagt funnits i vår närhet då och då sedan några år tillbaka....
Klart att det är HAN som har koll på läget !!

Gahhhhh !!!

Såja... nu lär djungeltrumman slås varm !!

Förövrigt mår vi lite sisådär här hemma.... Någon skum huvudvärk och värk i kroppen... Igår var alla barnen hemma, utom Oliver och Mickan. Idag är alla barn i skola å dagis, förutom Oliver :) Men han är en hårding :) Han sover lite och äter, dricker och tar det lugnt ett tag.... så tjoff. Pigg och frisk !! Just nu är han i "ta det lugnt" stadiet (å ja, det är skööönt men ovant att se honom lugn)

Idag blir det öppna förskolan. Även om jag är dyngtrött och bara vill sova så är det bättre att låta barnen rusa av sig där, så dom är dötrötta ikväll ;)

Jag sökte ett jobb igår...... ett jobb som jag helt ärligt börjar GRÅTA över om jag inte får !! Eller, jag sökte 2 jobb, men det ena är mitt DRÖM JOBB !!!! Jag MÅSTE få det MÅSTE MÅSTE MÅSTE !!!

Nä.. jag ska gå och be lite mackor till min kära man :) Han kommer hem och käkar middag idag *mys* Så får han ha med sig lite "madar" å käka ikväll !!

Nä, det är en sak till !! Igår läste jag i familjen annorlunda-mamman Tinas blogg, dom i Älvdalen. Någon IDIOT till tittare hade ringt och anmält dom till soc !!! Jo !! För att som skulle tvinga barnen att sova i friggeboden !!
Som tur är så hade soc mer eller mindre garvat åt anmälan.... Men jag blir så förbannad !! Det finns så många barn som verkligen behöver få hjälp i form av anmällan till soc... där folk står å glorpå om vad som händer i snevridna familjer. Så ringer någon jävla idiot in och anmäler en fullt fungerande familj !?
Jag vet folk i denna staden som ringer soc och anmäler mammor, enbart på ren jävelskap. Tjejer som blivit ovänner eller är avundsjuk på andra tjejer........
Idioti !!!

Sååå ............ mycket ilska i mig idag känner jag ;)


Liten och snabb resumé av helgen :)

Nu har jag slarvat och inte uppdaterat !! Fy på mig !!

Fredagen badades det hejvilt på !!

Papporna och barnen...... Vi mammor höll oss inne i värmen :) Drack kaffe och torkade barn som inte klarade av värmen i vattnet *s*
Men när det blev för varmt så...

Cornelia


Oliver

Isacc (som sa att han va en riktig man nu när han hade rullat sig i snön !)

Flisan

SER NI ?? Det är VARMT !!

Pernilla var glad och på sitt bästa humör :)


Lördagen bjöd på lillasyster Jennie hela dagen och hela natten :) Lyx !!! Vi målade Mickans säng och skrivbord :) ROSA !! Riktigt gris-rosa !!
Vi käkade och kollade Melodofestivalen :) Å Jennie blev kääääär ;) Nynnade på "You can call me Manboy" avigt och rätt....
Mickan å Jennie spelade SIMS. Mickan valde möbler och Jennie ställde ut dom:
J: Ska du ha sängbord ??
M: Japp, 2 stycken...
J: Vart ska du ha dom ??
M: Där !! Å så ska jag slänga tuggumi och annat äckligt på dom !!

Haha... å det är vad hon tror att man har sängbord till eftersom hennes pappa lägger sina snusblobbar och allt annat skräp på SITT sängbord !!

Söndagen, denna dagen med andra ord ;) Så har det målats... Jag mår illa av allt målande nu ska jag säga !! Får nog vänta med de sista stolarna till tisdag eller onsdag.
Jennie har varit här hela dagen idag oxå :) Mys mys :) 
Delade ut lite presenter till varandra till frukosten :) Halsband till barnen från mig och halsband till mig ifrån barnen :) Alla gjorda av Pernilla !! Lägger in bild på dom imorgon !!

NU känner jag att det är dax för sängen. Imorgon är det måndag..... Imorgon går jag upp 05.00 för att hinna köra Mogge innan jag ska köra barnen till skolan *pi katten*

Natti :)

Vit eller rosa ??

Imorgon är det fredag :)
Jag gillar fredagar, även om jag tycker att veckan kan gå liiite långsammare ändå !! Men imorgon är det dax för oss att åka hem till Pernilla och Thomas. Männen ska bada badtunna säger dom......
Vi ska käka pizza och dricka Cola......... För jag ska vara nykter (som om det inte brukar falla på min lott då?). Men så kvittar det ju, eftersom jag är sämst i världen på att dricka !!
Jag fattar inte det....... Jag klarar 2 glas vin på sin höjd. Oftast bara ett...... Men jag dricker på det glaset läääänge :) Sist fick Pernilla spel på mig, då hon hinkat X antal och jag var på mitt första hela kvällen *s*

Vi var hos Pernilla  och drack kaffe i måndags.... Såhär såg hon ut när hon skulle hämta mjölken...


Fast det är såhär JAG oftast ser henne:Idag har jag målat klart de 4 stolarna som jag började på igår.... Så fina så :) Nu vill jag bara ner till Stoff och Stil (ingen som ska dit?) och köpa vax-duken som är ljusrosa med vita prickar !! Eller gör jag slag i saken och beställer den ?? Fast frakten är så himla dyr !! Jag behöver ju 3 meter... det väger endel !!
På måndag börjar jag på resterande stolar, blir så stökigt i helgen om alla mål ska ätas i tv.rummet. Målar Mickans säng och skrivbord imorgon istället..... Å ja Pernilla, du får gärna hjälpa mig med prinsesskronorna !!


Jag kom på idag att jag vill ha en VIT tak-krona i köket !! Eller ljusrosa ?? Ska kolla på lite seconhand butiker imorgon, sen kan man ju spraya den i den färg man vill ha !!
Ljusrosa med prismor i......  ?? Eller bara rakt av vit ??
Den vi har sitter där (då den inte brakar rakt ner i bordet) "sålänge" och har gjort i 2 år nu.......

Barnen har tränat dans idag :) Dom är så duktiga !!! Mickan tycker att det kan bli liite drygt, men då dricker hon... eller kissar *s*

Nu ska vi se om jag kan få lite kärlek av min man ikväll. Han har glömt bort mig i en vecka nu. Bara Playstation och sport på Tv som gäller, från morgon till kväll !!

Önska mig lycka till !! ;)

Halva veckan har redan gått...

Onsdag !! Shit, vart tog denna veckan vägen ??

Igår var det studiedag och barnen var lediga :) Dunderskönt !! Slappedag ;)

Jag körde iof släp och hjälpte Janice att hämta en soffa. Ganska lugnt ;) Norpade åt oss två killar som fick hjälpa oss att koppla på släpet... när vi sen skulle ställa av det så fick vi prova oss fram lite *s* Två brudar på upptäcksfärd ;)

Igår kväll åkte alla utom Cornelia hem till kusinerna. Jag å Mogge hinkade kaffe, ungarna lekte och vi fick bända ut dom ur lägenheten i vanlig ordning när vi skulle hem :)
Nu har My, Maya och Minna vars en "Pickelniga"-mössa :) Varma öron i Åhus resten av vintern ;)

Idag då........ Ja... frukost på dagis idag. Gött för min del. Mogge som tror att rågbullar är någon man använder för att döda folk med, han höll på att svälta ihjäl !! Han högg "Pågenlimpan" så fort vi kom hem igen *s*
Sen fick vi ett hemligt besök, som gjorde en hemlig sak, av en hemlig anledning. Undertiden hemligheterna frodades här så målade jag köks stolar.
Jag ska ÄNTLIGEN måla alla stolarna vita :) 4 stycken är målade med första lagret idag. Så i övermorgon är det 4 helt klara stolar och förmodligen 4 stolar som står med första lagret färg..... 12 stolar som ska målas !!
Köpte lite guld färg som jag ska måla prinsesskronor med på Mickans vägg, säng och skrivbord. Ja, men först ska jag måla sängen och skrivbordet rosa :)
Grifelfärg köpte jag oxå !! Får se vart jag använder den..... Mickan å Isaccs rum ska det användas på, frågan är bara vart !!

Känner mig ganska nyttig idag ändå.....

Imorgon ska jag måla (oväntat ?), handla på Willys och åka på dans-träningen med barnen... Så massa annat kuligt hoppas jag ;)

Nu.... blir det nog sääängen :) Natti

Så var denna veckan slut.....

Varför går tiden så vidrigt fort när man är vuxen ??
Mina barn blir stora  för snabbt !!  Jag vill ha mer tid för mina barn !! Jag tänker TA mig mer tid med mina barn.... Allt annat får bero :)

Pratade med Jackie innan idag........
Gumman, jag vill att du kommer hem !! Kom hem en sväng !! Du kan åka iväg igen, sen..... Kom hem å landa en liten stund ??

Imorgon är det måndag......... måndag... ÄLSKAR måndag !! Först är det lång dag på "öppna" och sen är det "Familjen Annorlunda" och direkt efter det "Spårlöst" !! Märker ni ?? Jag har blivit en tv-slav !!!!!
Mogge är hemma på frivecka denna veckan så vi får väl se hur mycket tv det blir för min del, men imorgon är det mitt heliga program.

Cornelia, nere på Öppna

Går å sonmar till Andra avenyn nu.....

Natti


Söndagsmyyys :)

Söndagar är väl ganska bra ändå !?

Idag var det sovmorgon som gällde :) 10.00 masade vi (jag å Mogge) oss ur sängen :) Skönt !!
Vi käkade frulle i lugn och ro som man ska på helgen :) Bestämde med Pernilla och Thomas att dom skulle komma ut på en runda kaffe innan Mogge skulle träna bandy...

Vem Pernilla är ?? Jo, det här är hon, som ser ut precis såhär:


Eller när hon inte äter så ser hon ut såhär:


Ja, vi hade en trevlig lite fikastund, med en två bestämda datum för umgänge framöver. Först på fredag, då Mogge och Thomas tydligen skulle bli asfulla och bada badtunna.... På mig föll lotten att få köra !?
Sen nästa datum blev den 21 augusti och en vecka framöver :p

Innan dom begav sig hem, så passade vi på att mula varandra med gräddbullar !!

Mycket uppskattad lek :)

Nu bloggar jag och lagar middag på en å samma gång. Jobbigt, för jag får springa mellan köket å hallen avigt å rätt.... Spagetti och köttfärsås blir det så fort Mogge kommer hem från träningen:)
Efter vi tuggat klart så bär det av till min pappa på kalas ;)

Lördag = sport

Hemma hos oss är det så......... sport sport sport !! KRÄÄÄKAS !! Och idag kommer Mogge, överlycklig, och säger att "Om 6 dagar börjar OS"
Vet inte vad han förväntade sig för reaktion......... men jag vill ju bara spy på det !

Hur som haver... Jag fick lite frågon om resan. Mest frågon var det ju om hur dyrt det blir, såklart ;)
Jo, det blir DYRT !!! Men vi hade resechekar (bröllopspresenter) som jag har löst in som "handpenning", detta är ju vår bröllopsresa, ett år för sent. Sen är det ju All inclusive, så det är bra "kladdepengar" vi ska ha med ;)
Vi gifte oss den 22 augusti 2009 ju.... I år kommer vi fira ettårig bröllopsdag i Turkiet :) Vi åker ju den 21 augusti...

Så som det ser ut i Sveriges lag då man bokar biljetter till en resa så får man inte boka mer än 6 personer i samma bokning !! Så vi kan aldrig få del av internet-rabatter osv :( Vi får ringa till resebolaget och boka.
Det blir 1 vuxen och 3 barn per bokning. Vi kommer ha 2 dubbelrum med 4 bäddar i varje. Jag, Mogge, Isacc och Mickan kommer ha ett rum. Dom 4 stora barnen kommer ha ett rum.... å vi har rum brevid varandra.

Dagen såhär långt har varit ganska skön :) 
Vaknade vid 8.00 tiden, steg upp och käkade frulle...
12.00 åkte jag med Mickan å Isacc till stan. Skulle överaska dom med biobesök, Prinsessan och grodan. Den var uppskattad och till å med jag gillade den ;)
Vid 15 tiden var den slut och vi körde till Willyshemma för att köpa lördagsmys. Köpte med oss "hämpepizza" och körde hem :)
Nu... är vi mätta och tätta efter pizza och alla går på halvvarv här hemma.
Kvällen bjuder på två till "soon to be teenagers", Molly och Mellanie.... får se om h-vetet bryter lös när dom inser att Oliver är satt på denna jord för att reta gallfeber på ALLT och ALLA av det kvinnliga könet !!

Nä, dax att ladda inför fighten ikväll, över fjärrkontrollen !! Jag SKA se melodifestivalen, så är det !! Kommer att använda det breömda pung-greppet och den fruktade saltomatalen i ett och samma drag, det är mitt ess ;)

Solsemester ??

Igår var jag och betalade in handpenningen på vår resa som vi har beställt. Vi ska till Turkiet, för nu hoppas jag verkligen att de pengar som vi blivit lovade kommer att komma........
Men med vår tur och lycka så får vi kanske använda avbeställnings skyddet ??

Aja, det är till detta hotellet vi ska, 7 km innan Alanya.


Fint hotell beläget ca 7 kilometer väster om Alanya. På hotellområdet finns flera pooler varav en inomhuspool och en separat barnpool. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Flera poolbarer. Stor lobby med reception där det finns datorer med internet mot avgift. Trådlöst internet med egen laptop. Flera restauranger, barer och butiker. Gym, bordtennis och tennis. Room service. Konferensmöjligheter. En gångtunnel leder till stranden där det finns snackbar samt solstolar och parasoller. Gratis hotellbuss till centrum. Lokal trafik.
Rummen

Fräscha och modernt inredda dubbelrum, vissa rum med förbindelsedörr. Rymliga familjerum, en del består av två rum med förbindelsedörr mellan. Alla rum har minibar.  Telefon och TV med musikkanal. Gratis luftkonditionering och deponering. Dusch/bad och wc. Hårtork. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

All Inclusive

- Frukost, kl 7.00-10.00.
- Sen frukost, kl 10.00-11.00.
- Lunch, kl 12.30-14.00.
- Kaffe/te och kakor, kl 16.00-17.00
- Snacks i pool- och strandbaren, kl 11.00-17.00.
- Middag, kl 18.30-21.00. (En middag i veckan på någon av à la carte-restaurangerna mot reservation.)
- Soppa, kl 23.00-24.00.

- Nattamat, kl 24.00-5.00.
- Obegränsat med förfriskningar, lokala drycker och öl/vin dygnet runt.
- Bordtennis, fitness och tennis.
- Minibar med läsk.

Känns som om vi kommer ha en bra vecka :) Barnen är eld och lågor :)

Snälla snälla snälla, låt oss nu få komma iväg på denna resa !! SNÄLLA !!

Här finns mer info om resan :) Beach Club Dogany

Tar Jackie Ferm hem det ikväll ??Hugrig Jackie, nyss hemkommen från Mexico

Hon kommer DÖDA mig *haha*

FASEN att jag inte har fotona från julafton...Frukost i Turkiet 2008. Här gick det undan, hon hann inte få i allt löshår ;)


Turkiet 2008. Muppminer...


HAHAHAHA !!! Jo, det ÄR hon !!! Flippade ut en kväll i Turkland !!


Åter igen, en skum kväll i Turkiet...


 

Jackie, jag var TVUNGEN !!! Har ju väntat på detta *s* Love you ;)

 

 

Jag vet om hon vinner det eller inte, gör du ?? :p


Snacka skit !!!

Satte mig här efter maten, med mitt kaffe... Läste mina favoritbloggar. Det innebär Familjen annorlunda-familjernas bloggar och Magdalena Graffs..
När jag klickar in på familjen i Märstas blogg så ser jag att dom fått nedlåtande komentarer på tv4.se. Det är den familjen som bor i en 4:a och väntar sitt tionde barn... Här har ni länken http://tiobarnsmamma.blogg.se/

Tänk att det går att hitta fel på ALLT !! Är det synd om barnen som bor så ??? Varför ?? Kan slå vad om att dom mår bättre och har det bättre än många barn som är ett eller två i stora villor på 300 kvm !!
Det handlar inte om folks ekonomiska status eller materiella ägodelar !!
Jag har folk i min närhet med, låt säga 2 barn..... Vars föräldrar tjänar stora delar av sina pengar på kriminell verksamhet. Blåser skattebetalare på bidrag i alla de former och försäkringsbolag på falska stöldanmälningar. Åker utomlands och lever gott....
Men deras barn är INTE i fokus. Deras barn är bara ett mähä som man köper dyra saker till, så dom kan hållas nöjda. Uppfostran på dessa barn är under all kritik, men så lär man ju sig av sina föräldrar...

Givetvis menar inte jag att ALLA med två barn är såhär... men jag menar att det handlar inte om vilken yta man bor på eller hur mycket dyra prylar man kan köpa till sina barn. Det handlar om hur mycket man som förälder vill lägga av sitt liv och sin tid på sin barn !!
Jag kallar det för en större uppoffring att som förälder ha sin säng i vardagsrummet för att låta barnen ha rum, än att engagera sig i kriminalitet för att ha ett stort jäkla sovrum och lämna bort sina barn i tid å otid !!

Vi bor i "lyx" för att vara en stor familj.... NU !! Men SHIT va snacket gick när vi bodde i huset som bara hade 3 sovrum !!

Inte konstigt att man får avsky och tycker illa om folk som "flerbarnsförälder"......


VARFÖR ???

Varför händer ALLT oss ?? Inbrott i bilen, för en sketen jäkla bilstereo !! RUTTET !!!

Tydligen är det inte meningen att vi ska få ha det ekonomiskt bra....... Jag skiter väl i stereon, men rutan.... Pengar pengar pengar !!!!

Vill flytta...... Helst låååångt bort. Vill ha ett jobb.... Helst välbetalt. Vill vara smal... helst massa smal :)

Äh, va fasen :) Jag har mina barn, dom är friska och vi överlever detta oxå. Blir väl lite mer snålande och ingen utlandsresa ändå.....

RSS 2.0