Hitt än...

luar kanske inte lika illa, men illa nog ;)
Har legat hela dagen. Barnen har levt jäkel här.... Eller ja... Plockar iaf inte undan efter sig. Använder saker som man vet att man inte får osv. Djungelns lag råder när mamman inte springer runt å leker polis !!

Vid 13.30 tiden när Alex kom hem från skolan så stoppade jag i mig ett gäng piller och körde in till Willys med henne och Mickan. Dom två är de värsta att lämna hemma... Eller hemma ihop, det bara går inte.
Vi handlade det nödvändigaste för någon dag framöver, så jag slipper ligga och känna mig stressad över bröd eller mjölk, pålägg å så.
Köpte med oss Tahimat på vägen hem, jag orkade inte annat !! Käkade och la mig knall igen.
Vid 17 tiden kom Kim å lavade in sin moppe :p Då vaknade jag till och insåg att det var dax att göra sig iordning för Isaccs Tahiboxnings träning. I med ett gäng piller igen och iväg med Isacc, Oliver och Alex.

Även om jag har feber i mängder och inte helt skärpt i lilla huvudet idag så gick det upp ett litet ljus av olika anledningar idag. Haha.... ja..
En av mammorna där var en tjej som inte varit så imponerad av mig sedan många år bak i tiden. Jag vet helt ärligt inte varför, misstänker att hon tror att jag haft något ihop med hennes kille/sambo i unga år. Det har jag inte, men han var en av mina bästa vänner jag haft i mitt liv.
Jag träffade henne där förra tisdagen med, vet inte om hon kopplade att jag var jag ?? Vet inte om hon ens vet att jag är jag ?? Vet inte om hon kopplade det idag heller.
Jag har aldrig vetat hur hon sett ut, för jag har aldrig sett henne, så jag pratade och frågade och hade mig förra gången.
Idag var en mamma till med. Dom kännde varandra och jag kopplade ett och annat när dom började prata. Den andra mamman är fru till en annan kille, som även han var en vän till mig i unga år. Vi var ett litet "gäng". Hennes man och jag var väl mer som syskon, en hatkärlek.
Träffade nästan hela detta gänget denna sommaren.... Det värmde så sjukt mycket i kroppen !!  Lite ont gör det dock att alla dom umgås, hittar på saker ihop och har det jätte kul.... Jag får snällt nöja mig med att säga hej på stan eller förlja deras upptåg på facebook.
Men jag kommer leva länge på att jag träffat dom nästan alla på en och samma gång i vuxen ålder. Tänk om dom vetat hur mycket dom betyder för mig, hur stor del dom är av mitt liv !?
Men så får det ju inte vara i vuxen ålder, då vill man ALLTID vara nära killar för att man vill sätta på dom *suck* Det fanns en av killarna som jag var tillsammans med. Mitt livs första kärlek.... och den som brände mig mest med. De andra killarna har aldrig varit mer än bästaste vänner för mig. Mina bästa vänner någonsin !!

Kom hem vid 19.30 tiden och kände ett starkt sug efter lite glögg ;) Har köpt Dufvenkroks alla smaker. Eller, nä. Jag så att det finns Choklad/Chili med, men de andra har jag köpt hem. Har smakar Vanlij, Original och Lingon/Blåbär.
Gillar nog Original bäst än sålänge. Vanlij var inte någon jätte höjdare..... Den funkar, men jag dricker nog upp blåbär först ;)


Nu hoppas jag på en feberfri dag imorgon så jag kan ta tag i mitt hem.... Det förfaller....




Utsikten just nu... Ligger i soffan och se...

img_3835 (MMS)

Utsikten just nu... Ligger i soffan och ser allt som behöver städas och plockas... Orkar knappt röra mig :( sova någon timme nu så man kan ta ett litet röj sen...  Idag är alla barn hemma utom Alex. Isacc, mickan och Cornelia är redo för skola imorgon dock.  Flisan ligger pall. Oliver lär väl gå imorgon, han klarade ställa sig upp precis. Han vägrar stanna hemma om han klarar stå på benen !! Makalös....


Hitt så de luar !!

I pannan på mig :( Feber.... inte bra !!
Har legat hela eftermiddagen, knallfall... Blir inget jobb på 2 dagar till iaf. Minns för väl då jag höll på att stryka med av vanlig feber... Aldrig mer ska jag försöka ignorera bort det igen. Jag kommer pyssla om mig liiite extra i två dagar, minst ;)

Vill hinna hitta något fint till nästa helg med....

Usch, orkar inte skriva å radera mer nu. Blir inte rätt hur jag än försöker, Bokstäverna dansar runt !

ajv bin choping !

Som vanligt då........ Idag bidde det ljus och ljusstakar hemma hos Nettan på PartyLite visning :) Mmmm va ljusen lukta gott !!

Japp

hinna, hinna, hinna

Jag kan inte förstå hur man ska hinna allt ??
Idag har jag jobbat på förmiddagen, varit på eko och köpt födelsedags presenter till Mickan, Skopunkten och köpt skor till mig, Cornelia och Alex. Storhandlat på Willys, varit på utvecklings samtal för Oliver, kört Flisan till och från träning, kört Oliver till och från träning.....
Å just det, jag har lagat middag, tvättat, eldat i kakelugnarna, färgat håret, duschat med allt det innebär dagen innan mannen kommer hem ;), gjort läxorna med barnen..... Å nu har jag nog missat en hel del saker här.
Men jag fattar inte hur jag ska hinna med allt !? Städa var det jag skulle göra idag. Ja, efter jag hade gjort allt det andra som jag har gjort... Jo, klockan blev 22.00 innan jag va klar med allt. Nu orkar jag inte. Är helt slut !!

Imorgon fyller Mickan år <3 Som hon längtat !! Klockan 17.00 skulle hon gå och lägga sig så det kunde bli imorgon ;)
Hon kommer få en snygg Brio dockvagn, en Dvd spelare och en paket blöjor till dockorna.


Vi börjar dagen med smörgåstårta med Mickan i sängen under paket öppning. Avslutar dagen med kalas för släkten. Mitten av dagen ligger jag som ett psykoffer och hyper ventilerar för att jag inte hinner ;)

Sova nu om man ska orka upp :)

På resa genom rymden !!

Idag har det varit konsert i skolan. Mickan å Isaccs klass tog med oss på en resa genom rymden :)
Isacc var en flicka som hette Helena och Mickan var en kör-tjej. Isacc hade klänning och rosett i håret :) Söta ;) Mickan hade värsta festblåsan !! Sångerna som sjöngs var Satelit, Jag vill ha en egen måne och blinka lilla stjärna.... tror inte det var fler ? Undebara små ungar va duktiga dom var !!

En envis huvudvärk har följt mig hela dagen, hoppas jag kan sova bort den i natt !! Blir lite rädd att det är sjuka på väg. Cornelia är lite halvkrasslig....... hinner inte med sådant trams nu !

Äh, jag som ville lägga in filmklipp från idag..... Så körde jag iphonen på en seg långdragen uppdatering !! Orkar inte vänta ut den... Startas om å uppdateras på nytt hela tiden ju. Bajs.

Sover istället......

Jag bara undrar ?

Var tog dagen vägen ??

Idag har jag varit med Isacc på Thaiboxningen. Gulleplutten var så duktig !! Fick beröm av både Kim, Driton och killen som tränade honom.... Som i mina öron hade namnet Jasif, men som tydligen hette Gaz. Typ, tror jag det var...
Hur som helst, Isacc brukar ha svårt för att lyssna, svårt för att konsentrera sig vid genom gångar osv. Här lyssnade han som en besatt och kämpade som ett litet djur för att göra rätt :) Älskade lilla plutten är en figther ;)

Oliver som har tränat flera dagar i veckan på Thaiboxningen och en dag i veckan med fotbollen, han vill bara sitta vid datorn. Spelar WOW........ Sitter timmar, jag menar timmar vid datorn dagligen. Eller satt, för nu harjag fått införa regeln 1,5 timme om dagen för honom vid datorn. Inget av mina barn ska sumpa träningar för ett spel på datorn !!

Imorgon är det uppvisning i skolan :) En rymdkonsert !! Mickan och Isacc ska underhålla och jag och de stora barnen ska vara en del i publiken. Myyys tycker jag ;) Mindre mys tycker Oliver och Cornelia, men dom får snällt hänga med ändå. Tror nog att Mickan å Isacc hade blivit ledsen annars...

Hämtade kläderna från klädpartyt idag :) Min jeanskjol var försenad :( Jackan var slut :( Men det jag fick var super snyggt :) Nu väntar jag spännt på nästa veckas leverans..

Meeeeeeeen va trött jag är !! Får nog sluta de gröna och säga gonatt !!


För jag är värd det !!

Mm.... Jag har shoppat igen.... Fast jag behöver kläder, så det är väl bra ?? Åhh, va jag har dåligt samvete !!
Men äh... jag shoppar väldig sällan till mig själv... Denna månaden har det varit aningen mycket bara...
Men nu jag har jag iaf köpt denna:

Jag älskar Capri Collection !! Önskar att jag hade tid över för att sälja själv !! Hade ju funkat om jag hade "home party" här hemma en gång i veckan.... men hur mycket folk får man ihop hem hit varje vecka *haha* !?

Kollade Biggest loser finalen idag. Ååhhh va man önskar att dom där siffrorna på vågen stod som minus på ens egen !! jag kämpar på mitt eget lilla sätt, men om man haft den möjligeheten så hade jag nog kämpat röven av mig ;) Bestämer jag mig väl så är det inte mycket som kan komma ivägen. Men jag är för låg på hösten/vintern för att lyckas nu... Till våren hoppas jag att jag lyckas lägga i en extra växel ;)
Målet, eller delmålet för 1 Juni är -18 kg, ett rimligt mål tycker jag. Siktar på att komma ner 24 kg innan nästa höst. För jag vet att på hösten blir det tvärstopp igen.


Imponerande !!!

Nä, nu ska jag dra mig in mot sängen... Sömnen i natt lär bli minimal :( Har en överstimmig valp här. Jag har gjort vad jag kan för att trötta ut henne, men vädret gör ju inte direkt att hon vill va ute. Kämpade på med lite "sitt" och "varsågod" nu sista rycket för att få henne till att bli lite "slut i hjärnan", men icke då !!
Bara att gilla läget misstänker jag...
Men jaaaaaaa !! Nu har hon väckt Isacc....... Han ligger och asgarvar i sin säng. Innebär att Selma tuggar på honom.
*suck*



Ny vecka, nya tag ;)

Så klämkäck man får va då ??? :p

Åhhh va jag vill mycket !! Jag vill åka utomlands med bara mina stora barn. Få spendera en vecka med bara dom. Jag vill åka till Disneyland med mina små, få vara med bara dom.
Sen vill jag ge alla ungarna vrålfina julklappar.
Ååååå va jag skulle vilja vara vinnaren av de där pengarna som tanterna vann igår !!

Men tillbaka till verkligheten....
Idag ska jag jobba som en liten gnu till klockan 13.30. Det innebär 1,5 timme mer än jag ska, så jag kan ta lite ledigt på fredag. Då vankas det kalas, vill hinna allt som ska göras ;)
Efter skolan så ska vi stan runt och shoppa skor till alla kidsen. Möjligen till mamman med ?? Krävs några affärer för att alla ska komma med nöjda hem :)
I kväll är det träning för Oliver mellan 18.00 - 19.00. Lagom hemma efter hämtning för att glo på halv åtta hos mig följt av Biggest loser finalen !!
Mycket trevlig dag känner jag :)

Nu, jobb !!

Fullspeckad helg !!

Helgerna bara rinner iväg ! ALLT ska pressas in, en hel vecka utan Mogge ska fyllas på en helg.

I fredags hade Cornelia en liten fest, eller liten och liten....... 14 ungar. bahh....... Fullt ös !
Idag har vi varit på Busfabriken i Helsingborg. Det är ju tusen gånger bättre än vårt sketna Andys lekland !! För att inte snacka om maten och priset på maten ! Helt klart värt 1,5 timme enkel väg ;)

Klänningen i förra inlägget är från Lindex. Jag va där inne i fredags och provade den...... Jättte snygg !!! Tyvärr var den lite gles i knäppningen och min man fixar INTE om jag visa något tuttematerial alls ;) Inte så nice att komma till hans julfest i en tuttvisarklänning då :P
Nä, jag får söka vidare.....
Tips mottages gärna :)
Jenny tycker att jag ska piffa till mig med lite rött :) JENNY !! Om man sätter på sig rött så SYNS MAN ! Jag gillar inte att synas ;) Vill smälta och glida med massan :p Men jag håller med, snyggt hade det varit ! 

Usch, detta är en sådan månad då allt dyrt ska köpas.. eller ja. Mickan fyller år, vinterskor till alla och julklappar ska med köpas. Blir lite summa av det med denna flocken !! Fast det är sjukt kul att shoppa :)
Vinterskor ja... Oliver som är 11 år är ju lång som ett helt ösreg och har förtter som matchar det. Honom finns det inga fodrade skor till !! Han har strl 42, i den storleken fryser man tydligen inte om fötterna.
Mickan som är i de rundare måtten kan oftast inte ha stövlar, dom går inte upp över vaderna... 

Hmm... sugen på att glida runt å leta klänning igen. Japp, gör jag ;)  

Kreativa dagar !!

Syr dock kläder och sängkläder till docksängen :) Kul !!! Går snabbt och är ju betydligt billigare än att köpa !! Just nu blir det enklare varianter, gör upp lite grund mönster.
Bakade bullar igår och idag bakades det scones till kvällsmaten. Ja.. jag börjar väl komma i rätt fas här ??

Har besluts ångest !! Är dessa fina ?? Och är dom fina ihop ??

Ska ju ha något när man går på julfesten på Mogges jobb ju !!

Ja... så blir jag så irriterad på strulet runt mina skor som jag köpt på tradera. Hoppas innerligt att dom kommer snart, väntat i över en månad nu !

Ska ju dock inte ha dom på Mogges julfest, men mina gamla är håliga. Jag vill ha mina nya !!!

Så vill jag tacka alla er som lämnat stöttande kommentarer ang våpet. Tänker inte ge henne den uppmärksamhet hon vill ha. Glöm det !!

Nu... nana kudde ;)

Hägersten, Huddinge

Hägersten i Stockholm finns servern...... I Huddinge är adressen..... NÄMEEEEN, och så lämnade farbror blå namnet på boende OCH inneboende !!
Blev man förvånad ?? Nää....... Tydligen ordentlig koll där !

Denna kommentaren trillade in i natt:

Morsan ([email protected]) om Näää...:
Jasså? Är det inte den stora kändiskåta mamman som börjat blogga igen? Vad trevligt :)

Men du behöver ju inte jobba. Du kan bara skaffa en till satunge och få pengar för det?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 89.253.98.16

Kändiskåt ?? Hahahahahahaha !! VEM är kändiskåt ???? 



Näää...

det var ju inte så uppdaterat där heller ;)

Tänkte skryta lite med att vi ska på julbord i Askersund den 4 december, Mogges jobb. Det innebär att vi måste ta in på hotell, vilket innebär egentid för mig å Mogge <3 Undebart !! Vi kommer sova på samma hotell som själva julfesten är på. Perfekt tycker jag !! Då slipper man asa runt halva stan för att ta sig hem :) Känner jag mig rätt så kommer jag vilja lägga mig ganska tidigt :) Å då kan Mogge va kvar nere å svira lite till ändå ju :) Hotell Norra Vättern kommer vi bo och festa gärnet på :)



Sen den 11 december kommer vi ha julfest för mitt jobb här hemma hos med catering. Liiite mer oglamouröst men ack så personligt och mysigt !!



Vad är anledningen ???

Varför ?? VARFÖR är det så lätt att deppa ihop på hösten ?? Varje jäkla höst dom sista tre åren har jag deppat ihop !!
Idag höll jag på att gå i fällan igen..... Vaknade med grym ångest... fick iväg barnen, absolut inte som en fin och trevlig mamma utan irriterad och stressad :(
Gick in i sängen och drog täcket över huvudet och tänkte bara ligga där, menlös, hela dagen.......
Men så kom jag på mig själv !! VEM kan göra något åt det ?? Vem låter mig falla ner i avgrunden ?? Jo, jag ! Skickade ett mess till Pernilla och bad om kaffe vid nio tiden, gick upp och duschade, fixade med jobb och körde till kontoret.
Nio prick var jag hos Pernilla och filosoferade lite....... Tog sedan tag i resten av dagens arbete och åkte hem å röjde.
Idag klarade jag vända på deppen själv, men varför kommer den ??? Jag är ju allt annat än en deppig person !! Jag ser ju alltid livet från den positiva vinkeln.....
Äh.... vet inte. Men jag ska FAN inte ner i skiten denna hösten med, så är det !!

Vi hade lite Halloween/inflyttnings fest i helgen. Kul hade vi, även om det inte blev riktigt som vi tänkt oss *s* Men här är lite smakprov:

Ja, dagen ungdom ;)

Fick en rolig inbjudan till "mammabloggalan". Ska kolla närmre på den :) Kan va kul å lyxa till det lite för sig själv ju :)

Nu ska jag vidare ut i cyberspace och läsa ifatt lite bloggar :)

SHOPPAT !!

Hade ju homeparty ikväll.... det shoppades friskt !! Detta bidde det:

Har dom hos mig om två veckor. Lääängtar !!

Jag är helt slut nu. Blev INTE mycket sömn inatt heller. Katter som va kelna, man som va kelen ;) Hund som möblerade om......
Imorgon är det full turbo med städande, pyntande och inköp av utklädnings kläder... Lovely :)

Tror det är dax för sängen nu.... Natti :)

Ibland undrar man...

Jag vet INTE hur jag tänker ibland !?
Inflyttningsfest på lördag.... Massa saker som inte blivit upp packat eller ens undanplockat än. Saker i varje hörn känns det som !!
Vad gör Mia ?? Jo, hon bestämmer sig för att ha ett home party på torsdag !! Mmm... smart som alltid !! ALLA kommer ju vilja gå runt å titta !! Hade ju jag oxå velat hos någon som precis flyttat in !!
Men här ser ju inte riktigt ok ut asså.......
Längtar till Mogge kommer hem på fredag, så han kan bära ner lite av de tunga sakerna i källaren.

Men hur som haver: Home party på torsdag 18.00, Capri Collection, jag bjussar på lite fika.

Dessa ska jag ha !! 399 kr

Har shoppat även idag... mm... Men det var så FINT !! Haha... Ett underbart nyckelskåp !!  Mogge har SAGT att vi behöver att nyckelskåp ;)

Min LCHF funkar fint än sålänge. Imorgon får jag frukostbesök av en annan LCHFare ;) Blir omelett med mummsig fyllning (så skrev jag för jag har inte listat ut riktigt vad än)
Lunchen blir förmodligen pepparbiff, som jag är lite less på nu. Gräddstuvad blömkål tänker jag ha till den....
Till middag blir det ungsstekt kyckling, grönsaker och gräddsås :)
Så är tanken..... å det är tanken som räknas :p

Sovdags känner jag... flummar iväg lite.....

Dagens chock !!

Svullo Sumosson här ja........ Vägde mig idag. TJOSS !!
HEJ LCHF !! Here i come.....
Jisses !!


Neeeeeeeeej, redan fredag !?

Jag som vill ha meeer lov för barnen :( Jag verklgen älskar när det är lov. Inga dumma tider att passa, inga läxor att gör och mängder med saker att hitta på dagarna lååååånga !!

Fast vi har fått en hel del gjort på rolighetes fronten denna veckan, så jag ska inte klaga.
I måndags var vi å kollade på bio, Marmaduke

Handlade om en hund, ja, den på bilden ;) Den var väl lite sådär... Kul på sina ställen fast det roligaste hade dom tagit med i trailern...

Tisdagen bjöd på Busdabriken i Helsingborg med Pernilla, Nicki och Milo. Träffade Linda med sina pojkar där :) Helmysig dag !!! Laddade mina ganska tömda batterier :)

I onsdags fick jag en lagom kul chock på morgonkvisten... Vaknade 6.15, knatade upp och började dammsuga nedan våningen. Efter det så torkade jag golven.... Mitt i torkningen så kallade Mickan från toan och det hade blivit stopp i toastolen.
Det var stopp hela förra veckan oxå. Jag fick inte bort det men det fick Mogge så fort han kom hem. Han hade använt svabbskaftet sa han, han hade oxå tvättat av svabbskaftet sa han...
Ja, så jag började mecka bland bajs, kiss, papper och toavatten med svabbskaftet.
Funkade inte.....
Ringde Mogge och ville veta hur han gjorde, för jag klarade det INTE....
Mmm... Jo....
- Du måste ju ha svabbgarnet PÅ fattar du väl !? säger han !!!!
VAAAAAAAAAAAAAAA ?????? Va faaaaaaaaaaan !!! Det har jag torkat golven med i EN VECKA !! Varje dag, eftersom vi har en liten valp som kissar inne dagligen. ÄCKLIGT !!
Satte mig i bilen och körde till kontoret 7.30, i panik ! TOKTORKADE golven resten av förmiddagen !!

På eftermiddagen kom Linda med Alva (Mickans kompis). Vi käkade lunch, äppelkaka och mammorna traggade skit och drack kaffe.
Vid 15 tiden bytte vi ut Alva och Linda mot Kim och tjejerna.
På kvällen kom sen Helena med Ida och Isabelle :) Mammorna pimplade vin och cider medan barnen busade :) Undebart trevlig dag !!

Torsdagen drog vi till Tingsryd, eller några mil till, till Uråsa. Där jobbade Mogge denna veckan..... Tog 2 timmar att köra dit, men vi tog lite fika paus på vägen :) Myys ;)
Väl där så åktes det traktor och kran för hela slanten !! Vi kollade in Mogge och Henriks husvagn och käkade på något vidrigt hak....


Körde hem och lämnade av Flisan, Oliver och Cornelia hon min syster Jennie. Dom skulle ha myskväll där... Så jag tog med de två små på bio, IGEN !! Haha.... Men dom måste ju få ha lite kul dom med ??
Vi såg "Dumma mej" i 3D. Kul :)


Idag är det fredag. Även idag har det hänt saker.....
Jag tog de små och körde till Åhus och hämtade kusinerna och Jenny redan innan frukost i morse. Asade med dom hem och satte Jenny på jobb direkt !! Ja, barnen syntes inte till... lekte som besatta ! Ja, i vanlig ordning.
Jag och Jenny röjde bland kartonger, bar ner skit i källaren. Vid 12 tiden körde jag till IKEA och mötte upp Mogge. Vi behövde köpa sängar till barnen. Ja, till tre av dom.
Blev lite mer.... Jag fick äntligen min lampa !!

Ja, lite mer ändå blev det. Krukor, lådor till barnens rum, mattor till Oliver och Alexandra osv osv.  Men nu är sängarna köpta, det är skönt iaf.

Kvällen har spenderats med Jenny, Kim och deras barn. Nä... dom är INTE tillsammans, det var barnbyte inför helgen och då passade vi på att käka middag ihop.
Så klart glor vi på Idol :)

Mmm... veckan i kort....





RSS 2.0