Hahaha, mini muppen ;)

img_5594 (MMS)

Hahaha, mini muppen ;)


Jag är TVUNGEN !!! Fick inte lägga den på ...

img_9781 (MMS)

Jag är TVUNGEN !!! Fick inte lägga den på Facebook.... Han sa inget om bloggen ;)  Kommer förmodligen undan med det, han läser ju inte här dagligen iaf ;) Ja, för er som inte vet. Detta är min bror, Kim


Underbara söta fina unge <3

img_6159 (MMS)

Underbara söta fina unge <3


Haha !! Muppungar !!

img_0973 (MMS)

Haha !! Muppungar !!


Man blir aldrig för gammal för att sno mam...

img_3553 (MMS)

Man blir aldrig för gammal för att sno mammas klackaskor och leka stor kicka ;) Kollar igenom foto på min telefon !! Hahahaha  !!  Delar nog med mig av fler kuligheter ;)


När det är lov och slappedag så får man ät...

img_0093 (MMS)

När det är lov och slappedag så får man äta gottgott i mammans säng, slöglo på meningslösa program och inte ens ha hoppat i byxorna än ;) GÖTT


Igår frös vi... Då hade vi 17 grader. Elek...

img_1194 (MMS)

Igår frös vi... Då hade vi 17 grader. Elektrikern kom och "fixade". Ikväll har jag nu, efter eldande fått upp till nästan 16 grader...  Känns helt ok att betala sin elräkning på 12 000 kr nu !! UNDERBART !


Sitter och kollar på Cornelias gympatränin...

img_2373 (MMS)

Sitter och kollar på Cornelias gympaträning. Misstaget som gjordes idag var att låta alla syskon följa med och titta... Guuuuuud !!! Varför har jag inte mer förstånd ?? Bara 45 min till, sen ska jag köra bort om tippen och lämna av dom innan jag åker hem och myser under täcket ;)


Bowlar

img_5739 (MMS)

Bowlar


Sportlov !!

ÄNTLIGEN är det lov igen !! Jag ör en såndär korkad mamma som älskar när mina barn har lov !! Älskar att få vara med dom hela dagarna utan en massa måsten, läggtider och läxor. Lite knökigt blir det dock nu när jag jobbar med, men det löser sig. Får jobba igen lite timmar nästa vecka :)

Nu ska ni få hjälpa mig att hjälpa lite.... Min kusin och hans fru tävlar om att vinna en resa. Nu är det slutspurt och dom behöver alla klick dom kan få ! Klicka här och hjälp dom !!

Helgen som gick nu, den har varit en höjdar helg ! Som sagt så kom Pernilla, Thomas och barn hit i fredags och käkade.
I lördags åkte jag och de stora tjejerna in till stan å shoppade. Kläder, kläder, kläder :) Alla ungarna växer mängder nu !
På kvällen skulle vi till Nettan och Fredrik och Flisan skulle få ha lite kompisar här hemma... Vi åkte iväg och Flisans  kompisar kom.
När vi sen satt i Bjärlöv och käkade så kom Mogge på att han nog ville dricka lite öl, så han körde hem och hämtade. När han kliver in genom dörren så möta han av en mängd folk, äldre än Flisan, drtickande på öl och sprit.
Dom åkte ut med hull och hår ! Stackars Flisan och Isabelle va helt knäckta ! Snorungar hade spridit att Flisan var själv hemma och äldre ungdomar kom hit och började festa. Nu lär det inte bli fler kompiskvällar här hemma mer. Även om det inte var Flisan som hade tagit hit killarna så tänker jag INTE ta den risken igen.

Flisan och Isabelle fick vara hemma hos Isabelle reseten av kvällen.
När lugnet lagt sig så fortsatte vår kväll hos Nettan och Fredrik. Vi år tre rätters (mmm, så gott) och kollade melodifestivalen.
Allt kaos hade gjort min lilla nervösa Cornelia hade tok ont i magen, så vi åkte hem redan vid 23.30.
När vi hämtade upp Flisan på vägen hem (taxi) så ville Helena att jag skulle komma in å dricka lite vin... Nää, jag vågade ju inte gå hem sen ju.
Ångrade mig väl hemma, så Helena kom hit och vi drack vin och hade riktigt roligt.

Dock låg jag hela dagen igår *s* Men det var det helt klart värt !

Nu är det dax att fixa lite med allt jag inte gjorde igår. Elda så vi inte fryser ihjäl.... Sen ska vi vara på bio klockan 13.00 :) Ja, jag och Mickan å Isacc. Dom stora ska gå själva sen ikväll :)


Min syn, varje morgon !! Jag irriterar mig...

img_6380 (MMS)

Min syn, varje morgon !! Jag irriterar mig SÅ på att en rad "pärlor" (va kallar man det ) hänger rakt ner. Men tror du att jag minns att den behöver fixas sekunden efter jag gått ur sängen ?? Nääää Idag ska det göras vid, så är det bara ! Igår hade vi finbesök. Thomas och Pernilla med barn kom hit på käk och vin.... Massa mys säger jag !! Vi var både hemliga agenter och i affärstagen !! Blid på glad Pernilla kommer i nästa inlägg. Ikväll är ju bjudna hem till Nettan och Fredrik. Myyyys !!! Nu, rätta till lampa ;)


Idag haglar det inlägg !!

Har sovit någon timme nu och tryckt i mig nya panodil. Genast känner jag mig pigg och rastlös !! Det är som Flisan säger, vi har ADHD eller någon annan form av rastlöshet/överskotts energi kombination hon och jag !!

Hur som helst så hittade jag själv svaret på min fråga om Latte..... det var tydligen inte så bra för vikten :( Så här stod det på Aftonbladet:

Latte mot espresso
Hur många latte bälgar du om dagen? Mjölk innehåller massor av nyttiga vitaminer och mineraler – men också mycket energi. En liter mjölk motsvarar en hel middag i kalorier. Byt ut latten mot en smakkittlande espresso, som är helt kalorifri.

Men jag måste ju få ha någon last ?? Jag dricker ingen läsk på vardagar. Knappt på helgen heller och då blir det Cola ligth. Ingen grädde i maten, inget mellan måltidena, bla, bla, bla......
En sketen latte om dagen kan man väl få unna sig !! Menar, jag dricker heldre en sådan än 5 koppar vanligt kaffe (å jag har mjölk i kaffet med)

Nä, jag bestämmer nu att jag får ha Latte som last.......

 


Jag vill inte va sjuk :( ! Jag har så ont ...

Jag vill inte va sjuk :( ! Jag har så ont i huvudet :( Ordentlig feber har jag med.... himla skit ! Men jag har iaf handlat till helgen och lagat några middagar till Mogge och hans jobbar kompis till nästa vecka. Barnen har fått sina revben och fika med Semla, chokladbollar och äppelknyten på det. Nu ska snart de små läggas för natten, då läggs jag med kan jag säga. Fy för sjutton va kass jag är !


Latte to go !! Me lööööv :)

img_7863 (MMS)

Latte to go !! Me lööööv :)


En hot american !! Hade inga potatis till ...

img_1939 (MMS)

En hot american !! Hade inga potatis till revbenen hemma.. Max fick bli räddningen och revben till kvällsmat.


jooorååsåattehh

Känner mig dålig :( Feber och ont i kroppen, inte kul !! Fast det var värre i natt och i morse. Kan vara så att en dag i sängen med mängder med avsnitt av Svenska Hollywoodfruar har gjort susen :)
Tänkte slumra en liten stund innan mina små troll kommer hem :) Sen blir det att fixa revben, potatis och sås till middagen.

Imorgon är det fredag !! Då får jag hem Mogge, äntligen <3 Tror vi kör på Tacos imorgon och sen kött och potatisgratäng på lördag. Mogges favorit mat :)
Bäst hade varit om jag hade ork att ta mig till affären och köpa hem allt till helgen, förbereda lite ! Framför allt kattsand ! Öööö va det luktar :( Sanden ska räcka i en månad för en katt. Då räknar jag med att det ska funka i två veckor för två katter..... Men så är det tydligen INTE. Bytte i fredags, började lukta redan i lördags.... Nu luktar det BLÄÄÄÄÄ !! Å det har bara gått en vecka ! Måste va något fel !?

Måste måste måste ha en latte idag !! Igår blev det ingen, mådde pyton efter jobbet så jag tog mig inte iväg för att köpa... Kan man bli beroende av latte ?? Mmmm, det är så GOTT !! Undra hur bra det är för vikten då !?

Ja, jag går ju med mina tjejkompisar och väger mig varje söndag. Första veckan var bra !! Ner 1,5 kg. Andra veckan va mindra bra, upp 0,2 kg. Tredje veckan var tjejen vi väger oss hos sjuk, så det blev ingen vägning. Fjärde veckan var hon pigg och frisk så vi vägde oss..... Upp 0,2 igen :( Bahhh..... MÖG !!
På söndag MÅSTE jag ha något liiitet liiitet ner iaf ! Annars tappar man ju sugen helt !?

Nä, nu ska jag slumra lite sen blir det att medicinera Selma (hunden), det glömde jag igårkväll OCH i morse. Inte bra å va sjuk :(


Glömde bilden !!

img_8015 (MMS)

Glömde bilden !!


Jag har fullt upp !! Efter jobbet, mellan ...

Jag har fullt upp !! Efter jobbet, mellan träningar och läxor så har jag sytt.... Ok, det tog två dagar att sy. Mängder av dagar att klippa alla rutor..... Så nu är jag klar med Mickans framsida, baksidan kvar att sätta på. Måste köpa tyg till det först bara. Så jag sätter igång med Isaccs ikväll :) KUL !!!


RSS 2.0