jooorååsåattehh

Känner mig dålig :( Feber och ont i kroppen, inte kul !! Fast det var värre i natt och i morse. Kan vara så att en dag i sängen med mängder med avsnitt av Svenska Hollywoodfruar har gjort susen :)
Tänkte slumra en liten stund innan mina små troll kommer hem :) Sen blir det att fixa revben, potatis och sås till middagen.

Imorgon är det fredag !! Då får jag hem Mogge, äntligen <3 Tror vi kör på Tacos imorgon och sen kött och potatisgratäng på lördag. Mogges favorit mat :)
Bäst hade varit om jag hade ork att ta mig till affären och köpa hem allt till helgen, förbereda lite ! Framför allt kattsand ! Öööö va det luktar :( Sanden ska räcka i en månad för en katt. Då räknar jag med att det ska funka i två veckor för två katter..... Men så är det tydligen INTE. Bytte i fredags, började lukta redan i lördags.... Nu luktar det BLÄÄÄÄÄ !! Å det har bara gått en vecka ! Måste va något fel !?

Måste måste måste ha en latte idag !! Igår blev det ingen, mådde pyton efter jobbet så jag tog mig inte iväg för att köpa... Kan man bli beroende av latte ?? Mmmm, det är så GOTT !! Undra hur bra det är för vikten då !?

Ja, jag går ju med mina tjejkompisar och väger mig varje söndag. Första veckan var bra !! Ner 1,5 kg. Andra veckan va mindra bra, upp 0,2 kg. Tredje veckan var tjejen vi väger oss hos sjuk, så det blev ingen vägning. Fjärde veckan var hon pigg och frisk så vi vägde oss..... Upp 0,2 igen :( Bahhh..... MÖG !!
På söndag MÅSTE jag ha något liiitet liiitet ner iaf ! Annars tappar man ju sugen helt !?

Nä, nu ska jag slumra lite sen blir det att medicinera Selma (hunden), det glömde jag igårkväll OCH i morse. Inte bra å va sjuk :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0