Mmmm..... Kyckling ??

img_2236 (MMS)

Mmmm..... Kyckling ??


Muppbarn börjar piffa och dona inför skola...

img_7081 (MMS)

Muppbarn börjar piffa och dona inför skolavslutningen !! Blondering för Flisan och slingor för Isabelle... Uppdatering väntar..


Slappedag !!

Flisan har precis upptäkt att det är något fel på hennes knä. Hon blev sparkad på matchen hon spelade i går... Många spekulationer gjordes och fantasin flödade...
Just här får hon en fot av Cornelia ;)

Cornelia hade sketkul och trissade vidare
Flisan hade inte llika kul....
Ser ni ?? Här har Flisan kommit på vad felet är med hennes knä !! Det är BENET som håller fast knäskålen som har släppt !!
Mmm..... Ibland har hon sina ljusa stunder ;)
Mammas lilla prins :) Pussas med mammlan om han får ett glas vatten :) Klart jag hämtar ett glas vatten då !
Snart är det dax att åka till Ingrid, mor min. Fira med Tacos tydligen, låter hur gott som helst !! Undrar bara hur vi ska få plats i henne pygme två ??
Ska försöka komma ihåg kameran. Måste uppdatera svärmor :) Fick höra att jag skrev lite för sällan, får vi ju ändra på !!
Kul rubrik dom skrev i Kristianstadsbladet då !! "Sex kräver planering" Jo, jag fattar att det skulle syfta på sex barn och samtidigt vara lite fyndigt... Men för dom som ser mig och bara läser rubriken... Hhmmm ja, va tänker dom ??
Äh, det bjuder jag på. Själv hade jag asgarvat om det var någon annan det handlade om ;)
Nähä, dax att ta sig ur soffan och i skorna.

Bossegossefluffekisen !!!

img_9243 (MMS)

Bossegossefluffekisen !!!


Ikväll så !!

I kväll är det dax för PartyLite visning igen ! VÄLKOMMEN !!
Kan du inte komma så kan man lägga in beställning på min mail mialorentzon76@hotmail.com, givetvis kan man lägga in beställning där när man vill. Behöver man katalogen så är det bara att säga till.
Men ikväll bjussar jag på vin och ostbricka :) Bjussar även den som har störst beställnig (man för ta beställningar från nära och kära med) på titeln "kvällens värdinna"
Klockan 19.00 börjar visningen och fortsätter sålänge folk vill och kan :)
Bokar man ikväll en visning innan 13 juni får man en speciell gåva, bokar man innan 31 juli får man även då en gåva.
VÄLKOMMEN !!

Kvällens värdinna !?


Den 27/5 kommer jag hålla i ett lite annorlunda ljusparty där du kan bli kvällens värdinna !!
Så här går det till:
Du har chansen att bli kvällens värdinna !! Det betyder att du får handla fritt ur katalogen för de 20% som man får som värdinna och det är du som får värdinnegåvan !!
Det som krävs för att sno åt sig titeln "kvällens värdinna" är att just ditt sällskap har den största beställningen. Vill du ha kataloger och beställningsblanketter redan innan och ta beställningar med dig av vänner som inte har möjlighet att följa med så är det helt ok. Men för att beställningen som görs på det viset ska gälla så vill jag ha in den betalningen senast på partyt samma kväll, den 27/5.

Jag kommer att bjuda på ostbricka, vin och alkoholfri cider på kvällen !!!
Du bjuder såklart med dig så många vänner du vill eller tar upp beställningar. Detta är ditt sällskap vars summa du "tävlar" med. 
Värdinnegåvan är ljus för 642 kr !! Det är 3 miniatyrglasljus och 3 paket teljus i sommarens nya dofter :)
De vänner, eller du som bokar en visning i maj eller juni får även de ett presentkort som kommer ge dessa ljus om deras visning uppnår kvalificerad nivå (2200 kr i försäljning och X för visning inom 60 dagar)

Funkade ju !!

Var inte så läskigt att ha hit Kristianstadsbladet här *haha* Kameran va läskig !! Å den klickade nya bilder heeeela tiden.
Jag kommer gråta när jag ser mig själv i tidningen !! Hatar att vara med på foto...
Men nu är det gjort, en unge är körd till träning och snart ska en till åka på träning... å mamman städar Winnö ip under tiden :) Yes yes !!

Lite märkligt !!

Har inte skrivit här på ett tag... Är ju lite dålig på det numera. Men tydligen hittar folk hit ändå ;)
Idag ringde det på min telefon, mitt under Cornelias utvecklings samtal. Det var en reporter på Kristianstads bladet !! Dom hade läst min blogg och undrade om hon fick göra en intervju med mig, eftersom det är mordag på söndag.
Jahapp.... så så bidde det. Imorgon kommer dom hit efter jobbet och ska prata och fota.... Gillar inte va med på foto :(
Men så på lördag så ni få människor som läser här än, köpa Kristianstadsbladet :D
Men när jag ändå gör ett inlägg så ska jag passa på att slänga in lite bilder från i helgen när vi var på Winnödagen nere på ip.
Nä men nu ska jag försöka städa lite inför i morgon !!

RSS 2.0