Mia

 Ja, om mig ja....
-76 tittade jag ut och har levt så mycket jag kunnat varje år där efter !!
Sedan 22 augusti 2009 så är jag fru :) Gift med den finaste man du kan hitta på denna jordens yta. Tillsammans har vi hela 6 små (stora) skitungar ;)
Frågan om varför vi skaffat 6 barn dyker upp ganska ofta. Svaret är enkelt, vi älskar barn och njuter av att ha huset fullt av liv !!
På frågan (som tyvärr iq befriade idioter ställer för ofta) om vi skaffade barnen för barnbidragens skull !?
Ehhh... ja givetvis !!! För barnbidragen äts absolut inte upp av den höga hyra man har för att få plats med alla barn, inte av barnomsorgen eller av alla kläder och skor som ska köpas.  
För givetvis skaffar man 6 barn för ynka 6300 i månaden i barnbidrag och sedan lever fett på det !!
Så har vi frågan som kommer ganska ofta de med, om vi är med i en sekt som förbjuder preventivmedel och abort. Svaret här är, *suck*. Nä, vi har valt denna mängd barn på egen hand.

Mitt liv  är inte så mycket mig/jag. Ibland kan jag tycka att det är jobbigt och känna mig vilsen, ibland kan jag känna mig så himla less på allt vad som har med barn att göra. Precis som en mamma med bara 2 barn och en man som kommer hem varje kväll.
Same, same but diffrent...
Men till största del så innehåller mitt liv lycka och glädje. Dagarna är fyllda av skratt och bus, helgerna är fyllda av familjemys på hög nivå. Jag verkligen älskar mitt liv och min stora familj !!

RSS 2.0