Bara svammel

En liten runda på Skopunkten och Willys gör iaf liiite nytta, en liiiten stund, för sinnet ;)

Idag är det lördag, vilket innebär tonvis med sport på tvn. Vilket i sin tur innebär att jag snällt får förpassa mig till sovrummet om jag vill ha en glimt av mina program, som då får gå på svt eller 4an eftersom vi bara har kanaler på stora tvn.
Vilken himla tur att jag tittar på tv väldigt sällan :) Men jag känner för film ikväll.... hoppas det går någon bra ??

För ett tag sedan, långt efter alla andra, så såg jag Twilight. Bra, söt och gullig :) Nu vill man ju se New moon.... En kompis laddade ner den.... super kass kvallite men va fasen, vi kollade den ändå... SÅ KOM INTE SLUTET MED !!!
Någon som tror att man blev sur eller ???  Gaahhhh !! Så kommer den inte ut förens i Mars, 24 mars tror jag....  Jag vill ju se den NU !!!!
Nästa uppföljare kommer i sommar tror jag va ??

Ja, vi såg "Min stora feta grekiska semester" förra veckan. SÅ DÅLIG !! Man tror ju att det ska vara en uppförljare till "Mitt stora feta grekiska bröllop" men näää...
I denna filmen så är hon singel, inte ett ord om att hon ens varit gift. Hon har inget barn, som hon i "mitt stora feta grekiska bröllop" hade i slutscenen. Hon arbetar i greklans som reseledare för att hon fick sparken från sitt lärarjobb i USA ???
Men annars så heter alla andra Nick och Maria, som möjligen ska föreställa släkt till henne ??
Förvirrande iaf..... apkass !!

Om man möjligen skulle fixa till kvällens middag nu då ? Färsspett och potatisgratäng ikväll :) Imorgon moussaka *mumma*, som jag inte ska göra idag, ville bara skryta om hur god mat vi ska ha *haha*




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0