Sådär....

Vet inte om jag spärrat henne från att komma in eller bara ifrån att komentera. Skit samma.... hon kan sitta där å skicka sina sms till Jenny, vi får väl komma överens om att dom raderas utan att läsas istället.

Hehe... va skönt !!

SMART JENNY !!

Nä, jag mår absolut inte bra av det....

Att jag inte tänkt så långt själv *s* Ska genast spärra varje IP nummer (olika datorer) hon tar sig in hit på !!! Om det finns en sådan funktion....

Tack ;) Kunde ju kanske tänkt ut det själv, men jag börjar bli gammal och senil *s*

Gulliga du !!

*gnuggar ögonen*

Åååhhh va fint väder !! Passar utmärkt, underbart väder på min UNDERBARA mormors dag !!!!
Ska gå upp nu, äta frukost och duscha. Leta fram finfina kläder till barnen i klädhögen *s* Och förmodligen kommer jag själv springa här och gapa å skrika om hur hemskt det är att inte ha några kläder. Men äh, det problemet har jag mer än gärna när det handlar om vikt nedgång ;)
Sen sk avi sätta oss i bilen, hela min mysiga familj och jag... köra till Bykrogen i Österslöv och fira min söta lilla mormor.


Tack för komentaren Yolanda, fina ord :) Dom värmde !! Du är klok, du har så himla rätt ! Jag har försökt låta henne vara. Försökt låta henne snacka sin skit och bara "skaka av mig det". Tyvärr hjälpte det inte. Hon fortsätter och fortsätter och fortsätter........
Tänkte att hon kanske kan låta mig vara om jag ger gensvar på hennes envisa försök att provocera mig. Jag har gått här och låtit henne ta så mycket energi av mig, genom att jag varit så arg inombords. Ska säga att nu, när jag släpper ut det, så lättar det i mig.
Så himla skönt att blogga. Det som annars tar upp plats i mig och lixom inte vill "ur systemet", som bara snurrar runt runt i huvudet. Det lättar, lämnar plats åt det roliga och glada istället
Men  jag känner, precis som du säger Yolanda, att det är dumt att låta henne få den uppmärksamhet hon försöker få. Men jag känner oxå att jag måste få henne att lämna mig ifred. Att vara tyst hjälpte inte..... Tyvärr får jag prova att ge henne det utrymme hon kräver för ett tag. Kanske då, kanske hon kan låta mig vara ifred !!??
Bara längtar till den dagen då jag slipper ha hennes mörka skugga hängandes över mig, när jag kan få slippa ha henne jagandes, när jag kan få känna mig "säker" igen.
Det börjar helt ärligt kännas riktigt obehagligt.
 

Så, idag vill jag slippa tänka på det där mer. Ska konsentrera mig på att umgås varenda liten droppe ur Mogge. Han åker imorgon ju :(  Fast jag ska inte sitta här och pipa... tycker det är ganska skönt att få lite egen tid.

Snart, snart åker vi till Turkiet !!! Snart ska jag vara barnledig i en vecka, sola,bada, shopa och spendera varenda kväll med Mogge på något mysigt/kuligt/party ställe.
Kanske går det vägen för Magda å Matte oxå !! Kanske kommer dom att hänga med. Åhhh... jag LÄNGTAR !!

Näpp, dax för frulle !!!!

Men hjälp !!!

Hur lyckas jag få så lååånga inlägg !? Skriver allt på ett kick.... ändå blir det ju så långt att man undrar om folk orkar läsa det *haha*
Jag pratar fort och när jag sätter igång så är det svårt att få tyst på mig *s* Tror det ligger lite av samma problem i mina fingrar. Börjar jag skriva så går det av bara farten.....

Och ändå så glömde jag berätta om mitt optiker besök hos Björn. Trevlig kille !!! Han hade dock lite att påpeka om min syn *hehe*
Brillorna hämtar jag på tisdag eller onsdag. Svarta D&G. Linserna kommer i slutet av nästa vecka. Då ska jag och Björn öva på att sätta i dom rätt *s* 30 min till ensam i ett pytte rum med en kille i min ålder... Inte för att jag har intresse i honom men det blir lite nervöst när det ska pillas i mina ögon. Undersökas med maskiner där han är 5 cm framför mitt ansikte, med sitt hela tiden. Mitt space, mitt revir blir väääldigt litet och det är jobbigt att försöka vara kläm käck hela tiden för att inte sitta generad och röd i huvudet i 30 min........
Hoppas jag är en "natural lens in putter" så det går kvickt !!!!

Over and out.

Flytt, städ, pulande och donande....

Igår när min proffsga son spelade match så ringde killen som ska ha Mogges lägenhet. Han ville ta den från måndag !! Mmm... så det var ju bara att planera om helgen och lägga all tid på lägenheten.

Kom upp lite väl sent. 9.45... tippen stänger 12 !!! Kom på att vi behövde någon med lite "mullor". Nog för att jag har stora armar, men tyvärr är det inte pga muskler ;) Mitt låga blodtryck gör dessutom att jag blir yr och tappar balansen ganska lätt, helst när jag anstränger mig.
Väntade in i det sista att ringa Tummen. Hade en aning om att han inte var jätte pigg efter nattens samtal *s*

Mogge körde och hyrde släp och jag körde till lägenheten. Vi bar, slet och drog.... hann iväg med ett släp innan Tummen å Lotta kom.
Fyllde ett släp till och så åkte killarna och dom två små till tippen. Jag och Lotta satt av tiden... rökte och pratde. Killarna kom tillbaka och ett släp med saker hem hit packades. Tyvärr så fick vi inte med allt som skulle till tippen :( Får jag fixa med på måndag *pust*
Elsa, Mogges söta granne bryggde kaffe åt oss och sen var det fika som gällde. Lilla tanten som ställer upp och är så underbart söt och rolig !!! Hon flyttar till ett boende snart. Ska ordna med hennes städning åt henne. Det är hon mer än värd !!

Fick köra hem med lasset och pula upp alla saker med ju. FIN FINT !!!! Allt hittade sin plats direkt. Mitt hem är ÄNNU FINARE !!! Jag ÄLSKAR mitt hem !!!
Här finns numer min Mogge på heltid (ja, när han inte är i lastbilen), alla hans saker och hela HELA min familj är samlad !!
Ibland nyper jag mig i armen bara för att se om det är en dröm. Men nä, det är verklighet. Jag HAR det såhär bra !!!!!

Lotta och jag var nog ganska oaktiva i bärandet *s* Men jag var tvungen att röja lite och hon fick ju hålla mig sällskap. Så på sätt å vis var vi ju dom som gjorde så att killarna kunde sätta in sakerna !! (man ska se allt positivt)
Bollmade en heldel och tjabbde...... Käkade pizza/sallad.

Kom på att jag behövde kolla upp om det fanns någon badrumsmatta på EKO. Min mormor fyller år imorgon och vi har köpt massa massa saker åt henne som vi sett behöver bytas ut eller som hon behöver. Sådant som deo, kaffe, shampo, osv osv.
Hon är ju klart envis med att hon INTE ska ha något.

Ja, så medans Mogge å Tummen fixade toastolen som slutat funka här, så stack vi två till EKO. Lurade av oss ungarna *hihi* Skönt att få åka iväg lite utan kids, även om det handlar om 20 min !!!
Å snacka om att jag FYNDADE !!!! 
Ett mega buddha huvud som stod där, utan prislapp. Gick och frågade om priset, påpekade och en liten avskavd fläck vid örat på huvudet.
59 :- blev det.... UNDERBART !!!




Har donat och möblerat hela kvällen. Stökat och ändrat om.... Men det är bara kul !!!
Längtar tills vi köper en platt tv... Vill ha den på väggen mellan mina två expedit hyllor som jag fyndade på IKEA. Inte för att jag tvunget vill ha det senaste inom elektronik, men jag vill ha det snyggt !!!  En stor klumpig tv är inte snyggt.
Av rent praktiska skäl så vill jag ha en platt tv i vårt rum med. Kan inte ha större än 14" i "klump tv". Man måste ju klara ta sig bort till altanen och det är omöjligt med en större tv där inne.
Barnen har ÄNTLIGEN alla vars en tv. NU är det OMÖJLIGT för dom att bråka om tvn... nu blir det bråk om vilket rum man ska se vilken film i istället *s*
Cornelia som bytt från rött/svart/vitt har nu mer svart/silver/vitt, ganska stilren kläm på stuket. Flisan som hade cerise/lila/svart har ändrat till guld/brons/brunt/svart och ett djungel/afrika tema. Mina inrednings galana barn !!!! Undra vem som påverkat dom !?
Mitt kök ser sin sista vecka som svart/grått å trist !! Det blir gräddvit panel och stolarna målas i rosa. Allt rosa lullull och lampa osv är redan på plats.
Så mitt å Mogges rum... snart klart, mer än halv vägs nu. Bara den där tråkiga dörren som ska döljas !!
Lilldockans rum är ju sååå mysigt !! Måste ta foto och lägga ut !! Man förstår inte förens man ser det !!

Nog med skryt !!

Det ringde här om dagen, en tjej från ett företag i Malmö. Hon bjöd ner mig och 5 vänner till Malmö på en dag av ompyssling !! Makeup artister, hår stylister och proffs fotograf......Vi behöver enbart betala för fotona OM vi vill köpa dom !!!
Jag tackade klart ja !!! Shit vilken grej !!
Ringde Sara. Hon kunde inte :( Men Jenny, Sabina, lilla Jennie och min mor ska med. Lotta ska kolla upp sina arbets tider....vi åker ju på en arbets dag så.
Vilken himla grej !!
Hade min Mogge varit hemma så hade jag tvingat honom att följa med *s* Kärleks foto på oss hade inte varit fel ;) (ja, inte när vi utövar kärleksriter utan gullgull foto)

Nä, dax att kika runt bland andras bloggar. Uppdatera.......
Ja just det. Jenny (Öster) har problem med sin dator efter att hon varit på min blogg. Fler som upplever det ?? Att datorn segar efteråt ????

Tackar för ikväll och svävar vidare i cyber rymden !!!


*drar efter andan*

Snälla någon... läs mitt förra inlägg och förklara för mig vart jag lagt in något hot !?
Läs sedan hennes komentar. Där har vi ett mer hot liknande inslag "Tänker du skicka vidare mina sms då drar du igång ett helvete"
Tjejen, du ÄR ett helvete.
Jag ville ha Jenny som vän, DU vägrade godta att hon ville va vän med mig. Du ville inte ha kontakt med henne om hon skulle vara vän med mig.
Till andra så har du sagt att hon ville bara umgås med mig och då struntade du i henne. Det var ju DU som sa upp bekantskapen med henne för att du inte kunde va vän med någon som umgicks med MIG.
Veckan innan du snokat upp att jag och Jenny pratade med varandra så var du på henne ang en annan vän. Att hon spenderade tid med att umgås med DEN vännen. Att hon avsatte tiden med sin pojkvän dom få gånger hon fick barnvakt. Att hon inte skaffade banvakt för att vara med dig !!
Avundsjuka..... men när det gick upp ett ljus för dig att jag fanns i Jennys liv så slog det bak ut. Då var det min tur, MIG som du skulle ge dig på !!!! Hade jag och Jenny inte blivit vänner igen så hade jag fått ha mitt lugna sköna liv kvar.
DU BETER DIG SOM EN SVARTSJUK FÖREDETTA POJKVÄN !!!

Hur klarar du snurra runt allt på det sättet ?? Det kommer ju lixom fram... Sms på sms är ju något som talar för sig själv.

Jaha.... lägger först in komentaren här, så ni förstår vad jag snackar om. Annars finns den under förra inlägget....

Här är det *tada*:

Du en sak ska jag säga dig. Ja en god vän till mig skrev detta vi har varit vänner typ hela livet. tror du jag är så jäkla dum o sitter o skriver detta själv???nej mina vänner uttalar sig väldigt gärna själva, kom inte med några jävla hot till mig, den funkar dessvärre inte kom på nåt bättre du säger du hållt käften hallå är du överhuvudet medveten om vad du skrivit om mig, hur kan du bara sitta och komma på så jävla mycket skit. onsan med sitt ansikte. Du människor har läst detta själva och tycker det är helt sjukt. Sen vad gäller din man ta de engång till va med honom o be honom iså fall ringa oss, försökt förstöra mellan er du kanske ska prata med jenny om mogge ringde både henne o mig. Dina barn har jag absolut ingenting emot det är barn jag faktiskt tycker om. Vad gäller mitt snyftande jag var väldigt ledsen över vad du lagt ner så jävla elaka saker om mig på flera timmar. Man blir chokad över hur en annan människa kan göra på detta viset du får vel stå för vad du gått ut med på din blogg manniskor blir faktiskt upprörda av det sen klarar dem faktiskt av själva att skriva till dig o ja hon var hemma hoss oss. så sitt inte o tyck att du blir på hoppad för då tycker jag att du ska läsa det du skrev om mig först. Hon ville inte skriva vem hon var för då hamnar vel hon med där i bloggen. ja många är på min sida i detta för det du skrev om mig är så groteskt o omoget av dig att det finns inte. Tänker du skicka vidare mina sms då drar du i gång ett helvete. Men då förstår ju verkligen folk en del. Allvar tycker dina vänner att det är bra av dig att skriva så om någon annan? En del av dem känner jag och har lite svårt att tro de om några av dem o framför allt dem som stått mig nära.Men man får tyvärr stå för att folk blir arga av sånt här som deras vänner får.sluta nu hitta på en massa skit du får bara en svart tunga...Ja bryr mig faktiskt inte mycke om dig men att du kan svart måla människor så för det är tydligen inte bara mig du gjort de med. Lycka till med ditt lalla protetekt framöver. Jag är stålt för den jag är o mina vänner med fick jag höra igår.......D



Ok, punkt ett för mig....
Jag ska förklara lite "ledtrådar" om  själva texten som avslöjar dig. Jo, fram till att du la en komentar och hävdade att du var en annan så kunde du inte stava Jennys namn. Du har stavat det Jennie, inte det rätta Jenny.
Idag skriver du med Y. Gjorde du när du la in komentaren som du påstår är någon annan. Lite skumt samman träffande, eller hur.

Punkt två...
Som Pernilla skrev, så avslöjar du dig i ditt sätt att skriva. Mängder med stavfel, punkter är sällsynta. Stora bokstäver efter punkt än mer sällsynta. Gramatiken och ord följden lyser med sin frånvaro.
Min tanke är ju då (ja, jag sjuker till sandlåde nivå nu) om det är så att du har personlighets klyvning och verkligen TROR att du är någon annan. Det kan ju förklara ert identiska sätt, eller ??
Eller om det rent av är din osynliga vän, som du bara hjälpte att skriva, eftersom osynliga vänner sällan klarar trycka på tangenterna...... *funderar*


Så, sen vad beträffar Mogge så säger jag inget om vem han ringde eller pratade med eller om VAD han sa...... Försök inte vända detta till något HAN gjort. DU försökte para ihop honom med henne, DU satt å planerade en par middag med dig, din man, han och hon. DU skaffade telefon nummret genom att ringa MIG och få det.
När det var slut mellan mig och Mogge levde jag mitt liv och han levde sitt. Jag har sagt saker om honom som jag ångrar. Han har sagt saker om mig som han ångrar.
Vi är lyckliga, vi har lämnat den hemska tiden. Vi har pratat och förstått hur du lekte med oss, hur du vände på saker å ting för att vi inte skulle bli en familj igen. Kan än idag inte förstå vad du skulle vinna på det, men någon slags glädje måste du ju haft i att göra så.

Att jag skulle lägga ner timmar på något som handlade om dig ??? Hur självgod får man va ?? Lägger inte ner en sekund på dig, om det inte är så att DU eller dina lakejer gör uttalande i min blogg. Eller det du har satt i system, att messa Jenny om mig.  Givetvis så får jag läsa eftersom Jenny gång på gång sagt åt dig att det du har att säga om eller till mig får du ta med mig. Du fortsätter ändå och då får man ju ta det som att du antingen inte förstått eller tvunget vill ta det genom henne.

Eftersom vi ändå är inne på detta med sms så ska damen i fråga polisanmäla om jag skriver ut i min blogg, det hon skickat Jenny ang mig. (har hon förklarat via sms till Jenny)
Vågar du inte stå för det du kräkt ur dig ??? Nä, för det går ju inte ihop med det du sagt till "dina vänner".

Så du tycker om mina barn ??? Ursäkta men nu får du väl landa på jorden igen !? Men som sagt. ALLT av det jag har tagit upp har jag bevis/back up på och om.
Vet hur du fungrar, du blånekar allt och skyller på någon annan. Men se du, jag kan visa/bevisa för dom som vill se.......

Gör dig själv en tjänst. Ge upp och låt mig nu vara. Jag förstår inte va du ska med mig att göra heeeela tiden. JAG messar inte folk ang dig, JAG häckar inte i din blogg, JAG tar INGEN kontakt med folk ang dig.
Det är DU som JAGAR MiG !!!! LÅT MIG VARA !!!

Tack alla mina älskade vänner för att ni stöttar. Ni om några vet hur jag svalt och svalt all skit. Ni är underbara, varenda en !!!



Nä, varför ska jag hålla käften egentligen ??

Nu har jag ju svart på vitt, bevis på VEM det är som ger sig på VEM !!

Jag publicerar komentaren, så kan ni (om det på fullt allvar finns någon) som lyssnar på hennes snyfftisar och har skaffat er en uppfattning om detta av hennes fantasier......

Igår när jag öppnade min blogg, så var komentaren där. Jag, som kan lite om datorer iaf, kollade såklart upp vem IP numret tillhörde.
Jo, damen som springer runt å beklagar sig överallt.
Påstår att Jenny ljögit om att hon gjort annat när hon och jag umgåtts........ Herregud !! Vi hade träffats, en gång hos mig och en gång hos henne, fram till barnens dag. Då sågs vi tredje gången. Då var det oxå någon, eller damen i fråga själv, som letat upp Jennys blogg. FRISPEL utbröt och Jenny bombaderases av groteska uttalanden och påhopp om både mig och mina barn. Jag VET allt, precis allt som skrevs. Jag har läst, fler har läst.
Jag höll käften....... Jag har hållt käften LÄNGE !! Men nu är jag FAN trött på detta.

När hon och jag var vänner, som jag trode eftersom hon ringde dagligen och vi träffades x antal gånger i veckan.
Då jag led, grät och mådde så otroligt dåligt av att det var slut mellan mig och Mogge. Mogge som HON och alla andra viste att jag älskade och bara ville ordna upp allt med.
DÅ, då gjorde min "vän" en vidrig sak... Hon ringde mig en dag. Frågade efter Mogges telefon nummer. Jag gav ju det såklart...... Hon å andra sidan, gav det till en tjej, som hon försökte para ihop Mogge med. Planerade par middagar osv......Samtidigt som hon lyssnade på mig, som bara önskade att jag och Mogge skulle få va en familj igen. Min och barnens högsta önskan var att få ro i själen och att få va en familj....
HON kämpade för att han skulle träffa någon annan, bakom min rygg. Jag HAR anledning att hata, hon höll på att förstöra min familj, kämpade för att förstöra oss, onska, elakheter, vidrigheter.......
Någon som misstror mig ??....... Bara att säga till..... jag ska nog visa...

Åter till den här komentaren. Ja, jag kollade IP numret. Det tillhör henne. Mitt första sätt, innan jag spårade det var att jämnföra IP nummer med det hon komenterade i ett annat inlägg. Då utgav hon sig för att vara rätt person, sig själv.(samma IP nummer på inläggen = samma dator, som en avs stäpel typ) 
Nu påstår hon sig vara någon annan, i denna nya komentaren. Det roliga är ju då att detta Ip nummer tillhör henne. Mmm, då tänker ni att det var någon hos henne som skrev från den datorn..... Nä, det har jag oxå kollat upp. Kan förklara hur senare (inside info). Just nu ska jag följa upp det här........ Jag tar inte denna skiten längre, någon måtta får det finnas. Nu har du fått som du vill, inte för att jag hade velat låta folk höra vad jag gjort om jag var du.

Här är det, lagt på ett inlägg som jag inte kan fatta hur hon lyckades vända till att jag yttrat någon om henne. Vill du se det på plats, så är det på "Var, när, hur" inlägget......




FY Fan. DU kallar en av mina bästa vänner detta skitet. jag undrar dessutom om du är riktigt blåst det står namn som helena jenny möhippa osv hallå....och sen vill jag fråga dig,hur man kan sova om natten.jag skriver från henne för du är inte ens värd att veta vem jag är o vad folk tycker om dig nu.ta en funderare vem som är sjuk här låt hennevara i fortsättningen bara sitta o lägga så mycket tid på en människa o va så jävla svinig i sitt språk fyyyyyy...
(ursäkta, men vem fan lägger ner tid på vem ??)

Kommer kolla upp om jag får lov för Jenny att skriva ut vissa mess som är skickade ang mig och om barnen. Vill inte göra något utan att kolla upp. Vill inte skriva utan att få exakt ord för ord. Vill inte skriva utan att beviset finns kvar. För jag VET att ni (som tror att hon talar sanning) inte vet om hur hon håller på.
Hur hon talat illa om mina BARN i mess till Jenny, hur elak och vidrig hon varit mot mina barn nere på öppna förskolan. Barnen kan ju tala för sig själva......... Berätta vad hon pysslat med. Andra mammor kan berätta vad hon suttit och spytt ur sig om mig och mina barn. Hur hon ignorerat mina barn, som inte förstått varför hon, hon som vi träffade flera dagar i veckan, nu sätter näsan i vädret och ignorerar dom.

Allt de där har jag back up på. Inget som inte går att styrka........


Ni som nu tycker att jag ska va tyst om detta. Läs inte min blogg. Jag har varit tyst och tagit SKIT ang detta nu. Blivit anklagad till både det ena och det andra.
Finns en person som jag anar har gått på smörjan från damens sida. När folk sa till mig "Akta, hon är in nässlad". Så sa jag bara, "Nä, den tjejen har hjärna. Hon lyssnar inte. Hon bildar sig en egen uppfattnning utan att lyssna på skitsnack"
Ibland är jag för godtrogen, jag vet. Men det är färdigt med att ställa sig över damens patetiska saker. Nu får hon själv stå för sina saker.
Som att lämna en komentar i min blogg, hävda att hon är någon annan och så i ett inlägg lååångt efter jag lämnade denna kontrovers !!??
Nä, vill hon ha en figth, ett "krig" så varsågod. Jag är färdig provocerad och är fit for figth !!! Räkna med att NU håller inte jag käften mer.......
Någonstans måste jag få säga och förklara om hur hon inte ger upp. Hur hon provocerar och provocerar. Oftast är det i mess till Jenny, men görs det på min sida så får hon ju stå för sitt. Hon kunde lagt ner, låtit mig få lugn å ro. Men tydligen kommer det inte hända hur tyst jag än är....

Ni som står bakom mig i att jag bryter tystnaden, tack för ert stöd. Ni som har tankar om mig på ett negativt sätt i att jag måste börja försvara mig, starta en egen blogg. Tyck tänk och gör era påhopp där. Men räkna inte med mig som en läsare. Detta är MIN blogg med MINA ord och tankar. Sen får ni stå för er.....

I am legend

inget för mig.......

Fy fasen så läbbigt !!
Älsklingen skulle va snäll å gullig. Tog en film med Will Smith. Mia tycker om att titta på snygga Will. Men dom andra läskiga slibben kunde ju klippts bort......

Kikar på tvn ibland, men låter helst bli.......

Usch sicken film........

Tebbar Jennys kompjutor

Å fy fasen va den är seg.....

Pernilla, det kliar i fingrarna ska du veta ;) Men jag håller fast vid att låta bli skitsnacket, det sköts så bra från andra hållet. Dom som går på det märker förr eller senare.
 Mina tankar hamnar i min blogg och på något konstigt vänster hittar alla hit !? Inte jag som tipsat dom iaf ;)
Inte mitt val att bli indragen, inte min vilja att fortsätta tjaffsa. Jag skriver mitt i bloggen, hon skickar dom hit.... Jag snackar inte med miljoner människor och ger en skev vinkel av saken. Jag är enbart glad att jag och Jenny blev vänner. Även om jag tydligen aldrig lär slippa påhoppen.
Låter henne hållas...... Jag vet ju att det inte är jag som går runt å sprider lögner..... Men kanske man BORDE börja snacka. Finns en hel del som folk skulle uppskatta att få veta ??
Men nä.... sväljer min vilja att sprida ut min sida av detta. Som sagt, tids nog får folk veta......

Besvära dig inte..

Du har kommit till tals vad du ska. Vi kom överens om att du var klar med detta.... Ja, just det. Ska kanske förklara för dig oxå att det finns något som heter IP nummer. Det använder man för att se vem det är som skriver.....
Lite pinsamt för dig kanske ??? Men å andra sidan har jag redan förklarat att man INTE är annonym bara för att man komenterar annonymt.

Iaf, så kan du ta å lägga ner. Ditt namn är inte nämnt, ´jag är på ganska många bröllop varje år. Fixat mer än din möhippa. En hel del möhippor om jag tänker efter...
Du gör bara detta värre och mer pisamt för dig själv genom att fortsätta dina utspel......  Jag skiter i dig, jag vill inte ha med dig å göra och jag yttrar inget mer om dig, hur många annonyma komentarer du än slänger in. Publicerar dom inte heller.

LÅT MIG VA NÅGON GÅNG !!!!!!!!! Ska jag behöva säga upp kontakten med henne för att du ska bli nöjd !? ALDRIG !!! Kliv ur sandlådan snart och bete dig vuxet.


Så, jag lovar, kära läsare ;) Att aldrig mer, hur många komentarer och fjanteri som kommer in, ta upp ett ord tillägnat detta igen.

Flippflopp

Finns saker jag vill veta om alla er... nu när jag fyllt i den här listan med massa fullt meningsläsa frågor i något inlägg nedan så insåg jag.
Jag KAN ju göra en egen !? Men det JAG vill veta !!


Så, med den listan jag fyllde i och med hjälp av LInas "jäkla mail lista" (skippade endelsen) så *tada* :

Personligt......

Vad är ditt fullständiga namn ???

Vad är ditt person nr (inte fyra sista) ??

Har du barn ?? Har du det så vad heter dom och är födda år ??

Är du gift, singel, sambo, särbo osv ??

Vad skulle du vilja förändra i ditt liv ??

Party....

Vad tar du helst på dig när du går ut en kväll ??

Vad vill du ha i baren (förutom den snygga bartendern) ??

Dansar natten lång eller sitter å konverserar ??

Släkt......

Släkte du lampan på toa sist ??

Är jag dryg ??

Om ja, motivering:
Om nej, du  har bra tålamod !!

Nu får jag nog lägga mig........ jag som skulle snickra ihop en BRA frågelista !! Så flippar jag såhär...... Ovanligt ?? Naäää

Natti

Var när och hur ??

Vilken svordom använder du mest?
- Helvete är det nog.... men "börjes bannan låda" ligger delad etta...... 

Äger du en iPod?
- Nä, har helt äligt ingen aning om vad man har en sådan till !?

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
- 6.30....

Hur många resväskor äger du?
- Många skabbiga, ska köpa nya inför resan.

Använder du flip-flops?
- Nä, har jag inte gjort i år.... hmm... fopporna tog över deras plats !!

Var köper du dina matvaror ifrån?
- Willys

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
- Ta den !! Hatar mig själv på bild !!

Vilken var den senaste filmen du såg?
- Pippi, Turtles, Kram björnarna ?? Någon av dom iaf.......

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
- INGA BARN

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
- En resa till hela familjen

Har någon någonsin kallat dig lat?
- Absolut !!!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
- Nä, men borde kanske.....

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
- CD spelare ??? Sådana har barnen, jag laddar hem.

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
- Nickelback får ajg nog säga......

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
- Ja, Isacc har betättat hans å Kims hemlis. Kim har kissat på en polisbil !!

Vad åt du till middag senast?
- Det var igår.... blev keso, inte någon höjdar middag kasnke  

Använder du huvtröjor?
- Ja, söndags klädsel hemma i soffan.

Kan du vissla?
- Jajamen...

Vem var den senaste som ringde dig?
- Min älskling !!

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
- För bövlen !!! ÅK INTE KARUSELLER !!!!!! Livsfarlgit

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
- Självklart, tror inte det finns NÅGON som inte gjör det....

Vilket riktnummer befinner du dig i?
- 044...

Tittade du på tecknat när du var liten?
- Nej, hatade tecknat. Jag gillade inte att det var så "overkligt". Man kunde slå någon i huvudet och det kom en 20cm bula.

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
- Hi hi hi sånt har vi inte här !!!

Hur många syskon har du?
- 6 st

Är du blyg inför det motsatta könet?
- Beror på hur snygg han är.... ju snyggare, ju nervösare..

Vilken film kan du alla replikerna till?
- Grease

Äger du några band t-shirts?
- Nopp

När flög du senast?
- För ett år sedan, flyger om en månad igen ;)

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
- 8

Läser du för skojs skull?
-Absolut

Pratar du några andra språk?
- Engelska

Diskar du din egen disk?
- min egen och andras, dagligen

Har du gråtit offentligt?
- Nopp, dom som sett mig gråta är lätt räknade.....

Har du en stationär dator eller en laptop?
- Laptop

Försöker du alltid lära dig nya saker?
- så klart

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
- Ja, lite sugen på tatuering... men tycker det är för dyrt

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
- ????????

Kan du kasta macka?
- kastar mackor varje dag, kräsna ungar ;)

Har du någonsin varit på Jamaica?
- nä!!

Vad har du med dig in på bion?
- popcorn

Vem var din favoritlärare och varför?
- Favorit, på komvux då... Hmm... Phil i efternamn, minns inte förnamnet. Lotta jag hade i psykologi...

Har du dejtat någon av en annan religion?
- Japp, älskar religoner. Ser det som en lärdom att få komma nära andra religioner.


Vad har du för väder?
- Swater natt......

Har du en blogg?
- Jupp

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
- Restaurang köket......

Gillar du att flyga?
- Näää

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
- Inte för medig, liiite åt det ointresserade men ändå uppmärksammande hållet.

När sov du senast på golvet?
- Huumm..... i hallen i färlöv för något  år sedan.. å Mogge påstår att jag sov på toagolvet här i vintras.... men ajg vet inte om jag tror på honom.....

Vilken är din favorit drink?
- Ute på krogen, Orgasm. Hemma/jobbet, kaffe

Gillar du din boende-situation?
- Älskar den,

Vilken är din mammas hemstad?
- Kristianstad

Din pappas hemstad?
- Kristianstad

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
- Va?? Fungera ?? Sova ?? Hahaha..... sover inte, fungerar inte och ändå funkar det utmärkt ;)

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
- Ehh.... jo, aningens....


Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
- Hahaha.... alla lärare HATADE  mig....... 

Vilken är din favoritfrukt?
- Melon, vatten melon

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
- Nä, mer om kolhydraterna och vilka socker arter som finns i

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
- 33 år

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
- Nä, har själv dyslexi. Finns inget värre än sådana som påpekar andras stavfel. Helst inte när det handlar om på nätet. Hur ofta blir det inte fel med tangenterna för att man är för snabb ??

Tror du på liv på andra planeter?
- Ja, jag gör nog det

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
- MOGGE !!!! Å lyssna !! Pojkarnas fotbollsträning börjar 18. Vi åkte till badhuset vid15 och jag gick upp 17. Ville hinna duscha, sminka, föna osv. Färdig, går ut med flickorna till bilen. Ska gå in å fylla på vatten flaskor... Hör Oliver röst NERE I BASSÄNGEN !!!???? Får syn på Mogge, oxå i bassängen...... KOKADE !! Han fick sig en avhyvling... MÅNGA Å LÅNGA !! Karla jäkel !!

Tror du att Gud är man eller kvinna?
-Gud.... är Gud något av det ??? jag vet inte

Vad var det senaste du åt?
- Rostad macka a lá Flisan, med ost på :)

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
- Båda. Jag är ganska "killig" i mitt tänkande så jag har många och bra kill kompisar.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
-Mamma ville Maria, pappa ville Marie. Enades om Mia. Pappa lämnade sen min mamma å skaffade barn med min mammas bästa vän... deras dotter, min syster heter Marie......

Gillar du senap?
- Älskar senap !!


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
-Never

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
- Jag är orginalet och ingen har klarat efterlikna än sålänge ;)

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
- Nix

Tycker du om att krama folk?
- Nja.. Mogge och barnen ligger bra till där

Skulle du säga att du är trendig?
- Nä, verkligen inte

Äger du en digitalkamera?
- Jupp

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
- Som sagt, det är jag som är orginalet........

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
- Hahaha, jag ÄR ju NÅGON här !!! Finns INGEN som är sämre på det än jag !!

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
-  ingen

Tycker du att du är attraktiv?
- Hmm.... jo, vill jag väl påstå

Vad är du allergisk mot?
- idioter......

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
- hahaha... nä

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
- Ingen aning, ska kolla upp d där

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?

Alla kottar som läser min blogg.....

Men varför ??

Varför sitter jag uppe ?? Jag ska sova....... behöver sova......... måste va fit for fight imorgon.
INNAN jag MÅSTE sova, så MÅSTE jag duscha.... stinker, kan ställa luggen . Tror inte på mig ??? Du ska få bildbevis !!

Vassego, äcklovitch !!



Jag är inte bara ett äckel, jag är ÄRLIG oxå !!!! SÅHÄR vidrig är jag efter en dag på jobbet och enkväll i Mogges lgh. Äcklel päckel..... men jag ska sannera mig. Kan ju inte ligga å lukta illa (fick inte skriva fisk för Mogge, men han sa inget om att det inte fick stå inom parantes)

När vi ändå snackar fisk......
Fikade hos Mogges granne Elsa idag. Hon berättade om en ny granne som kom och ringde på en dag.

Nya grannen: Har du sett min Fisk ???
Elsa: ??????
En annan granne (manlig): Nä, men dra du ner brallorna så ska jag glo !!

Nu visade det sig att grannens Fisk är en katt som går lös på området och inte hade varit hemma under dagen.... *haha* Hon KUNDE ju börjat med att förklara vem Fisk var !?

Natti gott folk!!

Magda och Matte !!!

Jag och Magda snick snackade på msn nyss.... kom på den braiga super ideen att dom kan ju åka till Turkiet samtidigt som oss !!!
Tänk, tänk vilken fest, vilken resa, vilken vecka om det blir så !!!!
Åhh va jag hoppas !!! *glad*


Jag är bönhörd !!!

Kolla, jag som önskat LÄNGE att alla mina miljoner laddade till allt trådlöst ska bli trådlösa dom oxå .....

In å kika, jag är glader :)

Söndag som en söndag ska va......

Sitter och myser med Mogge i soffan och lyssnar på hångel musik !! Allt som saknas är hånglandet.... attans, han gillar inte hångla *suck*  Får väl göra sådär, som små tjejerna gör när som ska "öva" eller prova på... Hångla med min egen hand. Fattar inte d där, hur fasen kan man få det till något som liknar att hångla ?? Vilket fult ord !! Hångla......
Aja, så får det bli iaf. Ska bara blogga klart först ;)

Uppe med tuppen, Oliver hade ju match.
Samlades på vilan 9.00, körde till Önneköp och insåg att matchen började 11.00..... 1,5 timme att slå ihjäl.
Jag och Oliver körde upp i byn och raggade tag på ett fik. Å hjälp va billigt och gott !!!
Laget fikade... Oliver slog på stort. Prinsess bakelse och Pucko.
Vi slutade räkna när dom låg över med 10-1. Duktiga killar. Älskar verkligen mitt liv som fotbollsmamma !! Jag har längtat hela sommaren efter matcherna, spänningen och att få se killarna växa i laget.
Synd bara att dom inte är fler laget. Någon som är redo att offra 2 vardags kvällar i veckan och en förmiddag på helgen åt sin son/dotter född -99 ?????? Vi behöver fler till laget !! Kom igen... dom är GRYMMA !!

Åkte hem, åt middag och körde in till Andys.... Lite kotto, som Mickan säger.....

                 


Blev Willys hemma efter Andys och sen hem och käka kvällsmat....

Ja, å ny myser vi till hångelmusik, utan att hånglas som sagt......


Utmanad !!

Blev utmanad av Pernilla. Tack vännen för att du tvingar mig lägga ut underligheter om mig själv... nu kommer mina läsare inte våga gå in på min sida mer *haha*

Nu ska jag berätta 5-7 underliga saker om mig själv... herregud, jag är så underlig att jag förmodligen inte har en aning om vad jag gör som ÄR underligt....
Men kör på... jag försöker !!
 1. När jag är förkyld och ska "torka" näsan med handen. Du vet, drar handen under ifrån och upp, så man får grisnäsa. Då MÅSTE jag trycka näsan neråt, mot överläppen 3 ggr i rad.

2. Jag viker om ALL tvätt om någon annan viker åt mig.

3. Jag har källar fobi. Jag fixar INTE källare... inred som oinred.

4. Jag tänder på Mogge !!!!!!! *hihi*

5. Jag HATAR fötter !!! Ååhhh vidriga, fula kroppsdel !! Klarar INTE av om någon så mycket som nuddar vid mig med lilltån. Då måste jag GENAST torka av det stället.
 
6. Jag är GRYMT mörkrädd !! Jag har MÅNGA och LÅNGA ritualer för mig när det jobbiga momentet om kvällarna kommer, att släcka alla lampor och gå i mörker !! Måste hoppa från dörrhålet upp till min säng, annars tar mina monster under sängen mina fötter. Måste ha ALLA kroppsdela UNDER täcket, huvudet är ett undantag. Har jag inte det så kommer någon och hugger av den kroppsdelen. Hmm... vilket oftast är en fot. Så va gnäller jag om !? Vill ju inte ha fötter nära mig så, jag borde ligga med fötterna utanför hela nätterna *s*

7. Har det mycket jobbigt med trappor som är öppna lixom. Förstår ?? Fotsteget är helt, plant. Men sen är det öppet mellan trappstegen sådär..... Under VARJE sådan trappa bor det oxå monster. Jäkla parasiter !! Dom finns ju överallt !! Där tar dom oxå mina fötter.... undra om det är så att dom TÄNDER på fötter ?? Börjar misstänka det lite smått.....

Jisses... kunde nog byggt denna listan hur lång som helst !!! Jag har insett, jag är en störd person !!!!

Jag utmanar:

Zandra

Sofia

Sara

"Bloggare som blir "tagna" ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information".

Natti och sov gott nu då ;)


sova sova sova säng säng säng...
Ska upp om 4 timmar.... Blir så trött på mig själv....

Öljäsning...

Mmm.... jäser just nu upp min annars ganska sladdriga magen med öl....... snart har jag fått i mig en halv 33 cl..... på 2 timmar *suck* Öl är gott, men till mat. Inte att sitta å bara dricka ! Jäser ju bara upp.....

Väntar på Jenny, eller nja....... Asså, jag tänkte säga gonatt när hon kommer hem, ja hem hit. Barnen sover så sött här nu, mina och hennes.
Jenny själv är på bio med sin darling men eftersom Mogge ska iväg med sina jobbar kompisar kl 4.00  imorgon, eller inatt ska man nog säga,  och jag ska på fotboll med Isacc vid 9 tiden så får hon komma hit och sova här. Kan inte komma dragandes med 8 ungar helt ensam imorgon *haha*

Har haft en full späckad dag !!
Vaknade sent, iväg med barn och mig själv. Till jobbet, började röja.........
11.00 åkte vi till Höör och shopade loss. ÄLSKAR att åka dit !! Mitt fredags nöje nu mer :)
14.00 var vi på väg till jobbet igen, var ju givetvis och lämnade material hon våra kunder när vi ändå var i Höör.
Röjde vidare till 16.00.......
Åkte från jobbet utan en enda liten godisbit i sikte.... snålt tycker jag !! *host*

Hämtade barn och körde till Sko Dej. Knoddan köpte skolväska. Givetvis blev det gnäll om att dom ville ha MER, MER, MER !!! Skor ville dom ha....... Ja, ni som har varit hos oss vet om att vi i snitt har ca 14 par skor var..... Vi behöver INTE skor ! Men Ååhhhh dom hade inga som dom ANVÄNDE !? Hur fasen lyckas man ha mängder med skor och inte använda några alls av dom ??
Snorvalpar, bortskämda........

Åkte hem, beställde pizza........
Precis innan vi skulle äta så knatade Flisan upp hit med en bunke tonåringar och sina egna 2 kompisar........ Va händer ??
Jo, ungen har, ihop med sin kompis, startat ena tjejens moppe och kört den rakt in i ett elskåp !!! *suck* Ser hur mina pengar fått vingar .......... 

Jenny å barn kom. Vi käkade lite och sen åkte Jenny..........Har mest städat här och varit en runda på Maxi efter det.
Glömde min dator på jobbet !!! Sitter vid barnens dator nu, den klickar hur högt som helst när man skriver *haha* Mogge ligger i vårt rum och försöker sova, jag hör hur han suckar, i hopp om att jag ska höra honom och sluta skriva......... BIG FAT CHANS !?

Nähä, jag ska väl gå och hälla ut den andra halvan öl och sen ställa mig i duschen.  Sleden är jag, sova vill jag, flottig är jag !!

Haj å ivaj........

Nominerad x 2 !!


Tackar tackar !!
Det var ju några dagar sedan men för mig så tar det lite tid att lära sig nymodigheter !!

Det är Pernilla och Janni som har nominerat mig. Tack snälla ni för att ni sitter å garvar åt mitt eländiga liv ;)
Mycket tacksam och mallig för att ha blivit nominerad av 2 pers :D
 
Ja, jag läste på Jannis sida om att hon inte hade 7 pers att nominera.... men asså... jag hittar inte vart det står att man ska nominera 7 st !?? Jag VET Pernilla, jag ÄR trög...... FÖRKLARA !!

Jag nominerar (trummvirvel) *tada*

Sara, min älskling !!!
För att hennes blogg strålar som en sol, precis som hon själv !! Allt kommer från hjärtat !!

Sabina, snällheten själv.
För att hon alltid kodar sin blogg ENDAST till den gränsen så att jag oxå fattar och hänger med.... Mia vill hänga med *s*

Jenny (Ahl), min "syster", ser ut som mig med annan hårfärg och som är lite mer bantad... * beskrivnikng gjord av  Oliver, Sabinas son när han skulle berätta hur man såg att jag och Jenny var systrar......
För att jag nämns NÄSTAN varje gång.
För att vi ringer å säger till varandra INNAN vi skriver, vad vi ska skriva om *haha*

Lina min andra jag i Munkedal.
För att hon är BÄST på att kläcka ur sig saker man själv inte ens vågar tänka !!

Jenny (Öster) min släkt i släkt ;)
För att hon är tillbaka i bloggträsket !! För att alla ska titta på hennes FINA bröllops bilder ;)

Emma för att hon skriver vad hon känner, tycker och tänker !! Och hon tänker som mig, som man SKA om massor och mycket....... BRA !! Ja, och för att Clara är bedorande söt och behöver ses.......

Han Snuggels som inte heter Snuggels...

Det är Baltazar !!!!!

Har haft en BRA dag !!
Målat, städat, röjt, donat..... Mia mår bra av att rensa ut och göra fin fint !!
Målade fondvägg i mitt nya kontor, blev snyggt !!!!

När man pysslar så, så har man tid att tänka på saker å ting.....

Tänkte på dagen i affären då Mogge hängde ut doningen och började jaga mig mellan hyllorna. Vi var ensamma och kassan är i andra änden....
När vi gickut till bilen så sa Mogge lilla (lilla då, nu stora) kusin:
- Dom i kassan tittade upp på någon tv och började asgarva....... undra vad det var för ett program !?
Mmm....övervakningskameror........

Vi stod i kön till Astrid Lindgrens värld en sommar. Jag var gravid och hade mamma shorts. Under dom hade jag string, och som alla vet så sitter string VERKIGEN längst läääängst in i skåran om man använder det när man är gravid.
Mogge smulade ner ett digistve kex i mina shorts, som jag lätt skakade av mig. Välfyllda skinkor,blanka av att skinnet spänts åt. Smulorna lixom bara gled av och ut.......
Som hämd så tog jag ett kex och smulad ner i Mogges kalsonger, som jag lätt fick tag på när han böjde sig fram. Han flög upp och började hoppa runt, drog ner både shorts och kalsonger. Det är ju inte direkt lika lätt för en med rövsvett och afrokrull värre i röven än på huvudet (då ska det kommas ihåg att han är mulatt), att skaka av sig ett smulat digestive kex  !!! Han började borsta av sig både bak och fram i godan ro.
Allt hade varit ok, om vi inte satt mitt på gräsmattan med resten av parkens gäster som just dukat fram sina fika korgar och precis börjat hugga in....
Min syster blev ill röd i huvudet å sprang åt ett håll, jag högg tag i barnvagnen och sprang åt ett annat !!
PINSAMT !!

När Cornelia var liten så "nussade" hon. Hon tog trådar, små tunna trådar, fibrer från kläder och stoppade upp i näsan. Så andades hon intensivt i små små andetag så luddet killade i näsan..... Jag fick rensa näsan på ungen varje kväll !!
I alla fall så hade jag och Mogge ganska nyligen börjat träffas och han sov över en natt.
Vi hade trevligheter under natten och Mogge hade tydligen glömt ta på sig kallingarna igen...... När vi vaknade så låg vi ansike mot ansikte och i foster ställning. Vi låg å små pratade och så sa han:
- Va fan är det som ä här bakom !?
Vänder sig om och där ligger Cornelia, men näsan inkörd mellan skinkorna på Mogge och "nussade" på hans rumpeto !! (ja, rumpehåret)
*hahahahaha* Är det konstig att hon är lite speciell ??

För 3 veckor sedan så var Mogge hos läkaren för att få remiss till att, va det nu heter, sterelisera ?? Inte kastrera iaf *haha*
Ja, barnen fick va på dagis under tiden och undrade ju varför, varför dom inte kunde följa med till läkaren.
Vi förklarade lite snyggt att, pappa skulle till en doktor som skulle gör så att vi inte får fler bebisar.
Barnen undrade om det var snoppen det handlade om och det sa Mogge att , jo, så var det ju.
Barnen (Isacc och Mickan) lämnades på dagis hos den söta unga vikarien. Mogge åkte iväg...
Undertiden han var hos läkaren så hade Micka å Isacc berättat för alla på dagis (och lilla söta blonda vikarien) om att deras pappa minsan var på sjukhuset och bytte snopp, till en som inte gjorde bebisar......
Pappa Mogge kom efter sitt korta besök och travade in på dagisgården..... Micka å Isacc kommer springandes mot honom och skriker "pappa, pappa, dra ner byxorna och visa din nya snopp !!"
Alla som känner Mogge vet hur han lider i detta ögonblick och hur röd hans kinder är...... Stackare !!

Micka å Isacc skulle imponera på sin farmor i vintras. Dom frågade stackars farmor (pingstvän och ganska strikt) om hon ville att dom skulle sjunga en sång.
Klart att farmor ville...... Dom tar ton och :
- Hejsan alla cp barn, rullstol rullstol hela da´n
Jag är GLAD att jag INTE var med *hahaha*

Ja....... det finns mängder kvar att skriva, men jag måste ju sova inatt oxå ;)

Natti

Less....

Idag är jag less.... less på egoism, less på snack, less på dryghet, less på lögner som snurrar å snurrar å snurrar..... blir uppblåsta och större än nödvändigt.

JAG ÄR LESS............

Tur min Mogge ska komma hem ikväll så jag har något att se fram emot. Älsklingen :) Ska krama SÖNDER honom *s*

Jaha... snart iväg till Maxi *suck* Min SLARVIGA dotter lyckades glömma ringa sin pappa idag IGEN. Hon skulle till stan å fixa sin klocka och skulle köpa kläder till skolfotot som ska tas imorgon med honom. Eller fixa klockan å sen gå å fixa kläder själv. Det är hon i ett nötskal, hon brås på mig tror jag. Jag är lika förvirad och glömsk *suck*

Aja, har haft en bra och rolig dag, hela dagen. Fram till ikväll....

Åhhh, vilket humör jag är på !!!

Började redan igår, när min älskling fick värsta brytet när jag inte svarade i telefonen. Jag duschade.....

Det ringde på hem telefonen..... tydligen på mobilen oxå. Jag stod och duschade och var inte sugen på att springa ut dyblöt för att svara.
Menar, jag kan ju ringa upp när jag är klar.....
Det var älsklingen. HAN var nog INTE på bra humör, för jag fick ett mess......

"Det sämsta du kan göra är att skita i och svara.Tala om vad det är istället. Detta tramset gör mig bara förbannad och då kanske det inte är så lätt för dig att förklara"

Shit pomfritt !!!! Tror det är dax för en telefon i duschkabinen...

Men han va så go å glad när jag fick tag på honom sen. Skrattade åt sig själv och sitt underbara morgon humör ;) Han är bäst, min älskling.

Senare på dagen var jag hos Jenny. Hon å jag har ju endel att irritera oss på, men vi lyckas iaf skratta åt det hela.

På kvällen läser jag Linas blogg..... Lina är underbar och saker å ting bara bubblar ur. Precis som alla tänker, men inte har lika lätt att få ner i skrift. Så ska klart ska ju någon påpeka det hon skriver om och jag får brytet arne på denna människa.

Mmm....så kommer Mogge hem å är på "jag är en mogen surfis som är sååå stött och ska hålla mig på min kant" humör..... suck ( om en sak jag sa, för att jag var på dåligt humör. Som INTE var så falig, inte ens sagd som en pik)

La oss... han lååångt ut på sin sänghalva.
Han är ganska söt när han ä sur ;)

Idag har bara allt gått fel.......
Inget alls har gått som planerat. Eller fel.. nä men inte som jag tänkt mig iaf.....

Mogge har iaf varit SNOR gullig *haha* Döva sitt dåliga samvete ifrån igår ;)

Någon som märker att mitt engagemang i inlägget ebbade ur *haha*
Orkar inte blogga mer nu *s* Idag menar jag ;)

Testing...

Om jag lyckades ?

Åhhh, kladderöv !!

Hade ju glömt en rad i kodmallen *suck*
Aja, nu börjar det räkna iaf ;)

Meeeen

varför vill inte min statistik räknare funka ??

Hittade en bra sida !!

Måste tipsa om den !!

Registrera dig här, helt gratis. Där står exakt vad du ska göra. Absolut inget svårt !!! 
Det är gratis, enkelt och det värsta som kan hända är att du får gå på gratis bio !!

Mia gillar gratis *s*

Mysig lördags kväll, skön söndag ;)

Tummen ringde och hade inget att göra. Vi skulle bara sitta och päsa och göra absolut ingenting. Så jag åkte in och hämtade honom, körde och köpte kvällsmat och godis.
Sen rev vi av 2 omgångar RISK. Ja, vem tog hem segern första rundan ?? Jo, jag såklart..... Andra så hade Mogge en himla tur och råkade vinna.....


Han är en bra förlorare Tummen, glad i alla lägen ;)

Idag har vi gjort  inget alls heller eller oxå eller vad säger man *haha*
Bara småpulat, fixat och druckit kaffe......... Lungt och skönt, som en söndag ska vara.
Min älskling åkte till jobbet redan vid 14 :( Lång körning idag...... kommer sakna honom så otroligt ikväll när det är dax att sova :(


Nu är det att sätta sig vid symaskinen..... gardiner på G ;)


Hon ägde showen...

Här har jag samlat några av dom bilder jag godkändes att publicera *haha* Det finns ett gäng som hamnade på förbjudet listan *haha*

Ett under att det fanns röst kvar idag !! Jo, det fanns..... några vändor singstar klardes av under dagen idag  ;)


Hahaha.....

Här ska det börja raggas singelkillar så vi får riktiga röjar partyn !!! En till dig oxå Pernilla ?? *haha*

Natten i bilder.......


Sutta kräfta...gott !!


Kulligt


Mongos från Kongos


Singstar tävlade mängder... mest Jenny.......


A kan kinesisk fotmassage, *trampa trampa hopp, trampa trampa hopp*


Finns fler sätt att massera på, just detta sättat kallas *orga... ehh, nä. Orientalisk knåd*


Pau lyset.........


Ylandes


En eller två för många *s*


Nöjd Sabina :P


Två med många för mycket !!!!!!!

Party natten lång !!

Festen har börjat rundas av och ganska många har slocknat  *s*

13 barn, 6 vuxna och framföra allt singstar !! Herrejäklar vilket ös det blev på Jenny !!
För en si sådär 7 år sedan så hade Kim å Jenny fest... Vi hade en kareoki maskin, Tobben släpte inte micken. Han ylade hela hela hela natten........
Jenny intog Tobben stuket och vrålade loss ja jäklar i. *haha* Lägger in bilder imorgon ;)

Dax för mig  oxå att sluta mina gröna.... ska bara bädda till 2 till *pust* Inatt har jag bäddat till 19 pers !!!!

Penta mig ??

Sådär vrålsnyggt som Sara har gjort ???
Nä, Evelina *haha* Det var INTE det som min twisted sister bilden var en hint om*haha*

Köpa kattlåda idag *pust* Liten kise blev inlåst med mig i mitt sovrum när Mogge stack till jobbet...... kiss på mitt täcke. Behöver öka lådantalet.......

Nähä. Igång med xbox till Isacc, duscha, äta och sen är det jag som är fit fot shoping !! Du Sabbe, vi kör på din idee idag ;) Ring efter middag, jag är sten klar och redo att köra då !!

Puss på stunden........

Njuter du ??

Lyssna...... å du, det går att byta låt !! Tipsa mig gärna om vlika jag missat !! ;)

En lite sådär ehh....... ja, sån dag som man gjort massor på men känns som ingenting !! Gick upp tidigt som tusan, men det känns som nyss.... hmmm....

Innan Jenny kom så tänkte jag duscha. Blev inte så. Madrassen jag spolade av var ju kvar !! Flööödi och räli gick vi ut till bilen för att starta upp med start kablar. Vi lyckades inte.
Jag haffade sop..., ja inte var det gubbar så, sop pojkarna. Dom va sämre på det där än mig och Jenny.
Ringde Conny som kom på en gång. Inte heller han fick liv i bilen..... konstaterade att batteriet är helt slut. Går inte att ladda upp med start kablar ens *suck*
Fixade sig med annan bil tillslut och Jennys bil lämnades på verkstad. Blir dyr historia det där.......

Åkte hem å käkade frukost. Körde Jenny till Åhus. Hem........

Ringde faster Nilla. Åkte till faster Nilla och Martin :) Alltid lika kul och avslappnat där ! Älskar männskor som tar folk för vad dom är, slappnar av själva och har roligt.

Hemma igen så var det middag som gällde.
Äta, plocka ur ren disk, plocka i disken från middagen.

Mogge kom :)

Baka kladdkaka..........
Äta kladdkaka med en hel hög barn och deras kompisar.

Slöat, slappat och tagit det relativt lugnt.

Sabina och barn kommer imorgon. Jennny och A med barn ??? Ska hämta hit singstar och köpa en bag in box Tania. Sen kan vi släppa loss på riktigt !!! En platta öl lär det oxå bli.
Kräftor och tillbehör, räkor ?? Mmmmm...... ska bli gott och kul !!

Nähä, Isacc ska ha datorn så jag får återkomma !!

Något är fel...

men det är lungt. Misstänker att det är sömnbrist, lätt ordnat !!

Natti, nu ska jag kurera mig ;)


JAHA !!!??!!

Jag viste det !!!!!!!

Nu ser jag !! Vilket svek....... jag kan inte ens lita på mig själv.
Först så säger jag att jag och mig själv (vi är bästa vänner) lovar att det inte blir mer Mia Eriksson om kvällarna. Sen ser jag, att jag erkänner i min egen blogg, att jag har skaffat djur FAST jag lovade att det INTE skulle bo några djur här !!!

Usch, jag viste det *suck* Aldrig kan man lita på någon !!!

Nu finns det ju ingen anledning att införa förbudet ju........

;)

Fjabbhue......

mmm... när ett ord, av ingen anledning alls poppar upp i huvudet, så måste det ju vara någon mening med det, eller hur ??
Å dagens pop up ord *bada bam bam bam baaaam* FJABBHUE !!!
Anledningen ?? Satt här och tänkte på Mogge, hur mycket jag tycker om honom. Tänkte att, jag måste blogga om honom, hur underbar han är !! Eller huuuur !!! Hur ofta sitter jag inte här och gullar om honom. Ni vet ju redan att jag knep den bästa av alla.... så varför älta ;)
Mm..... å då var tanken om mig själv, det mycket pompösa ordet, fjabbhue......
Å nu MÅSTE det kännas bra för alla, att jag delat med mig av mina inteligenta tankar så här på kvälls kvisten !!???

Men den inledningen så är det ganska uppenbart, jag är på mupphumör idag. Tur för Mogge att han inte kommer hem inatt *haha* Han hade fått tuppjuck på mig !!

Underbar nostagi !!

Dagen ?? Vakum !!! La mig 5.30..... Jag har diskuterat med mig själv nu, måste skärpa mig !!! INGA MER Gömda, Asyl eller Mia hemlighet om kvällarna !!!! Jag kan INTE slita mig. Måste bara få veta liiiite till, å så liiite till....... Makalös !!!!
Så jag och mig själv har bestämt att det är TOTAL FÖRBUD mot Mia Erikssons levende innan jag ska sova på kvällen.

JAHA !!!??? Nu ringde Flisan och ville ha en kattbebis..... Jag tänkte vara smart och låta Mogge vara den elaka av oss. Alltid jag som säger nej annars....... Hon fick ringa honom. Han sa ja *suck*
Så imorgon har vi en katt, en mus och en kanin....... å jag som LOVADE mig själv att INTE ha några djur här !!
Aja.. det blir nog bra. Kaninen ska jag hitta nytt hem åt. Han är så go och mysig, men jag är för blödig. Han biter på sladdar, inte alls mycket, men ändå. Å jag kan INTE se honom sitta i sin bur :(
Å sen så springer han å biter Oliver så fort han får syn på honom *haha*

Nä fyyy va snor trött jag är. Å fyyy va jag önskar att mitt konto var välfyllt. Å fyyyy va jag vill till Höör och shopa på fredag. Å fyyy va lack jag är på Knodd som hälde ut ALLT nybryggt kaffe. Å fyy vad jag önskar att jag hade kaffebönor.......

Nu är det ca 3 timmar senare och jag har fått kaffe !! Min sötegöte till son tog min fråga som en utmaning. Han kutade det fortaste han kunde dit och hem...... helt ärligt trode jag att han kom upp igen för att leta efter sina skor !!

Nu ska jag göra en smöremad å trö pa tärna in te slafen........

Moffla Våffla !!!

Min älskade, kära, söta Mogge har bakat våfflor ikväll !! 33 st blev det... till 5 pers *haha* Men det SKULLE gå åt sa han, han var svin sugen hette det....
25 våfflor ligger å trängs i kylen nu !!!
Måste varit så att hans glada gulliga humör försvann med våffelbaket. Nu är han bara allmänt irriterad och sur :( Men det kanske är så att han nu, när han för första gången i sitt liv stått i fett, ångor, klet och värme i en timme upptäckt att man inte är så kär vänlig ;) Det jag gör varje dag efter en hel dags jobb och fått flocken ihop vallad !!
Lite kvinnogöra kan få en man till oanade nivåer........

Idag har varit en piss dag rent ut sagt !! INGET har gått som JAG vill att det ska gå. Bilen startade inte i morse, ovanligt !! Ringdemin mor... hon skickade KIM !!!??? ÅÅhhhhhhh vilken MISS !!! Jag va RIKTIGT lack efter nästan 1 timmes väntan.... men JAG bet ihop, var trevlig och pratade lungt.......
Hjälpte INTE. Gnällkärringen i honom hade bestämt sig för att titta fram.........
ÅÅhhhhhh, jäkla smörbörje.............

Har fixat allt för att måla mitt sovrum nu, maskerat, städat, plockat fram roller set...

Glömde publicera igår *haha* Så detta är INTE dagens händelser ;)

Färg glad famlij ;)









Stora planer !!!

Ja, jag har planer. Mer än så säger jag inte !!! Men denna killen är en liten hint ;)



Minns du nu, Jenny ??

Nu får det va slut !!!

Ja, nu får det va slut på slappandet !!
Färgade håret ikväll, vaxade ögonbrynen och försökte raka alla ludna ställen.... Gick inte jätte bra då Mogge tydligen använt min snordyra "ultra hyper" raktjofräs !!!  Ska på shoping runda i morgon känns det som. Alla sådana "bry dig om dig själv" saker börjar ta slut här ju... Måste införskaffas !!!
Ska ta en sväng till Open Sun oxå, eller nä... kanske till solariet i Vinslöv ?? Det är ju helt underbart bra !!  Ja, så får det bli.

Har jobbat som en gris idag. Hatar när personal inte sköter sina ställen,så får man stå och fixa allt som man betalt DEN personen att göra !!! *Grrrrr*
Men men, det har gått i ett. Gillar jag :) Tempo !!
Imorgon åker mammlan min och lillebror min, ja med lillasyster min och lite fler folk till Lisseberg !! Ska bli en skön dag på jobbet.... funderar på att åka å köpa färg till fondväggen, fixa när man är själv och ostörd *haha*

Strunt samma, nu ska jag sova :) Min älskade söta underbara Mogge ligger här brevid mig och drar små små stockar än sålänge. Blir värre, men inget som inte löser sig med en hård spark eller en knytnäve i ryggen ;)


Nya profilbilden... så KUL !!!!


Sabbe :)


Jag är SÅLD på att mixa å trixa foto nu !!!







Pysslat med foto :) (Benny och Jenny)


Nähä.....

stod inte för sitt ord...... nya telefonsamtal idag *suck*

Inte för att jag är förvånad...... Same old same old......

*gäsp*

Borde sova..... men det är inte så ofta vi får tid för varandra, jag och Mogge !! Vi får ta vara på dygnets alla timmar *s*

Hade en kulig dag fredags med Sabina och Jenny !!
Jenny och tjejerna kom och åt frulle med oss. Svalde bullen och kletade på lite spackel...... Stack till Höör. Shit pomfritt maj gadd !!! DIT ska jag när jag fått in lite mer pengar på kontot !!! (snål å tråkig månad)
FYND är rätta ordet !!!
Piss regnade när vi körde hem, men det var ju vi, rally brudarna. Nemas problemas !!!
Hemma så tilltog min skallebank något gryyyymt !!! Jenny å tjejerna kom igen vid 19.30. Vi snick snackade lite och sen åkte hon till sin A (mm... om HON måste koda hans namn så betyder det garanterat att jag oxå måste det)
Jag försökte alla metoder jag kunde komma på för att lindra min huvudvärk. Men d va bara sova som hjälpte.

Idag (lördag) så stack Mogge på möte vid 11 tiden. Jenny kom hit och bubblade lite onödigt vetande med mig..... onödigt för er, nödvändigt för oss ;)
Åkte till Pernilla och Tomas vid 17 tiden. Ungarna plaskade i poolen och vi vuxna utbytte fakta *s* Åt och hade det trevligt.

Hemma igen på kvällskvisten någon gång. Min häck plaserades i soffan med min kära dator när barnen somnat. Mogges vid xboxet.....

Ja...... mer bidde det inte.......

Men så ÄNTLIGEN !!

Va skönt !!!

Stå nu för att du låter mig va oxå då !!! 
Som sagt igen, så har jag inte nämnt namn, DU har själv tagit åt dig och förstått att det är dig det handlar om. Än värre om det var dina vänner som förstod att det var du !! 
Men det är klart att du ska söka tröst hos dom, stör mig inte alls. Bara du kan låta mig vara. Jag hade inte som krav på Jenny att inte umgås med dig om hon och jag skulle va vänner. Det vad DU som satte det, som sa åt henne att du inte ville umgås med henne och hon var vän med mig.
Jag är inte den som dragit in massa andra människor i detta, jag har inte bett dina vänner läsa min blogg. Jag har 15 fler besökare sedan ni upptäckte min blogg. Så det är nog endel som fått info, som inte läser denna för annat än dina intriger.
Mina inlägg är mina tankar och funderingar. Dom hamnar i min blogg. Jag ringer inte något å spyr galla över någon. Jag nämner inte namn. Jag tvingar ingen att läsa min blogg.....

Allt jag gjorde för att DU skulle börja hela denna dramatik, det var att bli vän med Jenny. Men allt detta har fört oss riktigt nära, som om vi aldrig varit ifrån varandra :)

Allt jag reagerade på var att det började ringas till folk som inte har med detta att göra. Att det skulle snackas om MIG till Jennys kille, för att du inte vill att hon ska va vän med mig. Han känner inte ens mig, vet knappt vem jag är !!

Allt jag har gjort är att skriva i min blogg, som jag gjort i månader. Mina tankar och funderingar har hamnat i denna blogg varje dag i princip. Det kommer fortsätta komma in, så ofta jag känner för det och har behov av att ventilera.

Jag och Jenny blev vänner...... det var allt illa vi gjorde. Den mängden sms med glop ord, samtalen med folk som både känner mig och som inte känner mig. Det fick mig att komma ihåg ALLT, hur du behandlat mig och andra i min omgivning.

Ser bara denna vecka som en avstickare i detta underbart sköna, lugna år och hoppas att du verkligen låter mig vara nu. Jag släpte detta dagen efter jag fått veta om samtalen å snacket om mig, du har inte gett upp än idag *suck*. Låt mig få slippa ha dig i hasorna nu. Räcker med dessa dagarna. Stå för vad du skrev. Detta är avslutat.




Men snälla lilla du....

"ska gå vidare med detta"
Vem är det som eldar upp å inte ger sig........
Jag skiter i dig, jag har inte gjort mer än yttrat mig på MIN blogg, utan att säga vem jag skriver om. Att du sen förstår att det är DIG det handlar om är ju något som du kanske ska fundera över.
Ingen tvingar dig att läsa, jag skriver om mina tankar utan att nämna å måla ut NÅGON. Det är DU som gör det själv genom att blanda in både folk jag känner och inte känner.

Vill du fortsätta älta att jag är vän med Jenny så gör det. Upp til dig...... Gå du vidare med vad du vill. Jag bryr mig inte om dina små utspel.

Men ett tips, akta tungan.......

Till Sussane

Uppenbaligen har du inte läst min blogg nått vidare...... Jag bloggar om mina barn VARJE DAG:
Du har ingen aning Susanne, om vad detta handlar om. Å sen är det ju kul att utan kodade bokstäver eller nämnda namn på något sätt så kan du ändå lista ut vem det handlar om........ Måste ju betyda en del, eller hur.
Nä hon/dom beter sig på detta viset, ringer till människor som inte ens känner mig och snackar skit om mig så är måttet rågat. Dom nämner mitt namn, drar mig i skiten, enbart för att jag och Jenny blivit sams. Jag nämner inga namn, men DET gör hon.
När det skckas sms till Jenny som förnedrar mina barn och mig. Rings till folk ang MIG. Enmabrt för att jag och Jenny hittat tillbaka till varandra så blir jag förbannad.
JAG drog inte in MIG i detta. Det var deras egen förtjänst, när dom lyfte luren å började ringa runt !!!
Inte en bokstav eller något namn nämnt hos mig i min blogg. Jag har enbart skrevit om hur jag kännt om detta. Anser inte det vara något fel, Jag ringer INTE runt till folk å försöker få "stöd" i detta. Har fått höra att hon ringt runt till ett flertal och snackat om MIG åter igen.
Allt JAG blev förbannad över var när det började ringas till folk som inte känner mig, för att "vinna mark".

Som sagt. Jag har inte nämnt några namn, DET har HION. Nä, skriver inte i en blogg. Hon RINGER och skickar SMS dygnet runt till folk. Där hon baktalar både mig och mina barn.
Och Susanne, du har INGEN aning om vad hon pysslat med i detta. Ingen aning. Lägg ner och ta reda på fakkta ang vad hon vräkt ur sig till folk om du ska ska fortsätta med denna härvan.

Jag har läst alla mess, och det är MÅNGA ! En dag var det över 40 sms !!! Jag har fått veta vad hon ringer till folk och säger. Och ALLT detta, enbart för att jag och Jenny är vänner !!!
Jag har inte öppnat min käft om henne på över ett år. Hört vad folk berttat om hur hon sitter å pratar illa om mig. Men struntat i det. För Susanne, du kan nog inte påstå att hon är så mild i munnen om andra. DÅ nämns det namn, det har INTE jag gjort.

Säger det bara det, tänk på vad du säger innan du fått veta HELA sanningen. Allt finns kvar, allt kan läsas igen. Folk kan berätta vad hon gått och sagt, dom minns, jag minns. Men du får sällan höra saken från mer än ett håll.
Skulle vara kul att höra din åsikt när du fått läsa och höra allt det JAG fått se och höra. ALLT enbart för att jag och Jenny blev vänner igen........ Ett sådant liv, ett sådant terror för att två som varit vänner i MÅNGA år, lägger gammal skit bakom sig och hittar varandra igen.
Varför ska hon få bete sig såhär ?? Ringa runt och yla... Jag, jag håller detta för mig själv. JAG är stark. Behöver inte få andras medhåll. JAG står för vad jag tycker och känner, UTAN att andra ska baktala HENNE !! Du är ANDRA personen i rad nu som direkt ger sig på MIG. Hon har inte gjort en antydan, mer än skickar till Jenny ÄNNU om mig !!
Men jag kanske oxå ska börja skicka folk på henne ?? Sjunka till samma nivå ??
Nä, jag håller mig till vad detta handlade om från början. INNAN ni började ge er på MIG !! Jag och Jenny blev vänner och DET tål inte hon.
JAG håller detta till mig, enbart mig. Men HON skickar andra till att ta kontakt med och om mig. Vi kan ju kolla runt bland gemensamma bekanta till å börja med. VEM av oss är det som suttit å matat dom med skitsnack om mig ??


Nä, fler som vill ge sig in i något och visa att dom förstått att det är "hon" ??? Konstigt att det kan bli så närman inte ens nämnt personens första bokstav !?

Så Susanne, du som ger dig på mig utan att veta vad detta handlar om, hur mycket tror du att jag lägger bakom dina fördömmande ord ?? Inte ett dugg, du tar ställning i något som du inte har den blekaste aning om.
Kom igen när du fått se, veta och hört det jag har svart på vitt. Hennes egna ord, om mig och mina barn.

Ja, detta är väl inte över än antar jag. Hon har väl fler i raden som ska ge sig in i leken. Lite synd bara att man inte först tänker efter och förstår att allt detta livet enbart är en följd av att jag och Jenny är vänner.

ÄNTLIGEN !!!!

Har det börjat svalka och man får luft i lungorna när man andas !! Vilken jobbig dag det varit. Gått som i ett vakum.... klibbig värme.

En upp och ner vänd dag hemma idag. Somnade kl 6 i morse och vakade 11 !! Barnen lekte och hade kul, jag vet HELT chockad över att dom inte väckt mig !? Men så å andra sidan så kanske dom precis gått upp dom med ??
Ja,  sen blev dagen som den blev. Jag verkligen fixar INTE att sova bort halva dagen, hur lite sömn jag än fått på natten !!

Åt frukost och så kom Sabina. Vi fikade och snackade, överlade och konstaterade *haha* Sen så slängde jag mig i duschen och sanerade mig. EKO stod som nästa punkt.
Där fanns MÄNGDER som jag vill ha...... men lungn lugn, den som väntar på något gott ;)
Blev bara en snabb runda och jag köpte nästan inget alls. 2 tandkrämer, 2 filmer, 2 spindlar, å päror !! Bra att dom ska bli City Gross !!! Behövs :)
Körde hem och sa hejdå till Sabbe. Gjorde middag, gott som bara den !! Kokt potatis, köttbullar och gräddsås, så givetvis lingonsylt !! Å träden får vi inte glömma !! Ingen måltid utan träd (brockoli) !!
Lagom jäst så masade jag mig in i sängen. Slöade.... Flisan ringde och behövde mer pengar *suck*
Körde in till henne med 300 kr, bort till MAXI och köpte nya disk trasor och en påse bland godis, mutor åt barnen. Tänkte få dom tysta och lugna framför en film !!
Eller hur *haha* Socker kicken allan !!! Dom sitter nu i Isaccs rum och bygger Lego !!! Men det ska jag vara tacksam över. För en timme sedan levde dom runt och jag var redo att lämna in och ge upp !!! ALDRIG mer godis som muta när jag är helt sunkig. Får bli chips å poppisar !!

Har ju fyllt denne sega dag med telefon samtal såklart. Sara, Mogge, Magda, Jenny, Sabina bla. Tur att dom ringt och hållt liv i mig. Har inte varit med om något segare......

Sara har gjort sig så fin i håret !!! Nu måste jag på allvar göra något åt mitt sletna ris på huvudet jag oxå !!
Magda har shoppat ... ehh.. haha.... ett par örhänge som hon redan hade, Hade ALDRIG lämnat Gina utan MINST ett plagg !!!
Jenny har väntat å väntat å väntat på sitt besök idag. Å den som väntar på någo gott :P
Sabbe har sprayat sun tan på en kompis...... hon säger att det var fel på sprayet *haha* Gå in å kika på hennes resultat,i hennes blogg !!
Mogge, min älskling, har kört och kört. Filosoferat och varit söt och gullig som vanligt :) 

 

Ja, mycket mer än så har inte hänt. Men vad ska man kräva av en dag som blev halv från början och ändå längre än andra dagar !!

Lägg dax och slänga igång min ljudbok, Asyl. Att detta verkligen hänt, att Sverige är så urkass på att hjälpa utsatta !!! Helt helt sjukt. Vansinne !!
När JAG blir stor... då ska jag ägna mitt liv åt att hjälpa så många jag kan, utsatta på alla vis. Ger en grym kick, en sån underbar tillfedställd känsla i hela kroppen. Att jag, lilla jag här på jorden, kan lätta någon annans lidande..... Det krävs så lite för att göra så mycket !!

Nu får jag tvinga barnen i säng.

Natti natt

Statistiken för engagemang ökar !!!!

Hehe..... OJ vad det tog fart på besökandet på min blogg !! Nu jäklar händer det saker och DÅ ska man va med och "höra" det senaste !!! *haha*
Ja, det är heeelt ok, bloggar är till för att läsas :) Tyvärr är man inte alltid så anonym som man tror när man går in i någons blogg och läser. Så att hon har "några" på kroken är glasklart. Men det gör inget :) Alla är hjärtligt välkommna, jag tycker om att ha folk på besök ;) Fortsätt gärna titta in :)
 Men mer utrymme än såhär kommer jag inte ge dom där människorna. Så otroligt dumt (åter igen) av mig att ens bry mig !! Hade inte gjort det heller om det inte var för att henns man ringer upp en väldigt närstående till Jenny, som inte ens känner mig, och drar in denna personen i något som dom kokat ihop, börjar snacka om MIG med någon som står som ett frågetecken i detta ..... !?
Men det är klart, man vinner ju oftast mark där "fienden" inte har har satt sin fot.

Nu såg jag att det finns nya inlägg att läsa på blogkoll !! Himla bra sida det där. www.bloggkoll.com Man lägger in vilka bloggar man vill läsa, sen får man mail varje gång någon gjort ett nytt inlägg........ Smidigt !!
Ska kila vidare och läsa :)

Vart tog dagen vägen ???

Den sprang ifrån oss !!

Åt frukost och sen kom Zandra upp på en titt. Så skönt, hon befriar mig från mina gamla kläder !! Eller gamla ?? Nya fast i min gamla storlek. Snygga kläder..... Men iaf så är det skönt att någon som behöver och uppskattar det, får nytta av dom :) Å framför allt, jag får dom ur min garderob !! Nytt, nytt, nytt !!

Åkte till Mogges lägenhet och röjde. Tömt allt smått nu. Bara möbler och sådant som ska till tippen kvar nu. Men jag vet iNTE vart vi ska göra av soffan som står hos honom ?? Det är ju min, men JAG vill inte ha den här... Var skulle vi knöla in den ?? Mogge vill såklart ha den !! "På någon unges rum" säger han *haha* Jo, det är fullt där oxå !!

Sen körde vi ner till Åhus och rörde ihop lite raggmunks smet... Nu lät jag duktig !! Ska jag vara ärlig, för det ska man, så öppnade jag påsen, mätte upp vatten och hällde i SAMTIDIGT som jag vispade !!! DET måste man få liiite stilpoäng för !??
Raggisar, bacon, stegefläsk och lingonsylt. Gött för lilla magen !! Efter det så blev det majskolvar.... som vi kanske kunde struntat i, för vi var redan KRÄK MÄTTA !! Meeeeeen, dom slank ner av bara farten !!
Kaffe på det och sen började vi röja bland gamla kläder.
Fick ihop 2 påsar till Jons bebis. Hoppas nu det blir en tjej då *haha* Å 2 säckar till kyrkans second hand.
Avslutade med mer kaffe.
Stuvade in det OXÅ i bilen !! Hade redan fyllt från Mogges ju !! Men allt går !!
Körde ner till Yngsjö med Jons saker och sen hem. Flisan stökade ihop lite saker och sen körde vi till Ellinor och dumpade henne där *s*
Hemåt igen och börja pyssla undan alla saker *pust*
Nu ska jag snart fixa med våra gamla kläder som jag ska ha med mig imorgon när jag lämnar Jennys säckar. Å sen efter jobbet så ska jag hämta upp MÄNGDER hos Mogge som ska in till kyrkan....
INGEN ska säga att jag inte sliter för dom fattiga ;) Eller ok, dom som är ÄNNU fattigare än mig :p

Jag fick iaf fart på Jenny. Hon röjer som bara den där hemma hos sig nu !! Jag ÄLSKAR att röja....En sån skön känsla. Att få bort, väck och iväg sånt man inte använder !!
På tal om det *haha* Jag är på jakt efter loft sängar till barnen. Så jag kan göra mig av med deras som dom redan har *S* ;)

Mitt inlägg i morse gjorde minsann att jag inte tänkte mer på skitet idag !! Man SKA ventilera, man SKA kräka ur sog. Det är bra !!! :)

Nu tänker jag kräva att mina barn håller snattran och sover, eller får dom gå ut och lägga sig på studsmattan.... Konstigt att man ska få tajata dom i säng OCH ur säng !? Ska höra vad det är för löjligheter dom håller på med. Man börjar ju undra om dom har svårt att bestämma sig !? :P

Nä, kläder, telefon och sängen.... hmm.... duscha kanske ??  Vill ju inte va ofräsch imorgon på jobbet, eller hur Jenny *haha*

Varför ??

Varför kan jag inte bara låta bli att irritera mig ?? Varför kan jag inte bara låta min energi gå till annat ??
Varför ska hon får genomsyra min vardag IGEN med sitt sjuka sätt att bete sig på ?? Det har varit ett skönt år, ett underbart år av lugn och ro. Ingen som har skapat intriger, ingen som har vänt människor mot varandra.
Mogge och jag har förstått och förundrat oss över hur hon lyckades skapa så mycket kyla mellan honom och mig. En riktigt listig spindel som sakta sakta vaggar in sina byten i falsk trygghet. Suger ur näringen och kastar det tomma skalet åt gamarna !!
Vidrig vidrig vidrig........
Låt mig, snälla, slippa denna människa nu. Tyvärr finns det alltid någon där ute, som vaggas in i den där tron om att hon vill väl, att hon bryr sig om en och att hon är en vän.
Jag var dum nog en gång. Ställde upp till 1000 !! Rände på sjukhus, fixade möhippa, stöttade och hjälpte. Fixade barnvakt och hjälpte renovera hus, även om VI själva hade ett eget som behövde renoveras.
Men jag TÅL inte när man mobbar ut en person, när man ger sig på någon som inte gjort något illa. När man maniskt i flera år stöter ut en å samma människa hela hela hela tiden.
Å är man inte på "hennes" sida i ALLT så kommer döds stöten.
Hade inte varit så irriterad och förbannad på att hon börjat dra igång detta igen, om det inte var så att hon nästan lyckades få mig och Mogge isär, för alltid !! Men hon lyckades varken med mig och Mogge eller mig och Jenny. Inte heller med Helena och Jenny.
Får se hur många andra hon får med sig denna gången när hon drar fram. Någon får hon alltid på kroken, ett tag iaf. Sen upptäcker dom oxå ;)


Såja....... bubblat ur mig lite och hoppas slippa tänka så mycket på det idag.

Väntar på Zandra, sen ska jag och barnen till Mogges lägenhet och fixa. Sen ner till Jenny :) Fixa å dona på barnens rum tänkte jag ;)

Usch va irriterande !!

Idag har jag slösat flera minuter på idioter. DUMT !!

Nu ska jag väga upp det med att gulla lite om min underbara älskling :)
Han kom hem idag. Ganska tidigt, vid 17 tiden :) Har myst, kramats och gullat. Vi ÄR precis så löjligt äckligt sockersött fjantiga som det låter här !!!
Vi har våra duster, så klart. Vi kan irritera ihjäl oss på varandra, absolut !! Men vi inser ganska snabt igen att vi två är gjorda för varandra och det löjliga vi irriterat oss på är en piss i nilen.

Finns ingen annan som han, han är min, mitt allt, min prins *s*


Onskan har ett ansikte !!

Hon är en farlig människa. Det bor ONSKA i henne.... En krypande obehglig känsla ilar genom kroppen när man fått grepp om vad hon håller på med !!!!
Trode hennes man var på någon nivå högre, att han bara var förblindad. Inte ville se... Att han snart skulle vakna upp och ruska om henne och begära ett slut på hennes galenheter !!
Men nä !!! Han har tydligen gått å blivit galen han oxå. Kan inte mer än hysa agg mot sådana som går och svartmålar folk för sin egen vinnings skull. Vidriga vidriga människor !! Inte nog med att jag blivit baktalad, mina BARN har fått sig en bit av kakan oxå !!
Jajaja.... men som jag alltid sagt. Synden straffar sig själv. Eller som Sara en gång sa till mig. "folk som är medvetet elaka mot andra kommer med tiden att få allt vänt mot sig". Hon är en klok kvinna, min Sara :)

Att dom skulle göra Jennys liv surt på detta sätt enbart för att hon och jag är vänner !! Terroriseras med sms konstant, telefonsamtal. Värst av allt är att hennes kille nu får sms och samtal av dom oxå. Vad har HAN med detta att göra ??
Å sen är ju frågan..... VAD är det JAG gjort dessa två ?? Ingen aning...... Jo, just det !! "Hon" gav sig på Helena och jag ställde mig inte på "hennes" sida. Jag var tyst och fortsatte vara vän med Helena. DET hemska har jag gjort !!!
För jag är vuxen. Jag är vän med vem jag vill, så som vuxna FÅR LOV ATT VARA. Jag håller inte på med "brud bråk". Jag låter mig inte sänkas till "hennes" nivå.
Har ju fått höra en hel del som hon går och säger. Snackar skit, ljuger och skapar osämja bland människor. Så fult. Men jag håller käften om kräket..... dom som lyssnar på henne, tror på henne, dom vaknar om ett tag och inser hur grund lurade dom blivit. En vacker dag, när hon utnyttjat klart så sticker hon "kniven" i deras rygg och sen är det deras tur att målas ut !!!!

Onskan har ett ansikte.....



 


Myror och grodor i sängen !!

Usch.... Mickan har haft myror i min säng inatt...... eller iaf drömt att hon hade. Bytte säng till Isaccs bäddsoffa, gick bra i 10 min, sen fylldes den av grodor *haha*
La över henne till Isaccs säng, fotänden. Där var det tydligen fritt från småkryp ;) Så 2,5 timmars sömn fick jag ihop iaf  !!

Hemma från jobbet, finns inte en chans att hon skulle klara en dag på dagis. Inte att jag skulle klara en dag på jobbet heller...

Väntar på att Jenny ska komma. Vi ska dricka kaffe och garva åt "dramatiken" .
Stackaren, ett ex som inte slutar förstöra och jagar henne på  telefon hela tiden. Å nu, ett psyko till som ringer och messar alla tiden på dygnet. Trotts att hon gång på gång ber personen ge upp, lägga av, låta henne få en lugn stund.
Nä, herregud !! Men det ger ju oss något att skratta åt iaf ;)

Nähä, nu kom hon. Let the fun begin *haha*

Snabbt och lätt !!

För jag ska hämta Oliver om 30 min.....

Väntar på Mogge som ska komma hem och packa sina saker och sen vara iväg en vecka :( Usch, inte så kul, längtar ju ihjäl mig efter honom :(
Hoppas han inte kommer hem när jag är iväg och hämtar Oliver !!!!! Nä, då får han vänta !!

Har varit lite ÖVERALLT idag känns det som !
Åkte till Vinslöv och hämtade Mickan, Isacc och Knodd hos mormor, bilen hos Linda och Matte (var ju ute igår) och Oliver hos Sabina !!
In till stan och träffade upp Anna vid Jet och tog Alex. Bort till MAXI och tog ut pengar, vidare till Tivoliparken för att roa barnen en stund.... usch,va  varmt !!
Efteråt till MAX och käkade, till turk affären och inhandlade cigg. Behövdes, stressig dag !!
Åkte å lämnade Alex, åkte till Hammar och lämnade Oliver. Hem..... slappat och NU ska jag köra å HÄMTA Oliver *pust*



Haj å ivaj på stunden !!

Åhh !!

Så vem vill hänga med ut  (med risk för 0 komentarer *haha*) ?? ;) Vi är några redan, men ju fler desto roligare !!

Mmm...

Vaknade...
Seg morgon....
Kom iväg till stranden vid 12 tiden...
Solade och badade med min mamma och lilla syster Jennie
Åkte till Jenny och snackade skit...
Åt pizza
Småfisarna stannade kvar hos kusinerna, sova över :)
Åkte hem
Hamnade i soffan...
Tankar...
Undran....

Har fått för mig att jag nog behöver garska upp mig. Jag behöver sätta MIG i centrum själv ett tag nu. Inte leva hela mitt liv för Mogge. Menar, han lever ju inte sitt för mig...å varför skulle han ??
Nä, imorgon får det bli fest, utgång och en rejäl dos av "egolapande". Jag duger, jag är bra, jag ska visa mig själv att jag finns, jag lever och jag kan !!!
Så, istället för att jaga "Mia och Mogge tid" så ska jag börja jaga "Bygga upp Mias ego tid" igen !! För mig, åt mig, med mig !! Å jag ÄLSKAR att vara mig...... aldrig aldrig ska jag tvivla på om jag är jag på rätt sätt. Aldrig aldrig ......

Nu ska jag duscha. Lägga mig och lyssna på Gömda.... snart klar *s*


Lite si sådär dag....

Är måttligt road av denna dagen... längtade hela veckan efter idag och imorgon. Ledig, åka till stranden och få lite tid med Mogge. Lite tid då man inte hade jobbat halvt ihjäl sig och kunde mysa, prata och skratta lite ihop.
Men ack så fel jag hade.....

Tänkandet, vägandet, ångesten har börjat ta sig form igen.........

Oro, ångest......

Fick iaf en trevlig kväll med mina systrar :) Var hos Anja vid 18 tiden. Där var min andra syster oxå !! Å hennes lilla, eller lilla... 6 år gammal, Albin !!! Anjas killes syster och hennes son var där med.
Vi grillade korv och drack kaffe. Barnen hade vatten krig med vatten pistoler och storm trivdes !! Efter kaffet så stack vi till sjön, ungarna badade till 21.30 !!!! Varmt och skönt !! Underbart !! Vi 3 systrar låg och små snackade och fes ikapp *haha*



Aaa......  ska dricka upp min öl nu, sen lägger jag mig. Ska packa en god fika imorgon, åka till stranden och ha en mysig dag med mina barn.
Lördag har hans kusin 30 års fest. Vi är bjudna, med barn. Jag kommer inte åka dit. Fick förklarat til mig idag, att det är en själklarhet att jag ska ta barnen när vi är med hans släkt. Han ska umgås med dom, han träffar sin släkt så sällan. Då anser jag att det inte finns någon anledning för mig att åka till dom. Jag gör heldre annat med banrnen än sitter hos hans släkt och ska se ut som om jag är nöjd och glad !!

Jag måste oxå få plats, jag måste oxå få betyda.......
Inte jätte kul att höra tjat i 3 dagar om att "måste du jobba så länge idag" "kan du inte komma hem, vi har tråkigt" eller "det är inte kul att va hemma utan dig" och sen när jag är ledig, så handlade det ite om att få spendera tid med mig... det var för att jag skulle ha barnen.........

RSS 2.0