Hallå där, kött å blåbääär

Igår gick det inte logga in här.... inte på hela kvällen !! Irriterande !
Jag som hade tänkte upplysa Sverige om min dag *s* Men man ska inte gråta över spilld mjölk !! Vi gör en genomgång av gårdagen nu istället :p

Jo, efter att jag lagt ut Tinas (Familjen Annorlunda) bloggadress så pep jag in i tvrumet. Där vankades det familjespel. Först några rundor plockepinn, sen några rundor "finns i sjön".
Lagom till att vi var klara med det så kom Oliver hem, med "Avartar" i högsta hugg :) Givetvis så slängde vi igång den DIREKT !!
Vi såg ca 2 timmar på filmen, innan det var dax för paus. Mogge hade ju en SÅ viktig hockey match som han skulle se kl 16.00......
I den 3 timmar långa pausen så lagade jag mat. Tacos :) Vi käkade och njöt och sen körde jag Flisan till sin kompis, eller... plockade upp kompisarna Molly och Melanie. Dom hade fått för sig att dom skulle cyckla upp till Hemmakväll för att köpa godis, i 10 minusgrader !!! Bor man uppåt landet och är van vid 10 minus så är det ju svårt att förstå att jag reagerar på det. Men här nere är det isande bitande kyla vid dom graderna.
Ja, till på köpet så klär tyvärr sig tjejerna inte efter kylan utan efter modet. Jag tvingade dock Flisan att lägga ner ett par mjukisbyxor i väskan som hon LOVADE dra över legginsen om dom skulle få för sig att gå ut. Men risken att hon skulle hålla sitt löfte om det är väl inte så stor ;)

Jag var hemma 19.00 tiden och fick snabba mig igång med filmen igen !! För 20.00 börja ju Robinson finalen !! Har nog inte använt tvn så mycket på hela året ;)
Filmen var bra :) Hade nog gjort sig bättre i en biosalong. Men att den var 2 timmar och 40 minuter märktes inte av alls. Känndes som en 1,5 timmes film. DET måste ju betyda att man slukas av filmen och glömmer tid och rum :) ??
Finalen sen då :) TJOOHOOOO !! Helt rätt vinnare tycker jag. Av dom två... Sanna (heter hon va?) skulle haft en plats i finalen tycker jag.... Men men, Hans skulle ta hem det så som det blev. Helt klart !!

Efter finalen så började det en film på 4:an. Nummer 23 hette den.... lite lagom sådär bra.... Psykologisk triller, men lite för osammanhängande för min del. Jag vill ha mer "berättande" filmer för att bli intresserad.

Ja... å efter det så somnade jag som en stock !! Som vanligt om helgerna *s* Kvällar och nätter är så fyllda av ångest om vardagarna att jag nästan inte sover alls. Men på helgen så finns det inga måsten dagen efter, inget jag kan glömma skicka med barnen, ingen skola att komma försent till och inga läxor som skulle varit klara. UNDERBART !! Så jag somnar utan tabletter och sover oftast hela natten igenom :)

Idag har vi inte gjort så mycket... Fixat räkningarna, bättre sent än aldrig :s Läst lite böcker med barnen och bara segat allmänt.
Just nu är Mickan och Isacc ute å leker, så jag fick en stund över till detta OCH till duschen ser det ut som. Bäst att sätta fart !! Inget går upp mot en dusch-stund utan ungar som rycker i dörren !!

Vill bara tacka Yvonne för informationen *haha* Tack snälla du !!! Här får ni veta precis ALLT om "Go morgon Sverige *tingelingeling*":

Gomorron Sverige var ett tv-program som sändes på lördagar i Sveriges Television mellan 1977 och 1996, främst från SVT Göteborg. Programmet kan beskrivas som en kopia av det amerikanska programmet Today Show som sedan 1951 sänds på NBC.

Gomorron Sverige hade premiär den 10 september 1977. Programmet sändes från Göteborg på lördagar med start klockan 08.00. Programmet innehöll bland annat musiktävlingar, studiogäster, barninslag, tecknad film (Hacke Hackspett, Mordillio) och musikunderhållning. Något många minns programmet för än idag var telefonnummret (031-170920) i tävlingarna som bandets orkester uttalade i kör.







Hoppsan !!

Jag fick en kommentar, en frågan om vilken adress det är till Familjen Annorlunda - Tina. Här kommer den :)

http://www.tiobarnsmamma.se


God morgon Sverige *tingelingeling*

Tänk att jag är så gammal att jag inte bara vet hur den där melodislingan går, utan oxå minns den där väckarklockan som "ringde" i rutan ser/såg ut !! Ska googla efter en bild, så de som är yngre kan få se (som om någon bryr sig om denna obetydliga information)
Hittar ingen bild......... fast upptäcker att det finns ett morgonprogram NU som heter så...... Har jag blandat ihop det ?? Någon av äldre art (typ Yvonne) som kan bekräfta eller dementera mina uppgifter här !?

Såhär långt på dagen har vi legat lääänge å myst i sängen :) Duschat Pepsi (hunden) efter seg bajskorv som Mogge kletade ut i baken på honom........ Han är ju långhårig, så det blir dusch direkt när sådant inträffar ;)
Ja, Mogge försökte ju hjälpa honom å använde en bajspåse. Inget annat....
Men vår lilla gullevovve blir så SÖT å fluffig när han är nyduschad... just nu är han halvtorr och ser ganska bekymrad ut *s*


Vi har käkat lyxfrukost och där satt vi oxå lääänge :) Har jag sagt att jag älskar helgen ?? *s*

Jag vet inte riktigt vad som händer idag. Tvätta lite borta i Zandras tvättstuga.... Ringa Micke å gratta när jag har  laddat batteriet på min mobil.... Lämna Flisan till kopisen Molly och få hem min finaste Oliver, som sov hos farmor inatt.
Vad ska man göra med resten av dagen då ?? Slappa ?? Mogge ska glo på någon match vid 16.....

Ja.. vi får väl se vad som händer och fötter :)

Gäspar sömnigt !!

Nu är slutet på denna dagen nära :) Det har varit en underbar dag med massa BRA saker som hänt !! Inget sådär speciellt, bara att allt har gått bra lixom :)

Oliver ville sova hos sin farmor i natt, så jag lämnade honom där efter öppna. Alex är hos sin mamma i helgen, så vi har bara 4 barn hemma !! Det är en otrolig skillnad på att ha 6 till att bara ha 4 st !!
Ja... så det har varit en lugn kväll med tv tittande, Let´s dance blev det såklart. Den nya serien Solsidan slökollade vi oxå på.... får väl se om den växer till nästa gång. Nu var den ganska menlös och tråkig......

Jag har hittat en till favo-blogg :) Mamman, Tina, i den där familjen i Älvdalen :) Hennes blogg !!! Ja, ni vet... Familjen Annorlunda. Min stora idol och favorit blogg sedan länge är ju som ni vet Magdalena Graafs :) I love that woman !!!
Jag sa det till Mogge idag, att om vi skulle vinna på Postkod lotteriet så skulle den största vinsten för mig vara att Maggot (som hon kallar sig själv) kom HEM TILL MIG !!! *haha* Ja, hon är en av dom som delar ut vinsterna till folk.

Jag måste ju berätta om dagens bus... även om det inte lyckades så som vi ville... Något gick snett *hmm*
Jo, idag när vi var på väg hem från öppna, så kom vi på en jätte rolig sak !! Vi skulle moffla mängder med "fispiller", vilket är Läckerol Giants, lakrits/hallon. Vi, hela flocken, lägger av EXTREMA "trumpet solon" efter bara 2 "fispiller".... Ja, vanligtvis då. Så skulle vi  omringa  Mogge med  fisar som låter som atombomber lite senare på kvällen, när  xylotolen (för det är det vi inte riktigt tål) hade börjat jobba ;)
Så just idag, när vi kutade in på EKO, för att köpa proviant till vår vidriga lilla plan (2 stora påsar "fispiller") och frenetiskt tuggade i oss dessa.... så ger pillerna ingen effekt !!! NO PRUTTS !!!!
Bara en Mickan med väl fungerande tarm.... *jag är fäääärdig* 3 gånger i timmen....
Trist..... vi hade ju planerat så mycket kul med ljuden å så...... Smoke on the water var en låt vi hade tänkt försöka oss på. Aja, det går fler tåg.
Mogge är lycklig iaf :p

Imorgon är INGET planerat, så skönt :) Jag ÄLSKAR helger :) Jag ska försöka tvätta endel, kanske ta mig en tur med barnen ner till Åhus och kusinerna.

Läggedax :)

Nu kan fredagkväll komma !!

Städat, maten förberedd och duschen avklarad !!! Öppnaförskolan står på schemat direkt efter att jag hämtat Oliver :) *njuta*
Har noll koll på vad man har att fredagsmysa till ikväll ??? Finns det något bra på tv ??

Hur som, så drar jag på kuligheter med barnen nu ;)

Gó morgon ;)

Jag har varit uppe med tuppen idag. 05.00 klev jag ur sängen för att köra Mogge till jobbet. Ganska skönt om jag ska vara ärlig !!
Det gör så mycket för humöret på något vis, på ett positivt sätt då *s *

När jag kom hem efter 10 mils körning, jupp 5 mil dit, 5 mil hem igen... så väckte jag barnen. Flisan och Cornelia 1 gång, dom är alltid uppe sekunden efter att jag väckt dom. Alex är lite segare, men 2 gånger brukar räcka.
Cornelia klädde sig... hon kammade sig och satte upp håret... skulle in på toa å tvätta sig.... *iiiillll skriiiiik*

Haha !! Igår skulle hon TVUNGET ha ansiktsmask. Hon använde en sådan som man drar av... Såhär såg hon ut vid 7 tiden i morse efter att vi fått ner svullnaden och det röda rätt bra *s*

Igår såg man inget av detta, men så gjorde hon masken precis innan läggdax så....
Ja, så idag ville hon INTE visa sig bland folk och jag förstår henne :) Bilden visar en väldigt snäll rodnad mot vad den ser ut i verkligheten.

Oliver kom upp vid 7.15 efter 5 väckningar, varav det sista blev mer utav ett hot om att inte få se matchen som går på tv ikväll än ett snällt "gå nu upp Oliver".

Aja, nu är skolbarnen - Cornelia och -Isacc på plats i skolan. Isacc ville ha en vilodag. Han trivs inte alls i skolan :( Ibland får ha ha lite svängrum....Han har ju ingen skolplikt än, så vi får hoppas att han känner sig mer redo till nästa termin. Då går han ju i ettan !! Stora killen :)
Det som är mindre kul är att då börjar ju Mickan nollan !!! Jag har igen liten fis mer sen :(

När jag å Mogge gick ner till bilen vid 05.15 så var det -9 grader här. När jag släppte honom i Lörby så var det bara -5 där ! I färlöv sen, vid 7.45 tiden så var det -14 !! Himla stor skillnad !
Ungarna är iaf klädda med långfillingar och tjocka tröjor *hhyyyyy*

Flisan

Jag har lovat barnen en tripp till öppnaförskolan idag !! Min egen Liz och hennes Emilia hänkar på. Det blir förmodligen en tidig kväll med dö-trötta barn :) Hoppas hoppas ! För jag vill INTE missa familjen Annorlunda ikväll. Jag ÄLSKAR det programmet !! Så skönt att SLIPPA SE alla pedantiskt perfekta föräldrar med 2 barn och ALL TID I VÄRLDEN att tvätta, städa, piffa, skita med stängd dörr, ha egentid och framförallt har råd till precis allt....
Jag kollar aldrig tv, jo IDOL. Men annars sätter jag mig bara om jag ska pausa å slö-titta. Följer inget... förutom detta underbara program :) Även om jag misstänker att en hel del är gjort på "uppdrag" av tv4 produktionen. 

Vi var på bio i helgen med alla barnen. Såg på "Det regnar köttbullar". Ingen hit enligt mig, Flisan och Cornelia. Men Alex, Isacc och Mickan tyckte den var superbra !!



Jaha, nu ringde Mogge och ville komma hem på lite frukost :) Stegadägg på smöremad ska han få, min fina man :)

Tänk om....

Tänk om man kunde lämna allt en vecka. Hänga med Jackie på hennes hysteriskt galna upptåg, resa utomlands, bara sätta sig på en buss och åka runt i sverige.....
Tänk om.......

Tänk att alla "tänk om" gör en ganska deppig !!

Jag MÅSTE sluta tänka "tänk om", måste börja rycka upp mig själv och förändra det som tynger istället !!


Denna pinglan stärker :)




Fullt ös mot helgen !!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. SHIT va det är stressigt att vara arbetslös !! Man TROR att man ska hinna träffa vänner, handla, städa, tvätta, dona lite hema, få en stund vid symaskinen, pyssla med barn osv osv... Men jag hinner mindre nu än när jag jobbade tycker jag !

Min dag i snabba drag har sett ut såhär:
06.00 Upp å hoppa
07.15 köra mooot skola och dagis
08.30 in på StenOhls och köper chokladkakor, som Jessica sa att hon villa ha....
09.00 Tågar in hos Jessica med chokladkakor... som hon RATAR !! Vi gäspar i kapp och snackar om igentligen inget alls....
11.40 I bilen påväg till Willys, gör Liz en hemlig tjänst :p
12.50 I kö på Willys och Jessica ringer. Jag har glömt ringa Flisan och säga att jag körde från Jessica. Flisan står förvirrad där hemma och väntar på¨mig....
13.10 Slirar in på parkeringen vid skolan, hämtar upp 3 lagom irriterade barn. "DU ÄR SEEEN MAMMA" (jupp 10 min sen)
13.30 Hämtar upp förvirrad Flisan hemma hos Jessica.
13.32 Plattan i mattan och kursen är inställd på Fjälklinge (som Cornelia säger)
13.50 Alla sliter och bär på 5 plast och 4 pappers kassar upp för trapporna. Alexandra konstaterar som alltid, att hon fått den värsta, tyngsta och jobbigaste påsen att bära.
14.20 All mat är inpackad
15.00 Trycker i Mickan å Isacc macka och rester från gårdagens Kina käk. Fixar disken och kör en diskmaskinsrengörings grej (som är apbra)
15.20 Klär och kammar Mickan å Isacc inför barnkalas
15.30 Sitter i bilen å är på väg till Knillinge... Kalaset började 15.30
15.50 Stapplar vi in genom kalasdörren....
19.00 Tvingar jag 2 motsträviga barn ut i bilen och kör mot hemmet :)
19.30 (jupp, kunde ta det lugnare påvägen hem :p) Var vi hemma och barnen skrek efter sängen !
19.40 Tänder borstade med de nya tandborstarna och liten tjej i säng med film. Liten son i säng med bok (vidrig bok om kapten snorfinger, höll på att kräka när jag läste den)
20.00 Glee <3
21.00 Made in Sweden..... som jag lyssnar på i bakgrunden

Jag hinner inte med mitt eget liv. Ok, jag träffade en vän i 2 timmar idag, men det händer väldigt sällan. Får se hur jag får ihop morgondagen... *pust*
Jag har bestämt mig för att vara hemma, städa och rensa i garderober. Hoppas på en eller annan kaffegäst som paus ibland ;)
Men när klockan slår 13.00 så kör det igång igen !! Det är disco imorgon... Isacc, Alex, Oliver och Cornelia ska dit. Massa kläder som ska provas, massa smink som ska fixas och mängder med hår som ska fluffas !!
Sen ska ju Mogge hämtas... å på discot ska man som förälder gärna hjälpa till... helst efteråt med städningen *suck*
Ja.... så fram till 13.00 ska jag ha det "lugnt" med städ och rensning :)

Sånt ä're

Inget å göra ??

Haha... nä, jag har verkligen inget å göra. Eller jo.. jag kan ju städa, men inte på en lördag kväll känner jag ;)

Nä, så jag kikade runt lite. Hittade en sån cool nätbutik !! Jag är SÄKERT sen med att hitta den, men jag tipsar ändå :) KAN DEE (klicka på namnet) heter sidan. Flisan var i himelriket när hon kollade in kläder, tavlor och väskor där !! Hennes idol Foki modellade där ;) Det gjorde ju saken ännu bättre *s*

Ja, jag glider ut i cyber rymden igen och snokar upp fler kuliga tips ;) På återseende...... *tassar iväg längst väggen i västa 007 posen"

Det är JAG som har svaret ;) *taget från Facebook*

Mia Lorentzon 
Mia Lorentzon surar......

Pernilla Lagerquist gillar detta.
Zandra Madsen
Zandra Madsen
Ska vi bilda klubb :)
för 3 timmar sedan
Pernilla Lagerquist
för 2 timmar sedan
Thomas Hellberg
Thomas Hellberg
va e det nu .....
för 2 timmar sedan
Mia Lorentzon
Mia Lorentzon
Jo, såhär är det. Att MÄN är utomjordingar och kom till denna planet i ett hemligt rymdskepp för att utplåna den aningen smartare arten KVINNOR genom att göra och säga och vilja och mena och vara HELT tvärtemot i ALLT som kvinnan gör säger är vill osv osv....
Så.... DET är jag sur över ;)
för 32 minuter sedan
Zandra Madsen
Zandra Madsen
Jaså, det. Nu förstår jag precis ;)
för 4 minuter sedan

Bara svammel

En liten runda på Skopunkten och Willys gör iaf liiite nytta, en liiiten stund, för sinnet ;)

Idag är det lördag, vilket innebär tonvis med sport på tvn. Vilket i sin tur innebär att jag snällt får förpassa mig till sovrummet om jag vill ha en glimt av mina program, som då får gå på svt eller 4an eftersom vi bara har kanaler på stora tvn.
Vilken himla tur att jag tittar på tv väldigt sällan :) Men jag känner för film ikväll.... hoppas det går någon bra ??

För ett tag sedan, långt efter alla andra, så såg jag Twilight. Bra, söt och gullig :) Nu vill man ju se New moon.... En kompis laddade ner den.... super kass kvallite men va fasen, vi kollade den ändå... SÅ KOM INTE SLUTET MED !!!
Någon som tror att man blev sur eller ???  Gaahhhh !! Så kommer den inte ut förens i Mars, 24 mars tror jag....  Jag vill ju se den NU !!!!
Nästa uppföljare kommer i sommar tror jag va ??

Ja, vi såg "Min stora feta grekiska semester" förra veckan. SÅ DÅLIG !! Man tror ju att det ska vara en uppförljare till "Mitt stora feta grekiska bröllop" men näää...
I denna filmen så är hon singel, inte ett ord om att hon ens varit gift. Hon har inget barn, som hon i "mitt stora feta grekiska bröllop" hade i slutscenen. Hon arbetar i greklans som reseledare för att hon fick sparken från sitt lärarjobb i USA ???
Men annars så heter alla andra Nick och Maria, som möjligen ska föreställa släkt till henne ??
Förvirrande iaf..... apkass !!

Om man möjligen skulle fixa till kvällens middag nu då ? Färsspett och potatisgratäng ikväll :) Imorgon moussaka *mumma*, som jag inte ska göra idag, ville bara skryta om hur god mat vi ska ha *haha*




If i could turn back time........

Dagen såhär långt har varit katastrof.... jodå, precis så.
Jag är en människa som kämpar och lägger mig ALDRIG ner på rygg och spelar död. Jag har svårt för att förstå folk som passivt sitter på röven och vill att alla andra ska fixa åt en. "Allt löser sig, någon annan kan fixa bara jag lipar lite"

AAAGGGGHhhhhhhh !!!!!
Längtar tillbaka till förr, då jag kunde skriva saker och ting från MIN synvinkel, det är ju MIN blogg. Meeen nä, då blir man lynchad och dagens heta hack kyckling lite här och lite där......

If i could turn back time........

Min blogg blir bara mer och mer positiv känner jag *haha*  

Om en timme ska jag lämna sonen min hos en kompis, kanske ta en avstickare och andras annan luft en sväng då ??? En kopp java hos Nilla ??? Gå en sväng på stan ?? Ja.. vi får se :)






Underbara helg :)

Inget har gått som det skulle idag.
Pengar som skulle varit på kontot den 25 dec, för ett jobb som Mogge gjort, fanns inte på plats den 25:e.... Ägaren av företaget sa att han inte hade råd att betala ut pengarna till jul när Mogge ringde å undrade vart de tog vägen, men att de skulle vara på kontot senast den 15:de lovade han....
Idag är det den 15:de och inga pengar på kontot *suck*
Det hade ju kvittat om det inte var för att vi hade räknat med dessa pengar. Om jag inte åkt till Ullared i tron om att Mogge skulle få exakt den summan som jag handlade för, så att ekonomin i övrigt inte skulle rubbas. Men med 6500 kr borta så är det ekonomisk kris i det Lorentzonska palatset....

Faaaaaaaaast imorgon är en ny dag, vi hoppas på bättre lycka då :)
Imorgon ska vi ha myspys och dunder lördagigt :p

American Pie 2 är precis slut här och både Mogge och Oliver sitter som två fnittrande röda pioner i soffan *haha* Resten av flocken sover sött och har gjort lääänge :)  
Jackie är på fest ikväll, på ett FF party trodde hon...... Tills killen berättade att hans föräldrar satt i källaren undertiden festen var igång *hahahaha* Underbar kontrast till en festkväll på stureplan !!
Ja... å jag intar nog liggläge snarast ;)

Äntligen fredag :)

Imorgon ska vi INTE gå upp kl 6.00, imorgon ska vi INTE kaosa om termobrallor mössor vantar gympakläder läxböcker osv osv !!!
Imorgon ska vi soooova, mysa och ha det gött :)

Idag åker Tummen till Thailand :( Lite ledsamt för oss, riktigt tok kul för honom :) Ringde honom innan när han satt på tåget (ja han sitter där än, på tåget) och fick höra hans röst för sista gången på ett tag nu... Eller, om jag känner honom rätt så ringer han med hem och snyfftar något om hemlängtan när det gått ett tag ;) Har ju hänt förr om man säger så :)
Vår Tummen..... <3


(sitter vid Jackies dator, hittar ingen ensam bild på honom här )

Morgonkaffet är snart uppdrucket och tårna snart upptiande från morgonrundan med skolbarn och hund :) Vad ska man hittapå sen idag ?? Undra om öppnaförskolan har öppnat efter juluppehållet ?? Undra vad Jackie gör idag ??? Hon har sovit hos kompis..... nu kom hon hem !!!! Precis när jag skriver här så kommer hon springandes i trappan å skriker "Haaaallllååååå" *haha*

Ja... då är ju iaf förmiddagstimmarna säkrade ;)




Seg som kola...

Jag är inte gjord till att gå hemma. Jag sunkar ihop, deppar sönder och tappar all lust till sådant som jag alltid älskat göra. Men framför allt blir jag fet... det ogillar jag mesta av allt :p
Bajs......

Men om vi ska snacka om något annat än mitt eviga gnäll någon gång, så ska jag ha homeparty :) Det är kläder och smycken till vuxna. Lullull smycken, sådant som jag vet att Flisan älskar.
Hur som helst, är det någon som vill komma ?? Jag bjussar på kvällsfika :) Onsdag klockan 18.00 sharp (coolt, höde det i en film igår...sharp ;) 

Kan man börja "hålla igen" idag ?? Det är ju inte måndag *s ;) Ska försöka iaf... Jag har SÅ dålig karaktär !!Pisskass.....

Nä, fylla på kaffemuggen och börja med dagens måsten........  

Förbannade mittspringa !!

Jag, mammornas mamma (enligt mig själv då) tar ju givetvis mittplatsen i sängen om det kommer in små knoddar på natten. Å hos oss kommer det in minst en varje natt...
Vår sänggavel, eller stomme var det, den brakade sönder för ett tag sedan. Så nu delar sängen på sig ( 2st 80 madrasser) OCH lämnar väggen med sådär en 10 cm (lagom för kuddarna att slinka ner) varje natt.... antar att det är pga allt snurrande och vändande när man sover :) Joho.... det är därför.... 
Så att ligga i mitten är värsta nitlotten... den drar jag frivilligt. Jag sover INGENTING om nätterna när jag ligger där.... Men vad gör man inte för sina barn ;) 
Fast en sak är säker, när kontot är påfyllt så ska vi köpa en ny, hel bäddmadrass !!

Mycket ska köpas när kontot fylls på.... diskmaskins tabletter framför allt. Shit vilken skillnad det är på kvallitet där !! Just nu har vi ett billigt skit och har vi tur så blir 50% rent när vi diskar. Finish poweball är apbra !!
Mmm... just det, på tal om diskmaskins tabletter *haha* I fredags så var jag och hämtade min faster ju... innan jag körde så bad jag Jackie sätta in frukostdisken i maskinen, men att jag inte hade några tabletter hemma, så det skulle jag köpa med mig. 
När jag kom hem igen så stod diskmaskinen igång.......... Min faster öppnade den och det VÄLLDE UT SKUM !!? 
Mmm, jodå..... Jackie hade varit så duktig så :) Hällt in massa YES diskmedel och slängt igång den *hahahaha* Bara i välmening såklart, men ååååhhhhhhhhh vad jag fick ösa skum resten av kvällen ! Fick köra den 4 gånger mellan ösningarna för att få ur allt skum :)  Go Jackie ;) 

Nu kom jag på mer som ska köpas (bra, jag skriver ut detta inlägget som handlelista sen) KAFFEKOKARE !! Nu är det pulverkaffe som gäller...... 
Vet inte om jag klagade här i bloggen över min söndriga kaffekanna ?? Den gick sönder en natt, då hunden
välte ner det ifrån bordet i tv-rummet. Jag å Mogge hade slappat och fikat på kvällen, sen struntade vi i att plocka ut disken..... Så hunden ville klart ha kladdkakan som låg kvar.. å ivägen stod kannan...
Ja, men så efter 2 veckors gnäll köpte jag sen en ny kanna för 350 kr. En vecka efter det så small kaffebryggaren. Jag vet inte varför, om det är pga av strömrusningarna vi har här eller om det var något fel på den... Men den small, utan att vara igångsatt med knappen. 
Så nu tänkte vi ge upp kaffebryggare..... har kört på pulver.... Men naääää, det kommer bli en bryggare igen. Förmodligen en likadan som vi hade innan, så OM kannan går sönder så har vi en extra :) Ibland är jag bara så smart ;) 

Nähä, resa röve.........åhh RESA !! Jag vill resa !! Vi skulle ju jobba häcken av oss nu i ett år, så att vi på vår bröllopsdag skulle kunna åka på bröllopsresa med alla barnen. 
Jo, tjena... TACK mamma och TACK kära bror, underbara ni som gjort detta möjligt för oss som familj !! Tack, från djupet av mitt hjärta :) ELLER HUR !? IDIOTER.... Men som ägare ska jag stå kvar, så jag kan få mig lite extra skulder den dagen min bror har pundat sönder hjärnan helt och min mamma förskingrat pengar till sitt eget shoping missbruk. UNDERBART !! 
Men jag har lärt mig en sak.... synden straffar sig själv. Den dagen kommer jag inte stå där och plocka upp skiten efter er, så som jag gjort i alla dessa år.... 

Hat ??? Oooo ja, räkna med det. SÅ MYCKET HAT att det bubblar över snart. Nä, jag VET att det tar så mycket av ens energi och att man inte ska låta människor som dom få en att slösa det.... Men det är så MYCKET som dom förstört för mig, sååå mycket !! Jag kan inte släppa det, jag kan inte sluta hata. 
Jag har en låst blogg, där jag har lagt ut mer detaljerat... Funderar på att låsa upp den. Vaför ska jag smyga med hur illa dom behandlar mig ??? JAG har ställt upp på dom, kämpat som ett djur för dom i hela mitt liv och städat upp, ordnat och fixat med alla deras snesteg och misstag. 
GAAAHHHHHHHHHHHHHH !! 
Så, nu ska jag släppa detta för idag... känner hur pulsen går upp *grrr*

Men nu LYFTER jag röven ifrån stolen ;) Går och gör något nyttigt istället :)




 

Så börjar det igen *ångest*

Denna eviga skola !! När alla andra pustar ut och tycker att det är skönt att lovet är över så får jag ångest..... Jag VILL INTE lämna iväg mina barn. Jag vill ha dom hos mig, så jag VET att dom har det bra !!
Just nu sitter jag å mår illa, för jag vet att dom är lämnade (av Mogge) på skolan och har inte oss att springa till om det är något. Fryser dom ??? Är någon dum ??? Känner någon av dom sig ensam ???
GAAAHHHHHHHHHHHH !!!!

Nä, jag VET (för alla moralpredikningar lär ju komma nu) att det är bra för dom att stå på egna ben. Jga VET att alla barn MÅSTE gå i skolan bla bla bla.
JAG VET !!! Å jag prentar in i mina barns huvud att skolan är det viktigaste som finns i deras liv just nu. Det ger resultat, för alla ligger bra till i skolan och har lätt för att lära.  Himla tur det. Men JAG avskyr ändå att jag inte har rätten till mina barn. Att jag inte kan ha dom i samlad flock och rädda dom ifrån allt hemskt (nä, som givetvis inte är så hemskt utan saker som stäker dom i livet) där ute i vida världen.

Natten har varit en heeeel lång mardröm. Ångest till tusen och inte blir det bättre av att man har tappat allt det goda man kände för skolan i sig. De har börjat se barnen som produkter i denna skolan oxå nu... SNÄLLA ANNA (rektorn som är mamma-ledig), KOM TILLBAKA OCH RÄDDA DET SKEPP SOM SJUNKER !!!
Så nu är frågan... ska jag ta igen någon timmes sömn på dagen idag eller ska jag hoppas på att jag kommer klara sova i natt ??
Nä, nu kom jag på.......... natten som kommer lär bjuda på än mindre sömn.

FUCK

Öhhh, söööva suss ??

Jag somnar sittandes !!! Att det tar så på krafterna med besök av svärföräldrarna !? Å jag som inte ens behövde göra mat !! Roffe (Mogges mammas man) gjorde dagens mat, som blev kålpudding och morgondagens med som bidde köttfärslimpa !!! LYX !!!
Jag behöver inte laga mat på 2 dagar :) TÄNK var enkla saker som glädjer :D

Jag fick massa tips som vanligt inne i syrummet :) UNDERBART !! Det gav mig lite sylängtan :) Å jag som inte sytt mer en en tröja sedan jag blev arbetslös gjorde en superfin klänning på bara 1 timme.

Mycket bra dag, massa mys och lyx !!

Hade jag varit vid min dator nu, så hade jag lagt upp lite bilder från jul. Jag har JÄTTE KULIGA bilder på Jackie, som hon kommer strypa mig för, men det är det värt. Jag tänker visa det naturliga och vanliga Jackie ;)
Så håll till godo med de stackars få foto jag hittar....

Isacc i kusinens nya mössa ;) Guuulligt *s*


MuppFlisan



STÄÄÄDA !!

Yes......... svärmodern kommer på imorgon. Jag kan inte riktigt slappna av inför det, lär nog aldrig klara det heller. Så idag är det städa, handla och förbereda käk till imorgon. Låter kanske enkelt, men jag har hela vardagen med barnen att sköta samtidigt. Därför är jag så underbart glad över min bästatste faster i helaste världen som kommer hit och hjälper mig :)
Min man å andra sidan tycker att jag ska gör allt så krångligt..... Här är väl inte skitigt, här är väl inte stökigt.... äh, vadå mat. Du har aldrig några problem med att laga mat annors. Varför ska det vara så speciellt nu ??

ÅÅÅHHHHHHHHH !!!!!!

När i världshistorien ska vi, män och kvinnor, börja se på samma sätt på saker och ting !?  NÄR ska män börja uppskatta att man vill göra det fint och laga mat med omsorg när det kommer gäster ?? När ska män börja förstå att stuvade mackaroner och stekt falukorv INTE är festmat !? NÄR ska män förstå att det INTE är fint och städat så fort man kört in att skit till väggen så golvytan är fri........

Män behöver uppdateras ;)

RSS 2.0