Nä, varför ska jag hålla käften egentligen ??

Nu har jag ju svart på vitt, bevis på VEM det är som ger sig på VEM !!

Jag publicerar komentaren, så kan ni (om det på fullt allvar finns någon) som lyssnar på hennes snyfftisar och har skaffat er en uppfattning om detta av hennes fantasier......

Igår när jag öppnade min blogg, så var komentaren där. Jag, som kan lite om datorer iaf, kollade såklart upp vem IP numret tillhörde.
Jo, damen som springer runt å beklagar sig överallt.
Påstår att Jenny ljögit om att hon gjort annat när hon och jag umgåtts........ Herregud !! Vi hade träffats, en gång hos mig och en gång hos henne, fram till barnens dag. Då sågs vi tredje gången. Då var det oxå någon, eller damen i fråga själv, som letat upp Jennys blogg. FRISPEL utbröt och Jenny bombaderases av groteska uttalanden och påhopp om både mig och mina barn. Jag VET allt, precis allt som skrevs. Jag har läst, fler har läst.
Jag höll käften....... Jag har hållt käften LÄNGE !! Men nu är jag FAN trött på detta.

När hon och jag var vänner, som jag trode eftersom hon ringde dagligen och vi träffades x antal gånger i veckan.
Då jag led, grät och mådde så otroligt dåligt av att det var slut mellan mig och Mogge. Mogge som HON och alla andra viste att jag älskade och bara ville ordna upp allt med.
DÅ, då gjorde min "vän" en vidrig sak... Hon ringde mig en dag. Frågade efter Mogges telefon nummer. Jag gav ju det såklart...... Hon å andra sidan, gav det till en tjej, som hon försökte para ihop Mogge med. Planerade par middagar osv......Samtidigt som hon lyssnade på mig, som bara önskade att jag och Mogge skulle få va en familj igen. Min och barnens högsta önskan var att få ro i själen och att få va en familj....
HON kämpade för att han skulle träffa någon annan, bakom min rygg. Jag HAR anledning att hata, hon höll på att förstöra min familj, kämpade för att förstöra oss, onska, elakheter, vidrigheter.......
Någon som misstror mig ??....... Bara att säga till..... jag ska nog visa...

Åter till den här komentaren. Ja, jag kollade IP numret. Det tillhör henne. Mitt första sätt, innan jag spårade det var att jämnföra IP nummer med det hon komenterade i ett annat inlägg. Då utgav hon sig för att vara rätt person, sig själv.(samma IP nummer på inläggen = samma dator, som en avs stäpel typ) 
Nu påstår hon sig vara någon annan, i denna nya komentaren. Det roliga är ju då att detta Ip nummer tillhör henne. Mmm, då tänker ni att det var någon hos henne som skrev från den datorn..... Nä, det har jag oxå kollat upp. Kan förklara hur senare (inside info). Just nu ska jag följa upp det här........ Jag tar inte denna skiten längre, någon måtta får det finnas. Nu har du fått som du vill, inte för att jag hade velat låta folk höra vad jag gjort om jag var du.

Här är det, lagt på ett inlägg som jag inte kan fatta hur hon lyckades vända till att jag yttrat någon om henne. Vill du se det på plats, så är det på "Var, när, hur" inlägget......




FY Fan. DU kallar en av mina bästa vänner detta skitet. jag undrar dessutom om du är riktigt blåst det står namn som helena jenny möhippa osv hallå....och sen vill jag fråga dig,hur man kan sova om natten.jag skriver från henne för du är inte ens värd att veta vem jag är o vad folk tycker om dig nu.ta en funderare vem som är sjuk här låt hennevara i fortsättningen bara sitta o lägga så mycket tid på en människa o va så jävla svinig i sitt språk fyyyyyy...
(ursäkta, men vem fan lägger ner tid på vem ??)

Kommer kolla upp om jag får lov för Jenny att skriva ut vissa mess som är skickade ang mig och om barnen. Vill inte göra något utan att kolla upp. Vill inte skriva utan att få exakt ord för ord. Vill inte skriva utan att beviset finns kvar. För jag VET att ni (som tror att hon talar sanning) inte vet om hur hon håller på.
Hur hon talat illa om mina BARN i mess till Jenny, hur elak och vidrig hon varit mot mina barn nere på öppna förskolan. Barnen kan ju tala för sig själva......... Berätta vad hon pysslat med. Andra mammor kan berätta vad hon suttit och spytt ur sig om mig och mina barn. Hur hon ignorerat mina barn, som inte förstått varför hon, hon som vi träffade flera dagar i veckan, nu sätter näsan i vädret och ignorerar dom.

Allt de där har jag back up på. Inget som inte går att styrka........


Ni som nu tycker att jag ska va tyst om detta. Läs inte min blogg. Jag har varit tyst och tagit SKIT ang detta nu. Blivit anklagad till både det ena och det andra.
Finns en person som jag anar har gått på smörjan från damens sida. När folk sa till mig "Akta, hon är in nässlad". Så sa jag bara, "Nä, den tjejen har hjärna. Hon lyssnar inte. Hon bildar sig en egen uppfattnning utan att lyssna på skitsnack"
Ibland är jag för godtrogen, jag vet. Men det är färdigt med att ställa sig över damens patetiska saker. Nu får hon själv stå för sina saker.
Som att lämna en komentar i min blogg, hävda att hon är någon annan och så i ett inlägg lååångt efter jag lämnade denna kontrovers !!??
Nä, vill hon ha en figth, ett "krig" så varsågod. Jag är färdig provocerad och är fit for figth !!! Räkna med att NU håller inte jag käften mer.......
Någonstans måste jag få säga och förklara om hur hon inte ger upp. Hur hon provocerar och provocerar. Oftast är det i mess till Jenny, men görs det på min sida så får hon ju stå för sitt. Hon kunde lagt ner, låtit mig få lugn å ro. Men tydligen kommer det inte hända hur tyst jag än är....

Ni som står bakom mig i att jag bryter tystnaden, tack för ert stöd. Ni som har tankar om mig på ett negativt sätt i att jag måste börja försvara mig, starta en egen blogg. Tyck tänk och gör era påhopp där. Men räkna inte med mig som en läsare. Detta är MIN blogg med MINA ord och tankar. Sen får ni stå för er.....

Kommentarer
Postat av: Lina

Nä fy fan vilken människa. Svin finns det gott om tyvärr. Säg till om du behöver uppbackning, jag tar nästa tåg ner isf ;)

2008-08-30 @ 09:50:07
URL: http://yiyah.blogg.se/
Postat av: Grannen :)

Oj, jag trodde detta hade lagt sig. Har hon för mycket tid över på dagarna kanske?? Jag vill bara säga att jag tycker du är stark som orkar. Och att hoppa på dina barn grr Du vet vad vi tycker om dina barn.. UNDERBARA :)

2008-08-30 @ 10:04:44
Postat av: Sabina

Kram på er alla gumman o du vet vi tycker om dig o alla dina knoddar.....

2008-08-30 @ 10:13:34
Postat av: Sara

Starkt Mia! Varför ta en massa skit, som vi alla som känner dig, vet att du inte förtjänar! Jag tycker det är att sänka sin stolthet, när man går på oskyldiga barn och låter dom "smaka på" vad man känner för den vuxne!Hur mycket du än avskydde henne, var du aldrig elak mot hennes barn, tvärtom! Det var gånger på "öppna" som den lilla skadade sig eller höll på att skada sig, som du sa till mig att säga till mamma/henne, eftersom hon ändå inte skulle lyssna på dig eller tro på dig! Sen fick jag beröm och tacksamhet, istället för du, som hade varit den räddande handen! Fem egna barn och ändå ett hjälpande öga till de andra mammorna! Fantastiskt! Även Mogge hjälpte den lilla på öppna, men även då fick jag beröm för något jag inte åstadkommit! Barnen har inte med saken att göra och man bör inte visa vad man känner framför dom! Du har varit en förebild för dom alla! Kram! Älskar dig!

2008-08-30 @ 12:43:57
URL: http://sara75.blogg.se/
Postat av: Emma

Hmm... Ingen aning om vad som försigår... Men jag hejar på dig Mia! Hehe... Öster hakorna rular! KRAAAAAM

2008-08-30 @ 16:03:50
URL: http://gravidaemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du en sak ska jag säga dig. Ja en god vän till mig skrev detta vi har varit vänner typ hela livet. tror du jag är så jäkla dum o sitter o skriver detta själv???nej mina vänner uttalar sig väldigt gärna själva, kom inte med några jävla hot till mig, den funkar dessvärre inte kom på nåt bättre du säger du hållt käften hallå är du överhuvudet medveten om vad du skrivit om mig, hur kan du bara sitta och komma på så jävla mycket skit. onsan med sitt ansikte. Du människor har läst detta själva och tycker det är helt sjukt. Sen vad gäller din man ta de engång till va med honom o be honom iså fall ringa oss, försökt förstöra mellan er du kanske ska prata med jenny om mogge ringde både henne o mig. Dina barn har jag absolut ingenting emot det är barn jag faktiskt tycker om. Vad gäller mitt snyftande jag var väldigt ledsen över vad du lagt ner så jävla elaka saker om mig på flera timmar. Man blir chokad över hur en annan människa kan göra på detta viset du får vel stå för vad du gått ut med på din blogg manniskor blir faktiskt upprörda av det sen klarar dem faktiskt av själva att skriva till dig o ja hon var hemma hoss oss. så sitt inte o tyck att du blir på hoppad för då tycker jag att du ska läsa det du skrev om mig först. Hon ville inte skriva vem hon var för då hamnar vel hon med där i bloggen. ja många är på min sida i detta för det du skrev om mig är så groteskt o omoget av dig att det finns inte. Tänker du skicka vidare mina sms då drar du i gång ett helvete. Men då förstår ju verkligen folk en del. Allvar tycker dina vänner att det är bra av dig att skriva så om någon annan? En del av dem känner jag och har lite svårt att tro de om några av dem o framför allt dem som stått mig nära.Men man får tyvärr stå för att folk blir arga av sånt här som deras vänner får.sluta nu hitta på en massa skit du får bara en svart tunga...Ja bryr mig faktiskt inte mycke om dig men att du kan svart måla människor så för det är tydligen inte bara mig du gjort de med. Lycka till med ditt lalla protetekt framöver. Jag är stålt för den jag är o mina vänner med fick jag höra igår.......D

2008-08-30 @ 16:55:02
Postat av: Pernill@

Ja du vet var jag står !!!

Säg bara när och hur !!!!

Jag tycker att du gjort helt rätt att berätta för annars kommer hon ju undan igen eller hur ?

Lilla damen kommer nog att märka att en och annan av hennes "vänner" börjar få upp ögonen om vad hon eg sysslar med !!!

När man drar in barnen har man sjunkit så lågt att det inte går att komma upp igen.

Och lagligt har DU Mia inte gjort någonting eftersom du inte skrivit namnet på madame !!!!

Att alla sen vet vem det är är en helt anan sak, det har hon sig själv att skylla för vettiga människor ser igenom hennes spacklade fasad !!!

2008-08-30 @ 18:52:39
URL: http://minimi05.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Otroligt! Mia, allvarligt talat... Du kan inte må bra av allt hålla på från den människan?! Vad har hon i din blogg att göra? Kan man inte spärra IPnr? Hade ju varit mycket bättre... Så slipper du ju läsa skiten! =D

2008-08-31 @ 15:09:19
URL: http://jennssy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0