Äntligen snart fredag !!

Snälla gode Gud, ge mig en mildare vecka nästa vecka !!

Cornelias nya medicin verkar göra henne lite bättre !! Hon började få ont i öronen i Turkiet och sen har det gått upp och ner, mest ner. Nu är vi tre läkarbesök och två antibiotika kurer rikare, hoppas verkligen att det räcker ! Stackars ungen !
Lite stackars mig med för det är inte kul att vara mamma och inte kunna få smärtan att försvinna ! Skär i en :(

Jag har handlat lite i Tyringe idag. Lock till sposplattorna och salt & peppar kar, båda med rosor på såklart ! Köpte en kick till Isacc som han skulle få nästa söndag när han fyller år. Meeeen som vanligt kan jag inte hålla mig ! Dom fick den att dela på idag så får Isacc ha något annat i present ;)

Eftermiddagen bjöd på en runda till Willys och efter vi lastat av och packat in så blev det någon timme hemma hos Nellie. Fick minsann morotsstänger och dipp när jag ratade kladdkaka !! Snacka om bortskämd !

Nu ska jag slumra lite, natten till idag spenderades vaken med plågad liten Cornelia :( Ja ä pömsi !!


Vill testa !!

Äntligen finns det en app till blogg.se !! Något år för sent för min del, jag är ju sämst på att blogga nu för tiden ;)
Möjligt att det bli oftare nu då ? Små korta när man sitter och väntar på ungar, på att möten ska börja osv.

Aja, nu testar jag och tänker försöka mig på att bifoga en bild med :) Får bli en på mina snygga nya naglar som sitter på mina inte allt för smala fingrar :p
Men, test:


Hjälpa att hjälpa ??

I vanlig ordning så tar det ett tag mellan inläggen... men nu vill jag dela med mig av en annan blogg  som jag läser och som har fått fart på mig ;) SKITUNGARNA
Alla kan hjälpa till :) Det är ganska enkelt faktiskt !! Så här gjorde jag:

Jag tog upp med mitt arbete om "Skitungarna" och dealade till mig ett bra läge :) Allt det jag fick de anställda att skänka varje månad från sin lön, lika mycket skjuter C4 städkonsult till !! Så just i dagens läge sätter vi in 800 kr på barnhemmets konto varje månad :) Låter kanske inte så mycket, men varje krona räknas !!

Jag har samlat in och håller på att samla in kläder till pojkarna !! Första lasset av det jag hjälp till att samla in går ner till Uganda på torsdag denna veckan.
Nästa sändning som jag ska samla ihop till tänker jag kämpa för att få ner i början av december. Det kostar 1600 kr att skicka 20 kg... å det är inte så mycket man får ihop på ynka 20 kg. Frakten ska jag försäka få sponsrad av något eller några företag.

Min förtjänst på försäljningen av ljusen "PartyLite" under oktober och november ska gå till julklappar åt pojkarna. Min tanke är då att skicka dom något "onödigt". Vars en paket ska det vara, inget direkt tungt så jag har råd med frakten, men vars en "lyxig" julklapp. Något godis, en fin penna, en axe deo ?? Ge mig gärna förslag på vad man kan ge till killarna som inte väger så mycket och inte kostar för mycket men ändå ger "lyx känsla" :)

Som sagt, det är inte mycket jag behöver anstränga mig för att hjälpa !! Det lilla jag gör, gör jag med glädje :) Att sprida bloggen är ju det enklaste och det kan ALLA :)

RSS 2.0