Nu gör jag något jag bestämde mig för att INTE göra

Jag skriver om bröllop i denna bloggen.

MEN JAG MÅSTE HA HJÄLP !!!
Vad ska vi ha för färgtema på vårt bröllop ???? Mogge säger VINRÖTT *kräkas* !! Kärringafärg !!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!

JAG LEVER !!

Vill bara att ni ska veta det........

Städa städa varje fredag, d tycker jag är KUL !!

Eller inte.......

Ok, jag har sanerat toaletterna.
Dammsugat nästan hela lägenheten.

Ja.... för duka kunde jag inte, eftersom jag inte hittade någon rosa pappersduk till borden. Bara en lila duk fanns, å det skulle Micka INTE ha. En rosa var det, ingen annat.
Nu får jag fara till EKO imorgon helst innan dom öppnar.... För jag får FRISPEL på att inte ha allt sådant klart dagen innan !! Å tyvärr får det duga ,med lila då, för EKO har inte heller rosa kostigt nog.
Ja, men som sagt så är ju en duk bra att börja med om man ska duka.... Å nu täker jag mitt förbannade pucko till och kommerpå att rosa underlaka hade jag ju kunnat ha som duk.
Jag är en sån extremt dryg idiot !!
Fan....

Ja, Smörgåstårtan, den hade glömt rödlöken till, å det ska va i fyllningen. Kan inte gärna bygga ihop den idag å slänga i rödlöken imorgon ju.

Tårtan till barnen.... ja, jag glömde köpa barbien som ska va i mitten (prinsess tårta där tårtan ä klänning) Men den är ihop byggd och ska bara göras fin imorgon. Om jag inte glömmer köpa barbie vill säga.

Tårtan till vuxenkalaset, det ska va en ricecrisp tårta. Jag va så jäkla duktig å köpte äggen till marängen, men nog fan glömde jag ricecrispen !!! Å hur lätt är det att göra en tårta å lägga på bottnarna nästa dag ?? Nä, precis.

Ballongerna som skulle hängas upp överallt, dom hade jag glömt köpa snöre till !!! Hela lägenheten är fylld med 50 uppblåsta ballonger nu på golvet nu.


Men jag har delat korven och gjort dom små grönsaks paraplyerna klara. Skit bra va ??

Min ENORMA rentvättshög ligger kvar på bordet i finrummet.
Tur för alla andra att dom åker här ifrån imogon (ridningen)så dom slipper mig !! Jag kommer va en satmara sista timmen innan folket kommer.
Å en sak som är säker är att jag kommer inte hinna allt jag ska göra.
1 smörgåstårta
1 ricecrisptårta från grund
2 barbie tårtor
50 korv och köttbulle spett
Vika mängder med tvätt OCH lägga in det i rätt rum. (Janice kan intyga mitt berg, å har inte krympt under dagen)
Handla allt som jag glömde idag.
Duka
Klä och sminka mig. (jag har köpt en egen prinsessklänning idag)

Ja, det är väl typ det lilla jag ska ta itu med innan kl 12.00 imorgon.
Ställer klockan på 8.00 annars är det jätte kört.... minst jätte kört !!


Hurtig !!

Målat Mickans rum klart, lagat middagen till imogon, så det är bara potatisen att fixa då (köttgryta), städat, lagat middagen till idag, tvättat miljoner maskiner tvätt, hämtat och lämnat barn i skolan osv osv

Så har jag ÄNDÅ fixat trycka in lite nöje oxå;)
Frukost hos Sara (fete frulle, dö god !) och shoping på EKO med Sabbe.

Det kallar jag en effektiv dag !!

Imorgon blir det high speed på mig !!
Lämnar barnen 7.40 ca... åker till Willys å handlar ca 8.00. Hem å packa in, baka. Bullar, tårta och några andra små kakor. Städa och måla Flisans rum..... Hämta barnen vid 14.
Byta till vinterdäck kl 15 på volvo. Hem efter det och börja doma med kvällens mat och sen ta ner bord från vinden å duka.
Städa lite till och så förbereda så mycket jag kan i matväg inför lördagen.
IDOL ska ses under dukningen antar jag ;)

Så tro fasen att jag måste lägga å ett kol imorgon !! (duschade nu ikväll så jag är ren å fräch när jag ska ge mig ut bland folk !! )

Mysdag

Mickans fördelsedag :)  Vi bowlade som planerat klockan 12. Gick väldigt bra för barnen, inte líka bra för mig. Vi hade 2 barnor, 3 stora barnen på en och jag mer 3 yngre barnen på en.
Ungarna var helt toppade och slängde iväg klot hejvilt !!! Jag har en bunke bowling proffs här ;)

Vidare till öppna med glass och kex i stora lass....... Fikade och pysslade. Fyndade i affan :D

Hemma så var det gårdagens väldigt sena middag i repris.
Nu så har vi precis avklarat årets första glögg mys framför tvn :)

Vi hittade kameran precis !! Slänger in bilder allt från en minut gamla till dagar gamla :)

Mickan som smyg fotar mammlans bloggande (precis nyss)


Andra lägger upp bilder på sina nystädade hem... Jag lägger upp på mitt "redo att städas hem". För ni ser att dammsugaren och sopsetet står framme va ?? (taget nyss, fotograf: Mickan)


Mickan på sin födelsedag, på väg att bli sjuk :(  Hängig och blek... (nyss)


Men man är aldrig för sjuk för att muppa sig !! (nyss)


som sagt..... (nyss)


Mammlan hänger på utan protester


Pigg än sålänge ! (nyss) Flisan och Micka


Alex har pysslat på Öppna (måndags)


Pappas gener... Oliver (söndags)


Isandes kall dag !!! Var tvungen att fota vår fina Ikaros klädd i is ;) (lördags)


Pissepaus på Donnken i Halmstad !!! Eller var det i Falkenberg ?? Aja, på vägen till Gekås Ullared iaf !! (fredags)


Egenkär !! Alex fotar sig själv ;)




Ytte pytte mini bebisen

som Mickan är här hemma fyller 4 år, 4 hela år imorgon !!! Hon har spanat in och klämt på sina presenter ikväll. Gick in och la sig tiiidigt för att det skulle bli imorgon snabbt !!
Gullunge :)

Pynta

Nu ska jag snart hämta mina knoddar. Idag blir det storstädning hemma, inför helgens kalas :) Lägenheten ska pyntas i rosa och prinsessor !!
Lika bra att börja redan nu med det som går att fixa..
Imorgon är ju min lediga dag, eftersom barnen har studiedag. Då blir det bowling (som inte blev av i söndags) och så öppna förskolan såklart ! Inte mycket tid över till städning.

Så blir det lite shoping på EKO. Rosa pappersduk, lite mys till Mickans frukost på sängen imorgon och kvällsmys till ikväll :)
Känns nästan som fredag idag *s*

Dax att bege sig

Kallt

Jag fryser ihjäl !!!

Jaha ??

Snart jul. Ska inte julen och tiden fram till dess vara en glädjens tid ???
 
Kaos och storm på alla håll och kanter, överallt ju. Blir nästan mörkrädd !!!
Jag lärde mig en gång i tiden att ta vara på det jag har, att vårda det ömt och inte ta någon i min närhet förgivet. Även om man inte alltid vinner på det i det korta loppet, så står man nog alltid som en vinnare till slut ändå. 
Att göra och säga saker förhanstat lönar sig aldrig, aldrig. Kan skada mycket mer än vad det var meningen att göra. 

Jag ska ha en bra jul :) Mina jular har kantats av fruktansvärd smärta och ångest, ganska många år tillbaka. Detta året, äntligen, så ska jag ha en underbar jul. Det är slut med dålig stämning i november/december. 
Jag har alltid älskat julen, jag har förknippat den med mys, glädje och lycka !!! Där ska jag vara i år :) Med underbart mys, bakande med barnen och tomatar å pynt överallt !!! Kalla vinter dagar fulla av bus i snön (ja jag drömmer nu, vi har inte snö i skåne mer än 3 dagar om året) och sen mysiga kvällar i soffan med glögg och varm choklad !!  

I'm dreaming of a white Christmas, just like the ones I used to know !!

Vi tog oss vatten över huvudet !!

Bowlingen får vi ta på onsdag istället. Alla barnen var helt slut efter 4 timmars badande.
Det är ju studiedag i skolan på onsdag, så jag flyttar min fridag dit. Blir bowling direkt efter frukost och sen ner till öppna förkolan. Hem vid 4 tiden för middag och tårta !!

Måste baka !!! Mickan fyller hela 4 år på onsdag !!!  Vi ska ha kalas på lördag.... Hoppas jag får ork till lite bak i veckan. Va ska man ha då ? Kanelbullar, kärleksmums och... vaniljhorn då. Ungarna kan väl slänga ihop negerbollar, sen får det va bra.

Helgen efter det så ska vi på julbord med jobbet, på Vannaröds slott. Åhh... GOTT !!

Gårdagen var trevilg. Vi var från början, eller fram till en timme innan vi hade besällt bordet, 8 pers. Det slutade med att vi blev 3 pers på restauranten. Veronica hade förklarliga skäl till att inte vara med å äta, men mötte upp oss efter att vi käkat.
Men vi som käkade hade lika kul för det !! Å senare partaj fylldes upp med folk på en festen som Veronica tog med oss till. Mycket najs...
Ute träffade vi MÄNGDER med roliga människor !!!
Jag var väl inte riktigt på G ska erkännas.

Nu ska jag bröllops surfa en liten stund, det var längesedan sist !!!

Guuuuuuuuuuud

Va sleden jag är !!!
Inte för att det blev något drickande igår, eller 2 och en halv cider blev det. Jag åt så extremt mycket mat, så dricka fanns det inte plats över till.
Fy för sören va god mat det är på Rosegarden !! Å nu är det inte bara så att man får en förrätt serverad, buffen och sen efterrätt serverad. Förrätts buffe, wok buffe och efterrätts buffe.  Ja jag åt som om jag aldrig skulle få mat igen !!!! MOFFLADE !!!
Tänker inte  ställa mig på vågen idag inte !!

Nu sitter jag här med tändstickor som håller upp ögonlocken och laddar inför en dag på badhuset, pizza käk och bowling...
Jag ser ser verkligen inte klok ut !!! Inte en gunnta smink, gårdagens men i form av russin ansikte och mycket klädsamma ögonrödor. Hoppas bara jag inte stöter på någon på vägen in till badhuset !!!
Efter badhuset kan jag skylla mitt svullna fejs på en klorchock !!!!

Mickan är FÄÄÄÄÄRDIIIG på toa nu... mumma !!

Jisses amalia

Hur många gånger kan man köra fel väg på en och samma resa ??
Sista pissepausen tog priset !! Vi körde av motorvägen för att Caroline (Lottas kompis) skulle kissa (för femhudra femtioelfte gången). 4 totalförvirrade brudar i en å samma bil hittar inte rätt väg igen. Vi körde under en bro si sådär 4 gånger. Vände på parkeringen,där lastbilschaffisarna hade rotat sig för natten, 2 gånger... Å detta var verkligen mitt ute i ingenstans !! Men nnu har vi iaf sett utsidan av "Gille" fabriken riktigt ordentligt !!
Nästa gång jag åker till Ullares så ska jag ha GPS med mig. Ja tacka gudarna för Lottas andra vän, Bullen, som guidade oss genom varenda felkörning !! Å vilket tålamod han hade... för jag ljuger INTE, vi var vilse mer än vi viste vart vi var.
Vi hade riktigt kul !!! En lyckad dag i Ullareda !!

Jag shopade ganska mycket julklappar. Födelsedags presenter till Mickan blev det oxå. Kläder i mängder till Oliver, lite till Alex, Mickan å Isacc. Nästan inget alls till Flisan å Cornelia. En blus å en skjorta till mig...... Håsor, 12 st till Mogge.
Ja, så massa kalas saker till Mickans kalas !!

Imorgon är det bokat bord för 8 pers på Rosegarden. Någon mer som ska hänga med ?? Säg till så jag kan boka mer platser då !!

Nu ä jag klar på muggen, natte dax !


Man ska se saker från den ljusa sidan..

det har jag hört iaf......
För nu, ikväll, har jag många huvudbry...... Några man åtgärdar lätt, vissa man får anstränga sig för...

Jag borde rakat benen längs upp, och från mitten å ner..... (mitten av dom oxå om jag tänker efter) Måste leta fram knästrumpor och boxer ikväll så jag inte chockerar mina vänner ifall vi skulle komma i samma provrum.
Det ljusa i det hela är att ........ ja.... att....jag fryser inte om musen å benen om jag är luden, nu när det är vinter å allt.. nästan !! 

Jag spärrade mitt tradera konto precis, knappade in fel lösen 4 gånger... hur fasen jag nu lyckades med det, jag har ju samma på alla mina inloggningar !!
Det ljusa (jag behöver inte ens tänka efter) är att jag inte lägger inte ut Mogge på en billig jävla 3 dagars auktion i ren ilska. Han är så förbannat sur å tråkig att jag är i princip redo att betala nån för å ta honom !! Hans friveckor är en ren plåga från onsdagen å fram tills han flyttar in i sin lastbil på söndagen. Han är inte gjord för att gå hemma och va en myspappa. Han behöver jobba för att må bra, han behöver jobba för att mitt psyke inte ska knäckas !!
Men jag älskar honom lika mycket för det ( iallafall på söndag när han har åkt *s*)

Jag har inte satt på vinterdäck på bilen, å va ska, just det, till Ullared imorgon......
Det ljusa är väl att....men ja?? JO !! Att skulle vi halka av vägen så KAN det va en riktig pudding till brandman som kommer och baxar ur oss. Givetvis så går ju mina tankar till Lottas kompis som ska med som då är singel*host* För jag tittar inte på snygga brandmän !! (snälla Lottas kompis, va singel så jag inte ljög för mycket)

Ja, det var väl dom största problemen för mig just nu.... å det blir många om varje hårstrå räknar som ett lixom...

Nu ska jag sova, för jag får gå upp 5 imorgon. Eftersom jag inte packat gympakläder till ungarna (2 st), inte plockat fram kläder till någon alls, inte ens mig, så lär jag ha endel att pyssla med. Å så lägger jag mig med vått hår.
Jag är den mest organiserade människa jag vet.....

Min stackars mor

är inte iväg så ofta.
I tisdags så var vi på kurs i Malmö. Det är 10 mil dit... det är ju ganska nära tycker jag.
Inte mor min... hon kollade upp bilen grundligt !! Inte att förglömma oljan och mösntedjupen i däcken. Långtur för henne !!

Imorgon ska hon och hennes sambo på Julmarknad i Tyskland..... tyvärr så börjar inte julmarknaden förens den 28 nov....
Stackare, när det väl händer något i hennes liv så blir det så...

Kirrar krubbet

Står å lagar mat medans jag laptopar :)
Ikväll blir det karré och potatisgratäng. Får ta fredags middagen idag, eftersom jag är i Ullared imorgon ju !! Då får Mogge å ungarna käka "Mogge special", pizza från pizzerian här nere ;)

Skulle behöva ha tag på Sara och Helena...... Helena är det ganska akut med, eftersom jag behöver berätta hur dax vi ska ses imorgon. Kan ni ringa mig ?? Jag har inga telefon nr kvar ju......

Jobbe dag

sista jobbeda´n på denna veckan !!

Imorgon bär det av till Ullared !! Jag ska inhandla kläder till alla ungar, vinterkläder till dom som inte har. Lullull saker hem, mitt rum, Alex behöver mycket, tjejernas, Mickans prinsess rum, killarnas rum som ska snyggas till , köket som verkligen behöver pyntas och tv rummet som är så stort att det aldrig blir färdigt !!
Så julsaker.... snyggt pynt till jul. Vi ska ju fira hos oss i år, så det ska va riktigt juligt :)
Mängder med saker till Michaelas barnkalas, som givetvis ska va i rosa och prinsess tema.
Kommer va riktigt fattig efter denna resan !!

Önskar

så himla mycket att klockan vad 21.00 så alla barn låg i sina sängar och jag i min

Nu bestämmer jag !!

Klockan 19.00 på Rosegarden lördagen den 22/11

Nu så bokar jag bord ;)

Ett öga för ett öga, en tand för en tand !!

I fredags så kom mina tjejer uppspringades,garvade så dom va blå i huvudet.
Då hade min kära bror satt upp ett FULE FOTO på mig, på min "ytterdörr". Alla som känner oss vet vart får ytterdörr leder. Jo, ut till bankens minuten... som är inne i en vädligt upplyst hall.
Han hade ansträngt sig så till den milda grad att bilden tom var laminerad !!!

Vet inte vad han tänke på...... jag har ju värre saker i min dator på honom (och värre än detta ni kommer få se) som jag inte tvekar en sekund att använda *mohahahaha*


Här är den ljuva hämden, del 1





Nu börjar det på riktigt

Jag har alltid ledvärk, men det kan jag ignorera bort. Det sitter oftast i händerna då.... Men på vintern så blir det nästan olidligt vissa dagar. Idag är en sådan dag.
Benen värker och jag kan inte göra mer än klä mig varmt, krypa under täcket och gnugga upp värme på dom ställen som inte ger med sig.
Helst vill man bara sparka av sig benen och slippa skiten.... Benen är jobbiga att ha värk i.
Som tur är så här det "bara" benen idag. Hade varit värre om det hade satt sig i armarna med.
Man ska se det från den positiva sidan ;)

Nu är det inte så att jag lever med någon livhotande sjukdom. Jag hade säkerligen fått mediciner för detta och mått prima jämt om jag inte varit så rädd för att få en "stämpel" på mig. Jag vill inte ha någon sjukdom stämpel ifrån någon läkare.... Har fått för mig att man får lida mer av den stämplen än av besvären sen..

Mogge fixar med chevan idag. Bättre sent än aldrig som man säger. Det innebär att jag börjar jobba senare idag. Men nu tycker jag nästan att det är lite fööör sent. Var blir han av ??

Imorgon ska jag ner till Malmö på utbildning (finns ett fint ord för det som jag inte kommer på). Det är riktigt kul ska jag säga. Gillar lära mig saker. Låg igår och filosoferade.... jag saknar Komvux och all ny kunskap man matades med. Jag vill veta mer ingående om politik, hur sverige är uppbygg, om Sveriges och världens histora. Psykologi lektionerna såg jag mer som ett nöje att gå på, än ett tvång. För att inte snacka om religions lektionerna....... Åhhh... jag älskar att läsa om religioner.
Jag har läst väldigt mycket av Koranen. Det är något som många borde göra... Det gör att man försår många av dom "konstigheter" som muslimer pysslar med.
Som personalansvarig har det hjälp mig mängder. Jag vet att den muslimska kvinnan inte får titta en man i ögonen, inte ta han i hand eller visa sitt hår. Det är inte för att vara otrevlig, utan av respekt för sin religion. Något som accepteras utav kunderna, så fort dom fått veta att det inte är av ovilja som deras städerska är tyst som en mus och smyger runt utan att titta på personen.
Klagomålen blir genast en "aha" upplevelse för kunden och allt är frid och fröjd ;)

Nog om det... jag hade kunnat mala på om religioner i timmar. LÖV IT

Nu får jag väl fixa till mig och hoppas på att Mogge kommer snart... Jag behöver jobba för att känna mig frisk i mitt ostabila psyke *haha*

Lina... är det inte denna ??

Utan att säga mer ;)

Hur lyckas han ??

Herregud, jag ligger dubbel....
Tittade runt bland bloggar och såg detta klippet !!! *ASG*

Dra en gräns

Snackar med Jenny på msn.....

Mia säger:

Tycker det ska bli kul med massa olika tjejer som inte känner varandra alls

Jenny säger:

ja sånt e skoj.. fast jobbigt endå..

Mia säger:

Nä, jag flippar ut fullkomligt

Jenny säger:

för man vet inte hur de går liksom.. ja har svårt för sånt för ja e litta blyg

Mia säger:

ä du ?

Mia säger:

INTE jag

Mia säger:

DET är mitt problem

Jenny säger:

men det är ju bra

Jenny säger:

mycket bättre än å va blyg och mesig ju

Mia säger:

Nja....

Jenny säger:

jo de tycker ja

Jenny säger:

fler borde vara så!

Jenny säger:

allt blir så mkt lättare då ju

Mia säger:

men att kunna babbla med allt å alla om allt är inte alltid så bra

Mia säger:

INTE på fyllan iaf

Jenny säger:

nä klart

Jenny säger:

man får ju dra en gräns

Mia säger:

FÖRSÖK dra en gräns på fyllan !

Jenny säger:

haha

Jenny säger:

mmmm ja vet


Kanske ska inför en ny yrkesgrupp !? Gränsvakter !! Hade ju varit så jävulskt bra !! Så slipper man ju göra bort sig så mycket på fyllan !!
Man hade plaserat ut dom strategiskt.... en på tjejtoan, MINST en just där. Han ni tänkt på det ?? Hur trevlig och kärvänlig man blir just på damtoan ?? Man delar med sig av smink, upplyser folk om vilken toa den är stopp eller spyor i, så dom slipper den otäcka upplevelsen !!! Pratar å pratar å pratar....
En gränsvakt vid baren... DÄR flirtar man villt för en fattig cider eller drink..... DET upplevs som pinsamt dagen efter.
En på förfesten, så man kan få gränsen dragen om hurvida man ska gå ut eller möjligen sätta sig i en taxi hem redan då !
Varför inte en på systemet redan, i förebyggande syfte !!! Det kan man ju spara in en personal på kanske ? Man måste tänka ekomomiskt när man tänker företag ;) Ja, så blir det inte så många gräner som behöver dras ute sen menar jag. Då har man reducerat problemet....
Okej då... en i varje langares garage med då....
Men den viktigaste av dom viktigaste ställena att ha en gränsvakt på, det är på klockslaget 03.00 !!! DÅ behöver man en riktig gräns dragen !!
Eller slår man två flugor på smällen och utbildar alla taxi chauförer, ja å alla som kör svart taxi till gränsvakter oxå !!

Detta är nog en grym ideé !!!! Jag skulle göra många människors liv SÅ mycket trevligare under många söndagar i resten av deras liv, med denna affärsplanen !

Jag är GOD !!!


Snopp mellan benen

är förbjudet på lördag !!! (iaf en egen)

Listan har förökat sig !!

Janni hoppade av så:

Mia
Sara
Jackie
Sabbe
Jenny (hänger med ut, hinner inte äta. Jobb)
Sofia
Veronica
Eva (hette hon nog)
Lotta (om Ullared inte ruinerar henne)

Så har vi våra frågetecken....
Räkan ?
Lina?
Zandra?

Inga fler som ska joyna ????

Nu svänger det !

Å shit va man tyckte att man va GRYM på denna dansen.....

Synd att det inte finns bildbevis från någon chilensk fest !! Någon av alla födelsedags fester vi var på, i källare å på Näsbys klubbstuga. Det måste ju finnas bilder någonstans !?


Men vilka minnen !!

Nu får ni stå ut med 250 inlägg med gamla nostagilåtar !!


Herregud...... jag får rysningar av alla minnen som väcks !!

Hahahaha.......

Å här har vi en annan låt som jag plågade omvärlden med !!!

Jag kan lova er, att jag än KUNG på att spela sönder låtar !!!


1997

När jag väntade Flisan så lyssnade jag på denna låten dagarna i enda. Vi hade en hörnsoffa och barnens pappa hade meckat in en bas unden "böjen" på soffan. En perfekt plats för mig att ligga på men mega volym och hoppa i takt med musiken !!

Flisan har alltid älskat denna låten, inte undra på !! Nu rockar hon å Cornelia loss på golvet, med låten på repeat såklart !!

Viskleken

Mogge är på grabbkväll och jag å barnen leker visk leken.

Första "sagan" blev (ok, det är barn så det blir torra sagor)

- Det var en gång två små flugor som va pigga på en bondgård med fyra kor

Nästa
- Det var en gång tre katter som gick på bio i stan med salta popcorn.

Usch, det är ansträngande att vara lektant !!

Uppdatera !!

Nu får ni börja blogga lite.... jag har tråkigt !!!!

Slänger

genast en lur.
När jag hittat honom......

Vassågo, käraste kusin ;)

Som utlovat

























Här fick ni ett smakprov ;)

för att jag måste skriva ännu mer !!

Lilla söta Johan Palm skulle jag kunna äta upp !! Gud asså........ han kommer bli utsedd till en av dom snyggaste männen i världen när han växt upp och fått hår på ...... hakan.
Än sålänge så är han grymt socker söt !

Oj, glömde skriva

klart om IDOL !!!
Jo, är det någon skiva jag kommer LÄNGTA efter så är det Annas. Dom andra må va hur proffsiga som helst, men hennes röst är så egen, så stor, så speciell.
Jag köpte Daniels skiva när han släpte sin........ Kommer köpa Annas när hon släpper sin, även hon nu inte vinner.

NU ska jag ta sladdarna.....

Fredagar är heliga

Jag är nu mer ledig om fredagar. Underbart !!
Men kvällen då Mogge kommer hem, man äter någon god fredags middag och sen slinker in i soffan och knäpper på IDOL, det är så heligt att det finns inte. Ljuva underbara fredagar !!

IDOL på tvn nu..
Kevin och Alice är så överlägsna dom andra. Proffsiga och deras röster går ju inte jämnföra med dom andras.

ÅÅhhhhhh jag vill ha singstar !! Men NEJ, jag har jiu glömt bilderna från halloween festen ju. Ska genast lägga in dom.....

*kutar iväg efter kamera, sladdar och doningar*

Blankt

har haft en vanlig morgon....
Väckte barn, klädde barn och utfodrade barn.
Körde dom till skola och dagis.

har haft en valig dag på jobbet....
Kaffe och småsnack med jobbekompisar
Kaffe och offertrar (offerter ?)
Kaffe och snick snack med Ingrid (mamma)
Kaffe och offertrar
Kaffe och macka
Kaffe och uppdateringar av utskick och pressentation
Kaffe och doften av Kims fisar
Kaffe och bröllops surfande 

haft en valig dag efter jobbet...
Hämtade alla små och stora skitungar.
Åkte till EKO och shopade egoprylar till oss tjejer :)
Slängde in disk i maskinen
Åkte hem och beställde pizza och käkade med glada miner
Gjorde hårinpackning på Mickan, Alex och Flisan.
Fixade med barnens läxor.
Vek 50 kg tvätt, MINST
Bokade ett bord på "barnloppisen" i Färlöv den 23 nov.
Satte mig i soffan och glömde bort allt annat jag skulle gjort.

Ja, lite sådär ..... Just nu är det antingen så att jag märker inte allt som händer runt mig eller så händer det helt enkelt inget.
Eller jo.... Oliver till tannaplågarn 12.00 Cornelia till tannaplågarn 14.40, båda imorgon. Tänker ändra någon av tiderna. Tänker inte ligga å asa dit 2 gånger på samma dag !!

Ååhhh va jag INTE vill ställa mig i duschen nu... åååhhååå va jag MÅSTE. 
Jag vill ju oxå gör hårinpackning. Äh, den tar 3 minuter, det hinner jag väl med om jag ändå ska duscha ?? Annat var det förr i tiden, då jag var ung ;) Då var tiden 10 minuter på en snabb inpackning.

Då var man tvungen att börja redan på morgonen med alla procedurer om man skulle på Lillis på kvällen !!
Sara sov ofta över hos mig då, enbart för att vi skulle kunna åka "lillis bussen". Ja, istället för att gå dom 15 minuterna hemifrån henne.
Det fanns ju miljoner och åter miljoner snygga killar på bussen ifrån Önnestad !! Klart att vi åkte den och fick sitta i centrum av alla dessa godingar i några mil... för det blev mil. Inom Vä, Öllsjö och hela köret..... Men vi njöt varje kilometer !
Så på morgonen, innan Lillis....... Nej, det var ju "Skåne disco" på lördagar. Lillis va väl på fredagar ??
I alla fall så hade vi ansikts masker, plågade oss med ångbad för ansiktet.... kokande vatten i en gryta, huvudet NÄRA vattnet och så en handuk över, för att få det ännu varmare.... inpackningar, gurkor på ögonen osv osv...... Avslutade dock allt med att täcka fejset med Clerasil täckstift....
Hahahaha..... det var tider det !!
Å på Lillis å Skåne disco så dansade man INTE om man var RIKTIGT cool. Nä, man gick varv. Medsols.... motsols... medsols... osv. Svalde en cola å några chips....
Shit Sara, vi var coola brudar... COOLA !!

Slänger in handuken

å säger natti...
Igår så låg Mogge här brevid
Längtar lite tillbaka till igår
vill känna, ta, lukta på min Mupp Mogge ;)

Det där är en lite rolig grej.  Såfort jag säger mupp så tror han alltid att det är honom jag kallar på *haha*
- Va !? är alltid reaktionen
Min söta bästa mupp :)

Tjejkvällen !!

Raggar fler folk till vår tjejkväll !!
Kooomsi komsi....

Hur dax träffas vi ?? 18.30 är mitt förslag..... låter det bra eller någon annan tid ??
Vart käkar vi ?? Rosegarden ;) ???? Något annat förslag ??

Nu hoppas jag att alla som "anmält" sig hänger på ;)

*Räkan
*Sabbe
*Sara
*Janni
*Jackie
*Mia
*Veronica
*Lina

Vem har jag glömt ??

Bögar

verkar ha det så förbannat roligt ALLTID !!
Skäms inte i första taget, gör bort sig och njuter av det och tar inte sig själva på så hysteriskt stort allvar...
Härliga människor !!

men för all del (do tidodidodido), jag kan ha fel... Känner inte en enda en..... va jag vet iaf.

Mönster elev

Det är min son det ;)

Han är mognare än barn i sin ålder, har större kunskap och suktar efter mer än en lärare kan önska sig.
Jag vet ju redan att han är grym, känns bara skönt att få det bekräftat av en lärare med ;)
Men ett problelm fanns..... han har jätte svårt för att hitta på.. Fantisera.
Jag vet ju att han lyckas ganska bra med sina fantasier sålänge det handlar om saker som skulle hänt honom på ett eller annat sätt. Men att hitta på en berättelse om något eget, det har han svårt för.
Jag tror att barnen idag är så matade med andras fantasier genom barnkanaler som finns, filmer och dataspel, så dom har inget kvar att fantisera om....
Jag vet att Flisan oxå har riktigt svårt för d där, att hitta på berättelser... Ja, samma gäller Cornelia när jag tänker efter.

Idag är jag ur balans... en såndär "tycker synd om mig själv dag". Eller bara nu på kvällen..... Önskar jag hade ork att åka till det förbannade solariet eller till gymet.
Ska jag packa badkläder och tvinga mig själv att ta en runda i solariet å sen ner å simma ??  Ja, jag packar det och så hoppas vi på att jag inte kommer på någon dum bortförklaring imorgon ;)

Lilla loppan är minsan oxå ur balans ikväll *haha* Bäst att slänga henne i duschen å in i säng innan hon bryter ihop helt !!

Min älsklings tankar om mig

är INTE höga !! Innan idag så klargjorde han för mig att han var imponerad över att jag inte tankat i bensin i vår disel bil.....
Jaha ?? Nä, jag vet ju lixom vad vi kör på, så VARFÖR skulle jag ta bensin då ??

Nu så går han å lyfter på saker... jag undrar varför ?? Jo, då gör han det för att leta efte min mobil.....
-Jag har ju redan letat där sa jag ju innan, säger jag.
-Ja, men när du säger att du har letat på ett ställe så hittar man alllid det man letade efter precis DÄR !! säger han !!

Vadå ?? Nähä ?? Gör man ju inte....... eller ??

Ibland så fastnar man

å man vet inte varför......

Men denna låten satte sig direkt när jag hörde den. Helt underbar !!

Ja just det !!

Klart att folk undrar varför jag inte berättat om något frieri !!

Vi har lixom inte riktigt hunnit med det där *haha* Väntar på att Mogge ska gå ner på knä på något romantiskt ställe *haha*

Mmm...

Eftersom jag vrålade rakt ut här om att jag ska gifta mig, så kan jag liga gärna säga till om min andra blogg. Ville inte skyllta med något än, men nu behöver jag lite tips och råd....... Idag såg jag att 10 st redan hittat dit utan att jag sagt tills så, den är inte så undangömd ändå *s*
Så kika gärna in i den å hjälp mig med alla val !! Jag uppdaterar den inte jätte ofta, men ibland står ju planeringen still och då har jag inget att skriva om ju ;)
Klicka här så kommer du dit!!

Kim, glädjedödaren !!

Jaha... jag fick njuta av den nya mobilen i 4 timmar....... sen kom Kim på mig *haha*
Raka vägen tillbaka till affären med nya mobilen, för han har hittat ett annat ställe, där man får den gratis.......

Så nu har jag en gammal tegelsten, nokia dessutom...... slänger snart den i väggen så trög den är !!!

Köpt ny mobil

Så se till att ni skickar sms till mig nu och vem det är ifrån, så jag får allas tele nummer igen !!

Denna bidde det :)

*könsord*

Ok.... fick tag på underbara Pernilla som skulle ringa till min hemtelefon idag kl 6.00........
Jag tog min hem tele...kollade en extra gång om den inte mirakulöst hade lagat sig själv och funkade... Den gjorde den inte.....
Nu har nog, förmodligen, ganska uppenbart tryckt på telefonen, så när Pernilla skulle väcka mig så tutade det upptaget !!

Jag vaknade 7.48..... mina barn börjar skolan 7.50

Iihhhhh..... stressigt !! Men ungarna var underbara och vi var på skolan, påklädda och med frukost i magen, kl 8.30 !!

Så... nu ska jag börja jobba

Aj !!

Sitter och kollar facebook, mofflar aladin hjärt choklad och tycker synd om mig själv......... livet är inte kul utan mobiltelefon !!
Mmm.... så ser jag att Lina komenterat ett foto på sin son... nyfiken som jag är så kollar jag ju på det. Bläddrar vidare och ser hennes A på några foto.
Det gjorde ont !! Skar i hjärtat !! *haha* Har jag gått in för mycket i Linas lidande om det skär i mitt hjärta när jag ser honom på bild ??
Jag är så störd.......

Så kom jag på ett annat ganska stort problem nu...... hur vaknar jag imorgon ?? Ingen mobil, ingen väckar klocka.......
Någon som går upp kl 6.00 och kan ringa på min hem tele ??? Inte för att jag kan svara men jag vaknar ju av ljudet.

*jätte många svärord*

Igår... så gick jag med min mobil, runt i lägenheten och letade efter laddaren, eftersom den va slut på batteri. Någon snorvalp hade tagit den ifrån sin plats (brevid min säng) å jag hittade den inte. Orkade inte bry mig något nämnvärt utan fortsatte med att möblera om i massor av rum, tvättade å fyllde på tvättberget "sven-arne" (ren tvätt, så ni vet). När det var sussetajm så hittade jag inte mobilen. Den arbetar nämligen som väckar klocka hos oss. Fick ställa Mogges lur....
Gick upp kl 05.30 för att fortsätta leta.........har inte hittat den än. Efter som det inte fanns/finns batteri på den så kan jag ju inte ringa till den och på så vis hitta den.
Kan inte ringa alls... för hem telefonen har förmodligen fått sig en smäll av någon.... man kan ringa till den, men man kan inte svara i den. Det klickar som om man svarar, men den bara fortsätter ringa....... Ringa ifrån den går inte heller...... samma sak där.

Ja, så jag tänkte sätta mig å deppa framför tvn..... tro fan att parabolen blåst ur kurs ( eller va den nu har blåst) så jag får inte in kanalerna !!!!!!!!

Å för att avrunda allt på ett bra sätt så hade någon (Mogge) inte stängt fönstret i "fin rummet" ordentligt. Så ett buddah huvud och en snygg hög kruka, två mindre grå på fat, låg i bitar på golvet när jag kom hem. Fönstret har ju klart blåst upp i dagens orkaner....
Fast jag är inte JÄTTE ledsen över det.... för EKO har nya fina krukor som jag är sugen på ;)
Även om dessa var ganska nya.. så lite svider det.

Mmm... så nu ska jag brottas med "sven-arne" (tvätthögen) i någon timme å hoppas på att det var där jag la luren.

Lina- ge hit numret till dina spå damer !! Jag behöver veta vart den är !

D får räcka nu !!

Men det blev väl ok ändå ??

Jag har kämpat i dessa förbannade stilmallar och kodmallar i timmar nu !! Jag började röra runt där i... å sen så loggas jag ut heeela tiden. Ja, i stilmallarna kvittar det ju.... men hur lätt är det att hitta i kodmallarna igen ???
Ihhh...... något som skulle ta 30 min tog istället 3 timmar !!

Hysteriskt snabb lista om dagen
TURBO

Nu ska jag glida vidare bort till BT :) *lycklig*

Hittade min gamla blogg

Å jag bölar, lipar och tårarna sprutar !!!!

Ringde Mogge för att berätta om den, läsa lite för honom. Gick inte... började stor böla.

Tack gode gud för att jag fick mitt liv tillbaka :) Min värsta mardröm är att förlora Mogge igen. Jag vill ALDRIG mer känna mig så tom och uppgiven....
Mina tankar går till Lina som går igenom denna mörka jobbiga tid nu !!! När jag läser mina, väldigt få inlägg, men ack så påminnande så ser jag... Lina tänker/tänkte reagerar precis som jag gjorde......
Hemskt !! Man mår så JÄVLA dåligt men försöker hålla en så förbannat tuff sida utåt. Skrattar, skämtar och ler....

Här är min gamla blogg: Livet upp och ner
Väldigt få inlägg under en lång period. Men det lilla som står knäcker mig fullkomligt idag. Mina minnen är ju så många fler och väcks upp i kroppen in i minsta panikångest attack. Luftrören snärps åt på mig, precis som dom gjorde varje dag, fler gånger,hela tiden.

Åh fy.....

Men jag ska ta å rycka upp mig nu !! För jag har en annan blogg som tillhör NUTIDEN och FRAMTIDEN. Min bröllops blogg.
För jag ska gifta mig med den finaste människa på denna jorden. Den vackraste, mest perfekta man jag någonsin träffat.
Min Mogge !!

Lite tankar från visa mig ;)

Något fick mig gnällig igen...
Jag KAN inte hjällpa det, men jag klarar INTE av folk som har "rutiner" på sina barn som gör att världen runt om ska stanna upp. Man gör sig själv, barnet och omvärlden en björntjänst.
Barnen kommer in i våra liv, får våra ljud och levnads sätt att bli rutiner OM vi inte börjar "linda in dom i bomull" och har det tyst, håller klockslag mansikt och tror att alla runt om ska acceptera detta med ett leende på läpparna !!
Nä, låta barnen få komma in i sitt liv, utan att ändra det drastiskt.
Å nu har alla intelligenta fattat att jag inte menar att missbrukare ska leva på som vanligt, å alla miffon som tänkte lägga in en dryg kommentar sumpade jag precis den chansen för :p

Idag var min sista dag på denna veckan :) Imorgon ska jag och mina små fisar ha en härlig mysdag. Ska lämna skolbarnen och sen köra hem. Köpa frallor och äta "smältfralla" till frulle med smoothies (jag och ungarna är helt sålda på hemma gjorda smooties). Sen ska vi städa, för tro det eller ej, men det var mina barns önskemål *haha* Ni vet, jag är en sådan mamma som inte klarar låta barnen vara med att laga mat, städa eller vika tvätt. Det tar vi på sådana där "mysdagar", så blir det än mer speciellt för dom och jag klarar samla tålamod mellan varven  ;)
 12.30 ska vi in till Liz på MAXI å luncha !!! Taco buffé... mummsi.....(nu överdrev jag, jag är bara sådär halv sugen)
13.00 hämtas 3 av skolbarnen och så kör vi till öppna. Skolbarn modell äldst tar bussen till stan och kommer ner till öppna när hon slutat.
Efter öppna så ska vi hem och mysa med pappa Mogge hela kvällen och dom andra ska få mysa med lite fredags gott till IDOL.
Tror att 50 % arbets vecka kommer göra under för mig och min ork :)

Men jag ska ta å få en försmak av fredags kvällen redan nu...Moggemys :)

Sushi

Var på en sida nu, bara kollade av innan datorn stängs för natten... Å där fanns det ett forums inlägg om sushi. Åhh hjälp va jag är sugen på det nu... Det vattnas i munnen och jag bara önskade att jag hade Ulrikas (Ko San) nr i mobilen. Hon hade fått akut fixa en liten nattalåda till mig GENAST !!
Men jag kan ju säga att jag lär stå å knacka på dörren kl 11 på KoSan imorgon. GUD VA JAG ÄR SUGEN !!

Hittade någon liten bild som Kim har skickat mig, från Halloween helgen :)


På Isaccs maskerad kalas


Mamma sminkade fint.... det kliade MASSOR !! Mickan som ska till Thelmas kalas


Å Flisan på väg till Isabelle och Amandas Halloween kalas

Sååååååå
Natti

I väntan på att få lägga mig

så babblar jag lite här.

Läste din komentar Emma..... ska kanske ta å köra på det då??  Jag själv älskar ju deras produkter...
Ska gå till deras sida när jag kryper ner i sängen :)

Mmm... Idag så bestämde Sabina att om jag inte gått ner 5 kg till den 20de (var det va?) december så hjälper hennes mamma inte mig med en beställning som jag vill ha hjälp med.
Så idag 67 kg, då 62 kg. Jäklar, nu gäller det !!
Tack snälla du, som får mig taggad ;)

Usch, jag är finnig, trött, flottig och känner mig allmänt vidrig. Måste börja sola, täna och ta TAG i mig nu...... MÅSTE. Jag förfaller..... Börjar undra om min älskade höst har vänt mig ryggen ?? Att den årstiden jag alltid sett som min favortit har gjort mig deppig ?? Jag ÄR ju hösten !! Allt mysigt regn, det sköna mörkret och alla tjocka mysiga kläder man får ha på sig. Å färgerna !! MINA färger.... mossgrönt, mörkbrunt, svart, mörklila :) Löööv it :)
Men varför är jag såhär sunkig då ?? Jag har alltid blommat på hösten ju !


Maskinen klar...... dax för kvälls bestyr och sen sängen :)

Yes !!! Nu börjar det likna något !

Mia
Janni
Sara
Jackie (klart Jackie ska med)
Sabina (tar din komentar som att du hänger med)
Magda (nu räknar jag med dig gumman ;) )

Lina, du kan ju komma ner till den helgen ;) Åka lastbil ner... det kan jag säkert fixa !!

Mellan lakanen

å måse sova !

Jag har en extremt lång "detta gjorde jag inte ikväll" lista...
Kvällsmats disken....
Duschade
Tvättade av dagens smink
Tänkte på mitt eget bästa när jag slök potatismosen
La mig i tid
Vika tvätt
Tvätta

Så, det är lika bra att bara somna ifrån möget och ta nya friska tag imorgon !!!

Tänkte skita i det

att blogga idag, menar jag.
För jag är så less på för många och jag BARA gnäller här tycker jag.
Inget kul att blogga när man bara är less hela tiden.
Vart är pigga glada jag ???
Måste skärpa mig med min viktnedgång... så jag blir taggad, glad och nöjd :) Så kanske jag slutar störamig så mycket hela tiden *haha*
67 kg ligger jag på nu. Förbannade Turkiet kilon !!! 3 fjantiga mupp kilon som inte tänker rinna av utan att jag anstränger mig tydligen !!
Nä, skärpning Mia !! Jag VET ju att jag mår så jäkla bra, bara jag trivs med mig själv !!

Mina planer för framtiden tar sig form....
Först så ska jag ta å överväga min mammas vädjan. Att jag går ner till 50%. Jag ÄLSKAR mitt jobb, verkligen. Men jag ÄLSKAR VÅRA BARN MER.....
Nu har vi 6 barn boende här.... längre fram i livet kan jag jobba röven av mig hur mycket jag vill. Men nu måste jag nog först och främst finnas här för barnen lite mer än jag hinner idag, på 75 %.
Blir förmodligen 5 timmars arbetsdag/ 4 dagar i veckan. Fredagar ledigt.
Tror att det blir mer fokus på det jag SKA arbeta med då. Sälja och ta hand om personalen. Sådant jag tycker om att göra :)
Ja, framtiden ser riktigt bra ut... jag har det bra :)
 
Men jag vill ha någon liten extra inkomst. Pyssla med något som kan ge någon hundralapp extra i månaden. Pengar som ska läggas i vår resekassa ;)
Mary Kay vet jag ju. Men tjänar man verkligen något på det ?? Jag har ju inga möjligheter att ta mig iväg på veckorna. Ensam med barnen ju. På helgerna vill jag träffa min älskling...
Någon som har ett bra förslag på extra knäck a lá slapp, som man ändå tjänar någon hundrig på i månaden ?? 

Nu tänker jag tjata igen om tjekvällen......
Janni och jag !!
Helena kunde inte, så hon är skonad.
Janni, dra ihop lite tjejer som du känner oxå !! Som inte läser mig blogg *s*
Magda läser, och bjöd in sig själv eftersom hon inte fått någon inbjudan....... Hehe.... Didn´t we all ?? eller... two.... *haha* Men så nu litar jag på att hon tar sig ner hit på en tjejkväll.
Men så ni, alla ni "okända" som läser. Kom igen nu, skitsamma om man känner varandra eller inte. Dra med någon tjejpolare...... HÄNG MED !!
Att man ska behöva kämpa sig blå för att få ihop en tjejkväll !? *haha* Lite god mat å några drinkar, är det så stor uppoffran ???
Kom igen nu då !!

Jaha, så med tanke på min vikt... så går jag nu å mofflar i mig lite nattamad innan sängen.... Jag har grym karaktär !!

Natti

(dagens störning handlar inte om någon som läser bloggen, så andas ut *s*)

En paus på en stund

fullt ös HELA helgen......
Känns som om Mogge bara kom hem, sa Hej och åkte igen...
Jag vill ha hem honom igen, jag vill ha en lugn dag, kväll och natt med min Mogge.
Jag vill få ha en lugn dag, en dag utan krav från alla håll och kanter.  Innan när jag stod och vek tvätt, så fick jag en stund att fundera....
Förr, så tog jag allt. Alla krav från andra, ställde upp fast det är JAG som har det kämpigast. Jag har alltid haft fler barn än någon annan som finns i min närhet. Ändå ställs det, enligt mig, orimliga "krav" på uppmärksamhet ....
Jag har numer 6 barn under mitt tak, min sambo enbart hemma endast helger om nu fredag kväll till söndag middag räknas som en hel helg. Ja, var fjärde vecka är han ledig. Då har vi MÄNGDER av tid att ta igen och en himla massa "måsten".
Jag har FULLT UPP. Jag kan inte ge min uppmärksamhet till annat än barnen och Mogge. Jo, klart att jag ger vänner uppmärksamhet, men aldrig mer på "befall".
Mogge är mitt allt, han förtjänar ALL uppmärksamhet. Han är så underbar att han utan gnäll accepterar min virrighet pga alla krav "utifrån". Han stöttar mig och finns där. Han kräver INGET. Han älskar mig för den jag ÄR :) Inga orimliga krav på vad jag får tycka, tänka eller göra. Han är min BÄSTA VÄN !!
En vän som sätter krav eller press på en, när dom vet vilken livs situation jag befinner mig i.
Nu sparkar jag bakut, låter dom som kväver mig stå kvar.
Barnen behöver jag inte ens yttra mig om. Finns ingen som går före dom, ingen.

Så, då har vi filosoferat klart.

Vi var ju på fest igår. Trevligt !! Kanske inte det jätte party öset som jag hoppats på, men helt OK. Vi garvade mängder !!!
Roliga bilder kommer, så fort jag hittat sladen till datorn....

Nu ska jag fixa med disken, duscha och vika sista tvätten. Sen är det sova som gäller ;)

Ja, en sista sak bara. Det jag skrev om vänner och krav. Det är INTE många som detta handlar om, så om du inte känner dig träffad så är det inte du. Känner du dig träffad, fråga mig inte m det var dig jag menade...... Jag kommer enbart vara ärlig och det är inte många som tål min ärlighet ;)

Natti natti (eller om jag skriver i sängen sen)

Lördagen den 22:a November

Tycker jag blir ett bra datum för tjejkväll....

Pernilla, hur kommer det sig att du inte utökar festen med att närvara ?? DU om någon behöver komma på tjejfest !! Eller fest, men gå ut å äta lite å sen ut å svira.

Nu spikat vi 22:a November :)

Listan

Ja, så himla skit bra !!
Listan för tjejkväll:

Janni
Mia

Vilka ska jag mer lägga till ??

Ett datum hade oxå varit bra *s*



RSS 2.0