Tusen tack söta ni !!

Gulliga ni som peppar !! Hur nere man än är så lyfter det massor när man kommer in å ser alla goa komentarer :)

Jajja: Va härlig du är *s* Varför kom du inte fram och sa hej ;) Nä, jag vet... Det hade inte ja heller vågat *s* Fast det hade varit riktigt kul om du hade gjort det :)

Vår vecka här i Nabben har varit helt sagolik !! Det går inte ens beskriva i ord hur vi njuter här. Detta är vårt paradis....  Önskar bara att en vecka inte gick så snabbt !!

Idag åkte vi ut till ön, Seglarholmen har jag för mig att den heter, och grillade igen. Hamburgare och korv. Sen bidde det fika på bryggan... kanelbullarna som vi bakade igår. Massa av badande och några fartfyllda rundor på puffen ;)
Hemma så käkade vi chli con carne, eller käkade... slängde i oss ska jag väl säga. För givetvis så MÅSTE vi ju iväg å bada IGEN när klockan är 19.30 på kvällen....... Jupp... in i bilen och bort till Oknö. Där finns en badplats med hopptorn och givetvis så MÅSTE vi ju prova den oxå *s*
21.30 var det färdig badat och vi körde hem och mummsade lite blåbärspaj. Efter kvällsfikan så slocknade barnen en efter en.
Nu tror jag att Mogge oxå har somnat på madrassen framför tvn.....

Lite bilder från veckan (dagens bilder är inte inlaggda än):



Nähä, det vill inte funka med bilder ikväll... dessa 2 får väl duga då *s*

Stanna tiden !!

Imorgon åker vi hem :( Jag VILL INTE !!! Jag vill vara kvar här.....

Fast det är väl bara bra att vi kommer hem och tar tag i saker och ting. Vi har ju ett bröllop som halkat efter ganska rejält i planerandet.
För att inte snacka om ett möte med prästen den 4de och en hindersprövning som jag gjort av med *suck* Ingenting går som det ska med vårt bröllop :(
Mogge fick inte ut sina pengar som han skulle...... 20 000 borta där. Det bettyder att vi får ta andra ringar än dom som vi tänkt från början... Det betyder att allt som är kvar att betala ang bröllopet faller på vår vanliga inkomst denna månaden !!!
Inte så konstingt att man tappat glöden i detta......

Inte nog med det. Jag ser ut som en valross !!!!! Det är vidrigt !! Jag kommer inte ens klara titta på bilderna sen.....

Positiva Arne här idag :(

Aja... jag och tjejerna var på IKEA i Kalmar här om dagen och köpte det sista ( hoppas jag) som ska vara till dekoration i festlokalen.
Det som är kvar att fixa är:
* Ringar
* Skor till barnen
* Kläder till Mogge och killarna
* Maten (bestämd med inte gjord och inhandlad)
* Småkraffs med vigsel och festprogram.

Är det mer ?? Hmmm...... 

Det finns en hel del UNDERBARA människor som fixat och donat åt oss :) 
*Brudklänningen - min mamma
*Tjejernas klänningar - Mogges mamma
*Halsband till tjejerna och en hemlig grej -  vännen Pernilla
*Sång och musik - min kusin Ellinor, Mogges bröder Martin och Melker, Mogges kusiner Jerker och Bex. Vännerna Johan och Jimmy.
*Binda alla buketter - min syster Anja 
*Fixandet och danandet med festen ;) - vännen Liz

Har jag glömt något ???

Äh... det ordnar sig. Det blir bra tillslut...... bara tråkigt att allt ska strula !!!

Upp med hakan ;)

En paus !!

När bulldegen jäser så försöker jag mig på att inlägg :)

Idag så vaknade jag tidigt, plockade undan och fixade lite innan Lennart (en vän här i Nabben) kom. Han å Mogge skulle ut och ta upp revet som dom la ut igårkväll. Ja, så Oliver skulle ju klart oxå med.
Käkade frulle och så gav sig grabbarna iväg.

Jag diskade och plockade undan lite efter frukost och så, sen stack vi ner till Danskavarvet (badplatsen). Käkade glass och fikade lite.... Inväntade Mogge och Oliver som skulle komma med båt och grill-maten.
Cornelia var inte helt nöjd med tillvaron idag... det fick hela badplatsen höra... Hon är så hysterisk och dramatisk !!

Efter många pinsamma ramsor från Cornelia och många gälla skrik om hur hennes mamma inte älskade henne så kom ÄNTLIGEN Mogge med båten !
Vi åkte över till den lilla söta ön, med grillplats och toalett ;)
Åååhhhhhhh så mysigt vi hade !! Vilket ställe !! Vi grillade korv och fikade :) Badade och busade !

Nu är vi hemma. Mogge och Oliver ville ut och fiska igen, vi andra kände för att baka. Idag blir det kanelbullar och så ska vi prova ett nytt recept. Bananpannkakor !!

Återkommer med ett utlåtande om hur det smakar sen ;)

Mys med killarna !!

Vi har haft så himla fint väder, både igår och idag !! Det har åkts puff hejvillt !


Och vi badar, eller barnen..... Själv är jag sjuk :( Hostar och är allmänt skum i kroppen...



Efter badet och åkandet idag så körde vi till Mönsterås, till vår favorit pizza !!! Underbart gott :)
Körde en sväng på guidad tur av Mogge...... Info om vad han gjorde vart när han va liten :)
Åååå så tog Mogge med sig alla tjejer ut på fisketur nu ikväll, så bakade jag å grabbarna bullar till kvällsmaten. Imorgon är det killarnas tur att fiska och så bakar vi tjejer här hemma :)



Nu är det dax att sätta in dessa godingarna i ugnen och hoppas på att fiskebrudarna är på väg hitåt !

Så jag ljuger !!

Men NU ska jag uppdatera lite.....

Sitter i Nabben, så nära paradiset man kan komma, och lånar grannens nät ;)
Det är helt sjukt underbart här ! Jag ÄLSKAR detta stället ! Hela jag, långt långt in i själen, faller på plats och kommer till ro !
Barnen börjar räkna ner månader innan det är dax för vår vecka här. Igår va de helt nippriga innan vi kom iväg. Inte ens att vi stannade till på EKO för färd-godis och ljudböcker var ok, för skulle vi inte hinna vara i Nabben lika länge *S*
Alla tekniska prylar som vi har hemma, som barnen är vana vid, existerar inte här. Allt här finns är en 14 tums tv med ettan, tvåan och fyran. Ändå önskar dom att vi kunde stanna här för alltid :)
DET måste ju betyda att Nabben är det bästa stället på jorden !?

Jaha.. efter en mys-frukost ute på verandan så spelar Mogge, Flisan, Oliver och Cornela klart gårdagens påbörjade Monopol runda. Så snart de är klara så är det åka båt och "puff" som gäller, om barnen inte slått ihjäl varandra vid spelet vill säga.... 3 st snart tonåringar är INTE att rekomendera vid samma spel.
Har hört Mogge säga "lägg av, snart skiter jag i att spela med er" ungefär 10 ggr. Bryr dom sig om det ?? Naää.... Kampen om att kackla högst och skrika på någon annan med gällast röst hägrar. Lyckas man trötta ut sitt syskon med "och", "som om", orka", "Oooofta" och får sista ordet så är man tydligen kung.
Vill inte ens tänka på hur det kommer låta om dessa tre om 3 - 4 år !!!

Tillbaka i tiden en sväng då...
Mogges svensexa nr2 var den 11 juli. Jag har aldrig sett honom så glad som efter den !! Fallskärmshopp, gocart, thaiboxning, restaurant och massa dricka :)
Själv skulle jag försöka fest till det på kvällen. Ganska exakt ett år efter att jag förskte festa förra gången....... Gick än värre än förra året !!
Kvällen resulterade i hjärnskakning och total avsmak för allt vad alkohol innebär. Jag kan verkligen inte dricka, det går inte !
Inte ens mitt annars så goooda röd vin känns lockande. Mer äcklande om jag ska vara ärlig !
Nä, de senaste åren har jag försökt mig på att festa 1 gång om året. Funkat sämre och sämre för varje gång. Bara att inse, jag är för gammal ;)

Helgen efter det, den 18 juli, så gifte min vackra söta lillasyster Anja.
 
Ååhhh så fin hon var, åhhh så lyckliga dom såg ut !! Det var första gången i Mogges liv som han varit på ett icke kyrkligt bröllop, men väluppfostrad som han är, så tog han sedan dit han kom !

Och då var detta bara "förrätten" i flytande form....

Jaha, nu är det båt och puff tajm !
Fyller på i uppdateringar när tillfälle ges (å nej, ingen vann spelen, det blev paus igen)

Lite sömn

sen ska jag göra ett låååångt uppdaterande inlägg

Jag VET att jag har varit kass å att blogga... hinner inte med allt jag vill. Antingen vill jag för mycket eller hinner jag för lite ????

Ses imorgon ;)

Här är jag liiite aktivare....

klicka på bilden

12 år !!

Det bidde min stora Flisan idag.. eller natten till idag :)

12 år sedan jag fick mitt första barn.

Hon var ett underbart "förstagångsbarn". Min stora fina vackra Flisan !!


Bilder från systers hippa


Min andra syster Marie ;)


Anja släpps av sin kidappare


Bada


Strippan anläder


Kläder börjar falla,,,,,,,


Lagom äcklad brud ;)


Resten av strippandet finns som film, men hur jag får in det här vet jag inte.....


På Taste...

Hur tyar dom ??

Igår var det dax för min lillasysters möhippa. Hon gifter sig om 2 veckor :)
Det var en välplanerad och rolig möhippa, men min arma kropp pallade inte trycket !
Först samlades vi upp på Tempo torget och körde i samlad trupp till Degerum. Där inväntade vi Anja, som hade blivit kidnappad av en kille när hon i godan ro jobbade.
Hon fick åka motorcykel ut till oss, utan en aning om vart hon skulle.
Väl samlade så åkte vi ut med en stor flotte, badade, åt, snackade och lekte lekar... inte minst, drack vi. Det var hitt så de luade, gassande solsken, tryckande värme !!

När flott turen var färdig så körde vi in till Friskis och Svettis för att pass med Afrikansk dans. Något missförstånd hade uppstått och det blev ett ganska kämpigt dans pass med lite olika dans stilar.
Meeeeen, det var lika kul för det. Enda nackdelen var att DÄR började min huvudvärk ta form......

Efter passet så tog vi oss till Thess för party.... Jag hade nu svidat om och dragit på mig jeans och topp. Jeans var äckligt varmt och huvudvärken växte.....

En, inte allt för snygg, strippa dök upp. Stackars Anja tog det med ro.... till å med när han var helt näck och styckte snorren mellan tuttarna på henne....  Jag beundrar hennes lugn !!!
Om jag får in en strippa på min möhippa så rymmer jag fältet !

När det är färdig festat och strippat hos Thess så knatar hela ligan upp mot staden. Käkade grillbuffe på Taste. Kanske inte den bästa sevice eller trevligaste personalen, men god mat.
Här var huvudvärken och ett migränanfall ett faktum !

Jag hängde troget med tjejerna bort till Fenix, där de starke unga tjejerna hällde i sig mer dricka. Jag själv, gamling som jag är, masserade hårbotten och hoppades på ett under....

Jag lämnade tejerna där. Jag hade huvudvärk så ögonen höll på att poppa ur huvudet på mig !! De andra drog vidare till T baren och festade natten lång antar jag.
De unga pigga ;)

Om jag hade hittat sladden att överföra bilderna med så hade jag lagt in. Men i vanlig ordning så är den inte någonstans, inte där jag letar iaf !!

Idag väntar kalas. Flisan fyller 12 år imorgon och det måste ju firas !!

Borat, släng dig i väggen

Mogges svensexa är avklarad...

Som så många andra gånger så säger bilder mer än 1000 ord






Jupp.... sånt ä livet ;)

RSS 2.0