Så jag ljuger !!

Men NU ska jag uppdatera lite.....

Sitter i Nabben, så nära paradiset man kan komma, och lånar grannens nät ;)
Det är helt sjukt underbart här ! Jag ÄLSKAR detta stället ! Hela jag, långt långt in i själen, faller på plats och kommer till ro !
Barnen börjar räkna ner månader innan det är dax för vår vecka här. Igår va de helt nippriga innan vi kom iväg. Inte ens att vi stannade till på EKO för färd-godis och ljudböcker var ok, för skulle vi inte hinna vara i Nabben lika länge *S*
Alla tekniska prylar som vi har hemma, som barnen är vana vid, existerar inte här. Allt här finns är en 14 tums tv med ettan, tvåan och fyran. Ändå önskar dom att vi kunde stanna här för alltid :)
DET måste ju betyda att Nabben är det bästa stället på jorden !?

Jaha.. efter en mys-frukost ute på verandan så spelar Mogge, Flisan, Oliver och Cornela klart gårdagens påbörjade Monopol runda. Så snart de är klara så är det åka båt och "puff" som gäller, om barnen inte slått ihjäl varandra vid spelet vill säga.... 3 st snart tonåringar är INTE att rekomendera vid samma spel.
Har hört Mogge säga "lägg av, snart skiter jag i att spela med er" ungefär 10 ggr. Bryr dom sig om det ?? Naää.... Kampen om att kackla högst och skrika på någon annan med gällast röst hägrar. Lyckas man trötta ut sitt syskon med "och", "som om", orka", "Oooofta" och får sista ordet så är man tydligen kung.
Vill inte ens tänka på hur det kommer låta om dessa tre om 3 - 4 år !!!

Tillbaka i tiden en sväng då...
Mogges svensexa nr2 var den 11 juli. Jag har aldrig sett honom så glad som efter den !! Fallskärmshopp, gocart, thaiboxning, restaurant och massa dricka :)
Själv skulle jag försöka fest till det på kvällen. Ganska exakt ett år efter att jag förskte festa förra gången....... Gick än värre än förra året !!
Kvällen resulterade i hjärnskakning och total avsmak för allt vad alkohol innebär. Jag kan verkligen inte dricka, det går inte !
Inte ens mitt annars så goooda röd vin känns lockande. Mer äcklande om jag ska vara ärlig !
Nä, de senaste åren har jag försökt mig på att festa 1 gång om året. Funkat sämre och sämre för varje gång. Bara att inse, jag är för gammal ;)

Helgen efter det, den 18 juli, så gifte min vackra söta lillasyster Anja.
 
Ååhhh så fin hon var, åhhh så lyckliga dom såg ut !! Det var första gången i Mogges liv som han varit på ett icke kyrkligt bröllop, men väluppfostrad som han är, så tog han sedan dit han kom !

Och då var detta bara "förrätten" i flytande form....

Jaha, nu är det båt och puff tajm !
Fyller på i uppdateringar när tillfälle ges (å nej, ingen vann spelen, det blev paus igen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0