Helt helt helt ärligt ??

Hur är det som gift ?? Kan någon ÄRLIG själ berätta...... Dör allt och svalnar ?? Vad händer ?? Eller allt är som vanlig sen ??
Ååhh..
 
YVONNE !! Du kan sånt...

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Du frågar inte mig va ?????

2008-12-13 @ 08:04:52
URL: http://www.minimi05.blogspot.com
Postat av: Yiyah

För oss var det ingen skillnad. Han fortsatte springa runt med stans alla horor och jag fortsatte sitta här som en hund & vänta på att han skulle behaga komma hem..



Men tro inte att jag är bitter.. gud nej.. Jag fick iaf ett nytt efternamn..

2008-12-13 @ 11:41:02
URL: http://yiyah.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Du kommer att bli jäkligt besviken!

Inte ett ljusblått moln någonstans!

Samma disk,samma tvätt ja samma allting.T.o.m samma karl!

Men 1 sak är bra-du får en svärmor som du kan reta gallfeber på;-)! Dé é alltid gött.....se på min dotter haha





2008-12-13 @ 12:15:25
Postat av: Jenny

Jag tycer faktiskt att det känns ännu mer speciellt själva förhållandet nu efter att vi gift oss =). Det tycker nog vi båda två faktiskt. Vi tycker liksom att dte är nått fint vi lovat och ingått och som vi vill vara rädda om. Jag tycker att känslan att vara gift är underbar! Men sen gäller det ju att det är rätt man också ;) hehe... Inget blir ju bättre i förhållandet för att man gifter sig.. precis som att folk kan tro att det kommer bli bättre för att man skaffar barn =/.

Tror inte att du kommer att bli besviken Mia.. Man kan ju inte tro att det ska bli världens omställning ;) men det tror du ju nog inte heller va=).

Kramis!

2008-12-15 @ 17:57:44
URL: http://jennssy.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag tycker faktiskt att det känns ännu mer speciellt själva förhållandet nu efter att vi gift oss =). Det tycker nog vi båda två faktiskt. Vi tycker liksom att dte är nått fint vi lovat och ingått och som vi vill vara rädda om. Jag tycker att känslan att vara gift är underbar! Men sen gäller det ju att det är rätt man också ;) hehe... Inget blir ju bättre i förhållandet för att man gifter sig.. precis som att folk kan tro att det kommer bli bättre för att man skaffar barn =/.

Tror inte att du kommer att bli besviken Mia.. Man kan ju inte tro att det ska bli världens omställning ;) men det tror du ju nog inte heller va=).

Kramis!

2008-12-15 @ 17:58:10
URL: http://jennssy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0