Men ÄNTLIGEN

Äntligen börjar media granska och syna Liza Marklund och Maria Eriksson !!

Jag har läst Monica Antonssons blogg i månader nu. Hon har ju REN och skär fakta !! Böckerna Asyl och Gömda är påhitt. Ok, byggde på en mycket liiiten grund av sanning. Men resten är påhitt, överdrifter och faktiskt, skitsnack.

Jag satt limmad framför tvn när intervjun på TV4 var. Jag va SÅ FÖRBANNAD efter programet !! Det var förnedrande och kränkande mot Monica, i mina öron/ögon.
När äntligen någon rätar ut alla frågetecken man haft om böckerna så vill media mörka det ??
Demokrati ???

Nä, jag säger bara Monica, stå på dig !! Du är modig och otroligt duktig som vågade rota i detta. Trots allt så vann Mia alla våras hjärtan med sinan böcker.
Min reaktion från början var "någon vill tjäna pengar på hennes framgång". Men ack så fel jag hade. Å det tog inte mer än 2 timmar av gemongång av bloggen för att göra mig övertygad.
Mia Eriksson svek sin son, lämnade Sverige för att följa med sin man. Tog sin dotter ifrån sin pappa för att hennes nya man försökte mörda honom och sen var tvungen att fly.

Hon lät oss gråta och lida.... Hon fick mig att må så dåligt inom mig, jag kan inte läsa/höra om barn som lider. Jag sov inte på många nätter efter eller under tiden jag läste Gömda. Ja, jag valde själv att läsa. Men jag var tvungen, jag ville ju veta. Tårar rullade ner för kinderna.... Man verkligen kände med Mia och hennes familj.

En sak jag letat efter för att få svar på, det är:
I boken Asyl så flyr Mia och Anders till Chile. Anders blir till slut deprimerad och mår riktigt dåligt. Han har ingen att umgås med, för han kan inte språket ???????? Han är ju för fan chilenare !
INGEN har ifrågasatt det. Jag har velat fråga Monica Antonsson, men jag har inte bloggspot, så jag kan inte komentera i hennes blogg.
Jag vill verkligen veta....

Jag ska lägga ut lite mer länkar om detta, till er som inte hört om detta än. Förstod att inte alla i här i världen viste detta med den uppdagade saningen, när jag läste Pernillas blogg idag. Hon var helt ovetande om något som upptagit många timmar av min tid, varje dag i månader.
Jag fick ju för mig att ALLA levde, andades och åt detta kring Gömda och Asyl lögnerna !!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jaha??? Å vart tog du vägen idag ;) hihi?!

Jag har själv inte läst fe böckerna... men jag vet ju vad det handlar om och jag tycker också att det är bra att hon rotat i det!

2008-12-18 @ 22:37:59
URL: http://jennssy.blogg.se/
Postat av: Yiyah

Jag har också vart helt uppslukad av det här, och när jag pratar om det (för jag pratar om det med exakt ALLA) så är det t.o.m så att vissa säger: "Vadå Liza Marklund? Vadå ASYL??" och jag vill bara klappa till dom, HUR KAN MAN HA MISSAT DET HÄR??? Vissa vet inte ens att böckerna gömda och asyl finns!!



Msn ikväll? I NEED YOUR HELP!! Någon har sovit över hos mig inatt.. nu är jag förvirrad som faan.. Är det ett bra tecken?? Är det det??

2008-12-19 @ 08:26:29
URL: http://yiyah.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jo men det har ju blivit helt nertystat så det är ju inte konstigt att JAG missat det som leer i min egen bubbla.....

Skriv ner frågan så skriver jag det till Antonsson...

2008-12-19 @ 18:18:44
URL: http://www.minimi05.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Fixat...

La det under jk anmälan inlägget..

TYckte inte att det passade under till Mia inlägget...



Visst är jag en snäll en :-)



Jag hade ju glömt lägga i ett läderband till Jenny!!

Jag är såååå puckad...

Hon kommer i morron och hämtar det....

Och du har väl inte fått fram nåt datum än ler

2008-12-19 @ 19:30:15
URL: http://www.minimi05.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0