Vi ska leta delfiner här om dagen ???

Ja, precis så sa min salongs berusade bror när han ringde ikväll *haha*
Han och hans tjej är i Kroatien på semester och snorklar som två tokar tydligen. Han berättade om korallreven och alla färg glada fiskar och sa att när vi åker till Turkiet så ska vi ut och SNORKLA !? *hahahahhahaha*
Jag, snorkla ?? Jag kan inte ens bada i badhuset utan en konflikt med mig själv, jag är fullkomligt säker på att det kommer simma ut hajar och krokodiler genom dom runda små fönster rutorna som finns där nere, långt under ytan !! Vatten är verkligen min största skräck !!! Jag är livrädd för vatten !!
Men han är helt övertygad om att jag kommer följa med ut och snorkla. Inte en chans !!
I hans försök att övertala, eller lugna mig, så sa han att det finns bara delfiner. Dom hade inte sett någon än, bara hört dom om nätterna. Då ligger dom i havet och sjunger :) "Men vi ska ut och leta upp delfiner här om dagen" förklarade han.... Haha... Någon billig öl för mycket tro ??? 15 kr för en 50 cl öl, samma pris för drinkarna.... Tro fasen dom hinkar i sig !!!
Han skulle skicka ett mms från deras balkong, jag lägger in den bilden sen... om han kommer ihåg att göra det vill säga !!

Annars idag då ??

Jobbat, åkte till badet med barnen....
It´s truuue, truuue, truue.......
Flisan vrålade med radion när vi poppade fram !!

Tangohopp på olika nivå ;)
Isacc fick ta den höga och Oliver den lilla....... Men det var enbart tillfälligt. Den höga är ju favon för båda ;)

Hoppa baklänges är en konst !!
Mupp Flisan hoppar i baklänges...

Jump !!
Lill syrran ska INTE va sämre, fast inte lika avanserad dock ;)

Ap stilen
Mickan skulle hoppa, hon var där ute på spettsen flera gånger. Varje gång vände hon om och tog sig "i land" med denna charmiga apstil !!

Karate Knoddan ligger i hård träning !!
HAAAADDDJJJJAAAAAA !!! Passa er, hon har svart bälte.... Karate Knodd !!

Åkte hem vid 19 tiden, handlade mat och sen fixade jag kvälls krubb ;) Kokt brysselkål och brockoli, flinta stek och så creme fraich och smör till det. Low Carb och jisses så gott !!

Sabbe och Micke kom vid 21.30 tiden. Tog en kopp kaffe, ja Micke då. Sabbe är en mes och bälar inte kaffe som vi andra vuxna !!
Dom körde ganska snabbt igen.

Resten av kvällen har jag haft min vuxen tid på ;) Det innebär att jag sätter mig vid datorn och INGEN är viktigare än min egen lugna data stund. Så klart så ska ju alla ha uppmärksamhet just då. Men om man vägrar lägga sig när klockan är 22.30, så får man stå ut med att mamma INTE är tillgänglig mer !!

Nu är det väl sove dax även för den gamla mamman skulle jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0