Sleden käring

Ja fy vilken hektisk dag detta blev ! 23 småkottar att hålla reda på, 23 namn att försöka hålla pejl på, 23 munnar som pratar (skriker) samtidigt, 23 urinblåsor som fylls exakt samtidigt.
Tacka gudarna för att Helena och Jenny hjälpte mig och Mogge så mycket som dom gjorde !!! Å mina stora tjejer som var lekledare, så Oliver som la sig på golvet och var slagpåse......
Tack alla ni som hjälpe mig på kalaset idag !!
Mycket, massa fina presenter fick han oxå :)
Han var överlycklig !!

Vi fick ju i lite halvpanik sminka av oss vårt klet som jag smällt på i all hast innan barnen anlände. Å nä, jag var ingen prinsessa, hade inte smink till det :(
I alla fall så underhöll Kim å Jackie barnen medan vi svidade om till mer neutrala kläder och jag fick på mig det vanliga "Mia ansiktet" igen.
Sen rejsade vi till EKO, fick köpa en snygg lampa i purpur istället för blomman. Den va slut, typiskt (för att använda ett av Isaccs favo ord)
Å sen till Härnesta, till den göttiga hjort grytan som smälte i munnen på en. Vilt är det godaste som finns att äta !! Älg är ju så extremt gott oxå. Korv gjort på Vildsvin...åhhh... jag vill ha MAT !!
Så tillbaka till va jag snackade om *s* Jo, hos Nilla å Martin så käkade vi, tittade på dansbands duellen (eller va den nu heter), drack kaffe och käkade bullar. En så himla skön lördag kväll. Mogge och jag mysandes i en soffa, barnen i högar på golvet ihop med deras 7 hundar och 2 katter. Djuren älskar all uppmärksamhet från barnen och barnen älskar allt kel från alla djuren. Kan inte bli annat än lyckat !

Väl hemma igen så var det vår egen soffa som invaderades av mig och Mogge. Han slängde igång fotboll på tvn och jag fortsatte med mitt bröllops tänkande. Pysslade prototyper till trycksaker och lyckades väldigt bra. Hittade konroll listor för än det ena å än det andra, gällande bröllop.
Nu vet jag att jag KAN fixa trycksaker själv. Ja har KOLL på vad jag behöver ha med i beräkningarna ekonomiskt. Å det är MASSOR !! Så ett bröllop kommer det bli, men inte på ett bra tag. Vi vill så mycket annat med ju.....
2010 är nog mer till hands än 2009....

Usch, nu snurrar ögonen i huvudet på mig. Jag måste sova !!!

Natti ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

ÅH! Så snart endå =)! Härligt =)!

2008-10-26 @ 11:48:48
URL: http://jennssy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0