Åter igen ska jag berätta...

"Benita" undrar hur jag kan hänga ut min familj för några tusenlappar..... Pengar är inte allt.

Då tar vi det från början.........

Jackie har bott hos oss och skulle betala oss 20 000 kr när hon fick sina pengar. Hon har fått mat, husrum, lånat pengar, käkat på restaurnat, tagit saker med orden "jag betalar dig för detta när pengarna kommer".
Jag är en väldigt godtrogen person och litar på folk, då jag själv aldrig skulle säga att jag ska betala för mig och sedan skita i det.

Jackie garanterade mig gång på gång att hon skulle betala dessa 20 000 kr, något JAG INTE krävde utan som hon själv sa att hon skulle göra.
Anledningen till att jag ville vara helt säker på det var för att vi skulle använda dessa pengar att resa för. Jag rinde Jackie innan jag bokade resan och kollade upp med henne en sista gång, om hon ville ändra sig. Men det skulle betalas utav henne och jag skulle sluta orora mig.
Vi har betalt in 14 000 kr på denna resa, pengar som vi inte får tillbaka om vi avbeställer nu. Detta var våra resechekar som vi fick i bröllopspresent.

Jag har inte startat något krig, utan detta sättet är enda sättet att få Jackie att reagera. Vi har sökt henne, vänner har sökt henne och hon svarar inte. Mail, telefon, facebook osv osv.

Det handlar kanske om några tusenlappar i dina ögon, i mina ögon handlar det om ett jäkla svek mot både mig och min familj. Jag valde att stötta Jackie när min bror behandlade henne illa. Då vände båda han och min mamma mig ryggen. Jag har offrat en hel del. Mycket mer än det jag lägger ut här ska du veta...
Du kanske anser att jag hänger ut min familj..... det anser inte jag. Jag anser att jag har rätt att gnälla i min blogg. I min blogg där jag inte hade Jackies läsare innan hon började länka hit........
Men du ska slippa läsa om Jackie här från och med imorgon. När jag lämnat in anmälan så har hon fått sin chans. Då höjer vi nivån.......

Pengar är inte allt, det har du rätt i. Men klarar vi nu inte spara ihop till vår semester så är det 14 000 kr som vi förlorar...... För en familj med 6 barn så är det gigantiska mängder med pengar !!
Ja... det kan jag säga dig att 2500 kr oxå är......... även om det är en bråkdel av det hon skulle gett tillbaka.
För mig handlar det inte lägre om pengar, det handlar om att hon inte kan gå runt å blåsa folk hur fan som helst.

Men jag undrar nu....... VARFÖR ber ni inte henne om hennes sida av saken ?? Hon får GÄRNA berätta vart hon har bott, ätit, druckit och vem som stöttat och hjälp henne fram tills nu. Vem som körde henne i ilfart till tåget när hon skulle till Mexico, vem som välkomnade henne hem, vem som tömde hennes lägehet när hon inte fick ha den kvar, vem som lovade henne att stå bakom henne och hjälpa henne OM det var så att hon var gravid så hon kunde få sin karriär ändå....
Så, be henne om henns sanning ! Inte mig emot !!


Kommentarer
Postat av: Lilla My

inte fasen hänger du ut din familj, du hänger ut Jackie och visar hennes rätta jag, och jag håller med dig....varför har Jackie inte ens uttalat sig om saken..... det talar sitt tydliga språk.....att tiga är att hålla med.... Fortsätt kämpa för rättvisa Mia, det är du och din familj värda.

2010-03-04 @ 19:33:18
Postat av: emma

så roligt med skvaller... När gjorde Jackie sina silikonbröst? Om jag inte minns fel hade hon inte gjort dem för 3 år sedan då jag träffade henne... undrar bara! :D

2010-03-04 @ 20:43:03
Postat av: sara

jag frågade om hennes version i frågestunden men hon har inte svarat på det än. få se om hon gör det....

2010-03-04 @ 21:11:18
Postat av: linda

När gjorde jackie sin operation och varför erkänna hon inte ? Hon är störd

2010-03-05 @ 10:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0