Fullspeckad helg !!

Helgerna bara rinner iväg ! ALLT ska pressas in, en hel vecka utan Mogge ska fyllas på en helg.

I fredags hade Cornelia en liten fest, eller liten och liten....... 14 ungar. bahh....... Fullt ös !
Idag har vi varit på Busfabriken i Helsingborg. Det är ju tusen gånger bättre än vårt sketna Andys lekland !! För att inte snacka om maten och priset på maten ! Helt klart värt 1,5 timme enkel väg ;)

Klänningen i förra inlägget är från Lindex. Jag va där inne i fredags och provade den...... Jättte snygg !!! Tyvärr var den lite gles i knäppningen och min man fixar INTE om jag visa något tuttematerial alls ;) Inte så nice att komma till hans julfest i en tuttvisarklänning då :P
Nä, jag får söka vidare.....
Tips mottages gärna :)
Jenny tycker att jag ska piffa till mig med lite rött :) JENNY !! Om man sätter på sig rött så SYNS MAN ! Jag gillar inte att synas ;) Vill smälta och glida med massan :p Men jag håller med, snyggt hade det varit ! 

Usch, detta är en sådan månad då allt dyrt ska köpas.. eller ja. Mickan fyller år, vinterskor till alla och julklappar ska med köpas. Blir lite summa av det med denna flocken !! Fast det är sjukt kul att shoppa :)
Vinterskor ja... Oliver som är 11 år är ju lång som ett helt ösreg och har förtter som matchar det. Honom finns det inga fodrade skor till !! Han har strl 42, i den storleken fryser man tydligen inte om fötterna.
Mickan som är i de rundare måtten kan oftast inte ha stövlar, dom går inte upp över vaderna... 

Hmm... sugen på att glida runt å leta klänning igen. Japp, gör jag ;)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0